Sen leverans. Varorna som skulle komma pÃ¥ nÃ¥gra dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick sjÀlv kontakta kundtjÀnst. DÃ¥ visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde till en present för min pojkvÀn, skrev i ett meddelande i bestÀllningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande pÃ¥ papper som de skickade med och skicka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funkar pÃ¥ mitt skÀgg samt rÀtar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. SkÀgget blir rakt och snyggt och hÃ¥ller sig sÃ¥ hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... ãã£ãšèŠã
Köpte en plattborste för skÀgg. SjÀlva borsten kan jag inte uttala mig sÃ¥ mycket om Ànnu, har bara testat den ett par gÃ¥nger, mÃ¥ste nog höja temperaturen sÃ¥ blir effekten bÀttre. DÀremot sÃ¥ fÃ¥r SkÀggk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handla SkÀggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skÀgg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! ð Sverigeledande pÃ¥ plattborstar för skÀgg. â Betala sÀkert med Klarna!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Supernöjd
Helnöjd med den uppladdningsbara borsten. Har den med kabel sedan innan och var nöjd med den. Men denna var Ànnu bÀttre À.

SkÀggkungen ããã®åç
Snabb leverans och super bemötande vidâŠ
Snabb leverans och super bemötande vid frågor. Rekommenderas

SkÀggkungen ããã®åç
Lagom leverans tid.Mycket nöjd medâŠ
Lagom leverans tid.Mycket nöjd med varan. Rekommenderas starkt

Snabb och bra service
Snabb och bra service. Er produkt, den skÀggborste jag köpt fyller sin funktion mer Àn vÀl. Så betyg 5 plus med guldstjÀrna.

Har idag gÃ¥tt 9 dagar sen minâŠ
Har idag gått 9 dagar sen min bestÀllning. Inte fått något paket Àn, fick dock meddelande om att det skulle göra det idag (2mil lÀngre bort Àn mitt nÀrmaste utlÀmningsstÀlle) men inte kommit något Àn.

SkÀggkungen ããã®åç
Seriös med god info på hemsidan
VÀlpackat, fina förpackningar, snabb leverans, bra betalningsmöjligheter, kanonbra produkter.

Snabbt och smidigt
BestÀllningen gick smidigt att göra och skickades vÀldigt snabbt.

SkÀggkungen ããã®åç
FÃ¥r ingen kontakt med butiken och jagâŠ
FÃ¥r ingen kontakt med butiken och jag han inte avbryta min order.
Bra borste men företaget...
Otroligt bra skÀggborste som rakade till ormboet, bestÀllde denna med faktura och efter flera dagar utan att varan skickats började jag blir orolig. Fanns inget telefonnummer att nå företaget på, men till slut efter några dagar skickade dom borsten och jag Àr vÀldigt nöjd över sjÀlva produkten.

Snabba och bra kvalite
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹