SjÊllands BilnÞgle Service レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god service da min svigermor var blevet lovet hjÊlp fra en anden ringede d 16/9 vi fik lavet nÞgle d 17/9 tog ca 15 min og hun blev rigtigt glad for din hjÊlp

䌁業が回答したした

Kan kun sige meget dygtig, fleksibel og venlig. Efter en kedelig tur til Kbh med lÞfte om at de kunne lave en ekstra bilnÞgle og mÃ¥tte derefter kÞre tomhÊndet hjem. SÞgte lidt pÃ¥ nettet og snublede... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde mistet min eneste bilnÞgle og faldt tilfÊldigt over SjÊllands bilnÞgle service. Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ god og hurtig en service. Jeg skrev sent om aftenen og fik allerede svar lidt efter.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg stod pludselig med to ikke-fungerende nÞglekort til min Renault Megane. Hos Renault var det meget kompliceret at fÃ¥ undersÞgt, hvad fejlen bestod i. Bilen skulle ind pÃ¥ vÊrksted, undersÞges, og hv... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Hos SjÊllands BilnÞgle Service er vi din pÃ¥lidelige partner, nÃ¥r du stÃ¥r og mangler en bilnÞgle eller har brug for assistance med auto-lÃ¥sesystemer. Vi har mange Ã¥rs erfaring og ekspertise i branchen, og vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger til bÃ¥de private og erhvervslivet. Vores team er kendetegnet ved hÞj faglighed, grundighed og en stÊrk kundeservice, der altid sÊtter dine behov fÞrst. Vi forstÃ¥r vigtigheden af, at du hurtigt fÃ¥r den hjÊlp, du har brug for, og vi arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at sikre, at alle vores kunder fÃ¥r den bedst mulige oplevelse. Uanset om du har mistet din bilnÞgle, har brug for en erstatning, eller har andre lÃ¥seproblemer, er vi klar til at hjÊlpe dig hurtigt og effektivt. Vi tilbyder ogsÃ¥ lÞsninger, hvor alle nÞgler er vÊk, eller nÃ¥r der opstÃ¥r problemer med lÃ¥sesystemerne i din bil. Hos os er det ligegyldigt, om du har én nÞgle, flere nÞgler eller ingen – vi fÃ¥r din bil pÃ¥ farten igen. Vi kan omstille eksisterende lÃ¥se, fÃ¥ nye lÃ¥se til at passe til dine nÞgler og meget mere. Vi forstÃ¥r, at det er vigtigt at fÃ¥ din bil hurtigt tilbage pÃ¥ vejen, og vi gÞr vores bedste for at sikre, at du fÃ¥r den nÞdvendige hjÊlp uden ventetid. Hos SjÊllands BilnÞgle Service er vi specialister i bilnÞgler og autolÃ¥sesystemer – vi er den bedste lÞsning til dig pÃ¥ SjÊlland - MÃ¥ske ogsÃ¥ hele Danmark ;-).

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 72ä»¶

レビュヌを曞く

Fremragende oplevelse

Virkelig god, professionel og venlig betjening og hurtige resultater! Jeg mistede min bilnÞgle og kunne ikke komme hjem, fordi bilen stod parkeret ved toget. Jeg var rimelig panikslagen fordi jeg havde mange deadlines og et helt hus, der skulle tÞmmes, og kunne IKKE undvÊre bilen. Amir, som tog mit opkald, er en meget rolig og venlig person, som hurtigt betryggede mig i at det ville blive fikset. Bilen blev bugseret derop af Falck (også 5 stjerner til dem!), og jeg havde to fine nye bilnÞgler til en meget fin pris inden for 5 timer fra jeg ringede til ham. Top rating herfra - og tak! Virkelig fin service.

2026幎6月12日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse Carina, den betyder rigtig meget.

Det er jeg virkelig glad for at hÞre, at du fÞlte dig tryg undervejs, og at det hele endte godt med nye nÞgler samme dag. Tak for din tillid og de pÊne ord.

Du er altid velkommen, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen 🙏

+45 91 61 67 33

Jeg havde mistet mine bil nÞgler og

Jeg havde mistet mine bil nÞgler og skulle noget vigtig dag efter hvor forklarede ham det
Han sagde han rolig jeg fixer det for dig 2-3 timer efter ringede og sagde min nÞgler var klar
Super hurtig og mega dygtig
KÊmpe anbefaling herfra Woaw

-Magnus

2026幎6月12日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Magnus, det sÊtter jeg virkelig pris på.

Fedt at hÞre at det hele spillede, og at du var godt tilfreds med både tempo og resultat.

Du siger bare til en anden gang, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen 👍

Mega god service

Mega god service, helt sikkert en anbefaling her fra!

Vi ringede sent på eftermiddagen med to Þdelagte nÞgler, og nÞglerne var klar på rekordtid!

Super flink mand der har styr på sagerne!

2026幎6月11日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Alicia!

Det var lidt en presset situation sidst på dagen, men fedt at hÞre at det hele bare spillede, og at I hurtigt var videre igen. Det er prÊcis sådan nogle opgaver, vi godt kan lide at lÞse.

SÊtter virkelig pris pÃ¥ din anbefaling, og I siger bare til, hvis der er noget en anden gang 👍

God og trovÊrdig service

Jeg skulle have lavet en kopi af min bilnÞgle, det fik jeg og endda hurtigt.
Prisen syntes jeg var god og passende. Jeg fik endda foreslået de billigste muligheder fÞrst for ikke et skulle betale for meget.

God og trovÊrdig forretning. Tak for en god handel og en god snak imens du lavede den nye nÞgle.

2026幎3月19日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Jesper, det er virkelig vÊrdsat.

Det er fedt at hÞre, at du både var tilfreds med tempoet og prisen. Vi prÞver altid at finde den lÞsning, der giver bedst mening, uden at det bliver unÞdvendigt dyrt.

Og tak for den gode snak ogsÃ¥, det gÞr arbejdet lidt sjovere. Du er altid velkommen igen, hvis du fÃ¥r brug for det 👍

+45 91 61 67 33

Havde kun en enkelt fungerende nÞgle til min bil.
Fik lavet en ny, uden de store problemer.

God oplevelse.

2026幎6月1日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tak for din anmeldelse Allan. Godt at hÞre at det hele forlÞb nemt og uden problemer, og at du gik herfra med en god oplevelse. Du er altid velkommen, hvis der bliver brug for det igen.

God service.

God service.
Kan kun anbefales😊

2026幎6月2日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Mia, det sÊtter vi virkelig pris pÃ¥ 😊. Dejligt at hÞre du havde en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen igen, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp.

Virkelig proff betjening

Virkeligt venligt personale og hurtig betjening en lÞrdag formiddag. Klart anbefaling herfra

2026幎5月30日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi rigtig glade for at hÞre! Du er altid velkommen igen 😊

Fleksibel og imÞdekommende.

Fleksibel og imÞdekommende.
Arbejdet blev udfÞrt professionelt og effektivt og til en god pris.

2026幎5月30日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Dejligt at hÞre, at du oplevede bÃ¥de fleksibilitet og god service til en fair pris. Du er altid velkommen igen 😊

Aftalte en pris

Aftalte en pris , men det blev billigere , hurtig og super god service

2026幎5月28日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Mange tak for din anmeldelse SÞren. Det betyder meget for os at hÞre, at både pris og service levede op til forventningerne. Vi sÊtter en Êre i at levere god kvalitet til en fair pris, så det er rigtig fedt at hÞre.

Hurtig og fantastisk service

Jeg stod pludselig med to ikke-fungerende nÞglekort til min Renault Megane. Hos Renault var det meget kompliceret at få undersÞgt, hvad fejlen bestod i. Bilen skulle ind på vÊrksted, undersÞges, og hvis det var nÞglekortet, så skulle et nyt sendes fra Frankrig (min. 2800,- plus moms). Så fandt jeg frem til SjÊllands BilnÞgle Service. To timer senere stod jeg med to renoverede nÞglekort i hånden for 1300,-. Super kompetent og flink service. Top anbefaling.

2026幎5月26日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, det sÊtter vi virkelig pris på! Dejligt at hÞre, at du fik en hurtig lÞsning og slap for en mere besvÊrlig proces. Vi gÞr altid vores bedste for at finde en effektiv og Þkonomisk lÞsning.

Du er meget velkommen igen!

Meget tilfreds med service

Meget tilfreds med service

vi kom og fik af vide det vil tage en halv time og inden for en halv time var nÞglen klar og virked helt perfect både selve nÞlgen og fjernbetjening, der bliv også skifted batteri på min gamle nÞgle, alt i alt meget tilfreds og kan godt anbefale.

2026幎5月23日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, det sÊtter vi virkelig pris pÃ¥! Dejligt at hÞre, at det hele spillede som det skulle, og at du blev godt tilfreds med bÃ¥de tid og resultat. Du er altid velkommen igen 😊

Fik lavet nÞgler til Citroen c1

Fik lavet nÞgler til Citroen c1
Det gik super hurtigt og god service selvom klokken var efter 17.00

2026幎5月10日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, og vi er glade for at kunne hjÊlpe hurtigt (ogsÃ¥ efter normal Ã¥bningstid). Du er altid velkommen igen 😊

+45 91 61 67 33

Jeg stod med et problem med min nye

Jeg stod med et problem med min nye bilnÞgle. Havde kÞbt et nyt nÞglehus, men den virkede ikke optimal. Jeg ringede og talte med Amir som var yderst behjÊlpelig, og meget sÞd til at guide mig. Med hans hjÊlp virker min nÞgle ,og jeg kan bruge min bil. Tusind tak Amir 😁

2026幎5月21日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Dejligt at hÞre, at det lykkedes at fÃ¥ nÞglen til at virke igen 😊 Du er altid velkommen til at kigge forbi, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp – og husk endelig at fÃ¥ lavet en ekstra nÞgle, sÃ¥ du er pÃ¥ den sikre side fremover.

+45 91 61 67 33

Min nÞgle gik helt i stykker

Min nÞgle gik helt i stykker, og forventede ikke at få nÞglen samme dag. Men eftersom det var akut så klarede han opgaven på knap 15 min og er super tilfreds, med den gode service samt en hel ny nÞgle uden problemer

2026幎5月20日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi virkelig glade for at hÞre 😊 Vi ved, hvor vigtigt det er at fÃ¥ lÞst sÃ¥dan noget hurtigt, sÃ¥ det er fedt, at vi kunne hjÊlpe dig videre samme dag. Du er altid velkommen igen!

+45 91 61 67 33

Jeg kan varmt anbefale sjÊllands

Jeg kan varmt anbefale sjÊllands bilnÞgle service
Hurtig og god

2026幎5月19日

Tusind tak for anbefalingen. Dejligt at du er tilfreds 😊

Havde tabt VW Passat key fob

Havde tabt VW Passat key fob, men havde ekstra nÞgle der dog ikke kunne låse dÞre op og i. Med den ekstra nÞgle fik SjÊllands BilnÞgle Service, hurtigt kopieret start chip og dÞre chip til en ny Key fob, inklusive ny nÞd nÞgle. Hurtig og god service :)

2026幎5月13日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at vi kunne få det hele til at fungere hurtigt og uden besvÊr. Vi sÊtter stor pris på din tillid og er klar til at hjÊlpe igen, hvis behovet opstår.

Virkelig godt!

Jeg havde mistet min reservenÞgle uden fjernbetjening og ringede til deres nr pÃ¥ hjemmeside og fik en tid en halv time efter hvorefter min nÞgle var klar ti min efter jeg ankom 😊 Rigtig god service og eftertjek pÃ¥ at det hele virkede. Ingen problemer og ville helt klart anbefale til alle der har problemer med bilnÞgler!

2026幎5月15日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Mille - det er virkelig dejligt at hÞre! 😊 Fedt at du oplever at det hele gik hurtigt!

Du er altid velkommen igen!

10 stjerner hvis miligt.

Venlighed Man kan fÞlge med i arbejdsprocessen, meget grundig, alt helt i top. 10 stjerner.

2026幎5月12日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for de pÊne ord. Det er virkelig fedt at hÞre! Dejligt at du var glad for at fÞlge med undervejs, og at det hele spillede som det skulle. Du siger bare til en anden gang 👍

+45 91 61 67 33

Han var utrolig imÞdekommende og jeg

Han var utrolig imÞdekommende og jeg fik en fantastisk service. Hurtigt og professionelt. Helt igennem en god oplevelse.

2026幎5月5日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for de pÊne ord Susanne! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse og var tilfreds med bÃ¥de service og tempo 😊

Pas pÃ¥ nÞglerne! 😊

+45 91 61 67 33

Super god og hurtig betjening til

Super god og hurtig betjening til rimelig prisniveau. Kan helt sikkert anbefale SjÊllands bilnÞgle service, de klarer ogsÃ¥ mc nÞgler som jeg fik lavet hos dem 💪🏻

2026幎5月3日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Milas! Fedt at hÞre du var tilfreds med bÃ¥de pris og tempo, og at MC-nÞglen ogsÃ¥ spillede 👍 Du er altid velkommen igen 😊