Sen leverans. Varorna som skulle komma pÃ¥ nÃ¥gra dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick sjÀlv kontakta kundtjÀnst. DÃ¥ visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funkar pÃ¥ mitt skÀgg samt rÀtar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. SkÀgget blir rakt och snyggt och hÃ¥ller sig sÃ¥ hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... ãã£ãšèŠã
Köpte en plattborste för skÀgg. SjÀlva borsten kan jag inte uttala mig sÃ¥ mycket om Ànnu, har bara testat den ett par gÃ¥nger, mÃ¥ste nog höja temperaturen sÃ¥ blir effekten bÀttre. DÀremot sÃ¥ fÃ¥r SkÀggk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handla SkÀggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skÀgg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! ð Sverigeledande pÃ¥ plattborstar för skÀgg. â Betala sÀkert med Klarna!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket nöjd med raknings mallen ochâŠ
Mycket nöjd med raknings mallen och den snabba leveransen

Oljan kÀnns riktigt bra
Oljan kÀnns riktigt bra. Smidig och enkel bestÀllning!

SkÀggkungen ããã®åç
Riktigt bra service och braâŠ
Riktigt bra service och bra kommunikation kring kommande leverans. Rekommenderas.

SkÀggkungen ããã®åç
VÀldigt trevlig och bra service!
BestÀllde till en present för min pojkvÀn, skrev i ett meddelande i bestÀllningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande pÃ¥ papper som de skickade med och skickade Àven nÃ¥gra produktprover utöver min bestÀllning! Otroligt nöjd, snabb leverans, Ã¥terkommer med produktrecension nÀr födelsedags-âbarnetâ har testat plattÃ¥ngen och skÀggoljan! Kommer absolut handla frÃ¥n SkÀggkungen igen, kan varmt rekommendera.

SkÀggkungen ããã®åç
Köpte den till min man som Àlskar sittâŠ
Köpte den till min man som Àlskar sitt skÀgg över allt annat typ :) från att vara vÀrsta afroskÀgg till att bli rakt helt fantastiskt så han blev jÀtte glad över gåvan o helt nöjd .

SkÀggkungen ããã®åç
Snabb leverans och bra produkt.
Snabb leverans och bra produkt.
Precis som i reklamen. ðð

SkÀggkungen ããã®åç
Passa er för den hÀr butiken
Passa er för den hÀr butiken.
La en order för 10 dagar sedan, på produkter som hade "1-2 dagars leverans".
Försöker maila, men deras mail studsar. Skriver till dom på Facebook dÀr dom svarar att det visst stått att det Àr lång leveranstid på hemsidan, men passande nog togs texten bort för två dagar sen.
Sen har dom tydligen hittat "avvikelser i min e-post" som gör att jag inte kan maila dom. Lustigt nÀr alla andra får mina mail.
Otroligt otrevligt bemötande och dålig kundservice. Att anklaga kunden för att ljuga Àr inte direkt kanon.
Hade dom bara återkopplat tidigare att det var lÀngre leveranstid på produkten hade det hÀr aldrig varit ett problem.
Uppdatering: Det handlar inte om att ni inte svarade på mitt mail. Det Àr hur ni hanterade kommunikationen nÀr jag vÀl fick tag på er.
Otroligt otrevligt och oseriöst. Att skylla tekniska problem och dålig/obefintlig kommunikation på kunder Àr ett jÀttebra sÀtt att förlora kunder och framtida affÀrer.

Grymt bra butik!
Grymt bra butik med allt det man behöver för sin skÀggvård.
Dessutom grymt bra service vid garantiÀrenden!

SkÀggkungen ããã®åç
Produkterna verkar göra vad dom ska så inget att klaga på dÀr

Proffsigt
Snabbt, trevligt och proffsigt - Kvalitetsprodukter som faktiskt håller vad de lovar
Kommunikativa/informativa och lÀtta att komma i kontakt med
Rekommenderas starkt!

Fem av fem
Hade lite problem med en produkt, kontaktade kundtjÀnst som svarade direkt och löste mitt problem med högsta prioritet.
Kan varmt rekommendera SkÀggkungen, dem sÀtter sina kunder först.

SkÀggkungen ããã®åç
Min flickvÀn bestÀllde som julklapp enâŠ
Min flickvÀn bestÀllde som julklapp en plattborste i början av december, hon fick bara en skÀggolja.
Hörde av sig till företaget som bad om ursÀkt i ett brev dÀr dom sa att paketet kommer senast 18december varav min flickvÀn svarade att får hon ej borsten innan jul kan vi skita i den. Då har företaget svarat sjÀlvklart kommer den.
Nu efter jul sitter vi fortfarande utan borste, utan nummer till företaget vilket Àr vÀldigt oseriöst och luktar lurendrejare, och har inte fått svar på senaste mailet.
Håll er borta från skÀggkungen

Brandfarlig!!
Fyyyy vad ni har skÀmt ut mig...
För det första så bestÀllde jag produkten den 11.12.2023 och fick den den 21.12.2023 fastÀn det stod 1-2 dagars leveranstid. Jag var så orolig att den inte skulle nå fram till den 23/12 då jag skulle ge bort den som julklapp.
För det andra så kommer paketet med den inre kartongen trasig. Alltså paketet till produkten och inte det yttersta paketet för posten. Detta drog ner jÀtte mycket på utseendet och såg billigt ut.
Sist men inte minst sÃ¥ började det nÀstan brinna hos honom nÀr han hade den pÃ¥ laddning. Han vaknade mitt i natten av att det luktade brÀnt och upptÀckte dÃ¥ att rummet var fyllt med RÃK som kom frÃ¥n produkten. Plastet eller vad den nu Àr gjord av hade smÀlt heltttt!!
HUR KAN MAN SÃLJA NÃ
GOT SOM ÃR SÃ
FARLIGT????
Uppdatering 07.01.2024:
De hanterade problemet vÀldigt bra. Bra service så dÀrför höjer jag betyget till 2. Fick en ny borste gratis. Om den Àr bra och det inte hÀnder samma sak igen så höjer jag betyget till 3.
Uppdatering 16.02.2024:
Allt funkar bra hittills men han Àr fortfarande orolig nÀr han ska ladda den.
Höjer till 3 stjÀrnor...

BestÀllde en plattborste den 7 decemberâŠ
BestÀllde en plattborste den 7 december har Ànnu inte fått någon. De sÀger att 49 stycken plattborstar har försvunnit via postnord. Vet inte vad man ska tro. Var tÀnkt som julklapp detta men det gick och sket sig. Hoppas få pengarna tillbaka

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ