SkÀggkungen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Sen leverans. Varorna som skulle komma pÃ¥ nÃ¥gra dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick sjÀlv kontakta kundtjÀnst. DÃ¥ visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde till en present för min pojkvÀn, skrev i ett meddelande i bestÀllningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande pÃ¥ papper som de skickade med och skicka... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Funkar pÃ¥ mitt skÀgg samt rÀtar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. SkÀgget blir rakt och snyggt och hÃ¥ller sig sÃ¥ hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en plattborste för skÀgg. SjÀlva borsten kan jag inte uttala mig sÃ¥ mycket om Ànnu, har bara testat den ett par gÃ¥nger, mÃ¥ste nog höja temperaturen sÃ¥ blir effekten bÀttre. DÀremot sÃ¥ fÃ¥r SkÀggk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 矎容・健康

圓該䌁業による蚘述

Handla SkÀggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skÀgg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! 👑 Sverigeledande pÃ¥ plattborstar för skÀgg. ✅ Betala sÀkert med Klarna!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Tycker att det tog för lÃ¥ng tid frÃ¥n

Tycker att det tog för lång tid från bestÀllning tills jag fick varan. I övrigt fungerade allt på ett bra sÀtt

SkÀggkungen からの回答

Hej Bo! Vi Àr ledsna att problemet med postnord drog ut på tiden, vi Àr glada att du hade tålamod att vÀnta in att problemet löste sig, som det till slut gjorde.
Ha en riktigt trevlig dag, och vi Àr glada att du Àr nöjd med produkten.

5぀星のうち4の評䟡

JÀtte nöjd med produkten.

SkÀggkungen からの回答

Hej Joakim, vad roligt att du delar med dig! Skriv till oss på info@skaggkungen.se så skickar jag en rabattkod till dig för nÀsta köp. Såg dina bilder på vår annons, riktigt snyggt!

Bra produkt

Bra produkt , vart lite segt med leveransen men inget som ni kan göra åt nÀr de Àr leverantörens fel i detta fall, rekommenderar era skÀggplatta.

SkÀggkungen からの回答

Hej Aria, tack för att du delar med dig. Är ledsen att problem med postnord uppstod sÃ¥ leveransen dröjde, problemet löste sig till slut och allt Àr nu som vanligt!
Ha en trevlig dag!

5぀星のうち4の評䟡

Det enda jag har att anmÀrka pÃ¥ Àr att

Det enda jag har att anmÀrka på Àr att det inte skickades sms nÀr det var kevererat

SkÀggkungen からの回答

Hej Jörgen! Vad kul att se att du Àr mestadels nöjd med din upplevelse hos oss. Det Àr postnord som skickar aviseringar via e-post eller SMS nÀr ett paket levererats hem eller till ombud.
Ha en trevlig dag.

Det har gått ca 3 veckor och jag

Det har gått ca 3 veckor och jag fortfarande inte fått mina varor, meddela åtminstone era kunder för dröjning nÀr sånt sker, kommer skicka tillbaka varorna nÀr de kommer,

SkÀggkungen からの回答

Hej Hosein, tack för din recension. Vi Àr ledsna att vi haft problem med Postnord, och trodde att det skulle lösa sig snabbare Àn vad det gjorde. Jag ser att din order fÀrdigbehandlats och levererats till dig. Maila gÀrna oss på info@skaggkungen.se så skickar vi en kompensations-återbetalning till dig.

Mycket bra!

Bra utbud på produkter!

2023幎2月8日

SkÀggkungen からの回答

Hej Joakim! Vad roligt att du Àr nöjd med upplevelsen hos oss och vårt ombud. Stort tack för att du delar med dig!

Ha en trevlig dag.

Bra support med personal

2023幎2月6日

SkÀggkungen からの回答

Hej! Stort tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Vi uppskattar detta enormt! Ha en trevlig dag.

5぀星のうち5の評䟡

Mannen blev mycket överraskad och

Mannen blev mycket överraskad och vilken resultat av hans skÀgg efter anvÀndning av vÀrmeborste! Super!

2022幎12月25日

SkÀggkungen からの回答

Hej Paola! vad roligt att din man blev glad över din present. Vi blir mycket glada över att lÀsa detta!

5぀星のうち1の評䟡

Produkt som tog lång tid att komma

Det tog mer Àn en månad att få produkten. Min upplevelse var inte den bÀsta av företaget. Men långt om lÀnge kom varan fram samt mina mail besvarade.

2023幎1月12日
自発的なレビュヌ

SkÀggkungen からの回答

Hej Louise! Tack för din recension. GÀllande produkten Beard-Forger så tog denna produkten slut vÀldigt snabbt, av första batchen. Vi har sedan dess invÀntat nÀsta leverans. För 2 dagar sedan uppdagades det att vi haft problem med vår server gÀllande e-post, så många mail har inte kommit fram. Detta Àr nu åtgÀrdat, så du kommer få svar inom 12 h om ditt mail kommit fram, för sÀkerhets skull, maila oss gÀrna igen, så svarar vi direkt! info@skaggkungen.se

Vi ber om ursÀkt för det intrÀffade!

REDIGERING 9/2-2023
Vi Àr tacksamma att vi fick kontakt med dig och kunde lösa problemet. Vi ber om ursÀkt för att vår mail-server låg nere nÀr du försökte kontakta oss, och att det drog ut på tiden att leverera din bestÀllning.

Allt gott.

5぀星のうち3の評䟡

BestÀllde skÀggplatong i november som

BestÀllde skÀggplatong i november som julklapp. Mannen testade först i december. Den funkade inte och jag skickade reklamations fråga till SkÀggkunden. Tydligen hade de problem med server vilket gjorde att mina mail kom aldrig fram. Nu har jag fått svar från dem att jag får en ny bortse och en olja som kompensation.

2022幎12月29日
自発的なレビュヌ

SkÀggkungen からの回答

Hej Tatjana! Tack för din recension. Vi hittar inget mail ifrån dig i vår data-bas, men vi hittar din order och e-post. Jag har mailat dig så vi kan reda ut detta!

Redigerat svar 18/1-2023
Hej igen, vad bra att vi fick kontakt till slut, som du skriver hade vi problem med vår mail-server under några dagar som gjorde att mailen inte levererades till vår inkorg. Vi beklagar detta, och Àr tacksamma att du accepterade vår kompensation.

5぀星のうち5の評䟡

PostNord hade slarvat bort min

PostNord hade slarvat bort min försÀndelse. Mailade SkÀggkungen som svarade på sjÀlvaste julafton med att skicka en ny och hade paketet den 28e december. Snyggt och smidigt hanterat. Blev en uppskattad julklapp.

2022幎12月23日

SkÀggkungen からの回答

Hej Veronica, ursÀkta att vi missat att svara på din recension. BÀttre sent Àn aldrig.. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

5぀星のうち5の評䟡

Köpte den till min sambo och vi bÃ¥da

Köpte den till min sambo och vi båda vart glatt förvånad över hur lÀtt och bra den fungerade. Har blivit en del i vardagsrutinen och Àven om man har lite bråttom på morgonen så vÀrmer den snabbt upp och Àr smidig att anvÀnda.

2022幎11月30日

SkÀggkungen からの回答

Hej Ida, vilken hÀrlig recension! Tack för att ni delar med er av er köpupplevelse hos oss. Varmt vÀlkomna tillbaka!!

Bra saker

Bra saker för mig

2022幎11月9日

SkÀggkungen からの回答

Hej Bertan, vad roligt att du Àr nöjd med din bestÀllning! Det glÀder oss.
Ha en fin dag.

Inte bra alls

2022幎11月14日

SkÀggkungen からの回答

Hej Tareq, tack för din recension. För att kunna bemöta dig och hjÀlpa dig vidare skulle jag behöva mer information. Vad Àr det du inte Àr nöjd över? Maila oss gÀrna på info@skaggkungen.se så hjÀlper vi dig vidare.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。