Jeg har bestilt en silkeskjorte fra Silky-Dream. Den blev leveret hurtigt, lÊkkert pakket ind. Kundeservice (Anette) var yderst imÞdekommende, effektiv og behjÊlpelig via mail, bÃ¥de fÞr bestilling... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt fantastisk service og lynhurtig levering. Jeg bestilte 2 lange silkekÃ¥ber, men skulle bruge en anden stÞrrelse. Silkey-Dream tilbÞd at sende de nye stÞrrelser med det samme og lÊgge en returpose... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkkert sengesÊt. Dyrt men pengene vÊrd. Jeg nÃ¥ede at blive utoldmodig, da jeg ikke havde hÞrt fra dem i to nÊsten hele hverdage, efter at jeg havde fÃ¥et en ordrebekrÊftelse, og skrev derfor til dem... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt flere forskellige ting undertrÞjer, silkekimono, trusser, long Johns etc. Noget er jeg tilfreds med andet ikke. En sort silkekimono til omkring 1700 kr har en dÃ¥rlig pasform. Den er sÃ¥ la... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Silky-Dream har Danmarks stÞrste udvalg i silke produkter til hele familien! SilketÞj og sengetÞj til hele familien Silke er suverÊnt den mest alsidige, åndbare, holdbare og komfortable fiber i verden. Hos Silky-Dream finder du det stÞrste udvalg af eksklusiv silketÞj til hele familien. Vores undertÞj, skiundertÞj, handsker og strÞmper i udsÞgt silke er det perfekte valg til hele året. Vi kan ikke fremhÊve nogen produkter frem for andre, da alle vores produkter er af rigtig god kvalitet, og man bliver hurtigt forvÊnt med at bruge silke både dag og nat. Til herre kan vi tilbyde flere forskellige slags underbukser, undertrÞjer, polo'er, trÞjer, pyjamasser, kimono'er og skjorter. Til damer kan vi tilbyde et bredt udvalg i trusser og shorties samt et utal af chemiser, natkjoler, pyjamasser, kimonoer og meget andet. Til bÞrn har vi pyjamas, natkjole og undertÞj og tÊpper. Vi har som de eneste i Danmark 22momme silke sengetÞj i mange stÞrrelser.
KÊrvej 9, 8722, Hedensted, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Het product van Silky-Dream dat ik bestelde is heel goed van kwaliteit. Bovendien is de service ook heel goed en heel persoonlijk.

Silky Dream ããã®åç
Altid tilfreds med jeres lÊkre produkter og ogsÃ¥ meget fin serviceðð¿

Silky Dream ããã®åç
Meget hurtigt tilbagefÞrsel af pengene for returneret varer.

Silky Dream ããã®åç
Prima producten en met ongeveer een week geleverd in Nederland.

Hurtig levering
Vare som forventet efter beskrivelse og billede på hjemmesiden
2 x jeg handler her - intet at sÊtte en finger pÃ¥ ð€

Silky Dream ããã®åç
Don't buy this product. The video is not real. Don't lose your money.

Silky Dream ããã®åç
StÞrrelserne er meget små, jeg bestilte en XL (er normalt i overkanten) fik en XXL, men den var for lille.

Silky Dream ããã®åç
StÞrrelsen svarede til det oplyste på hjemmesiden. Hurtig levering af dejligt produkt.

QualitÀt wunderbar, die Haut jubelt. *******
Der Preis zu hoch, und: ***
wieso zahle ich die Danska Mehrwertsteuer in Deutschalnd?
Unbedingt den MaÃhinweis beachten!
Beispiel: meine normale GröÃe ist L
chinesische - XL
Gekauft bei Silky - M: passt ganz genau *****

Silky Dream ããã®åç
Rask levering og god service. KjÞpte meg en silkepysjamas til herre som holder meg akkurat passe varm om natten.

Silky Dream ããã®åç
Jeg har handlet hos Silky Dreams en del gange efterhånden. Og de leverede produkter lever 100% op til mine forventinger. Bestilling og levering er let og hurtigt. Og da en Julegave var blevet vÊk under forsendelse var det prompte svar fra Anette, at hun sendte en ny levering med det samme.
5 STORE stjerner herfra :-)

Silky Dream ããã®åç
5 store stjerner, hurtig levering og god kommunikation ang farvevalg af bluser!