SkÀggkungen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Sen leverans. Varorna som skulle komma pÃ¥ nÃ¥gra dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick sjÀlv kontakta kundtjÀnst. DÃ¥ visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Funkar pÃ¥ mitt skÀgg samt rÀtar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. SkÀgget blir rakt och snyggt och hÃ¥ller sig sÃ¥ hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en plattborste för skÀgg. SjÀlva borsten kan jag inte uttala mig sÃ¥ mycket om Ànnu, har bara testat den ett par gÃ¥nger, mÃ¥ste nog höja temperaturen sÃ¥ blir effekten bÀttre. DÀremot sÃ¥ fÃ¥r SkÀggk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 矎容・健康

圓該䌁業による蚘述

Handla SkÀggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skÀgg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! 👑 Sverigeledande pÃ¥ plattborstar för skÀgg. ✅ Betala sÀkert med Klarna!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med raknings mallen och

Mycket nöjd med raknings mallen och den snabba leveransen

2024幎5月20日

SkÀggkungen からの回答

Hej Johan! Vad roligt att du Àr nöjd med köpet och frakt-tiden, vi gör allt vi kan för att leverera på 1-2 arbetsdagar.

Oljan kÀnns riktigt bra

Oljan kÀnns riktigt bra. Smidig och enkel bestÀllning!

2024幎5月23日

SkÀggkungen からの回答

Hej Andreas, stort tack för att du delar med dig - kul att du Àr nöjd med oljan.

Ha en trevlig dag.

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt trevlig och bra service!

BestÀllde till en present för min pojkvÀn, skrev i ett meddelande i bestÀllningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande pÃ¥ papper som de skickade med och skickade Àven nÃ¥gra produktprover utöver min bestÀllning! Otroligt nöjd, snabb leverans, Ã¥terkommer med produktrecension nÀr födelsedags-”barnet” har testat plattÃ¥ngen och skÀggoljan! Kommer absolut handla frÃ¥n SkÀggkungen igen, kan varmt rekommendera.

2024幎5月8日

SkÀggkungen からの回答

Hej Katarina, vad glad jag blir över att höra att lagret tog sig tid att uppmÀrksamma födelsedagen, vÀldigt roligt att höra!

5぀星のうち5の評䟡

Köpte den till min man som Àlskar sitt

Köpte den till min man som Àlskar sitt skÀgg över allt annat typ :) från att vara vÀrsta afroskÀgg till att bli rakt helt fantastiskt så han blev jÀtte glad över gåvan o helt nöjd .

2024幎4月17日

SkÀggkungen からの回答

Hej Anneli, vad roligt att plattborsten fick så fina resultat!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och bra produkt.

Snabb leverans och bra produkt.
Precis som i reklamen. 👍👍

2024幎3月8日

SkÀggkungen からの回答

Hej Kenneth! Vad roligt att du Àr nöjd med köpet och att du tycker att reklamen beskriver verkligheten!
Stort tack för att du delade med dig.

5぀星のうち1の評䟡

Passa er för den hÀr butiken

Passa er för den hÀr butiken.

La en order för 10 dagar sedan, på produkter som hade "1-2 dagars leverans".

Försöker maila, men deras mail studsar. Skriver till dom på Facebook dÀr dom svarar att det visst stått att det Àr lång leveranstid på hemsidan, men passande nog togs texten bort för två dagar sen.

Sen har dom tydligen hittat "avvikelser i min e-post" som gör att jag inte kan maila dom. Lustigt nÀr alla andra får mina mail.

Otroligt otrevligt bemötande och dålig kundservice. Att anklaga kunden för att ljuga Àr inte direkt kanon.

Hade dom bara återkopplat tidigare att det var lÀngre leveranstid på produkten hade det hÀr aldrig varit ett problem.

Uppdatering: Det handlar inte om att ni inte svarade på mitt mail. Det Àr hur ni hanterade kommunikationen nÀr jag vÀl fick tag på er.

Otroligt otrevligt och oseriöst. Att skylla tekniska problem och dålig/obefintlig kommunikation på kunder Àr ett jÀttebra sÀtt att förlora kunder och framtida affÀrer.

2024幎2月14日

SkÀggkungen からの回答

Hej Emil! Tack för din recension. Det stÀmmer att vissa av vÃ¥ra produkter Àr slut i lager, dÃ¥ gÀller förhandsköp och denna informationen Àr angiven pÃ¥ produktsidan. Är ledsen om detta missats. Vi har inga indikationer pÃ¥ att vÃ¥r mail har haft nÃ¥gra problem sista mÃ¥naden, men du verkar ha fÃ¥tt kontakt med oss till slut.
Det Àr svårt att besvara ditt mail tidigare Àn vad vi gjort, om mailet inte kommit fram.

Grymma produkter

Köpte en skÀggborste. BÀsta köpet!

2024幎1月30日

SkÀggkungen からの回答

Hej Michael! Tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Vi uppskattar att du tog dig tid att göra detta.

Vi vÀlkomnar dig tillbaka till oss för framtida köp.

Grymt bra butik!

Grymt bra butik med allt det man behöver för sin skÀggvård.
Dessutom grymt bra service vid garantiÀrenden!

2023幎11月8日

SkÀggkungen からの回答

Hej Dennis! Tack för din recension, det betyder mycket för oss.

Jag skall skicka denna recension vidare till vår support som förtjÀnar all positiv kritik dom kan få.

Ha en trevlig dag och varmt vÀlkommen åter.

5぀星のうち4の評䟡

Produkterna verkar göra vad dom ska så inget att klaga på dÀr

2024幎2月2日

SkÀggkungen からの回答

Hej Peter, vad roligt att du Àr nöjd med frakten och produkterna, då hoppas jag vi får 5 stjÀrnor efter nÀsta leverans!

Stort tack för att du delar med dig.

Bara bra

Bara bra. Vad annars ska jag sÀga

2024幎1月3日

SkÀggkungen からの回答

Hej Lars-Erik, ja ibland behöver man inte krångla till det mer Àn så, kul att du Àr nöjd!!

Proffsigt

Snabbt, trevligt och proffsigt - Kvalitetsprodukter som faktiskt håller vad de lovar

Kommunikativa/informativa och lÀtta att komma i kontakt med

Rekommenderas starkt!

2024幎1月2日

SkÀggkungen からの回答

Hej Ulrika, stort tack för dina vÀnliga ord. Vi Àr stolta att ha kunder som dig!

Fem av fem

Hade lite problem med en produkt, kontaktade kundtjÀnst som svarade direkt och löste mitt problem med högsta prioritet.

Kan varmt rekommendera SkÀggkungen, dem sÀtter sina kunder först.

2024幎1月5日

SkÀggkungen からの回答

Hej Daniel! Stort tack för att du delar med dig. TyvÀrr kan problem uppstå gÀllande teknik, och jag Àr glad att vårt support-team gjorde sitt yttersta för att du skulle bli behandlad på det sÀtt vi önskar alla våra kunder.

SkÀggkungen

5぀星のうち1の評䟡

Min flickvÀn bestÀllde som julklapp en

Min flickvÀn bestÀllde som julklapp en plattborste i början av december, hon fick bara en skÀggolja.
Hörde av sig till företaget som bad om ursÀkt i ett brev dÀr dom sa att paketet kommer senast 18december varav min flickvÀn svarade att får hon ej borsten innan jul kan vi skita i den. Då har företaget svarat sjÀlvklart kommer den.
Nu efter jul sitter vi fortfarande utan borste, utan nummer till företaget vilket Àr vÀldigt oseriöst och luktar lurendrejare, och har inte fått svar på senaste mailet.
Håll er borta från skÀggkungen

2024幎1月2日

SkÀggkungen からの回答

Hej Kristian! Tack för ditt meddelande. Vi bedriver all vår support via mail då vi alltid vill ha underlag samlat tillbaka i tiden, vilket inte Àr möjligt via telefon på samma sÀtt. Ber om ursÀkt att leveransen inte skett i tid, leveransen av nya Forgers var berÀknad 18 Dec, men kom in igår den 2/1 - vårt lager arbetar nu aktivt med att skicka ut alla bestÀllningar. Orsaken från första början Àr att vi sålde mycket mer Àn vad vi trodde under November och Black-Week och sålde slut innan julen. Vi ber så mycket om ursÀkt för denna fördröjning. Supporten har haft stÀngt under jul & nyår och försöker också arbeta ikapp så snabbt som möjligt, så din flickvÀn bör ha ett svar idag eller imorgon om hon inte redan fått detta. Då jag inte har ett order-nummer från dig, kan jag inte kolla status just nu om hon fått svar eller ej. Vi hanterar ca 50-150 ordrar varje dag och försöker alltid göra vårt bÀsta för att leverera inom 1-2 arbetsdagar.

Ha en trevlig dag & god fortsÀttning.

5぀星のうち2の評䟡

Brandfarlig!!

Fyyyy vad ni har skÀmt ut mig...

För det första så bestÀllde jag produkten den 11.12.2023 och fick den den 21.12.2023 fastÀn det stod 1-2 dagars leveranstid. Jag var så orolig att den inte skulle nå fram till den 23/12 då jag skulle ge bort den som julklapp.

För det andra så kommer paketet med den inre kartongen trasig. Alltså paketet till produkten och inte det yttersta paketet för posten. Detta drog ner jÀtte mycket på utseendet och såg billigt ut.

Sist men inte minst sÃ¥ började det nÀstan brinna hos honom nÀr han hade den pÃ¥ laddning. Han vaknade mitt i natten av att det luktade brÀnt och upptÀckte dÃ¥ att rummet var fyllt med RÖK som kom frÃ¥n produkten. Plastet eller vad den nu Àr gjord av hade smÀlt heltttt!!

HUR KAN MAN SÄLJA NÅGOT SOM ÄR SÅ FARLIGT????

Uppdatering 07.01.2024:
De hanterade problemet vÀldigt bra. Bra service så dÀrför höjer jag betyget till 2. Fick en ny borste gratis. Om den Àr bra och det inte hÀnder samma sak igen så höjer jag betyget till 3.

Uppdatering 16.02.2024:
Allt funkar bra hittills men han Àr fortfarande orolig nÀr han ska ladda den.
Höjer till 3 stjÀrnor...

2023幎12月23日

SkÀggkungen からの回答

Hej Sandra, tack för ditt meddelande.
Vad tråkigt att höra att den inre kartongen var skadad vid ankomst. Under black-week upplevde vi mycket högre ordervolym Àn vanligt och började dÀrför skicka svenska ordrar från vårt lager i NederlÀnderna för att mÀtta order-volymen i Sverige. Jag har bett om ytterligare information ifrån dig för att kunna se vart ordern skickades ifrån, så vi kan gå vidare med detta Àrendet.
GÀllande det sistnÀmnda kan vi inte annat Àn beklaga och behöver som sagt ha dina uppgifter för att be om underlag och kunna göra en teknisk undersökning. Vi har aldrig varit med om detta innan och måste så klart göra en teknisk undersökning för att se vad som har hÀnt.

Vi Àr ledsna för det intrÀffade, och Àr glada att du fått snabb hjÀlp i Àrendet.

BestÀllde en plattborste den 7 december

BestÀllde en plattborste den 7 december har Ànnu inte fått någon. De sÀger att 49 stycken plattborstar har försvunnit via postnord. Vet inte vad man ska tro. Var tÀnkt som julklapp detta men det gick och sket sig. Hoppas få pengarna tillbaka

2023幎12月15日

SkÀggkungen からの回答

Hej Ronja! tack för din recension. Vi har skickat ut två mail och förklarat noggrant vad som har hÀnt. Just nu Àr 49 paket försvunna och en utredning sker just nu hos Postnord. Paket vi skickat innan och efter har levererats, dÀrför Àr troligtvis dessa 49 st paket felstorterade och kommer dyka upp. Du har fått ett till mail under kvÀllen med mer information. SjÀlvklart får man pengarna tillbaka på 1-2 arbetsdagar om man vÀljer att avbryta sin order.

Vi hanterar hundratals ordrar varje dag, och det Àr vÀldigt ovanligt att det blir så hÀr. Vi Àr ledsna för det intrÀffade, men har stort förtroende för Postnord.

Helt grym!

Helt grym!
Men kunde ni inte lÀgga til USB-c.

2023幎12月4日

SkÀggkungen からの回答

Hej Jonas! Tack för din recension! Jag har lagt fram detta förslag till inköp så får vi se!

Bra leverans

Snabba bra leverrans har inte hunnit prova eftersom det Àr julklapp

2023幎11月27日

SkÀggkungen からの回答

Hej Karin, vad roligt att du Àr nöjd med vår frakt. Hoppas mottagandet av paketet blir lika positivt för den som får det.

Ha en god jul.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス