レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Na mijn bestelling heb ik niks gehoord, zelfs na het sturen van een mailtje vragend om een statusupdate. Toen er eenmaal wel gereageerd werd, was de service zoals ik het gewend was. Is er spoed... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb bij SitRight een StandUp bureau gekocht. Kort daarna ook een Therapod stoel. Daarbij werd me duidelijk dat SitRight verder gaat dan dingen verkopen. In deze tijd waar alles via onduidelijke... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス機噚提䟛業者
  2. 家具補造業者

圓該䌁業による蚘述

SitRight zet zich in om goede ergonomische stoelen, (zit-sta) bureaus en de bijbehorende kennis van afwisseling en natuurlijke ondersteuning voor iedereen (thuis) toegankelijk te maken. Zit energiek, gezond en comfortabel: creëer jouw perfecte thuiswerkplek met de SitRight bureaustoelen én bureaus.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Prima eerste ervaring, service later verliep wat moeizaam

Het bureau werd netjes op tijd geleverd en is ter plekke geïnstalleerd door sitright. Het heeft gedurende iets meer dan een jaar goed gefunctioneerd.

Helaas ging het daarna kapot. Het kostte mij vervolgens best veel moeite om contact te krijgen met SitRight en een afspraak te maken voor reparatie. De communicatie verliep nogal stroef en er ging steeds erg veel tijd overheen voor er geantwoord werd. Maar, als het goed is dan wordt deze week, drie weken na de melding, het probleem on-site opgelost.

Al met al een beetje gemengde gevoelens, maar na contact met SitRight geloof ik dat dit daadwerkelijk niet de normale gang van zaken is.

2022幎10月20日
5぀星のうち5の評䟡

Gekocht via ibood, de afhandeling kwam snel via SitRight. De levering was netjes volgens afspraak en de stoel netjes op de plek afgeleverd. Jammer dat daarna 2x een gasveer vervangen moest worden omdat de stoel spontaan een stuk naar beneden ging, maar ook dat werd beide keren netjes en snel afgehandeld. Ik hen inmiddels er een goede bureaustoel aan

2022幎3月17日

Good Chair but not durable

This is from last year in March
The Chair was ok but it is breaking down after 1,5 years

2022幎10月9日
SitRight ロゎ

SitRight からの回答

Hi William,

Thanks for reaching out. So sorry to hear that something is wrong with your chair, please write us an e-mail at info@sitright.nl with more information such as how this happened, since we very rarely experience problems with our products. But don't worry, we can replace your chair or our mechanics can fix it on the spot and this is included in the 10 year warranty we deliver.

Hope to hear from you soon and next time please reach us directly at info@sitright.nl so our customer support can provide you a solution within 24 hours (we rarely check this channel)

Best regards,
Hendrik

5぀星のうち5の評䟡

Prima service en product van SitRight

Ik kan de in hoogte verstelbare bureaus alleen maar aanraden. Wat een verademing. Je kunt nu staan of zitten aan je bureau en zit niet steeds vast in dezelfde verkeerde houding. De service van SitRight is uitstekend. Het contact zoeken (geen telefoonnummer op de website) is wat moeilijker maar als je eenmaal contact hebt dan worden vragen prima en snel afgehandeld. De aflevering was keurig. Nette en beleefde jongens die het bureau op de plaats monteerden. Ik ben blij met dit product en de service van SitRight.

2022幎9月30日

bezorging moment

Het was jammer dat ik niet zelf een dag kon uitkiezen,
omdat het niet mogelijk was om op een andere dag dan woensdag bij mij in de buurt te bezorgen. Verder was het goed geregeld, kon ik een tijd kiezen en was het product goed geleverd en snel gemonteerd.

2022幎9月14日

Service die verder gaat

Ik heb bij SitRight een StandUp bureau gekocht.
Kort daarna ook een Therapod stoel.
Daarbij werd me duidelijk dat SitRight verder gaat dan dingen verkopen. In deze tijd waar alles via onduidelijke webshops en dropshipping gaat een verademing. Die mensen denken echt mee, komen met passende adviezen en zorgen ervoor, dat je weet dat wat je koopt ook echt bij je past.
Een absolute aanrader.

2022幎9月30日

Mooie stoel en zit goed

Mooie stoel en zit goed. Bezoring en vooral de verpakking was prima. Het gebruik van de stoel vereist enige voorzigtigheid omdat de stoel zeer licht loopt. Bij het gaan zitten kan de stoel onder je uit schieten en zit je dus op de grond. Geremde wielen in onbelaste toestand zou beter zijn.

2022幎9月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス