SIP OF LIFE レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tog et par dage fra flaskerne var bestilt til de kunne hentes. Rigtige gode flasker til job og fritid.

䌁業が回答したした

KÞbte en Big Sip termo kop, det er den bedste termoflaske jeg har haft. Mit eneste Þnske ville vÊre flere farver 🥰 Svar: gerne nogle mere klare farver end de mere dÊmpede I har nu, lyserÞd, pink,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min interesse og nysgerrighed blev fuldt ud imÞdekommet. Et rigtig godt produkt bÃ¥de hvad angÃ¥r kvalitet, design og har samtidig den effekt, at jeg er begyndt at drikke endnu mere vand og har fÃ¥et m... もっず芋る

䌁業情報

1. 日甚品店
  2. 日垰りスパ
  3. フィットネスず栄逊のサヌビス
  4. 健康・矎容補品店
  5. 医療技術補造業者

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til SIP OF LIFE! Hos SIP OF LIFE Þnsker vi at bringe mere nydelse ind i din hverdag – ogsÃ¥ nÃ¥r du er pÃ¥ farten. Vi mener, at nydelse bÞr vÊre mere tilgÊngelig - ikke kun derhjemme. Derfor er vores produkter designet til at vÊre funktionelle, stilfulde og nemme at tage med, sÃ¥ du kan have glÊde af dem pÃ¥ arbejdspladsen, i skolen, til sport, eller pÃ¥ andre eventyr. Vi tror pÃ¥, at kvalitet betaler sig og samtidig Þnsker vi at reducerer forbruget af engangsflasker og andre billige produkter, der ofte bliver smidt vÊk. Det vil vi med vores kvalitetsflasker gerne sÊtte en stopper for! Derfor tilbyder vi langtidsholdbare produkter, der tilfÞrer et SIP af velvÊre til din hverdag – hvad end du Þnsker at have iskoldt vand ved hÃ¥nden, nyde en varm kop kaffe eller te pÃ¥ farten, drikke rent bakteriefrit vand, eller forkÊle dig selv med et naturligt tilskud af antioxidanter. Vores dedikerede team stÃ¥r klar til at give dig den bedste kundeservice, sÃ¥ du kan handle trygt og sikkert hos os. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med at tilfÞre lidt ekstra nydelse til din hverdag!

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

37件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Super god og hurtigt levering

Super god og hurtigt levering. Dejligt produkt i god kvalitet 👌

2026幎4月1日

KÊre Rikke,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er glad for vores produkter og service 💙

SIP OF LIFE

Min fÞrste tempokop manglede en del der

Min fÞrste tempokop manglede en del der var gået lÞs, spugte om de havde sådan en på lager men sendte en hel ny kop som lÞsning. Super kundeservice må man sige. Rigtig glad for den!

2026幎3月6日

SIP OF LIFE

Et Sip of en GOD oplevelse ! :-)

Flot og overskuelig hjemmeside og nem at handle på.
LÊkre produkter og min datter er så glad for hendes drikkedunk. God kvalitet og SMUK farve. Hurtig levering.
Jeg vil helt sikkert anbefale at handle på Sipoflife.dk

2025幎12月1日

Tusind tak for din sÞde anmeldelse 🥰
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at din datter er glad for sin drikkedunk og at i er glade for vores service 💧

God kundeservice

God kundeservice. Hurtigt og reelt svar. Nyt produkt sendt pga reklamation.

2025幎11月25日

Tusind tak for din sÞde anmeldelse 🥰
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at i er glade for vores service 💧

For evig drikkedunk

Drikkedunkene kom ret hurtigt. De er af god kvalitet og holder vÊsken kold hele dagen. Har ikke prÞvet med varme drikke endnu men hvis det er lige så godt som når man har kolde drikke så har vi fundet vores forevig drikkedunk.

2025幎10月22日

Tusind tak for din sÞde anmeldelse 🥰
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er glad for dine drikkedunke 💧

Super god Service og kvalitets

Super god Service og kvalitets produkter til bÞrn !

2025幎9月2日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for bÃ¥de service og kvaliteten pÃ¥ vores produkter – det betyder virkelig meget for os 💙

Hurtig ekspedition

Bestilte en aften og der gik ikke lÊnge fÞr jeg fik besked omkring, at varen var pakket og gjort klar til Dao, 1,5 dÞgn senere var pakken klar til afhentning. Varen er lÊkker og i rigtig god kvalitet.

2025幎8月21日

SIP OF LIFE からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse 💙
Hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de levering og kvalitet levede op til forventningerne – det betyder virkelig meget for os! 🥰

SIP OF LIFE

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering. Vi er meget glade for vores kÞb, og har nu skiftet alle gamle drikkedunke ud med nye fra SIP OF LIFE.

2025幎8月21日

SIP OF LIFE からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse 🥰
Det glÊder os virkelig at hÞre, at I er glade for jeres nye drikkedunke – og at gamle dunke er skiftet ud med SIP OF LIFE! 💙

SIP OF LIFE

Jeg er super glad for mine to

Jeg er super glad for mine to drikkedunke fra sip of life. De fungerer super godt og har de fineste farver.
De var super sÞde til at hjÊlpe med rådgivning samt info om hvornår den farve jeg Þnskede ville vÊre tilbage på lager.
Jeg kan varmt anbefale sip of life:)

2025幎8月12日

Tusind tak for din sÞde anmeldelse 🥰

Det varmer virkelig at hÞre, at du er glad for bÃ¥de dine drikkedunke og den hjÊlp, vi kunne give undervejs – det betyder meget for os. Det er fantastisk at vide, at vores produkter bÃ¥de fungerer godt og samtidig bringer lidt ekstra glÊde med de fine farver 💙

Tusind tak for din anbefaling – vi hÃ¥ber, at dine drikkedunke vil fÞlge dig i mange gode og hydrerede stunder fremover! 💧

Mega god service

Mega god service, tager en seriÞs når man henvender sig. Mega lÊkkert produkt.

2025幎5月29日

SIP OF LIFE からの回答

Tusind tak for den sÞde anmeldelse 🥰 Det betyder rigtig meget for os – dejligt at hÞre, at bÃ¥de service og produkt lever op til forventningerne.

SIP OF LIFE

Aldrig mere varmt vand...

Jeg er ofte ude og gå lÊnge ture, men det er ikke så rart om sommeren, når jeg bliver nÞdt til at drikke varmt vand...
Men det er slut nu! Det har vÊret en fornÞjelse at tage på tur med termokander, trods de er lidt tunge, når man er velvidende om, at vandet er koldt på hele turen.

2025幎6月23日

SIP OF LIFE からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰 Hvor er det dejligt at hÞre 🌞🥀 Vi er glade for, at flasken gÞr dine ture mere behagelige – koldt vand hele vejen er bare det bedste!

SIP OF LIFE

Fantastiske produkter og endnu mere

Fantastiske produkter og endnu mere fantastisk kundeservice. 5 stjerner hele vejen rundt 🙌🏌🙌🏌

2025幎6月16日

SIP OF LIFE からの回答

Tak for den flotte anmeldelse 🌟🥰 Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at bÃ¥de produkter og kundeservice ramte plet – det betyder meget for os 🙌🏌💙

Fantastisk service

Fantastisk service !!

2025幎6月2日

SIP OF LIFE からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 🙏💙 Vi er super glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service 🌟

SIP OF LIFE

Smukkeste drikkedunk – jeg er vild med den!

Jeg har endelig fundet den perfekte drikkedunk. Designet er simpelthen gennemfÞrt ned til mindste detalje – bÃ¥de smukt og funktionelt. Det er prÊcis den flaske, jeg har ledt efter. Den fÞles eksklusiv, ser fantastisk ud. Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds – klart en anbefaling herfra!🀩

2025幎6月6日

SIP OF LIFE からの回答

Hvor bliver vi glade for at lÊse din anmeldelse! 🥰 Tusind tak for de flotte ord 💙 Vi er sÃ¥ glade for, at du har fundet din perfekte drikkedunk, og at bÃ¥de design og funktionalitet lever op til dine forventninger 🙌🏌✚

HÞj kvalitet

HÞj kvalitet, smuk farve. Min datter er henrykt

2025幎5月21日

SIP OF LIFE からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse! 💙 Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du og din datter er henrykte 🥰

Sarah

Jeg bestilte en vandflaske fra

Jeg bestilte en vandflaske fra hjemmesiden og modtog den inden for 2 dage, efter jeg havde bestilt den. DesvÊrre modtog jeg flaske i den forkerte farve, i forhold til hvad jeg havde bestilt. PÃ¥ trods af den stadig var rigtig flot, skrev jeg til kundeservice, at jeg har modtaget en forkert flaske. Jeg fik svar inden for 30 minutter, og den anden flaske er allerede sendt afsted dagen efter. Servicen er simpelthen i top, og sÃ¥ er det nogle flotte termoflasker de har. Jeg glÊder mig til at hente den nye de har sendt afsted😍

2025幎5月21日

SIP OF LIFE からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse! 🩵 SÃ¥ dejligt at hÞre, at du er glad – bÃ¥de for flasken og servicen. Vi hÃ¥ber, du bliver vild med din Þnskede farve! 💧🥰