Skarpt samt som produktets navn Silky feet.Har brugt formuer pÃ¥ fodterapeut beh. Som nu kan reduceres ned til mindre besÞg. Produktet giver fod fladerne et blÞdt & dejligt toucht..inc er det en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor god kvalitet SilkyFeet har. Den fÞles solid og professionel, og det mÊrkes, at der er tÊnkt over designet. Den er super nem at betjene â det tog mig ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Silkyfeet apparatet kan ikke oplades, ledningen kan ikke sidde fast og falder ud hele tiden. Jeg har derfor ikke haft glÊde af produktet på noget tidspunkt. Elendigt produkt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos SilkyFeet Þnsker vi at gÞre fodpleje enkelt, effektivt og behageligt. Vi er dedikerede til at tilbyde kvalitetsprodukter, der forvandler tÞrre, hårde fÞdder til silkeblÞde i lÞbet af få minutter. Vores elektroniske hudfjerner er designet med fokus på både komfort og ydeevne, så du kan få salonkvalitet i hjemmet. Vi tror på, at velplejede fÞdder forbedrer din livskvalitet, og vi er her for at hjÊlpe dig på vejen mod blÞde, glatte fÞdder.
ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har haft problemer med fÞdderne i mange Ã¥r, ville Þnske jeg havde kÞbt fra silkyfeet noget fÞr! Produkter er super lÊkkert design, tager ikke meget plads og er nem at bruge - mine fÞdder er super glatte og sÃ¥ behagelige efter brug. Jeg kan kun anbefale denne lille geniale device til alle der har en hÃ¥rd dag som giver hÃ¥rd hud pÃ¥ fÞdderne og trÊnger til forkÊlelse og pleje â€ïž

Silkyfeet ããã®åç
Virkelig glad for denne elektriske hudfil fra silkyfeet! Den fjerner hård hud nemt og gÞr fÞdderne superblÞde. Nem at bruge, og det går hurtigt. Klar anbefaling herfra
5/5

Silkyfeet ããã®åç
Produktet gik i stykker fÞrste gang, det blev brugt. Plastik fantastisk⊠Þv.
Ingen respons fra firmaet trods henvendelse.
Ikke god forretningspolitik!

Silkyfeet ããã®åç
Rigtig godt produkt! Fortryder jeg ikke har kÞbt det noget fÞr!

Silkyfeet ããã®åç
Bestilte den elektriske fodfil fra Silkyfeet, og den kom hurtigt med posten.
Super nem at bruge og fÞles faktisk ret behagelig â ikke som de gamle fil-ting man plejede at kÊmpe med.
Mine fÞdder blev mÊrkbart blÞdere efter fÞrste gang, og det er fedt at man bare kan oplade den og bruge den igen og igen.
Alt i alt en god oplevelse og et produkt der faktisk virker. Jeg er fan!

Silkyfeet ããã®åç
Er meget glad for min nye Silkyfeet. Har altid dÞjet med hård hud under fÞdderne, men er endelig kommet det til livs med den nye elektriske fod fil.

Silkyfeet ããã®åç
Mine fÞdder er allerede som nye efter fÞrste behandling med Silkyfeet ð¥³ð¥³

Slut med hård hud og sprÊkkede hÊle! 5 stjerner herfra

Silkyfeet ããã®åç
Jeg er virkelig glad for min SilkyFeet! Mine fÞdder fÞles blÞde og velplejede. Hurtig levering og en nem kÞbsoplevelse. Kan varmt anbefale det!

Silkyfeet ããã®åç
Jeg er super tilfreds med min SilkyFeet. Den er effektiv og hurtig til at ordne fÞdderne og de bliver virkelig fine. Kan varmt anbefale den.

Silkyfeet ããã®åç
Virkelig et fantastisk produkt! Mine fÞdder har aldrig vÊret blÞdere! Levering gik også hurtigt og generelt en super god oplevelse. Kan klart anbefales!

Silkyfeet ããã®åç
Hurtig levering, produktet levede op til forventningen, og gÞr som det skal! Jeg er virkelig tilfreds.

Silkyfeet ããã®åç
God og hurtig service. LÊkkert produkt, nemt at bruge. hurtig levering.