レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Smukke fine smykker - har handlet ved Sistie flere gange. Var lidt skuffet over at smykkerne blot var “kastet” ned i Êsken - de plejer at vÊre sirligt pakket. Men udover det - kan det varmt anbefa... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super fin oplevelse, havde fÃ¥et bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev lÞst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... もっず芋る

Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring stÞrrelse og mÃ¥tte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! SÃ¥ hjÊlpsom trods bes... もっず芋る

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

436件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 83に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

HOLD JER VÆK - elendig kvalitet.

HOLD JER VÆK. Virkelig dÃ¥rlig kvalitet. Min ene hoop Þrering gik i stykker i lÃ¥sen efter et dÞgn. Et andet par kan jeg nÊrmest ikke fÃ¥ lÃ¥sen af eller pÃ¥. Jeg endte med at mÃ¥tte klippe Þreringen af da lÃ¥sen havde sat sig fast hverken jeg eller tre andre kunne fÃ¥ lÃ¥sen af. Hvis man kunne tilfÞje billeder sÃ¥ havde jeg sendt billeder med af mine Þdelagte smykker i dÃ¥rlig kvalitet til super meget overpris
. Spild af penge. Pilgrims kvalitet er laaaaangt bedre

2025幎4月8日

23. juni 2025
KÊre Ida,

Vi har forsÞgt at kontakte dig via e-mail for at finde en lÞsning pÃ¥ reklamationen af dine smykker 😊 Vi vil meget gerne hjÊlpe dig og sÞrge for, at du fÃ¥r en positiv oplevelse hos os ❀ Vi afventer stadig dit svar og hÃ¥ber pÃ¥ at hÞre fra dig. Hvis du har yderligere spÞrgsmÃ¥l, er du ogsÃ¥ mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice pÃ¥ tlf.nr.: +45 4267 4942.

Rigtig god dag 🌷Mvh. Kundeservice
______________________________________
12. juni 2025
KÊre Ida

Jeg er ked at at hÞre, at du har haft en så skuffende oplevelse med vores smykker.
Vi har ingen historik på at vi har hÞrt fra dig, med hvad der lyder som en klar reklamationssag fÞr denne anmeldelse. Vi har derfor aldrig fået muligheden, for at forbedre din helhedsoplevelse af os, og yde vores fantastiske kundeservice.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere og finde en lÞsning – enten i form af ombytning, reparation eller refusion – afhÊngigt af omstÊndighederne. Du mÃ¥ meget gerne kontakte vores kundeservice direkte pÃ¥ hello@sistie.dk, og hvis du har mulighed for det, sende billeder af de beskadigede smykker.

Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at dine Þreringe gik i stykker, og at du havde så store problemer med låsene. Det er naturligvis ikke den kvalitet eller oplevelse, vi Þnsker at levere, og vi forstår din frustration. Det er dog langt fra et generelt problem, da det ikke er noget vi har hÞrt om fÞr.

Vi beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang – men vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r mulighed for at rette op pÃ¥ det. ❀

Fie, kundeservice

Meget positiv kÞbsoplevelse

Meget positiv kÞbsoplevelse og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

2025幎5月28日

Hej Sten,
Tak for din anmeldelse 👍Vi er glade for at du kunne lide vores at kÞbe smykker hos os. Rigtig god dag 🌞

Super god service

Super god service. Hurtige til svare og hjÊlpe en ❀ sÃ¥ kan kun varmt anbefale dem og kÞber helt sikkert igen 🫶🏻

2025幎5月5日

Hej Rikke,
Tusind tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for! 🥰

Rigtig god dag herfra.
Venlig hilsen Fie, kundeservice

Mega flotte armbånd

Mega flotte armbånd. Hurtig levering :0)
Kan kun anbefale dette smykke firma.

2025幎5月9日

Hej Birgitte,
Det er vi mega glade for at hÞre!
Tusind tak for at tage dig tid, til at give os en anmeldelse 💕

Vi Þnsker dig en dejlig dag.
Fie, kundeservice

Hurtigt levering

Hurtigt levering

2025幎5月7日

Sistieshop からの回答

Hej Cecilia, Tak for din anmeldelse - vil du sende os en mail pÃ¥ hello@sistie.dk med feedback pÃ¥, hvad vi kan gÞre for at komme op pÃ¥ 5 stjerner? 🥰

Rigtig god dag.
Venlig hilsen Fie, kundeservice.

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!
Fine smykker i lÊkker gaveÊske.
GlÊder mig til at handle der igen. 🥰

2025幎5月5日

Hej Margrete,
Tak for din flotte anmeldelse! Den er vi meget glade for! 🥰

Vi Þnsker dig en dejlig dag ☀

Godt

Gode smykker, passer perfekt

2025幎5月1日

Sistieshop からの回答

Hej Kasandra, Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at hÞre at de passer perfekt! 🥰🌞

Rigtig god dag til dig.
Venlig hilsen Fie, kundeservice

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering. God service at kunne angive hvornår en gave skal bruges, så retur tid kan overholdes.

2025幎4月28日

Hej Margit,
Tak for at dele din oplevelse 🥰 Vi har gjort os umage med at gÞre det nemt og fleksibelt – sÃ¥ det er skÞnt at hÞre, at du kunne mÊrke det ✹ Mvh. Kundeservice

Hurtig levering og fin ring

2025幎4月4日

Hej Vibeke,
Det glÊder os at hÞre, at ringen levede op til dine forventninger Vi hÃ¥ber, den vil bringe dig masser af glÊde. Tak fordi du valgte os, og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen tilbage – og skulle du fÃ¥ brug for hjÊlp eller har spÞrgsmÃ¥l, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe. 💍✚ Venlig hilsen Kundeservice.

Stjernerne taler for sig selv ‹Alle

Stjernerne taler for sig selv ‹Alle mine 5 funklende stjerner til Jer‹ Har kun rosende ord at sige ‹Fantatisk service🀩 ELSKER de Smykker

2025幎4月18日

Sistieshop からの回答

Hej Helle, Tusind tak for din begejstring bÃ¥de herpÃ¥ din anmeldelse og pÃ¥ mail. Vi strÊber efter at udÞve den bedste service, sÃ¥ det er dejligt, at det taget godt imod 🥰
Du Þnskes en dejlig dag herfra.
Venlig hilsen Fie/kundeservice

god og hurtig service

god og hurtig service, man får hvad man bliver lovet. Smykkerne er flotte og holdbare.

2025幎4月9日

Sistieshop からの回答

Hej Matilde, Tak for din flotte anmeldelse!
Jeg Þnsker dig en dejlig dag.
Venlig hilsen Fie/Kundeservice

Fine smykker til gode priser

Virkelig fine smykker til gode priser.
Pakket rigtig lÊkkert ind - fÞltes ligesom at få en gave.
Super sÞd kundeservice og levering allerede dagen efter.

2025幎4月9日

Hej Randi, Tusind tak for din sÞde anmeldelse! Den er vi meget glade for! 🥰
Venlig hilsen Fie/Kundeservice

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering. Fik mÃ¥leinstrumenter til at mÃ¥le ringstÞrrelse til fremtidigt kÞb som jeg er ekstra glad for 😊

2025幎4月8日

Hej Sara,
Tusind tak for din anmeldelse - vi er meget glade for at du kunne lide vores lille ringmåler 🥰
Rigtig god dag til dig fra os!
Vh. Fie/kundeservice

Jeg kÞbte en top hvor pÃ¥hÊnget knak

Jeg kÞbte en top hvor påhÊnget knak hurtigt. Ikke sÊrlig godt materiale. Ellers mega fedt tÞj og smykker <3333

2024幎11月1日

Hej kunde,
Vi er super kede af din 1-stjernet anmeldelse, og vil derfor gerne hÞre hvilket påhÊng der er knÊkket på hvilken top, da vi ikke kan se nogle oplysninger om ordre, navn el. lign på din anmeldelse.
Hvis der er tale om reklamation, så vil vi naturligvis gerne have chancen for at lave en reklamationssag, så vi kan forbedre sagen og oplevelsen for dig.
Da dette er en anmeldelse af vores service, har vi brug for at du kontakter os pÃ¥ hello@sistie.dk sÃ¥ vi har mulighed for at yde den gode service, som vi plejer at gÞre. ❀ Da jeg kan lÊse at du ellers synes vores tÞj og smykker er fede, sÃ¥ er vi naturligvis uforstÃ¥ende overfor din 1-stjerne serviceanmeldelse. HjÊlp os derfor gerne med at forbedre dette ved at sende os en mail. 🙏🥰

Fie/kundeservice

Flotte smykker

Flotte smykker, jeg håber min datter bliver glad for gaven

2025幎4月1日

Hej Ida,
Tak fordi du kan lide vores smykker ❀ Vi krydser ogsÃ¥ fingre for at gaven passer. Ellers sidder vi klar til at hjÊlpe med at finde noget andet flot, lige efter din datters smag 🀩 Mvh. Kundeservice

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。