レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Smukke fine smykker - har handlet ved Sistie flere gange. Var lidt skuffet over at smykkerne blot var “kastet” ned i Êsken - de plejer at vÊre sirligt pakket. Men udover det - kan det varmt anbefa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super fin oplevelse, havde fÃ¥et bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev lÞst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... もっず芋る

Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring stÞrrelse og mÃ¥tte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! SÃ¥ hjÊlpsom trods bes... もっず芋る

4.6

Flotte Þreringe og gode priser

Flotte Þreringe og gode priser. Hurtig levering. Altid en fornÞjelse

2025幎7月20日

Hej Schmidt,
Tak for dine sÞde ord 😍 Vi bliver sÃ¥ glade, nÃ¥r vores kunder er tilfredse med bÃ¥de kvalitet, pris og levering 🀍 Vi hÃ¥ber, dine nye Þreringe bringer masser af glÊde.
Mvh. Kundeservice

Smukke smykker til fornuftige priser

Smukke smykker til fornuftige priser, hurtig levering.

2025幎7月10日

Hej Sunie,
Tak for de pÊne ord 🀩 Vi gÞr os umage for at tilbyde bÃ¥de smukke smykker og en god oplevelse til en fair pris – sÃ¥ det glÊder os at hÞre, du er tilfreds 🀍

Hurtig og problemfri levering

2025幎7月17日

Hej Orla,
Vi bliver sÃ¥ glade af at hÞre, at du har haft en god oplevelse fra start til slut! Tak for de fine ord – det betyder meget for os 🀍 Vi hÃ¥ber smykkerne bringer glÊde, og at vi snart fÃ¥r lov til at betjene dig igen 🫶🏻🀩 Mvh. Kundeservice

Smukke smykker

Smukke smykker. Hurtig levering 👍🏌

2025幎7月3日

Hej Bettina,
Tusind tak 😍 Det betyder meget, at du fremhÊver bÃ¥de den nemme proces og de fine smykker 🫶 Vi gÞr vores bedste for at sikre en god oplevelse hele vejen – sÃ¥ tak for at dele din 👍

Nemt

Nemt, hurtigt og fine smykker vi modtog🀩👍

2025幎7月3日

KÊre Elisabeth,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at du sÊtter pris pÃ¥ vores hurtige service – og at du er glad for smykkerne 🀩 Det betyder meget for os. Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r stor gavn af dem, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen hos Sistie 💛

Omhyggeligt indpakket smukke smykker

Smukke smykker, er sÊrlig glad for de vandfaste. Virkelig fedt med de smykkesamarbejder de laver, det gÞr at der kommer meget forskellige smykker til forskellig smag.
De har hurtig levering og aldrig har jeg set smykker vÊre pakket så omhyggeligt ind. Derudover er smykkeÊskerne utrolig pÊne.
Virkelig glad for mit kÞb, kommer formentlig til st anskaffe mig flere smykker fra dem.

2025幎7月15日

Hej Emilie,
Hvor er det fantastisk at hÞre, at du er sÃ¥ glad for dine smykker 🙌 Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de design, kvalitet og prÊsentation – sÃ¥ det betyder virkelig meget for os, at du har lagt mÊrke til detaljerne. Vores samarbejder er netop skabt for at give plads til mange stilarter, og vi elsker at du har fundet noget, der passer til dig 💕 Vi hÃ¥ber, dine nye smykker bringer dig glÊde i lang tid frem, og vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen 🫶🌺
Mvh. Kundeservice

Hurtig levering og produktet var som

Hurtig levering og produktet var som forventet

2025幎6月24日

Hej Lottie,
Vi er glade for at vi kunne leve op til din forventning af bÃ¥de levering og produkt 😊💕 Vi glÊder og til at hjÊlpe dig med nye smykker en anden god gang. Rigtig dejlig dag til dig 🌻
Mvh. Kundeservice

Jeg havde den bedste oplevelse hos

Jeg havde den bedste oplevelse hos Sistie i HillerÞd!!! Jeg havde bestilt et smykke, men havde overset beskeden om, at den var kommet til afhentning i butikken. Det var fredag, og de lukkede om 30 minutter, så jeg kunne ikke nå at hente det inden weekenden (smykket var en gave, der skulle bruges den weekend). Jeg ringede og fortalte min situation og blev mÞdt af den bedste kundeservice! Den ene ansatte tilbÞd at blive ekstra tid, så jeg kunne nå forbi, og den anden tilbÞd at kÞre forbi min postkasse med smykket, da hun skulle den vej hjem. Der var simpelthen kun gode ting at fortÊlle om deres kundeservice. Tak herfra!

2025幎6月27日

Hej Elisabeth,
Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse ❀ Vi ved, hvor vigtigt det er, at gaver nÃ¥r frem i tide, og vi gÞr altid vores bedste for at yde den gode service. Det glÊder os enormt, at du satte pris pÃ¥ hjÊlpen, og vi hÃ¥ber, du kigger forbi igen en dag. Tak for din stÞtte og de fine ord 🙌🫶👍

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Fin vare. Mit barnebarn blev meget glad for ringen. Jeg handler gernehos jer igen.

2025幎6月30日

Sistieshop からの回答

Hej Mona, Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at dit barnebarn blev glad for ringen. 🥰
Venlig hilsen Fie, kundeservice

Super service !!! .

Varen var som forventet og beskrevet.
Hurtig og god service. Jeg havde skrevet forkert og krydset for at hente i butikken. Blev ringet op fra forretningen da de sÃ¥ pÃ¥ min adresse at det nok ikke passede og pakken blev sendt til nÊrmeste pakkeshop. Superflot service 🫶🏻🀩

2025幎7月1日

Hej Anne,
Tusind tak for din anmeldelse af vores kundeservice. 🥰🙏
Vi håber at smykket bringer glÊde!

Rigtig god dag!
Venlig hilsen Fie, kundeservice

Meget fin oplevelse.

Meget fin oplevelse.
Hurtig levering, pÊn Êske og smykker i en lille pose nede i Êsken.
Alle var glade.

2025幎6月24日

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at hÞre, at alle var glade 😍

Sommerhilsner fra os! ☀
// Fie, kundeservice

Øreringe

Gode smykker og hurtig levering

2025幎5月21日

Hej Amelia Tusind tak for din anmeldelse! 🌞
Vi håber at du bliver rigtig glad for dine smykker.
Sommerhilsner herfra.
Fie, kundeservice

Superfin hjemmeside

Superfin hjemmeside. Hurtig levering 😊

2025幎6月9日

Hej Anne,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at vores hurtige levering, bliver vÊrdsat 😍

Rigtig god dag
Fie, kundeservice

Stort Þnske 🙂

Stort Þnske 🙂

Efter at have fulgt min datter fra sidelinjen, mÃ¥tte jeg have smykker til hende. Hun har kigget sÃ¥ mange gange pÃ¥ nettet og har plaget om smykkerne. De er nu kÞbt og det bliver en stor overraskelse 🙂
Nem hjemmeside og hurtigt levering

2025幎6月13日

Hej Lise,
Hvor lyder det bare som en dejlig overraskelse 💖 Vi elsker, at du har fulgt med i din datters begejstring og nu gÞr drÞmmen til virkelighed. Tak fordi du valgte os – og for de sÞde ord om bÃ¥de webshop og levering. Vi hÃ¥ber, overraskelsen bliver en stor succes 🌟😍 Mvh. Kundeservice

God information

God information, når man ringer til jer

2025幎6月6日

Hej Hanne,
Mange tak for din anmeldelse og for at fremhÊve vores kundeservice. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback 🥰 Hvis der er noget, vi kan gÞre anderledes for at give dig en femstjernet oplevelse nÊste gang, er du meget velkommen til at kontakte os 👍 Mvh. Kundeservice

Hurtig levering og fik varen i pÊn

Hurtig levering og fik varen i pÊn indpakning. Dog har stilken på Þrestikke for kort på på trods af at det var til en helix pircing, så måtte sende det retur. Min retur behandling er gået hurtig, og allerede dagen efter afsendelsen modtog jeg besked om at jeg vil få pengene retur.

2025幎6月13日

Hej Maiken,
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om vores levering og returproces ❀ Vi beklager, at Þrestikken ikke passede, sÃ¥ din feedback omkring stilkens lÊngde er givet videre til vores produktteam 👍 Mvh. Kundeservice

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。