Jeg ELSKER Simpelts shampoobare. Jeg har prÞvet flere forskellige bare, af forskelig arter og i forskellige prisklasser og Simpelts slÃ¥r dem alle! Jeg har med andre shampooer bÃ¥de flydende og bare o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg startede med at kÞbe prÞvebarerne og oplevede en desvÊrre en del udfordringer med at fordele produktet (har langt tykt, let krÞllet hÃ¥r). PrÞvede dog at kÞbe en bar i almindelig stÞrrelse og siden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ideen tiltaler mig og jeg har derfor shampoo- og balsambarer fra forskellige producenter. Jeg skal ved nÊste kÞb prÞve en anden variant, da den fÞrste med mandarin desvÊrre ikke er optimal til mi... ãã£ãšèŠã
Har brugt Simpelt shampoobar og balsambar et halvt Ã¥rs tid efterhÃ¥nden. FANTASTISKE produkter! Psoriasis i hÃ¥rbund forsvandt efter 3-4 vaske og er ikke kommet igennem. Og met hÃ¥r er let og luftigt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dansk hårpleje udviklet med simple, effektive ingredienser. Simpelt har et Þnske om at nedbringe unÞdig plastikemballage, og producerer shampoobarer og balsambarer, der ikke indeholder vand.Idet den ikke indeholder vand og er flydende, behÞves plastikemballagen ikke. Simpelt shampoobarer og balsambarer produceres i Danmark og pakkes i papÊsker. Simpelt shampoobar 01 er den fÞrste AllergyCertified shampooer nogensinde. Simpelt er en webshop med Simpelt-produkter og et sÊrligt udvalg af produkter fra andre brands, som bidrager til en hverdag med mindre plastikforbrug.
Bregnevej 15, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg havde irriteret hovedbund pga. curly girl metoden. Min hovedbund var begyndt at klÞ helt ustyrligt. To dage med hårvask med shampoo og balsam og der var faldet ro på min hovedbund. Mit hår ser mere sundt ud, end det har gjort lÊnge. Jeg har lyst til at vaske hår i det hver eneste dag, for mit hår bliver ikke tÞrt af det. Jeg er forevigt kunde!

Simpelt.dk ããã®åç
Nogle super gode produkter og hurtig levering

Simpelt.dk ããã®åç
Bestilte en lille Shampobar. Mit hår blev rent og blÞdt som silke.

Simpelt.dk ããã®åç
Er Sà glad for Simpelt shampoo og balsam. Mine krÞller er så meget flottere end med andre shampooer som endda er beregnet til krÞller. Derudover er kundeservicen fantastisk! KÊmpe anbefaling herfra!

Simpelt.dk ããã®åç
Det er klart en af mine ynglingshjemmesider. Elsker deres produkter og sÃ¥ er der altid nogle super gode og detaljerede beskrivelser af produkterne, hvilket er lÊkkert da de ofte er nogle lidt âalternativeâ ting frem for hvad man er vandt til. Det fÞltes super trygt!!!

Simpelt.dk ããã®åç
En fejlpakket vare blev hurtig rettet op og ny pakke lå til afhentning dagen efter. En rigtig god service. Tak

Simpelt.dk ããã®åç
Gode produkter, gennemsigtighed og tydelig kommunikation, mulighed for hjÊlp til at få mest muligt ud af produkterne.

Varen kom hurtig.
GlÊder mig til at benytte varen
Nu afprÞvet balsam helt fantastisk og fylder ingenting i kufferten,på ferierne.

Simpelt.dk ããã®åç
Rigtig god vejledning og overraskende godt produkt

Simpelt.dk ããã®åç
Gode produkter og hurtig fragt. SÞd og venlig kundeservice.

Simpelt.dk ããã®åç
Helt vildt lÊkre, bÊredygtige produkter og super service âïžâïžâïžâïžâïž

Simpelt.dk ããã®åç
Super hyggelig pakke at fÃ¥ med personlig hilsenâ€ïž

Simpelt.dk ããã®åç
Super hurtig betjening. SÞd hilsen på mail - efter at varerne var modtaget :-)
Kan klart anbefale Simpelt.dk