Simpelt.dk レビュヌ

1,009
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg ELSKER Simpelts shampoobare. Jeg har prÞvet flere forskellige bare, af forskelig arter og i forskellige prisklasser og Simpelts slÃ¥r dem alle! Jeg har med andre shampooer bÃ¥de flydende og bare o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg startede med at kÞbe prÞvebarerne og oplevede en desvÊrre en del udfordringer med at fordele produktet (har langt tykt, let krÞllet hÃ¥r). PrÞvede dog at kÞbe en bar i almindelig stÞrrelse og siden... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ideen tiltaler mig og jeg har derfor shampoo- og balsambarer fra forskellige producenter. Jeg skal ved nÊste kÞb prÞve en anden variant, da den fÞrste med mandarin desvÊrre ikke er optimal til mi... もっず芋る

Har brugt Simpelt shampoobar og balsambar et halvt Ã¥rs tid efterhÃ¥nden. FANTASTISKE produkter! Psoriasis i hÃ¥rbund forsvandt efter 3-4 vaske og er ikke kommet igennem. Og met hÃ¥r er let og luftigt... もっず芋る

䌁業情報

1. 店
  2. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

Dansk hårpleje udviklet med simple, effektive ingredienser. Simpelt har et Þnske om at nedbringe unÞdig plastikemballage, og producerer shampoobarer og balsambarer, der ikke indeholder vand.Idet den ikke indeholder vand og er flydende, behÞves plastikemballagen ikke. Simpelt shampoobarer og balsambarer produceres i Danmark og pakkes i papÊsker. Simpelt shampoobar 01 er den fÞrste AllergyCertified shampooer nogensinde. Simpelt er en webshop med Simpelt-produkter og et sÊrligt udvalg af produkter fra andre brands, som bidrager til en hverdag med mindre plastikforbrug.

優良

すべおのレビュヌ

(1,009)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg ELSKER Simpelts shampoobare.

Jeg ELSKER Simpelts shampoobare.
Jeg har prÞvet flere forskellige bare, af forskelig arter og i forskellige prisklasser og Simpelts slår dem alle! Jeg har med andre shampooer både flydende og bare oplevet at mit hår var fedtet efter ganske kort tid.
BÃ¥de med bar 01 og 03 fÞlles mit hÃ¥r rent og let uden problemer🀩

2025幎6月10日

Simpelt.dk からの回答

Hej Sine - din anmeldelse gjorde da lige min dag 100% bedre! Tusinde tak for at give dig tid til at skrive, og hvor er det dejligt, at du er sÃ¥ glad for produkterne ☺

Hilsen Emma,
Stifter, Simpelt

Dejlig oplevelse

Hurtig levering. Supergode produkter og en lille hilsen. Dejlig oplevelse.🀗

2025幎5月9日

Hej Lisbet - tak for din sÞde anmeldelse, det varmer ☺

Jeg synes at sÊben fÞles rigtig trÊls

Jeg synes at sÊben fÞles rigtig trÊls fordi den er firkantet i stedet for rund som hos Elou.dk. Jeg har kÞbt den lille prÞve sÊbe for lang tid siden fordi jeg gerne ville prÞve en sÊbe med svovl, men gider ikke at bruge den da den hele tiden falder ud af hånden pga formen.
Jeg har skrevet til simpelt omkring formen af sÊben for 9 dage siden men har stadigvÊk ikke fået et svar. Hos Elou.dk der får du hvis ikke med det samme så dagen efter. Det finder jeg som dårlig kundeservice og har derfor ikke lyst til at handle i sådan et firma.

2025幎3月20日
自発的なレビュヌ

Simpelt.dk からの回答

Hej Dorota - tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores produkter.

Vores firkantede form er valgt ud fra både egne oplevelser og tilbagemeldinger fra testpersoner og kunder. Men formen på shampooen er naturligvis en smagssag, og der vil altid vÊre forskellige prÊferencer fra person til person.

Jeg beklager, at jeg var lidt tid om at besvare din mail - jeg er én person som alene driver Simpelt, og normalt kommer jeg igennem hele mailboksen indenfor 24 timer.

Med Þnsket om en god dag,
Hilsen Emma, stifter af Simpelt

Det er et godt produkt

Det er et godt produkt, kÞbte de 3 sÊber og den mod tÞr hovedbund kan jeg varmt anbefale, det er en lettelse efter brug af den sorte sÊbebar og det kommer hurtigt

2025幎3月11日

Simpelt.dk からの回答

Hej Leni, tak for din anmeldelse. Ja - vores shampoo 03 er super effektiv mod tÞr hovedbund. Dejligt at hÞre, du er glad for produkterne ☺

Mange hilsner fra Emma
Sifter, Simpelt

SkÞnne effektive produkter

Hurtig levering, superlÊkre shampoo- og balsambarer. Har aldrig prÞvet en bar fÞr, men de er geniale. GÞr håret blÞdt, sundt og medgÞrligt og er meget nemmere at bruge end forventet. SvÊrt at gå tilbage til en normal shampoo/conditioner.

2024幎10月17日

Imponerende gode hår produkter !

Jeg er virkelig imponeret over, hvor flot og lÊkkert mit hÃ¥r er blevet efter brug af denne (gule) shampobar og (hvide) balsambar fra Simpelt.dk ! Derudover er min hovedbund nu fri for klÞe og fri for skÊl. Jeg skal bruge lidt ekstra tid til, at sÊbe mit hÃ¥r ind med skiftevis sÊbe og vand. Men resultatet et SÅ overbevisende, at jeg aldrig vil bruge andre produkter til mit hÃ¥r. PS. Jeg bruger ogsÃ¥ sÊbebaren til kroppen og min hud er blevet silke blÞd. Balsambaren lader jeg sidde i hÃ¥ret imens jeg vasker mig og jeg bruger den ogsÃ¥ indimellem som en lÊkker hÃ¥rkur. Kan HELT klart anbefales !

2024幎10月16日
自発的なレビュヌ

Ikke sidste gang

Nogle rigtigt gode produkter. Min hovedbund klÞr ikke mere. Og så er der nogle virkelig gode vejledninger.
Det jeg har bestilt kom hurtigt og nemt.

2024幎8月2日

Hej Ann Sofie,

Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du har vÊret glad for vores service, vores vejledninger og selfÞlgelig isÊr vores shampoobarer. Vi glÊder os til at du vender tilbage ;)

Emma, stifter af Simpelt