Super god service da min svigermor var blevet lovet hjÊlp fra en anden ringede d 16/9 vi fik lavet nÞgle d 17/9 tog ca 15 min og hun blev rigtigt glad for din hjÊlp
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan kun sige meget dygtig, fleksibel og venlig. Efter en kedelig tur til Kbh med lÞfte om at de kunne lave en ekstra bilnÞgle og mÃ¥tte derefter kÞre tomhÊndet hjem. SÞgte lidt pÃ¥ nettet og snublede... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde mistet min eneste bilnÞgle og faldt tilfÊldigt over SjÊllands bilnÞgle service. Aldrig har jeg oplevet sÃ¥ god og hurtig en service. Jeg skrev sent om aftenen og fik allerede svar lidt efter.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg stod pludselig med to ikke-fungerende nÞglekort til min Renault Megane. Hos Renault var det meget kompliceret at fÃ¥ undersÞgt, hvad fejlen bestod i. Bilen skulle ind pÃ¥ vÊrksted, undersÞges, og hv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos SjÊllands BilnÞgle Service er vi din pÃ¥lidelige partner, nÃ¥r du stÃ¥r og mangler en bilnÞgle eller har brug for assistance med auto-lÃ¥sesystemer. Vi har mange Ã¥rs erfaring og ekspertise i branchen, og vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger til bÃ¥de private og erhvervslivet. Vores team er kendetegnet ved hÞj faglighed, grundighed og en stÊrk kundeservice, der altid sÊtter dine behov fÞrst. Vi forstÃ¥r vigtigheden af, at du hurtigt fÃ¥r den hjÊlp, du har brug for, og vi arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at sikre, at alle vores kunder fÃ¥r den bedst mulige oplevelse. Uanset om du har mistet din bilnÞgle, har brug for en erstatning, eller har andre lÃ¥seproblemer, er vi klar til at hjÊlpe dig hurtigt og effektivt. Vi tilbyder ogsÃ¥ lÞsninger, hvor alle nÞgler er vÊk, eller nÃ¥r der opstÃ¥r problemer med lÃ¥sesystemerne i din bil. Hos os er det ligegyldigt, om du har én nÞgle, flere nÞgler eller ingen â vi fÃ¥r din bil pÃ¥ farten igen. Vi kan omstille eksisterende lÃ¥se, fÃ¥ nye lÃ¥se til at passe til dine nÞgler og meget mere. Vi forstÃ¥r, at det er vigtigt at fÃ¥ din bil hurtigt tilbage pÃ¥ vejen, og vi gÞr vores bedste for at sikre, at du fÃ¥r den nÞdvendige hjÊlp uden ventetid. Hos SjÊllands BilnÞgle Service er vi specialister i bilnÞgler og autolÃ¥sesystemer â vi er den bedste lÞsning til dig pÃ¥ SjÊlland - MÃ¥ske ogsÃ¥ hele Danmark ;-).
Odensevej 10, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hurtig og professionel service.
Og meget venlig mand.
De bedste anbefalinger herfra

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Helt igennem fremragende service.
Jeg skrev via deres hjemmeside klokken 8.00 på en helligdag, fordi jeg ville forbi ugen efter.
Allerede samme dag sidder jeg nu med et nyt nÞglehus til min gamle nÞgle, en ekstra nÞgle â og et stort smil.
Prisen er meget rimelig, og servicen er helt i top.
Tak! âïžâïžâïžâïžâïž

Fantastisk oplevelse ð€©
Min morfarâs nÞgle virkede ikke mere og han kunne ikke ikke lÃ¥se sin bil.
Jeg skrev til dem på Instagram kl. 15, han fik en tid kl. 16 og kl. 16.09 ringede han og fortalte at han havde fået en ny nÞgle.
Tak for en tryg proces og så hurtig respons.
Kan virkelig anbefales ð€©

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Fantastisk god service fik lavet en ny nÞgle lyn hurtigt, kan varmt anbefales

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Super god service, fik min nÞgle lavet sent om aftenen hurtigt og uden problemer.
Endda også til fornuftige priser. Kommer helt sikkert igen hvis jeg får brug for det! Kan klart anbefales.

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Kan kun give 5 stjernerððððð for den oplevelse hÞflig og super service, kommer gerne igen

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Super hÞflig og go betjening, ringede kl 8 om morgenen og han passede det ind i sit program, så jeg fik lavet nye nÞgler til min bil kl 1730 samme aften.

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Fjernbetjening på nÞglen til at låse med, virkede ikke,fik ordnet det, med det samme

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Flink og rar, god service og billigst
âïžâïžâïžâïžâïž
Kommer gerne igen ðð€

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Virkelig Virkelig rare person der også hentede mig på stationen hold da op det da noget man kan kalde service, super hurtig effektive og billige kÊmpe anbefaling fra en glad kunde
Vh Jesper SÞgaard

Super kompetent ejer
smartcard til Renault Clio blev kodet til bil, selvom jeg altid har fået et vide at det ikke kunne lade sig gÞre hvis man ikke havde kÞbt kortet hos Renault
det blev klaret til en pris på 1650,oo kr ca. halv pris af det som Renault ville have
Smartcard hos Renault 2058,oo + moms og kodning
Supergod service og meget kompetent

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Super rart menneske og virkelig god service!
Vi var forbi i dag sÞndag for at få lavet en ny bil nÞgle. Min gamle nÞgle var slidt og det var ret besvÊrligt. Men han blev ved med at hive maskiner frem for at hjÊlpe mig bedst muligt. Og jeg har fået en super ny nÞgle med hjem. KÊmpe anbefaling.

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Super tilfreds med alt ð. Jeg afsendte min nÞgle torsdag og mandag morgen hang den pÃ¥ dÞren hos mig.
Virkelig god service âïžâïžâïžâïžâïž.

100 % fantastisk oplevelse
Fik 2 nye nÞglehuse et par dage efter at have kontaktet firmaet
Kan 100% anbefale firmaet 18 januar

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale SjÊllands BilnÞgle Service. De lavede et par nye bilnÞgler til mig, og hele oplevelsen var helt i top. Professionel service og virkelig venlig betjening. Alt fungerede perfekt, og prisen var helt fair. Jeg var meget tilfreds og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg får brug for det.

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Fik lavet en ekstra nÞgle til min MG, hurtig kommunikation og nÞglen virker uden problemer. Jeg er tilfreds ðð»

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Vores VW Up-bilnÞgle var gÃ¥et i stykker, og det autoriserede VW-vÊrksted ville ikke reparere den, men kun tage 3.000 kr. for en helt ny nÞgle. SjÊllands BilnÞgle Service skulle have en brÞkdel af prisen for at reparere den, og det tog ovenikÞbet kun 10 min. Vi kÞrer gerne langt for at fÃ¥ denne service. 5 stjerner herfra âïž

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Det har vÊret svÊrt at finde nogen som kunne lave en smart-key til min Toyota Rav4, (bortset fra Toyota, som skal have 5000,-) men her er han.
SuverÊn service og pris, og så endda hurtig hjÊlp en lÞrdag formiddag.

SjÊllands BilnÞgle Service ããã®åç
Rigtig god og hurtig service.
Vi ringede fredag og fik vores nÞgle samme dag - virkelig god og servicemindet betjening.
Alting tip top i orden - ogsÃ¥ prisen ð

Super god behandling.
Kan kun anbefale SjÊllands BilnÞgle Service.
Fik hurtigt en tid til rep. Af min bilnÞgle, og han fik hurtigt fikset den.
Alt blev tjekket om det virkede inden jeg kÞrte derfra.
Meget positiv oplevelse og vil helt sikkert bruge ham igen en anden gang.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã