レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Sen leverans. Varorna som skulle komma pÃ¥ nÃ¥gra dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick sjÀlv kontakta kundtjÀnst. DÃ¥ visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde till en present för min pojkvÀn, skrev i ett meddelande i bestÀllningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande pÃ¥ papper som de skickade med och skicka... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Funkar pÃ¥ mitt skÀgg samt rÀtar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. SkÀgget blir rakt och snyggt och hÃ¥ller sig sÃ¥ hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en plattborste för skÀgg. SjÀlva borsten kan jag inte uttala mig sÃ¥ mycket om Ànnu, har bara testat den ett par gÃ¥nger, mÃ¥ste nog höja temperaturen sÃ¥ blir effekten bÀttre. DÀremot sÃ¥ fÃ¥r SkÀggk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 矎容・健康

圓該䌁業による蚘述

Handla SkÀggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skÀgg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! 👑 Sverigeledande pÃ¥ plattborstar för skÀgg. ✅ Betala sÀkert med Klarna!

4.3

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Sen leverans

Sen leverans. Varorna som skulle komma på några dagar dröjde flera veckor.
Fick ingen info om detta utan fick sjÀlv kontakta kundtjÀnst.
Då visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och inte kommer att komma. Trots att den fortfarande finns på hemsidan som tillgÀnglig att bestÀlla.
Dessutom står det på hemsidan att det Àr fri frakt! Men det fick jag inte heller på fakturan. Ni behöver genast uppdatera er hemsida. Ta bort varorna som Àr slut samt ta bort att det Àr fri frakt. Ni vilseleder era kunder!

2025幎12月11日
5぀星のうち5の評䟡

Tack för snabbt leverans och perfekta

Tack för snabbt leverans och perfekta Beard straightener Odenson, Beard wash (mystic) Beard oil (mystic).
Mvh Idris!

2024幎12月30日

SkÀggkungen からの回答

Hej Idris! tack för din recension, vad roligt att du Àr nöjd med din order och leverans!

Grym produkt

Grym produkt, bra pris, snabb leverans.

2024幎12月12日

SkÀggkungen からの回答

Hej Niklas, schysst av dig att dela med dig, kul att vi gjorde dig nöjd med köpet!
God jul.

5぀星のうち3の評䟡

Är en present sÃ¥ kan ej uttrycka mig

Är en present så kan ej uttrycka mig ang produkten.

2024幎11月24日

SkÀggkungen からの回答

Hej Nina, tack för din recension! Vi förstår att du inte kan skriva om sjÀlva produkten, förhoppningsvis blir personen nöjd som du ger presenten till, så du kan uppdatera oss till 5 stjÀrnor!

5぀星のうち5の評䟡

Allt gick smidigt och bra

Allt gick smidigt och bra. Det som jag gillade mest var att man fick leveransen snabbt.

2024幎11月24日

SkÀggkungen からの回答

Hej Njomza! tack för att du tog dig tid att skriva denna recension. Vi Àr vÀldigt glada över att du Àr nöjd också!

LÀtt att bestÀlla

LÀtt att bestÀlla, snabb leverans

2024幎11月1日

SkÀggkungen からの回答

Hej Anne-Marie, vad kul att du uppskattade vår hemsida, att det var lÀtt att bestÀlla & att vi höll vår leveranstid.

Ha en fortsatt trevlig dag, och tack för att du tog dig tid att skriva.

Bra skÀggkam

Bra skÀggkam, snabb leverans. KÀnns seriöst, jag Ã¥terkommer nÀsta gÃ¥ng 🫶🏻

2024幎9月23日

SkÀggkungen からの回答

Hej Magnus. Vi uppskattar enormt att du tog dig tid att dela med dig av din köp-upplevelse hos oss. JÀttekul att du Àr nöjd med köpet, det Àr det viktiga! Jag skall skicka feedbacken till vårt lager som gör allt dom kan för att skicka samma dag!

Snabb Leverans

Snabb Leverans. VÀldigt bra utbud på produkter.

2024幎8月15日

SkÀggkungen からの回答

Hej Willy! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det glÀder oss att du Àr nöjd med utbudet och leveransen.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Snabb leverans, grym produkt

Leverans inom 24 timmar, skÀggborsten fungerar perfekt! Enklaste sÀttet att få ett vÀlvårdat skÀgg.

2024幎8月8日

SkÀggkungen からの回答

Hej Alexander! Vad roligt att du uppskattar våra produkter och att vi håller frakt-tiderna som vi utlovar. Stort tack för att du delade med dig, vi uppskattar det!

5぀星のうち5の評䟡

Uppdaterat betyg efter ett andra besök.

Jag gav dem en 4 av 5 för ett tag sedan med motivationen:
"Jag bestÀllde en rad produkter och det visade sig att det var avbrott i deras leveranskedja så de kunde inte få fram alla varor.
Det var bra kommunikation med dem och de såg till att hålla mig uppdaterad med information och alternativa möjligheter (som att skicka de produkter de hade tillgång till, separat).
Det tog lite tid, men nu har allt kommit fram och Àr till belåtenhet."

Jag har nu bestÀllt vårdprodukter igen och inte bara levererade de sakerna dagen dÀrpå; de slÀngde med lite extra saker då det blev lite strul på föregående leverans. Ser bevis på ett företag som vill göra rÀtt och sÀtter kunden i fokus. Kommer definitivt handla av dem nÀr olja/tvål tagit slut. (De har bra doft på sina tvålar; detta Àr ju förstås vÀldigt subjektivt)

2024幎7月31日
自発的なレビュヌ

SkÀggkungen からの回答

Hej Ljungskilebo, stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension om din upplevelse hos oss! Vi blir vÀldigt glada av att höra att trots att det ibland kan strula med leveranser så försöker vårt support-team och lager-team göra sitt bÀsta och kompensera om något går fel. Vad kul att andra leveransen levererades dagen dÀrpå och att du Àr nöjd.

Varmt vÀlkommen tillbaka.

5぀星のうち5の評䟡

Bra service och snabb leverans.

2024幎7月1日

SkÀggkungen からの回答

Hej! Vad roligt att du Àr nöjd med ditt köp och leveransen, vi Àr glada över att höra detta!

Ha en fortsatt fin dag!

5぀星のうち4の評䟡

Bra respons!

Det tog lite tid, men nu har allt kommit fram och Àr till belåtenhet.

2024幎5月24日

SkÀggkungen からの回答

Hej Anders, kul att allting löste sig till slut - och tack för att du delar med dig!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。