レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

SÀljaren jag pratade med, Björn, hjÀlpte mig att stanna kvar, fast jag har det lite klent rent ekonomiskt och tÀnkte att jag spar in lite om jag sÀger upp mig frÃ¥n tjÀnsten, sÃ¥ löste han det pÃ¥ ett sm... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Blev lovad flera gÃ¥nger att det inte automatisk kommer gÃ¥ över till abonnemang efter testperioden. Har nu fÃ¥tt en faktura utan att godkÀnt nÃ¥got abonnemang eller avtal! Var försiktiga, dÃ¥ dom verkar j... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick svar pÃ¥ de frÃ¥gorna jag hade, hon jag hade var förstÃ¥ende och hon fick mig förstÃ¥ vad ni stÃ¥r för, vilket var en lÀttnad. Hon höll sitt lugnt trots att jag var lite ”upphetsad” för jag hade f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att komma igÃ¥ng, enkelt att förstÃ¥ och de hjÀlper en med alla frÃ¥gor man kan ha. SuverÀn kundservice dÀr jag fick hjÀlp av Björn som löste det hela med kort varsel och vad vÀldigt duktig och tr... もっず芋る

䌁業情報

1. セキュリティヌ システム販売業者
  2. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Sinfrid erbjuder smarta tjÀnster för din trygghet. ID-bevakning som larmar vid ID-kapning och skyddar din kreditvÀrdighet medan du Àgnar dig Ã¥t roligare saker. Effektiva spÀrrtjÀnster för det fall att du skulle bli bestulen pÃ¥ – eller helt enkelt tappa bort – kreditkort, ID-handlingar eller mobiltelefonen, samt stöldskyddsdekaler att fÀsta pÃ¥ vÀrdesakerna, sÃ¥ att de kan komma till rÀtta. Vi startade Sinfrid eftersom vi vet att med bra trygghets­tjÀnster av olika slag sÃ¥ kan vÃ¥ra kunder leva ett rikare liv, utan oro och med ett skyddsnÀt för det fall att nÃ¥got hÀnder. Med en kombination av beprövade lösningar, ny teknik och engagerade medarbetare, sÃ¥ arbetar Sinfrid för en tryggare vÀrld dÀr ingen ska behöva bli utsatt för bedrÀgerier.

3.8

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Björn, MVP sÀljare

SÀljaren jag pratade med, Björn, hjÀlpte mig att stanna kvar, fast jag har det lite klent rent ekonomiskt och tÀnkte att jag spar in lite om jag sÀger upp mig från tjÀnsten, så löste han det på ett smidigt sÀtt. VÀldigt tacksam för den service jag fick!

2026幎2月23日

Hej Tim,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att Björn kunde hjÀlpa dig på ett smidigt sÀtt och hitta en lösning som fungerade för dig. Vi vet att ekonomin kan variera, och dÀrför Àr det viktigt för oss att lyssna och försöka anpassa nÀr det Àr möjligt.

Det betyder mycket att du delar din upplevelse – och vi Àr glada att du kÀnner dig nöjd med den service du fick.

5぀星のうち5の評䟡

Bra, relevant och sakkunnig info

Bra och tydlig information

2026幎2月24日

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde informationen som bÃ¥de bra och tydlig – det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas.

Vi har skickat en förfrågan via Trustpilot och får du gÀrna svara dÀr med vem du var i kontakt med, så att vi kan föra berömmet vidare internt.

Sinfrid. Far åt helv*te!

Ja vart ska man börja.
Påstår de Àr super bra med allting från dem, provperiod på 14 dagar. De 14 dagarna gÀller uppenbarligen så fort man lÀgger på deras sÀljare samtal. Inte nÀr man lÀst igenom vilkor mm. SOM JAG ALDRIG FICK!

Men kÀnns allefall bra att ha Sinfrid som Àr de långsammaste id skydd företaget jag anvÀnt.

Tryggsam får jag notis samma sekund. Sinfrid tar det 10 till 30 minuter innan jag blir informerad av hÀndelse med min id-handling.

SÃ¥ nu sitter man hÀr betalar för en tjÀnst man först o frÀmst inte vill ha för de Àr sÃ¥ dÃ¥ligt skött, de Àr en sjukt dÃ¥lig tjÀnst och sist men inte minst 2 ÅRS avtalsperiod!

Sjukt dåligt

2025幎10月27日

Hej Hampus,

Tack för att du delar din upplevelse. Jag Àr verkligen ledsen att du kÀnner sÃ¥ hÀr – det Àr inte den upplevelse vi vill att nÃ¥gon ska ha.

NÀr ett avtal ingås informerar vi om villkor och ångerrÀtt i samtalet, dÀrefter skickas en SMS-bekrÀftelse som behöver godkÀnnas aktivt innan avtalet startar. Samma dag skickas Àven en skriftlig bekrÀftelse via mejl med fullstÀndig information om villkor och avtalsperiod. Om du upplever att du inte har fått detta vill vi sjÀlvklart undersöka det nÀrmare.

GÀllande bevakningen kan notifieringstider variera beroende på vilken typ av hÀndelse det gÀller och från vilken kÀlla informationen inhÀmtas. Om du upplever att tjÀnsten inte fungerar som den ska vill vi gÀrna se över det tillsammans med dig. En viktig del av vårt skydd Àr Àven den försÀkring som kan ersÀtta ekonomisk förlust till följd av ID-stöld och/eller nÀttrakasserier, upp till 200 000 kr per år enligt gÀllande villkor.*

Vi vill verkligen få möjlighet att gå igenom ditt Àrende i detalj och reda ut situationen. Kontakta gÀrna vår kundservice så hjÀlper vi dig vidare.

BedtÀgeri

BedrÀgeri, telefonförsÀljare som ringer och försöker lura in en i ett 24 månaders abonnemang utan möjlighet att komma ur tjÀnsten.

Uppdatering 25/2
Jag har ringt in till kundtjÀnst för 2,5 vecka sedan, de skulle återkomma i Àrendet efter en vecka, Ànnu har jag inte hört något. Ni skriver att ni skickar förfrågan via trustpilot, men någon sådan finns inte att tillgå.

Dec 2025, övertalas av en pÃ¥stridig telefonförsÀljare, trots att jag inte har tid, eller Àr intresserad av tjÀnsten att prova en 30dagarsperiodx eftersom flest bedrÀgerier sker i december (uppbarligen
 med tanke pÃ¥ detta)

Januari 2026 försöker SMSa sÀljer på samma nummer som i december, nÀr jag förstår att jag blivit lurad in i ett abonnemang för en tjÀnst jag inte vill ha.

Februari 9/2 2026 ringer till kundtjÀnst för att avsluta tjÀnsten som jag inte förstått att det någonsin var tal om, de sÀger att de tar situationen på allvar att de ska lyssna på det inspelade sÀljsamtalet och återkomma inom en vecka.

Februari 25/2 fortfarande inte hört något, men rÀkningarna fortsÀtter att komma för en tjÀnst jag aldrig velat ha

2026幎2月9日

Sinfrid からの回答

Det Àr tråkigt att lÀsa att du upplever det så. Den bilden stÀmmer inte med hur vi arbetar, och vi tar den typen av synpunkter på största allvar.

NÀr ett avtal ingås informerar vi alltid om villkor, avtalsperiod och ångerrÀtt i samtalet. DÀrefter skickas en SMS-bekrÀftelse som behöver godkÀnnas aktivt innan avtalet startar, och samma dag skickas Àven en skriftlig bekrÀftelse via mejl med fullstÀndig information.

Vi vill gÀrna förstå vad som har hÀnt i just ditt fall och få möjlighet att reda ut situationen. Vi har dÀrför skickat en förfrågan via Trustpilot och uppskattar om du vill svara dÀr, så att vi kan hjÀlpa dig vidare.

Mycket trevlig kundtjÀnst

Mycket trevlig kundtjÀnst, fin information, lÀtt att hantera informationen jag fick, jag stannar kvar som kund. KÀnner mig trygg med Sin-Frid

2026幎2月19日

Hej Birgitta,

Stort tack för ditt fina och vÀrmande omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde kundservicen som trevlig och att informationen var tydlig och lÀtt att ta till sig. Det betyder mycket för oss att du kÀnner dig trygg och vÀljer att stanna kvar som kund.

Tack för ditt förtroende – det uppskattar vi verkligen.

Bra bemötande och bra service

Bra bemötande och bra service

2026幎2月16日

Hej Fredrik,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde både bra bemötande och bra service. Det Àr precis den standard vi vill hålla i varje kontakt.

5぀星のうち5の評䟡

Jag fick hjÀlp med alla frÃ¥gor pÃ¥ ett

Jag fick hjÀlp med alla frågor på ett sÀtt som jag förstod av en mycket trevlig personal

2026幎2月13日

Sinfrid からの回答

HÀr speglar vi tydligheten och tryggheten i hans upplevelse:

---

**Hej Maurits,**

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du fick hjÀlp med dina frågor på ett tydligt och lÀttförståeligt sÀtt. Att kÀnna sig trygg och få svar man verkligen förstår Àr viktigt för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket hjÀlpsam personal på kundservice.

2026幎2月13日

Hej Erik,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde vår kundservice som hjÀlpsam. Det Àr precis den kÀnslan vi vill att alla som kontaktar oss ska få.

VÀldigt trevlig och mycket

VÀldigt trevlig och mycket tillmötesgående personal

2026幎2月12日

Hej Helen,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som både trevlig och tillmötesgående. Det betyder mycket för oss att du tagit dig tid att dela din upplevelse.

Alltid gott bemötande

2026幎2月12日

Hej Stefan,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du alltid upplever ett gott bemötande. Det Àr precis den standard vi strÀvar efter i varje kontakt.

5぀星のうち5の評䟡

Ett mycket trevligt samtal och bemötande

Ett mycket trevligt samtal och bemötande av Mattias. Saklig och kunnig. Fick bra information om tjÀnsten och blev lyssnad på, vilket hjÀlpte mig att ta ett rÀtt beslut. KÀnner mig nu trygg i att ha tagit del av deras tjÀnst.

2026幎2月11日

Hej Kicki,

Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde samtalet med Mattias som både trevligt, sakligt och kunnigt. Att kÀnna sig lyssnad på och få tydlig information Àr viktigt, sÀrskilt nÀr man ska ta beslut som rör sin trygghet.

Det glÀder oss att du kÀnner dig trygg i ditt val – det Àr precis den kÀnslan vi vill att vÃ¥ra kunder ska ha.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Snabb och trevlig hjÀlp

Snabb och trevlig hjÀlp!
Rekommenderas.

2026幎2月10日

Hej Sandra,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du fick snabb och trevlig hjÀlp. Det Àr precis så vi vill att det ska kÀnnas nÀr man Àr i kontakt med oss.

Tack också för rekommendationen – det betyder mycket.

5぀星のうち1の評䟡

Hemskt företag som anvÀnder sig av

Hemskt företag som anvÀnder sig av vilseledande information och lurar folk på pengar. Vidrigt

2026幎2月6日

Hej Miriam,

Det Àr tråkigt att lÀsa att du kÀnner så hÀr. Den upplevelsen Àr långt ifrån vad vi vill att någon ska ha efter kontakt med oss.

Vi tar synpunkter om vilseledande information på största allvar och vill gÀrna förstå vad som har hÀnt i just ditt fall. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice så går vi igenom ditt Àrende tillsammans och ser hur vi kan hjÀlpa dig vidare.

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande

2026幎2月5日

Hej Sebastian,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde ett proffsigt bemötande. Det Àr precis den nivå vi strÀvar efter i varje kontakt.

5぀星のうち1の評䟡

De påstår att man får ett skriftligt

De pÃ¥stÃ¥r att man fÃ¥r ett skriftligt sms med villkor och pris, lÀser jag i nÃ¥got svar bland omdömena nedan. ICKE !! Jag har inte sett nÃ¥got sÃ¥dant och Àr nu fast i ett avtal i TVÅ ÅR !!

2025幎12月29日

Hej Ann-Charlotte,

Tack för att du berÀttar hur du upplever situationen. Jag Àr verkligen ledsen att det kÀnns som att information har saknats – det Àr inte sÃ¥ vi vill att det ska fungera.

Vi vill samtidigt förtydliga hur våra rutiner ser ut. NÀr ett erbjudande accepteras ska villkor och åtagande alltid sammanfattas tydligt i slutet av samtalet. DÀrefter skickas ett SMS med samma information som behöver bekrÀftas aktivt med ja eller ok för att avtalet ska starta. Samma dag skickas Àven en skriftlig bekrÀftelse via mejl dÀr uppgifterna framgår igen.

Om du inte kÀnner igen att du har fått detta vill vi sjÀlvklart undersöka vad som kan ha blivit fel i just ditt fall och gå igenom det tillsammans med dig.

Kontakta gÀrna vår kundservice så hjÀlper vi dig vidare.

Louise

Mycket bra service och tillmötesgående

Mycket bra service och tillmötesgående

2026幎2月4日

Hej Josefine,

Stort tack för dina fina ord!

Vad roligt att höra att du upplevde servicen som både bra och tillmötesgående. Det Àr precis den kÀnslan vi vill att alla som kontaktar oss ska få.

Tack för att du tog dig tid att skriva – det betyder mycket för oss.

5぀星のうち5の評䟡

FörsÀkring vid ekonomisk förlust.

2026幎2月2日

Hej Lena,

Stort tack för dina fem stjÀrnor!

Det stÀmmer att en viktig del av vår tjÀnst Àr det ekonomiska skyddet vid exempelvis ID-relaterade bedrÀgerier, tillsammans med bevakning och hjÀlp från specialister om något skulle intrÀffa.

Tack för att du tog dig tid att dela ditt omdöme – det uppskattar vi verkligen.

Äckligt lurendrejeri

Äckligt lurendrejeri, VARNING FÖR LANDETS MEST OSERIÖSA FÖRETAG.

2026幎1月29日

Hej Johnnie,

Det Àr vÀldigt tråkigt att lÀsa att du kÀnner så hÀr. Den upplevelsen Àr långt ifrån vad vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill gÀrna förstå vad som har hÀnt i ditt Àrende och få möjlighet att reda ut situationen. Vi har dÀrför skickat en förfrågan till dig via Trustpilot och uppskattar om du vill svara dÀr, så att vi kan hjÀlpa dig vidare.

Louise

Trevligt mottagande

Trevligt mottagande

2026幎1月28日

Hej Susanne,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt mottagande – det betyder mycket för oss. Vi strÀvar alltid efter att ge en trygg och positiv upplevelse i varje kontakt.

5぀星のうち5の評䟡

Prata med William, vilken fantastisk mÀnniska!

Jag pratade med en kille som heter William och han rÀddade min dag! Han var så snÀll och hjÀlpsam och hjÀlpte mig snabbt och enkelt med mina faktura frågor. Vilken mÀnniska! Tack!

2026幎1月27日

Hej Elin,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att William kunde hjÀlpa dig och att du fick snabb och tydlig hjÀlp med dina fakturafrågor. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva och berÀtta om din upplevelse.

Vi Àr stolta över vårt team och det Àr extra kul nÀr deras engagemang mÀrks.

Tack igen för dina ord – de gör verkligen skillnad!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。