Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice, når man klager
Over deres dyrer produkter
Utrolig dårlig kundeservice, når man klager
Over deres dyrer produkter
Jeg har bestilt en creme for over en uge siden. Endnu ikke leveret, det er for dÃ¥rligt. De er skiftet fra Fedex til PostNord/fod men har ingen ide om hvor ens pakke er: Sisleys kundeservice er ikke til nogen hjÊlp. Jeg ringede bÃ¥de i gÃ¥r og i dag. De vil undersÞge det i nÊste uge, fremfor med det sammeâŠ!
Sisley har trukket belÞbet på min konto uden at levere varen!
Jeg har 2 velmenende gode råd til jeres nye hjemmeside:
Når man har optjent point, borde de vÊre til rådighed med det samme og ikke fÞrst efter 30 dage. Man venter med at bestille igen, til pointene er aktive. Fx som hos Matas. Det gÞr, at I opnår fÊrre salg og at jeg som forbruger handler andetsteds. I dette tilfÊlde har jeg bestilt 3 produkter via jeres hjemmeside og dagen efter kom tilbudet med en toilettaske hvis man bestiller for over 750 kr. Det ville jeg gerne,
men da ikke når jeg ikke kan indfri mine points.
I burde sende dagen efter. Der går alt går lang tid fra man bestiller til man modtager. Hos Matas kommer det ofte dagen efter.
Carine
Har aldrig kÞbt så dyr eyeliner, aldrig haft en så dårlig.
Den er nÊppe lagt på fÞr den forsvinder