Sen leverans. Varorna som skulle komma pÃ¥ nÃ¥gra dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick sjÀlv kontakta kundtjÀnst. DÃ¥ visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde till en present för min pojkvÀn, skrev i ett meddelande i bestÀllningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande pÃ¥ papper som de skickade med och skicka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funkar pÃ¥ mitt skÀgg samt rÀtar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. SkÀgget blir rakt och snyggt och hÃ¥ller sig sÃ¥ hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... ãã£ãšèŠã
Köpte en plattborste för skÀgg. SjÀlva borsten kan jag inte uttala mig sÃ¥ mycket om Ànnu, har bara testat den ett par gÃ¥nger, mÃ¥ste nog höja temperaturen sÃ¥ blir effekten bÀttre. DÀremot sÃ¥ fÃ¥r SkÀggk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handla SkÀggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skÀgg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! ð Sverigeledande pÃ¥ plattborstar för skÀgg. â Betala sÀkert med Klarna!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tycker att det tog för lÃ¥ng tid frÃ¥nâŠ
Tycker att det tog för lång tid från bestÀllning tills jag fick varan. I övrigt fungerade allt på ett bra sÀtt

Bra produkt
Bra produkt , vart lite segt med leveransen men inget som ni kan göra åt nÀr de Àr leverantörens fel i detta fall, rekommenderar era skÀggplatta.

SkÀggkungen ããã®åç
Det enda jag har att anmÀrka pÃ¥ Àr attâŠ
Det enda jag har att anmÀrka på Àr att det inte skickades sms nÀr det var kevererat

Det har gÃ¥tt ca 3 veckor och jagâŠ
Det har gått ca 3 veckor och jag fortfarande inte fått mina varor, meddela åtminstone era kunder för dröjning nÀr sånt sker, kommer skicka tillbaka varorna nÀr de kommer,

SkÀggkungen ããã®åç
Mannen blev mycket överraskad ochâŠ
Mannen blev mycket överraskad och vilken resultat av hans skÀgg efter anvÀndning av vÀrmeborste! Super!

SkÀggkungen ããã®åç
Produkt som tog lång tid att komma
Det tog mer Àn en månad att få produkten. Min upplevelse var inte den bÀsta av företaget. Men långt om lÀnge kom varan fram samt mina mail besvarade.

SkÀggkungen ããã®åç
BestÀllde skÀggplatong i november somâŠ
BestÀllde skÀggplatong i november som julklapp. Mannen testade först i december. Den funkade inte och jag skickade reklamations fråga till SkÀggkunden. Tydligen hade de problem med server vilket gjorde att mina mail kom aldrig fram. Nu har jag fått svar från dem att jag får en ny bortse och en olja som kompensation.

SkÀggkungen ããã®åç
Snabb leverans. Bra produkt.
JÀtte snabb leverans
JÀtte snabb leverans. Produkt har inte anvÀnts Àn så kan ej sÀga hur den funkar.
Funkar helt okej
Funkar helt okej, vÀntar på att min skÀgg blir lÀngre, men Àr nöjd så lÀngre :)
Magisk Service
Vi var tvungen att reklamera en produkt, vi behövde bara skicka en en video som visade att produkten inte fungerade, 10min senare var en ny produkt pÃ¥vÀg till oss. Magiskt bra service ð
PostNord hade slarvat bort minâŠ
PostNord hade slarvat bort min försÀndelse. Mailade SkÀggkungen som svarade på sjÀlvaste julafton med att skicka en ny och hade paketet den 28e december. Snyggt och smidigt hanterat. Blev en uppskattad julklapp.

SkÀggkungen ããã®åç
Köpte den till min sambo och vi bÃ¥daâŠ
Köpte den till min sambo och vi båda vart glatt förvånad över hur lÀtt och bra den fungerade. Har blivit en del i vardagsrutinen och Àven om man har lite bråttom på morgonen så vÀrmer den snabbt upp och Àr smidig att anvÀnda.

SkÀggkungen ããã®åç
Snabb service och leverans.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ