レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Smukke fine smykker - har handlet ved Sistie flere gange. Var lidt skuffet over at smykkerne blot var “kastet” ned i Êsken - de plejer at vÊre sirligt pakket. Men udover det - kan det varmt anbefa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super fin oplevelse, havde fÃ¥et bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev lÞst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... もっず芋る

Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring stÞrrelse og mÃ¥tte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! SÃ¥ hjÊlpsom trods bes... もっず芋る

4.6

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 83に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fik det jeg bestilte

Fik det jeg bestilte, til forventet tid.

2025幎11月27日

Hej Frede,
Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse 🥰🙏

Rigtig glÊdelig jul fra os!

Virkelig god service

Jeg havde en uheldig oplevelse med DAO, da min forsendelse forsvandt. Sistieshop leverede supergod og hurtig service; holdt mig hele tiden opdateret og hjalp mig med at lÞse problemet. Vil helt klart handle hos dem en anden gang.

2025幎11月6日

Hej Kristina,
Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner! Jeg er glad for at kunne have hjulpet dig! 🙏🥰
Rigtig god dag.

Fine Þreringe.

Fine Þreringe.
Håber og tror på at barnebarnet bliver glad for dem.

2025幎11月14日

Hej Jytte, Det hÃ¥ber vi ogsÃ¥ at hun gÞr! 🀩🎄
Rigtig glÊdelig jul!

super

super flot armbånd flot Êske

2025幎11月18日

Hej Inger,
Tak for din anmeldelse og 5 stjerne, dem er vi meget glade for!
Rigtig god dag og glÊdelig jul 🎄❄

Alt som det skulle vÊre

Flot indpakning og gode rabatter med i Êsken. Kom hurtigt. Alt ok.

2025幎10月27日

Hej Iza,
Tak for din anmeldelse og 5 stjerner, vi er glade for at du kan lide indpakningen 🥰

Rigtig god dag ❄
Venlig hilsen Fie

Fin kvalitet til en god pris

Fin kvalitet til en god pris og leveret i en prÊsentabel Êske, der kan bruges til at give smykket som gave.

2025幎10月15日

Hej Anne-Mette, Tusind tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner 🀩
Vi Þnsker dig en dejlig dag.

Venlig hilsen Fie, kundeservice

HalskÊden gik i stykke efter meget kort tid

I starten af september i det år har jeg kÞbt en meget original halskÊde med Êgte perler «Silke x Sistie PerlehalskÊde - Forgyldt».  Den sad for stramt, selvom min hals er ret tynd. Alligevel  kunne jeg godt lide den, men siden jeg kÞbte den brugte kun adskillige gange. Men i dag  29. oktober pludselig gik halskÊden i stykke af sig selv, da jeg sad og kiggede på computerskÊrm. Det var meget skuffende at perletråden viste sig at vÊre af så dårlig kvalitet.

2025幎10月29日

Hej Faina,
Jeg er ked af at hÞre, at halskÊden er gået i stykker. Dog kan vi ikke udelukke at den er knÊkket på baggrund af, at den har vÊret for stram, og at tråden derfor er knÊkket.

Men vi vil meget gerne åbne en reklamationssag på den, så du må meget gerne kontakte os på hello@sistie.dk med billede og ordre nr. 😊

Vi Þnsker generelt meget gerne, at man kontakter os direkte, sÃ¥ vi kan hÃ¥ndtere en reklamation eller andet via mail, og ikke igennem Trustpilot service anmeldelse. Man er selvfÞlgelig altid velkommen til at lave en Êrlig service anmeldelse, efter vi har fÃ¥et chancen for at vise vores niveau af kundeservice. 💕

Vi ser frem til at modtage en mail fra dig.

Venlig hilsen Fie, kundeservice

Hurtig levering og super fine smykker

Hurtig levering og super fine smykker til en god pris samt gode tilbud ✹ bliver nok ikke sidste gang jeg handler her 🫶🏌

2025幎10月21日

Hej Ida,
Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner! -Den er vi meget glade for, vi samler nemlig pÃ¥ glade kunder. 🀩

Vi Þnsker dig en dejlig dag!
Efterårs hilsner
Fie, kundeservice

Anbefaler

Vi havde kÞbt en ankelkÊde, der gik i stykker fÞrste gang, den var i brug, som blev byttet hurtigt uden problemer. Så her kÞber vi gerne fra en anden gang

2025幎9月29日

Hej Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg er ked af at ankelkÊden gik i stykker, og jeg hÃ¥ber at den nye kommer til at blive brugt godt 🀩👌

Rigtig god dag til dig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。