bureaustoelpro レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Proces van aankoop, levering en nazorg prima. Verliep gemakkelijk, zonder problemen en levering was snel. Duidelijke communicatie. Stoel zelf ziet er uit conform verwachting, zit wel iets minder dan g... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス家具店
  2. 家具店
  3. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij bureaustoelpro.nl, een webshop gespecialiseerd in bureaustoelen van de beste kwaliteit voor heel scherpe prijzen. Ons aanbod omvat ergonomische bureaustoelen, kantoorstoelen, bezoekersstoelen, maar ook bureaus en andere kantoormeubelen. We bieden gratis verzending in België en Nederland ongeacht uw bestelling. Neem vlug een kijkje!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Gasveer defect na 3,5 jaar

Gasveer van mijn bureaustoel is defect na 3,5 jaar. De te verwachten levensduur van een gasveer is minimaal 5 jaar: ligt tussen de 5 en 10 jaar. Bureaustoel Pro geeft aan dat ze 2 jaar fabrieksgarantie geven. Die is bij mijn stoel inderdaad verstreken. Maar blijkbaar heeft Bureaustoel Pro nog nooit gehoord van de 'wettelijke garantie": de verwachting waaraan een gekocht artikel dient te voldoen, o.a. de te verwachte levensduur. Enig oplossing die dit bedrijf biedt: ik kan een nieuwe gasveer bij ze kopen tegen gereduceerde prijs. Dit is voor mij geen optie, ik blijf erbij dat ik een beroep mag doen op de wettelijke garantie.

2026幎7月2日
5぀星のうち5の評䟡

Ondanks het ontbreken van mijn huisnummer is het pakket met vertraging geleverd

Ondanks het ontbreken van mijn huisnummer is het pakket met vertraging geleverd door DPD.

Dank zij de voortreffelijke medewerking van
Mevr. Rianne Demmer
Verantwoordelijke klantenservice

2026幎6月25日

Beste Norbert,

Enorm dankjewel voor uw review, daar zijn wij heel erg blij mee! Dankjewel hiervoor. Nu heerlijk gaan genieten van uw bureaustoel Ergocity!

Een vriendelijke groet,
Namens Bureaustoelpro.nl

Spaanse (kantel)stoel bleek door fout

Spaanse (kantel)stoel bleek door fout bestelservice weer retour gestuurd, maar door snelle en goede communicatie met Bureaustoelpro.nl is deze alsnog goed aangekomen. Zeer makkelijk in elkaar te zetten en hij zit NOG beter dan verwacht!

2026幎6月19日

Beste Anneke,

Wat superleuk om te horen!
Ontzettend bedankt voor je mooie en positieve review.
Het geeft echt een boost om te lezen dat je zo tevreden bent.

We doen het met veel plezier,

namens Bureaustoelpro, wensen we je veel plezier!!!

5぀星のうち5の評䟡

TOP Service Een aanrader !!!!

TOP Service Een aanrader !!!!
5 Bureelstoelen besteld voor intensief gebruik.
Zeer degelijke kwaliteit .
Snelle en correcte levering.
1 armleuning beschadigd door transport, binnen de 3 werkdagen geregeld en gewisseld.
Een aanrader
BMP Equipment, Tessenderlo Belgie

2026幎6月15日

Beste BMP Equipment Belgium,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de waardering voor ons werk. Wij zetten ons dagelijks met volledige passie in om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en een product naar tevredenheid te leveren.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe stoelen!

Uitstekende support

Ondanks de leveringsproblemen (DPD) bleef de telefoniste vriendelijk en probeerde mij goed te helpen en mee te denken in oplossingen.

2026幎6月10日

Hoi Bram,

Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling. We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Jouw tevredenheid is onze grootste motivatie.
Fijne dag nog!!

Namens Bureaustoelpro, zeg ik je graag tot een volgende keer!

Defecte stoel ontvangen

Defecte stoel ontvangen. Leverancier heeft een vervangende gasveer gestuurd, maar de voorgestelde reparatie bleek ondanks meerdere pogingen, instructies en video's niet uitvoerbaar. Herhaaldelijk aangegeven dat dit niet werkte en gevraagd om een alternatief, maar uiteindelijk bleef het standpunt dat met het toezenden van een onderdeel aan de verplichtingen was voldaan. Uiteindelijk werd als oplossing aangeboden om tegen bijbetaling een nieuw onderstel aan te schaffen. Wij vinden het niet redelijk om extra kosten te moeten maken om een defect product werkend te krijgen. Daardoor uiteindelijk geen werkende oplossing ontvangen.

2026幎5月29日

Beste Anne,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat deze situatie een negatieve indruk bij u heeft achtergelaten.

Binnen de garantie hebben wij de defecte gasveer vervangen, aangezien de garantie uitsluitend betrekking heeft op de vervanging van defecte onderdelen. Het vervangen van het onderdeel zelf valt normaal gesproken onder de verantwoordelijkheid van de klant.

We begrijpen echter dat het niet mogelijk bleek om de oorspronkelijke gasveer uit het onderstel te verwijderen, ondanks de instructies die wij hebben verstrekt. Daarom hebben wij u uiteindelijk, bij wijze van uitzondering, kosteloos een nieuw onderstel toegestuurd.

We hopen dat u inmiddels weer optimaal van uw stoel kunt genieten.

Super service

Ik had een stoel besteld, maar bij het ontvangen van de bestelbon, gezien dat die stoel wat te licht is voor ons. 4 uur gebruik per dag, is wat weinig. Ik heb dan onmiddellijk contact opgenomen om de bureaustoel om te wisselen voor een zwaarder exemplaar. De initieel bestelde stoel was reeds vertrokken uit het magazijn en kon niet meer tegengehouden worden. Toch heeft de klantendienst, Rianne Demmer er alles aan gedaan opdat we toch de stoel nog konden omwisselen. Super vriendelijke dame en heel professioneel.
Heel tevreden met onze aankoop en bovenal met de service van Bureaustoelpro!

2026幎5月18日

Dag Jenny,

Dankjewel voor je review, met veel liefde gedaan en enorm blij dat dit naar grote tevredenheid is gebeurd. Ik wens je namens Bureaustoelpro enorm veel zitplezier.

Namens Bureaustoelpro, dankjewel

5぀星のうち5の評䟡

Bedrijf komt garantie netjes na

De bestelling van de bureaustoel en de levering was prima. 1.5 jaar van de stoel kunnen genieten. Helaas is er een stuk metaal bij de gasveer gescheurd waardoor de stoel niet meer bruikbaar is. Na telefonisch contact hebben we in goed overleg afgesproken dat ze mij een nieuwe stoel toesturen. Mijn probleem is hiermee goed verhopen.

2026幎4月8日

Beste Martijn,

Dankjewel vor je review.
Wij hebben je klacht via ons emailadres binnen gekregen vorige week en sindsdien zijn wij in contact om dit op te lossen.

Ik verneem graag verder van je .

We zijn bereikbaar op info@bureaustoelpro.nl van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:30 en vrijdag tot 16:30.

met vriendelijke groet,

5぀星のうち2の評䟡

Retourproces een ramp

Op dinsdag 24/03 zou de bureaustoel die ik besteld had opgehaald worden door DPD voor het retourneren. Niemand geweest, na meerdere contactmomenten te hebben gehad tot de dag van vandaag geen DPD ophaalmoment. Wij zijn nu ruim 2 weken verder en nog niks geregeld. De doos staat nog steeds klaar in de gang.

Het retourproces is netjes afgerond door bureaustoelpro. Ze hebben alle kosten gedekt van het retourproces

2026幎4月8日

Goedemorgen Ron,

Dankjewel voor uw review.
Jammer om te lezen dat u ontevreden was over het transportbedrijf en uw review hierop mede is gebasseerd.

Ik heb u als Bureaustoelpro mogen helpen in het oplossen van de ontstaande situatie en wat ik begreep ging dit naar grote tevredenheid.

Ik heb uw klacht doorgegeven aan ons transportbedrijf in de hoop dat het in de toekomst niet nogmaals zal gebeuren.

Wij van Bureaustoelpro betreuren de ontstaande situatie en we hopen dat u alsnog met genoegen terugkijkt op onze service en samenwerking.

met vriendelijke groet,

5぀星のうち4の評䟡

Te kiezen uit ruim assortiment

Te kiezen uit ruim assortiment, met duidelijke beschrijving over het product. Daardoor gemakkelijk om goede gerichte keuze te maken. Levering conform belofte.

2026幎1月14日

Beste Harm,

Dankjewel voor je review en je feedback.
Wij staan dagelijks graag voor je klaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:30 en vrijdag van 09:00 tot 16:30

vlotte samenwerking

vlotte werking voor bestelling en levering

2026幎1月3日

Beste,

Dankjewel voor je review en je feedback.

5぀星のうち2の評䟡

Aankoop in Nederland, retourzending Spanje op eigen kosten?

Op 16 februari nieuwe wielen voor mijn bureaustoel besteld. Na ontvangst bleken deze niet te passen.
Contact opgenomen met Bureaustoelpro.nl. Geen probleem, de klant kan de wielen retour zenden naar een adres in Spanje, terwijl ik de wielen had besteld in Nederland?
Kostprijs voor de wielen € 24,95. Goedkoopste retourzending naar Spanje zonder Track & Trace en geen vergoeding bij verlies of schade € 13,75 ofwel standaardzending met Track&Trace € 34,60.
Aankoop is misleidend. Men koopt in Nederland en men verwacht retour te kunnen zenden naar Nederland en niet naar Spanje, wat de retourzending aanzienlijk duurder maakt.

2026幎2月25日

bureaustoelpro からの回答

Hallo Ed, bedankt voor uw feedback. het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden was met onze service. We houden hier zeker rekening mee om onze service beter te maken. Met vriendelijke groeten, Bureaustoelpro

Absurd slechte kwaliteit

Oktober 2024 bureaustoel gekocht van zeer slechte kwaliteit voor 220 euro. Juli 2025 waren de wielen kapot en doorgezakt. Er werd mij verteld: "De schade wordt veroorzaakt door onjuist gebruik van de stoel.". Ik zit al 20 jaar op bureaustoelen. Ik heb er tientallen gehad. Dus ga mij niet vertellen hoe je een bureaustoel moet gebruiken. Het 1 tot 1,5 heen en weer rijden achter een bureau is wat mij betreft normaal gebruik. Gratis nieuwe wielset ontvangen, die februari 2026 wederom kapot zijn. De stoel zakt sinds oktober 2025 ook langzaam naar beneden, zodat je 3x per dat jezelf weer omhoog moet schuiven. Kraakt. Gammel. Schuin gezakt. Pure oplichting.

2026幎2月23日
5぀星のうち4の評䟡

Had een bureaustoel Austin genaamd

Had een bureaustoel Austin genaamd besteld voor kerst voor mijn zoon. Snelle levering en ingepakt voor kerst. Kerst dag uitgepakt en na montage bleek het bureaustoel Troy te zijn geen synchroon kantelmechanisme. Overigens Troy staat niet eens op de site. Deze staat wel op andere websites. Maar voor een veel lagere prijs namelijk bijna €208 goedkoper.
Heb een mail gestuurd omdat het nog binnen de 30dagen valt met een paar voorstellen. Wacht nu nog op reactie. Na goede communicatie/ mail en deze review een kosteloze ophaling van de stoel en volledige refund/terug betaling ontvangen. En aanpassingen van het product op de site. Toch van 2 naar 4 sterren.

2025幎12月25日
5぀星のうち5の評䟡

De stoel zag er goed en stevig uit

De stoel zag er goed en stevig uit, stevig verpakt, inclusief reserve schroeven en handleiding. Geleverd op de afgesproken datum. Montage met bijgeleverde schroeven en sleutel was binnen een kwartiertje gebeurd. Nu 4 weken in gebruik en bevalt goed, verstel en gebruiks mogelijkheden als men mag verwachten. Tav kwaliteit op lange termijn heb ik nog geen oordeel.

2025幎11月12日
5぀星のうち3の評䟡

Iedereen kan zichzelf pro noemen

Ik kocht een bureaustoel van maar liefst € 725. Na een kleine 3 jaar standaard gebruik breekt een klein stukje plastic dat de lendensteun op zijn plek houdt dwars doormidden. Wanneer ik de klantendienst contacteer voor dit ene onderdeel, kunnen ze me enkel een volledig nieuwe rugleuning aanbieden voor € 120, omdat de garantie verlopen is.
Iedereen kan zichzelf pro noemen. "productiemateriaal met een superieure stevigheid" en "wij maken het verschil" zijn lege woorden.

2025幎8月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス