Ualmindelig behagelig behandling. Altid med et smil og kompetent rådgivning. Selv ved et "kedeligt" tjek.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har siden barn været hundeangst for tandlægebesøg med ondt i maven flere dage før. NU har jeg så bare verdens absolut bedste tandlæge, nemlig Emilie ved Silketand. Hun møder mig forståelse, venlighed... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Kæmpe anbefaling herfra. De hjælper med de problematikker man har og tager meget hensyn til at man ikke synes tandlæge er det sjoveste. Prisen er billig for eftersyn
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg er lige startet hos Silketand
Jeg er lige startet hos Silketand, og jeg føler mig rigtig tryg. Der er smil og godt humør, og jeg er overhovedet ikke i tvivl om hvad der skal ske, jeg fik en grundig gennemgang og føler mig i utrolig gode hænder.

En god oplevelse
Jeg har været patient ved Tove Axelgaard i mange år og er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået.
Tove er meget professionel og dygtig til hendes arbejde og man føler sig tryg i hendes hænder.
Jeg kan klart anbefale Silketand og Tove til alle der ønsker en god oplevelse hos tandlægen.
Med venlig hilsen Snjezana.

Meget kompetent tandplejer Jeppe
Meget kompetent tandplejer Jeppe som er meget informativ og nærværende. Jeg er helt tilfreds med hans måde at arbejde på og oplever, at han har styr på det hele.

Fejldiagnoser og hyppige kontroller
Som nytilflytter til Silkeborg skulle jeg bruge tandlæge og valgte helt tilfældigt Silketand.
Hos Silketand bliver jeg undersøgt af indehaveren af klinikken, der konstaterer, at der er brug for hyppigere undersøgelser. Silketand ikke blot mistænker men også diagnosticerer parodontose, med det resultat at jeg skal til kontrol hver 3. måned. At jeg skulle have problemer med paradentose er aldrig før nævnt af tidligere tandlæger.
Jeg stillede mig undrende overfor denne diagnose, da jeg passer mine tandlægebesøg, som jeg årligt går til - og har aldrig haft brug for andet end en tandrens. Jeg valgte derfor at opsøge en ny tandlæge i Silkeborg for at høre, om de var enige i diagnostikken fra Silketand. Det var ikke tilfældet. De konstaterede nemlig, at jeg ikke havde paradentose - og der blot var behov for et årligt besøg.
Selvom de er flinke på klinikken, så kan jeg ikke anbefale Silketand til andre - medmindre du virkelig godt kan lide en dyr tandlægeregning og betale for noget, du ikke fejler.

God faglighed og venlighed
Professionel og god behandling lige fra jeg kom ind af døren.

Silketand.dk からの回答
Igen en rigtig god oplevelse hos…
Igen en rigtig god oplevelse hos Silketand.
Christine er en Virkelig sød og forstående tandlæge.
Igen er min tandlægeskræk reduceret, og det er helt og holdent Christenes fortjeneste.

Silketand.dk からの回答
Altid bliver man mødt af venlige og…
Altid bliver man mødt af venlige og profesionelle fra receptionen og i tandlægestolen.

God behandling og imødekommende
Christine var rigtig god i sin behandling og imødekommende.
Silketand kan bestemt anbefales 👍😊

Silketand.dk からの回答
Altid en god og behagelig oplevelse
Altid en god og behagelig oplevelse. Der er høj faglighed, og personalet er utrolig imødekommende,

Silketand.dk からの回答
Silketand Silkeborg er der venlig…
Silketand Silkeborg er der venlig personale og klinikken er rent og hyggeligt

Den bedste tandlæge!
Alle i klinikken er meget imødekommende, profesionelle, og fagligt dygtige. Man er i de bedste hænder hos Tove og føler sig tryg og altid godt behandlet

positiv oplevelse, faglig dygtig
Tandlægebesøg er jo en nødvendighed.
Dette besøg var som tidligere år positivt.

Silketand.dk からの回答
Tove tager sig tid til at tale med mig…
Tove tager sig tid til at tale med mig og forklare mig om behandlinger og muligheder. Hun er god til at komme med forskellige løsningsforslag. Jeg kan godt lide, at hun fortæller, hvad hun gør undervejs i behandlingen. Det er tydeligt at mærke Toves engagement og hendes store og opdaterede viden.
Derudover fik jeg en fantastisk god tandrensning af Jeppe. Det er længe siden, at mine tænder fremstår så skarpe og flotte. Jeg er super tilfreds 😁

Bliver mødt af ro
Bliver mødt, både af receptionisten og tandplejeren og der bliver taget hånd om en på en virkelig fin måde.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。