Silky Dream レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har bestilt en silkeskjorte fra Silky-Dream. Den blev leveret hurtigt, lÊkkert pakket ind. Kundeservice (Anette) var yderst imÞdekommende, effektiv og behjÊlpelig via mail, bÃ¥de fÞr bestilling... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk service og lynhurtig levering. Jeg bestilte 2 lange silkekÃ¥ber, men skulle bruge en anden stÞrrelse. Silkey-Dream tilbÞd at sende de nye stÞrrelser med det samme og lÊgge en returpose... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkkert sengesÊt. Dyrt men pengene vÊrd. Jeg nÃ¥ede at blive utoldmodig, da jeg ikke havde hÞrt fra dem i to nÊsten hele hverdage, efter at jeg havde fÃ¥et en ordrebekrÊftelse, og skrev derfor til dem... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt flere forskellige ting undertrÞjer, silkekimono, trusser, long Johns etc. Noget er jeg tilfreds med andet ikke. En sort silkekimono til omkring 1700 kr har en dÃ¥rlig pasform. Den er sÃ¥ la... もっず芋る

䌁業情報

1. 絹補品店

圓該䌁業による蚘述

Silky-Dream har Danmarks stÞrste udvalg i silke produkter til hele familien! SilketÞj og sengetÞj til hele familien Silke er suverÊnt den mest alsidige, åndbare, holdbare og komfortable fiber i verden. Hos Silky-Dream finder du det stÞrste udvalg af eksklusiv silketÞj til hele familien. Vores undertÞj, skiundertÞj, handsker og strÞmper i udsÞgt silke er det perfekte valg til hele året. Vi kan ikke fremhÊve nogen produkter frem for andre, da alle vores produkter er af rigtig god kvalitet, og man bliver hurtigt forvÊnt med at bruge silke både dag og nat. Til herre kan vi tilbyde flere forskellige slags underbukser, undertrÞjer, polo'er, trÞjer, pyjamasser, kimono'er og skjorter. Til damer kan vi tilbyde et bredt udvalg i trusser og shorties samt et utal af chemiser, natkjoler, pyjamasser, kimonoer og meget andet. Til bÞrn har vi pyjamas, natkjole og undertÞj og tÊpper. Vi har som de eneste i Danmark 22momme silke sengetÞj i mange stÞrrelser.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Fint firma

Fint firma - sender meget hurtigt og det er altid ok.

2025幎12月11日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os meget, at du oplever os som et godt firma med hurtig og pålidelig service.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og hÃ¥ber at sende dig mange gode oplevelser fremover 🀗

Godt udvalg

Godt udvalg, hurtig levering, dejlig kvalitet. Jeg kÞbte underbukser til min mand og vil anbefale at gÃ¥ en stÞrrelse op (afhÊnger sikkert af modellen) for bedste fit 😊

2025幎12月10日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget, at du er tilfreds med både udvalget, den hurtige levering og kvaliteten.
SkÞnt at hÞre, at underbukserne faldt i god jord – og tak for din hjÊlpsomme bemÊrkning om stÞrrelsen. Det er altid vÊrdifuldt for bÃ¥de os og andre kunder.

Vi hÃ¥ber, din mand bliver rigtig glad for dem🀗
Anette / Silky-Dream

Helt igennem en meget god service

2025幎12月8日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet en rigtig god service hele vejen igennem.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og glÊder os til at hjÊlpe dig igen🀗

Toller Stoff

Toller Stoff. Passt super.

2025幎12月8日

Silky Dream からの回答

Vielen Dank fÌr Ihre tolle Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen der Stoff gefÀllt und alles perfekt passt.
Wir schÀtzen Ihr Vertrauen und freuen uns, Sie wieder bei uns begrÌßen zu dÃŒrfen🀗
Mit freundlichen GrÌßen
Anette / Silky-Dream

Super service. Hurtig levering. God kvalitet.

2025幎10月29日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for de flotte ord 🌟 Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de service, hurtig levering og kvalitet. Rigtig glÊdelig jul 🎄dbh Anette / Silky-Dream

Super lÊkre produkter

Super lÊkre produkter.

2025幎11月13日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for dine fem stjerner og de pÊne ord 🌞 Vi er sÃ¥ glade for, at du oplever vores produkter som "lÊkre" – det er prÊcis den fÞlelse, vi Þnsker at give. Din loyalitet betyder meget for os, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen hos Silky-Dream. De bedste hilsner Anette / Silky-Dream

Venlige priser fin hjemmeside og hurtig

Venlige priser fin hjemmeside og hurtig levering.

2025幎11月10日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er stolte af at kunne tilbyde både venlige priser og hurtig levering – og som lille familievirksomhed betyder det ekstra meget for os, at få så varm en tilbagemelding.
Ha'en dejlig dag.

Fin og hurtig levering

2025幎11月3日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Vi er glade for, at leveringen levede op til dine forventninger – det betyder meget for os. Vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for dit silkeprodukt, og du er altid velkommen hos Silky-Dream igen 🌞De bedste hilsner Anette / Silky-Dream

gode kvalitetsprodukter

2025幎10月22日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for dine fem stjerner og de pÊne ord 🌞 Vi er sÃ¥ glade for, at du oplever vores produkter som kvalitetsrige – det er prÊcis den fÞlelse, vi Þnsker at give. Din loyalitet betyder meget for os, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen hos Silky-Dream. De bedste hilsner Anette / Silky-Dream

Returneret varekÞb

Returneret varekÞb, men ingen reaktion fra firmaet efter 9 dage. Jeg venter på penge retur

2025幎10月8日

KÊre Dorthe
Blev ked af det, da jeg lÊste din anmeldelse 😔 Vil du skrive til mig hvornÃ¥r og med hvem du sendte pakken retur? Jeg har ledt alle vegne efter din pakke men uden held til at finde pakken. Jeg vil gerne efterlyse pakken men har brug for information. Vi refundere altid pakker samme dag som vi modtager dem pÃ¥ lageret. Ser frem til at hÞre fra dig. De bedste hilsner Anette /Silky-Dream
PS. Denne pakke var returneret som quickbrev og landede i vores postkasse fredag den 24/10-25 og du skrev denne anmeldelse 23/10-25. Vi skriver i vores betingelser, at returvarer skal sendes med tracking til KÊrvej 9, 8722 Hedensted så vi kan spore pakken når den er sendt. Når man sender quickbrev kan det tage 14 dage fÞr brevet er fremme og det er ikke tilladt, at sende quickbrev med produkter.

Alles in Ordnung 👍👍

Alles in Ordnung 👍

2025幎9月22日

Silky Dream からの回答

Vielen herzlichen Dank fÃŒr Ihre tolle Bewertung und die Daumen hoch 👍👍 Es freut uns sehr, dass alles in Ordnung war – Ihre Zufriedenheit ist unser größtes Anliegen! Wir freuen uns schon auf Ihren nÀchsten Besuch.

Mit freundlichen GrÌßen

Levering af intakte produkter

2025幎8月6日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og for din ordre pÃ¥ vores herreunderbukser i 100% Mulberry silke. Vi er glade for at hÞre, at produkterne er nÃ¥et frem i god stand – det betyder meget for os, at bÃ¥de kvalitet og levering lever op til dine forventninger.
Vi håber, du allerede nyder komforten og den temperaturregulerende effekt, som silke tilbyder. Skulle du få lyst til at prÞve flere af vores silkeprodukter, står vi altid klar med personlig service og hurtig levering.
Tak fordi du valgte Silky-Dream® – vi glÊder os til at byde dig velkommen igen!
Anette/ Silky-Dream

Hurtig opfÞlgning af opstÃ¥et problem

Hurtig opfÞlgning af opstået problem eksempel
ved en forkert levering tak for det.
Mvh/GES

2025幎8月4日

Silky Dream からの回答

En kÊmpe tak Georg for de 5 stjerner og de flotte ord. Som lille nichebutik betyder det alverden, nÃ¥r vores passion bliver mÞdt med begejstring. Du gÞr vores dag – og vores arbejde – endnu mere meningsfuldt! Ønsker dig en fantastisk dag 🀗dbh Anette / Silky-Dream

Smuk silke

Silke er altid lÊkkert

2025幎7月11日

Silky Dream からの回答

Vi lever og Ã¥nder for silke, og nÃ¥r vores kunder mÊrker det – sÃ¥ ved vi, at vi gÞr noget rigtigt. Tak for de 5 stjerner pÃ¥ Trustpilot! Din feedback er ikke bare en anmeldelse, det er en del af vores rejse 🀗 Ønsker dig en fantastisk dag dbh Anette / Silky-Dream

Altid hurtig, god og personlig service

2025幎7月7日

Silky Dream からの回答

Af hjertet tak for din fantastiske anmeldelse, det betyder alt for os, at servicere vores kunder og give den bedste oplevelse❀ Undskylder den alt for sene besvarelse 😔Vi glÊder os til at betjene dig igen.
Ønsker dig en fantastisk dag

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Vi er sÃ¥ glade for, at sovemasken lever op til dine forventninger – og at den kom hurtigt frem! Det betyder alverden for os som lille specialbutik, nÃ¥r vores produkter og service bliver vÊrdsat.

Din feedback gÞr ikke bare vores dag bedre – den giver os lyst til at blive endnu skarpere pÃ¥ det, vi gÞr. Tak fordi du valgte os til din sÞvnkomfort 💫

De bedste hilsner, Anette & teamet hos Silky-Dream

En mega dejlig natkjole

En mega dejlig natkjole. Den vil helt sikkert blive min favorit

2025幎7月1日

Silky Dream からの回答

Tusind tusind tak for din fantastiske anmeldelse af vores silkenatkjole ❀ Undskylder den alt for sene besvarelse 😔
Ønsker dig en fantastisk dag

Silke er skÞnt

(A) Silke er skÞnt - at handle med det - fint=5 (B) Altid leveret hurtigt og korrekt=5. (C) BegrÊnset udvalg af det jeg Þnsker =3 og de almindelige stÞrrelser=4

2025幎7月1日

KÊre Arne,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om både vores silkeprodukter og levering 🌟 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både kvalitet og service – det betyder meget for os!

Vi tager ogsÃ¥ din feedback om udvalg og stÞrrelser til os. Som nichebutik arbejder vi lÞbende pÃ¥ at udvide sortimentet, og dine input hjÊlper os med at prioritere det, vores kunder faktisk efterspÞrger. Hvis du har specifikke Þnsker, hÞrer vi meget gerne fra dig – vi elsker at blive klogere pÃ¥, hvad der gÞr en forskel.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for at hjÊlpe os med at blive endnu bedre 💫

De bedste hilsner Anette & Silky-Dream teamet

Luksus du vil nyde.

Et dejligt luksuriÞst produkt.

2025幎6月13日

Silky Dream からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🀗 Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du havde tid og lyst til at fortÊlle om din oplevelse med vores shop. Vi Þnsker dig en dejlig dag 🌞