レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb 2 producten bij Simtasia besteld (de starter set en de coire rulebook van Blade Runner The Roleplaying Game.) Beide artikelen zijn snel en onbeschadigd aangekomen. Daarnaast heeft Simtasia... もっと見る
Geweldige klantenservice. Ze hebben persoonlijk een verfpakket samen gesteld. En zelfs als ik nu vragen heb beantwoorden ze die elke keer. Zelf vragen die niets te maken hebben met mijn bestelling. To... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Simtasia is een spellenspeciaalzaak voornamelijk gericht op spellen met als thema: Science Fiction, Fantasy, Horror (en aanverwante genres). Naast een ruime collectie boardgames bieden wij ook Role-Playing games, DVD's en fan-merchandise uit deze genres aan.
連絡先
Nieuwehaven 116, 2801EC, Gouda, オランダ
- 0182-51 68 65
- info@simtasia.shop
- simtasia.shop
Passie en vakkennis
Positief verrast dat ze bij Simtasia (in mijn woonplaats) materiaal van Godtear verkopen. Ondanks de beperkte openingstijden heb ik m'n bestelling (inmiddels 2x) op afspraak af kunnen halen en gewoon nog rustig kunnen winkelen. De eigenaar neemt alle tijd om spellen toe te lichten.
Blij verrast dat deze winkel 30 (?) jaar later nog bestaat! Top service!
Ik had geen idee dat Simtasia nog bestond?! Het moet bijna 30 jaar geleden zijn dat ik daar als jong ventje m'n spullen kocht! Zo fijn dat er nog een webwinkel is, want terwijl ik bij andere winkels afgescheept werd met de 'oude' versie van Vallejo's Game Air, stuurde Simtasia mij overal nieuwe versies van! Superblij mee. Goed verpakt, snelle reactie op een e-mail ook en snel verzonden. Zodra ik weer wat kleuren of ander materiaal nodig heb check ik eerst deze oude vertrouwde winkel even.
Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice. Ze hebben persoonlijk een verfpakket samen gesteld. En zelfs als ik nu vragen heb beantwoorden ze die elke keer. Zelf vragen die niets te maken hebben met mijn bestelling. Top service
Goed en snel
Alles verliep soepel.
Ziek goeie shop!
Voor de derde keer besteld en telkens…
Voor de derde keer besteld en telkens op tijd en netjes ingepakt. Mooi assortiment en goede prijzen. Vast adresje (om te bestellen) geworden.
Snelle correcte levering
Leuke winkel, aardige eigenaar
Leuk klein winkeltje met een interessante stock. Aardige eigenaar, wat ik wilde was snel geregeld. Ik kom zeker nog eens terug.
Sneller dan verwacht
Alles was deftig ingepakt, beschermd en wel. De beschrijvingen op de website stemmen volledig overeen met de geleverde goederen. En (nog niet alles uitgepakt) geen verborgen gebreken of ontbrekende stukken.
Goede snelle levering.
Goede snelle levering.
Helaas kleine schade aan het boekje op de hoeken.
Niks ernstigs maar net geen 5 sterren dus.
Extra aandacht
De levering was supersnel en stevig verpakt een klein extraatje bij de bestelling is altijd gewaardeerd echt top
De zoektocht naar een uitbreiding van…
De zoektocht naar een uitbreiding van once upon a time was niet makkelijk maar dankzij jullie had ik het binnen drie dagen. Bedankt.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。