SjÊllands BilnÞgle Service レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god service da min svigermor var blevet lovet hjÊlp fra en anden ringede d 16/9 vi fik lavet nÞgle d 17/9 tog ca 15 min og hun blev rigtigt glad for din hjÊlp

䌁業が回答したした

Kan kun sige meget dygtig, fleksibel og venlig. Efter en kedelig tur til Kbh med lÞfte om at de kunne lave en ekstra bilnÞgle og mÃ¥tte derefter kÞre tomhÊndet hjem. SÞgte lidt pÃ¥ nettet og snublede... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde mistet min eneste bilnÞgle og faldt tilfÊldigt over SjÊllands bilnÞgle service. Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ god og hurtig en service. Jeg skrev sent om aftenen og fik allerede svar lidt efter.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg stod pludselig med to ikke-fungerende nÞglekort til min Renault Megane. Hos Renault var det meget kompliceret at fÃ¥ undersÞgt, hvad fejlen bestod i. Bilen skulle ind pÃ¥ vÊrksted, undersÞges, og hv... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Hos SjÊllands BilnÞgle Service er vi din pÃ¥lidelige partner, nÃ¥r du stÃ¥r og mangler en bilnÞgle eller har brug for assistance med auto-lÃ¥sesystemer. Vi har mange Ã¥rs erfaring og ekspertise i branchen, og vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger til bÃ¥de private og erhvervslivet. Vores team er kendetegnet ved hÞj faglighed, grundighed og en stÊrk kundeservice, der altid sÊtter dine behov fÞrst. Vi forstÃ¥r vigtigheden af, at du hurtigt fÃ¥r den hjÊlp, du har brug for, og vi arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at sikre, at alle vores kunder fÃ¥r den bedst mulige oplevelse. Uanset om du har mistet din bilnÞgle, har brug for en erstatning, eller har andre lÃ¥seproblemer, er vi klar til at hjÊlpe dig hurtigt og effektivt. Vi tilbyder ogsÃ¥ lÞsninger, hvor alle nÞgler er vÊk, eller nÃ¥r der opstÃ¥r problemer med lÃ¥sesystemerne i din bil. Hos os er det ligegyldigt, om du har én nÞgle, flere nÞgler eller ingen – vi fÃ¥r din bil pÃ¥ farten igen. Vi kan omstille eksisterende lÃ¥se, fÃ¥ nye lÃ¥se til at passe til dine nÞgler og meget mere. Vi forstÃ¥r, at det er vigtigt at fÃ¥ din bil hurtigt tilbage pÃ¥ vejen, og vi gÞr vores bedste for at sikre, at du fÃ¥r den nÞdvendige hjÊlp uden ventetid. Hos SjÊllands BilnÞgle Service er vi specialister i bilnÞgler og autolÃ¥sesystemer – vi er den bedste lÞsning til dig pÃ¥ SjÊlland - MÃ¥ske ogsÃ¥ hele Danmark ;-).

優良

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 72ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig og professionel service.

Hurtig og professionel service.
Og meget venlig mand.
De bedste anbefalinger herfra

2026幎4月7日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Mange tak for de pÊne ord Jimmy, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Dejligt at hÞre du var tilfreds 😊

Helt igennem fremragende service 👋

Helt igennem fremragende service.

Jeg skrev via deres hjemmeside klokken 8.00 på en helligdag, fordi jeg ville forbi ugen efter.
Allerede samme dag sidder jeg nu med et nyt nÞglehus til min gamle nÞgle, en ekstra nÞgle – og et stort smil.
Prisen er meget rimelig, og servicen er helt i top.

Tak! ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎4月5日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt (ogsÃ¥ pÃ¥ en helligdag )😊. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Fantastisk oplevelse 🀩

Fantastisk oplevelse 🀩
Min morfar’s nÞgle virkede ikke mere og han kunne ikke ikke lÃ¥se sin bil.
Jeg skrev til dem på Instagram kl. 15, han fik en tid kl. 16 og kl. 16.09 ringede han og fortalte at han havde fået en ny nÞgle.
Tak for en tryg proces og så hurtig respons.
Kan virkelig anbefales 🀩

2026幎4月2日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de sÞde ord 🀩

Det betyder rigtig meget for os at hÞre at I havde en god oplevelse og at vi kunne hjÊlpe din morfar hurtigt videre 🙏
Vi gÞr altid vores bedste for at levere en tryg og effektiv service så det glÊder os virkelig at hÞre at det blev oplevet sådan

Tak for anbefalingen I er altid velkomne igen 🚗🔑

+45 91 61 67 33

Fantastisk god service fik lavet en ny

Fantastisk god service fik lavet en ny nÞgle lyn hurtigt, kan varmt anbefales

2026幎3月26日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner Susanne! 😊 Det glÊder os virkelig at hÞre, at du var tilfreds med servicen. Du er altid velkommen igen.

Super god service!

Super god service, fik min nÞgle lavet sent om aftenen hurtigt og uden problemer.
Endda også til fornuftige priser. Kommer helt sikkert igen hvis jeg får brug for det! Kan klart anbefales.

2026幎3月18日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de service og pris. Du er altid velkommen igen 😊

Kommer gerne igen

Kan kun give 5 stjerner😊😊😊😊😊 for den oplevelse hÞflig og super service, kommer gerne igen

2026幎3月1日

Tusind tak for de 5 stjerner René! 😊
Det betyder meget at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen igen, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp 🔑🚗👍

+45 91 61 67 33

Super hÞflig og go betjening

Super hÞflig og go betjening, ringede kl 8 om morgenen og han passede det ind i sit program, så jeg fik lavet nye nÞgler til min bil kl 1730 samme aften.

2026幎2月17日

Tusind tak for din anmeldelse IsbjÞrn 🙌

Dejligt at vi kunne finde en hurtig lÞsning til dig! Tak for tilliden, og du er altid velkommen igen 🔑🚗

+45 91 61 67 33

Fik ordnet det med det samme

Fjernbetjening på nÞglen til at låse med, virkede ikke,fik ordnet det, med det samme

2026幎2月16日

Tak for din anmeldelse Henrik 😄👍
Dejligt at det blev lÞst hurtigt og nemt for dig.
Du er altid velkommen igen, hvis der bliver brug for hjÊlp 👌

Flink og rar

Flink og rar, god service og billigst
⭐⭐⭐⭐⭐
Kommer gerne igen 👍🀓

2026幎2月10日

Tusind tak René 😄🙏
Det er fedt at hÞre, at du var tilfreds hele vejen rundt, bÃ¥de med service og pris 🔑🚗
Du er altid velkommen igen, hvis der bliver brug for hjÊlp en anden gang 👍😎

📞 +45 91 61 67 33

Virkelig Virkelig rare person der også hentede mig på stationen hold da op det da noget man kan kalde service, super hurtig effektive og billige kÊmpe anbefaling fra en glad kunde
Vh Jesper SÞgaard

2026幎2月8日

Tusind tak for de pÊne ord Jesper 😄🙏
Det var virkelig hyggeligt at mÞde dig, og vi er glade for, at det hele gik hurtigt og nemt for dig 🚗🔑
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling, det betyder mere end du tror ⭐

Super kompetent ejer

Super kompetent ejer
smartcard til Renault Clio blev kodet til bil, selvom jeg altid har fået et vide at det ikke kunne lade sig gÞre hvis man ikke havde kÞbt kortet hos Renault
det blev klaret til en pris på 1650,oo kr ca. halv pris af det som Renault ville have
Smartcard hos Renault 2058,oo + moms og kodning
Supergod service og meget kompetent

2026幎2月4日

Tusind tak for din flotte anmeldelse Uffe 🙏😄
Det er altid fedt at kunne finde en lÞsning, selv nÃ¥r andre har sagt, det ikke kunne lade sig gÞre 💪🔑
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sÊtter vi virkelig pris på ⭐

+45 91 61 67 33

Super rart menneske og virkelig god

Super rart menneske og virkelig god service!
Vi var forbi i dag sÞndag for at få lavet en ny bil nÞgle. Min gamle nÞgle var slidt og det var ret besvÊrligt. Men han blev ved med at hive maskiner frem for at hjÊlpe mig bedst muligt. Og jeg har fået en super ny nÞgle med hjem. KÊmpe anbefaling.

2026幎2月1日

Tusind tak Marie 😄🙏
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du gik herfra med et smil og en nÞgle der spiller 💪🔑
Tak for anbefalingen og for tilliden ❀👏

Super tilfreds med alt 👌

Super tilfreds med alt 👌. Jeg afsendte min nÞgle torsdag og mandag morgen hang den pÃ¥ dÞren hos mig.
Virkelig god service ⭐⭐⭐⭐⭐.

2026幎1月19日

Hej Dorthe 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det er skÞnt at hÞre, at det hele gik hurtigt, og at nÞglen var fremme allerede mandag 🔑✚

Tak for tilliden, og du er altid velkommen igen ⭐

100 % fantastisk oplevelse

100 % fantastisk oplevelse
Fik 2 nye nÞglehuse et par dage efter at have kontaktet firmaet
Kan 100% anbefale firmaet 18 januar

2026幎1月18日

Hej Hanne 😊

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at oplevelsen levede helt op til forventningerne 🙏
Tak for den klare anbefaling, det betyder meget for os.

Et par nye bilnÞgler

Jeg kan varmt anbefale SjÊllands BilnÞgle Service. De lavede et par nye bilnÞgler til mig, og hele oplevelsen var helt i top. Professionel service og virkelig venlig betjening. Alt fungerede perfekt, og prisen var helt fair. Jeg var meget tilfreds og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg får brug for det.

2026幎1月20日

Hej Ali 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er rigtig dejligt at hÞre, at du var tilfreds med bÃ¥de nÞglerne, servicen og prisen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ anbefalingen 🙏

Du er altid velkommen igen.

EkstranÞgle til MG

Fik lavet en ekstra nÞgle til min MG, hurtig kommunikation og nÞglen virker uden problemer. Jeg er tilfreds 👍🏻

2026幎1月17日

Hej Metehan🔑🏎

Tak for din anmeldelse. Det er fedt at hÞre, at kommunikationen var hurtig, og at nÞglen virker helt som den skal 👍🔑
Vi sÊtter stor pris på din feedback og din tillid.

Du er altid velkommen igen.

Hurtig reparation af bilnÞgle

Vores VW Up-bilnÞgle var gået i stykker, og det autoriserede VW-vÊrksted ville ikke reparere den, men kun tage 3.000 kr. for en helt ny nÞgle. SjÊllands BilnÞgle Service skulle have en brÞkdel af prisen for at reparere den, og det tog ovenikÞbet kun 10 min. Vi kÞrer gerne langt for at få denne service. 5 stjerner herfra ⭐

2026幎1月14日

Hej Ida 😊

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse. Det gÞr os oprigtigt glade at hÞre, at vi kunne redde nÞglen og spare jer for både tid og en dyr lÞsning!
At I endda vil kÞre langt for vores service betyder rigtig meget for os. Tak for tilliden ⭐

I er altid meget velkomne igen.

Smart-key Toyota

Det har vÊret svÊrt at finde nogen som kunne lave en smart-key til min Toyota Rav4, (bortset fra Toyota, som skal have 5000,-) men her er han.
SuverÊn service og pris, og så endda hurtig hjÊlp en lÞrdag formiddag.

2026幎1月10日

Hej Bo 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er virkelig fedt at hÞre, at vi kunne hjÊlpe dig, ogsÃ¥ selvom det ikke lige var en helt almindelig opgave 👍

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid, og du er altid velkommen, hvis der skulle blive brug for hjÊlp igen 🔑🚗

✉ sjaellandsbilnogleservice@gmail.com

Rigtig god og hurtig service.

Rigtig god og hurtig service.
Vi ringede fredag og fik vores nÞgle samme dag - virkelig god og servicemindet betjening.
Alting tip top i orden - også prisen 👍

2026幎1月9日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for den dejlige anmeldelse 🙏
Det glÊder os virkelig at hÞre, at I fik hurtig hjÊlp og en god oplevelse hele vejen igennem.
Dejligt også at prisen levede op til forventningerne 👍
Tak fordi I tog jer tid til at dele det – det betyder meget for os.

SjÊllands BilnÞgle Service 🚗🔑
✉ Sjaellandsbilnogleservice@gmail.com
🌐 www.sjaellandsbilnogleservice.dk

Super god behandling.
Kan kun anbefale SjÊllands BilnÞgle Service.
Fik hurtigt en tid til rep. Af min bilnÞgle, og han fik hurtigt fikset den.
Alt blev tjekket om det virkede inden jeg kÞrte derfra.
Meget positiv oplevelse og vil helt sikkert bruge ham igen en anden gang.

2026幎1月9日

SjÊllands BilnÞgle Service からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord. Det betyder meget for os, at både service og reparation levede op til dine forventninger.
Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjÊlpe dig igen, hvis behovet opstår.
Rigtig god lÞrdag!🚘