I forhold til andre mÞllers grove rugmel er jeg imponeret over jeres. à rsagen er nok at finde bÃ¥de i jeres valg af rÃ¥vareleverandÞrer og i stenformalingen. Derudover fÞrer I hele rugkerner og mÞrk ma... ãã£ãšèŠã
SkÊrtoft mÞlle leverer kvalitetsmel med god smag og bageevne. BÃ¥de mit surdejsbrÞd og rugbrÞd bliver helt sÊrligt nÃ¥r ingredienserne kommer herfra. Jeg kÞber altid et stort lager af gangen sÃ¥ jeg s... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte Þkologisk Manitoba hvedemel hos SkÊrtoft MÞlle. Kort tid efter bestillingen gik igennem, fik jeg besked om, at de havde samme slags og mÊngde i tilbud, sÃ¥ jeg kunne spare en del ved at... ãã£ãšèŠã
Bestilte feriepakken og fik forskelliget leveret. Maltbollerne er indtil videre farvoritten herhjemme de er samgfulde og super blÞde ogsÃ¥ dagen efter. Der var hurtig levering og en rigtig nem hjemmes... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
SkÊrtoft MÞlle producerer Þkologiske kvalitets kornprodukter til Danskerne. Vi har flere års erfaring og ved hvordan det gode mel bliver til. Gå på opdagelse i et spÊndende Þkologisk mel univers.
ãã³ããŒã¯
- skaertoft.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God vejledning og service, altid I er så venlige og servicemindede
Fantastisk god service og vejledning.
Hurtig levering og rigtig gode produkter
SuverÊn kvalitet
Mit brÞd er ânext levelâ efter jeg er begyndt at kÞbe mel fra SkÊrtoft mÞlle.
Dejlig mel
Bor tÊt på mÞllen. Bestiller over nettet og henter selv. Får en SMS kort efter bestillingen og sådan bageriet gå i gang med det dejlige mel. Bruger mest rugmel og er mega godt.
Henter tit mel.
Mel af hÞj kvalitet
Mel af hÞj kvalitet. Har taget mit surdejsbrÞd til nye hÞjder.
Det er noget rigtig godt mel
Det er noget rigtig godt mel, og dejlig stort udvalg både i mÊngde og type. meget hurtig levering .
Alle aftaler overholdt
Alle aftaler overholdt. Og en fejl fra min side blev rettet omgående⊠med besked.
Pakken var fint pakket..ingen Þdelagte emballager..
Fine boller er bagt. Og gode instrukser.
Jeres mel er så godt!
Jeres mel er så godt!! Bruger meget af jeres mel. Hurtig levering.
Bedre smag end andre gode mel.
Bedre smag end andre gode mel.
Det er simpelthen det bedste mel derâŠ
Det er simpelthen det bedste mel der findes.
Det er let at bestille fra hjemmesiden. Jeg afhenter selv og får hurtig besked om at mit mel er klar til afhentning.
Super oplevelse
Tak for god mel
Tak for god mel, er allerede i gang med at bage. Super god service. 5 stjerner fra mig.
SuverÊn mel
Har prÞvet meget mel pÃ¥ min surdejsrejse. Jeg har netop prÞvet Manitoba og rugmel fra SkÊrtoft MÞlle. Det er noget af det bedste mel jeg har prÞvet til dato. Den hÞje protein pÃ¥ 16% betyder man kan opnÃ¥ en hÞjere hydrering i dejen uden den kollapser. Og brÞdet jeg har bagt med deres mel smager suverÊnt. 5 stjerner herfra ððð
Hvedekorn
5 kg. hvedekorn til håndkvÊrn blev leveret hurtigt og til en god pris. DesvÊrre var den fremsendte faktura ikke let at håndtere.
Vi bruger kornet i forbindelse med formidling ved vore historiske mÞller i kommunen.
Super kvalitet.
Bedste mel ever.
Fantastisk mel. Altid super service. Bedste mel jeg har prÞvet. Friskmalet og rigtig god smag. Kan kun anbefales.
Bygmel og andre lÊkkerier
Vi skulle bruge bygmel til et historisk arrangement og her var SkÊrtoft på pletten! Som altid den fantastiske kvalitet og en virkelig rimelig pris.
Rigtig god oplevelse og gode produkter
Rigtig god oplevelse og gode produkter, som jeg vil glÊde mig til at bruge.
Dejlig produkt
Dejlig produkt. LÊkkert at bage med giver en god krumme til brÞdetð. Det er hurtig leveringð
Hurtig ekspedition og den mestâŠ
Hurtig ekspedition og den mest fantastisk brÞdblanding. Nemt og lÊkkert ð
SkÊrtoft MÞlles mel er bedst
SkÊrtoft MÞlle har leveret det skÞnneste mel, som gÞr mine surdejs brÞd til en succes hver gang. Duften og smagen er bare mÊrkbart bedre end supermarkeds- melðð