Jeg ELSKER Simpelts shampoobare. Jeg har prÞvet flere forskellige bare, af forskelig arter og i forskellige prisklasser og Simpelts slÃ¥r dem alle! Jeg har med andre shampooer bÃ¥de flydende og bare o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg startede med at kÞbe prÞvebarerne og oplevede en desvÊrre en del udfordringer med at fordele produktet (har langt tykt, let krÞllet hÃ¥r). PrÞvede dog at kÞbe en bar i almindelig stÞrrelse og siden... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ideen tiltaler mig og jeg har derfor shampoo- og balsambarer fra forskellige producenter. Jeg skal ved nÊste kÞb prÞve en anden variant, da den fÞrste med mandarin desvÊrre ikke er optimal til mi... ãã£ãšèŠã
Har brugt Simpelt shampoobar og balsambar et halvt Ã¥rs tid efterhÃ¥nden. FANTASTISKE produkter! Psoriasis i hÃ¥rbund forsvandt efter 3-4 vaske og er ikke kommet igennem. Og met hÃ¥r er let og luftigt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dansk hårpleje udviklet med simple, effektive ingredienser. Simpelt har et Þnske om at nedbringe unÞdig plastikemballage, og producerer shampoobarer og balsambarer, der ikke indeholder vand.Idet den ikke indeholder vand og er flydende, behÞves plastikemballagen ikke. Simpelt shampoobarer og balsambarer produceres i Danmark og pakkes i papÊsker. Simpelt shampoobar 01 er den fÞrste AllergyCertified shampooer nogensinde. Simpelt er en webshop med Simpelt-produkter og et sÊrligt udvalg af produkter fra andre brands, som bidrager til en hverdag med mindre plastikforbrug.
Bregnevej 15, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Rigtig lÊkker shampoobar. Håret er mega blÞdt og lÊkkert efter vask.
Har brugt shampoobaren i flere år. Produkterne er produceret med tanke på klima og miljÞ.
Og bedst af alt så stÞtter man en lille Dansk virksomhed.

Simpelt.dk ããã®åç
Jeg bruger både shampoo & balsambar fra Simpelt og jeg er super glad for produkterne. Mit hår er sundere og jeg har ikke klÞe i hovedbunden, som jeg ofte får af andre produkter.
Jeg vil gerne anbefale andre at prÞve produkterne fra Simpelt.

Simpelt.dk ããã®åç
Bestilte genanvendelige vatrondeller fra Simpelt.dk, hvilket jeg efterfÞlgende hurtigt fik leveret. Effektivt og lÊkkert produkt

Simpelt.dk ããã®åç
Gode produkter, Dejligt med en virksomhed der har taget stilling og er gennemsigtig i deres bÊredygtighed tiltag og så er det fedt at stÞtte en lille virksomhed med hjerter på det rette sted.

Simpelt.dk ããã®åç
Fem stjerne til Simpelt.dk!
Jeg har handlet hos Simpelt i flere år, og har haft stor glÊde af deres sortiment. Hvor kvaliteten aldrig har skuffet mig.
De er super venlige, sÞde og hjÊlpsomme, hvis man har brug for deres ekspertise. Samt er de nemme at kontakte.

Simpelt.dk ããã®åç
Jeg har fornyligt kÞbt Simpelts produkter, som et lille eksperiment på mit hår, som ellers ikke havde klaret sig sÊrlig godt. Jeg må sige, at Simpelt har gjordt oplevelsen anderledes til det bedre! Mit hår fÞles mange gange bedre og ser sundere ud, og derudover har jeg god samvittighed ved at bruge produkterne, fordi de både er plastfrie, veganske og allergenfrie. KÊmpe anbefaling herfra!

Simpelt.dk ããã®åç
Jeg har prÞvet mange shampoo- og balsambarer, og shampoobar 01 rammer en perfekt balance mellem holdbarhed, fasthed og skum. Desuden er der altid hurtig levering og god kundeservice!

Simpelt.dk ããã®åç
Geniale produkter ! FÞr mÞdet med Simpelts shampoobar var jeg nÞdt til at vaske hÃ¥r HVER dag, nu vasker jeg det kun hver 3. dag, kÊmpe optur. Hurtig levering er da heller ikke at kimse ad ð

KÊmpe anbefaling!
Mit hår virkede sundere og i mere balance. Jeg har fået mindre friz og mine krÞller er blevet flottere efter at skifte til shampoobar fra simpelt. Jeg havde dog opstartsproblemer, men jeg fik god behandling af Emma og er en ny fast kunde.

Simpelt.dk ããã®åç
Har brugt Simpelt shampoobar og balsambar et halvt års tid efterhånden.
FANTASTISKE produkter!
Psoriasis i hårbund forsvandt efter 3-4 vaske og er ikke kommet igennem. Og met hår er let og luftigt efter vask.
Jeg bruger barene uden parfume da jeg ikke tåler parfume.
Tak for skÞnne produkter og super serviceðð¥°

Simpelt.dk ããã®åç
Endnu en gang hurtig levering og alt er bare som det skal vÊre.

Super produkter!
Fantastisk shampoo bar, den er så nem at bruge, var lidt bekymret da jeg havde forsÞgt mig med prÞve baren, og den syntes jeg var svÊr at arbejde med. Så flot sÊberist så man opbevarer sÊben korrekt, og så ser det bare super fint ud på mit badevÊrelse!

Simpelt.dk ããã®åç
Jeg startede med at kÞbe prÞvebarerne og oplevede en desvÊrre en del udfordringer med at fordele produktet (har langt tykt, let krÞllet hår). PrÞvede dog at kÞbe en bar i almindelig stÞrrelse og siden da har der ingen problemer vÊret. Det går nemt med at fordele shampooen, mit hår filtrer mindre ifm. badet og der går lÊngere tid fÞr det bliver fedtet. Simpelt udbyder desuden nogle rigtig fine vejledninger så man bliver sendt godt på vej i brugen af shampoobarer!

Simpelt.dk ããã®åç
Jeg er meget begejstret for Simpelt.dkâs shampoo- og balsamprodukter! NÃ¥r man fÞrst har opdaget, hvor gode de er SAMTIDIG med at man skÃ¥ner miljÞet for plastikemballage og idiotisk transport af vÊske, ja, sÃ¥ gÃ¥r man ALDRIG tilbage til shampoo/balsam i flaske!

Simpelt.dk ããã®åç
RIGTIG gode produkter, som jeg er meget glad for at have fået kendskab til. Jeg bruger både shampoobaren og balsambaren. Mit hår bliver blÞdt og fÞles rent og meget velplejet. Jeg har tidligere haft problemer med irriteret hovedbund, men det er også forsvundet efter jeg skiftede over til Simpelt's produkter.
Man kan desuden tydeligt mÊrke at det er en lille virksomhed med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og ikke mindst på at skabe noget der er godt for både os og naturen.

Simpelt.dk ããã®åç
Super lÊkre produkter der virkelig har hjulpet mod min klÞende hovedbund. Og sÃ¥ er Emma altid enormt sÞd til at svare og hjÊlpe sine kunder pÃ¥ vej ð¥°

Simpelt.dk ããã®åç
Godt tilfreds. Er isÊr glad for balsamen, som er fantastisk ð
Både sÊbe og shampoobar knÊkker for mig, når de bliver for små. Men det kan nok ikke undgås.

Simpelt.dk ããã®åç
kundeservice I top da mit gavekort ikke virkede, dog lidt Êrgerligt at produkt sortimentet har Êndret sig så meget. Men point for at hun fÞlger sin passion

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã