Jeg bestilte 28-04-2026 inden kl 12:00. Under bestillingen stod at den ville blive leveret til instabox dagen efter. Nu 4 dage efter bestillingen, og den er ikke engang afsendt
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde rakskÃ¥l och rakcreme. Endast rakcreme kom utan notis att skÃ¥l inte kunde levereras. Creme och frakt debiterades. SkÃ¥l finns mitten maj. Ni krÀver dÃ¥ ny bestÀllning. Kan ni leverera skÃ¥len... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skickat ca 6 Mail frÃ¥n 2 olika mail adresser samt försökt nÃ¥ dem via telefon utan resultat i över en mÃ¥nad, nu stÃ¥r man med en icke fungerande trimmer och en hopplös min om sÃ¥dana företag som svarar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en sÀkerhetshyvel. Efter 10 mÃ¥nader av sporadisk anvÀndning Àr gÀngorna pÃ¥ skaftet kassa. SÃ¥ kassa att det inte gÃ¥r att sÀkra huvudet med skaftet och sÀkert kunna anvÀnda hyveln. Det roliga Àr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi sÀljer alla populÀra mÀrken som Biotherm Homme, ID Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio Armani, Björn Borg och många fler. Vi har allt i vax för hår, rakutrustning, parfym och hudvård för mÀn.
MÞgelhÞj 8, 8520, Lystrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Nu 4 dage efter bestillingen, og den er ikke engang afsendt

Made4men ããã®åç
Jag bestÀllde ett vax som enligt både hemsidan och kvittot skulle innehålla 100 ml. NÀr produkten levererades visade det sig dock att den endast innehöll 80 ml.
Jag kontaktade företaget via e-post för att få en förklaring till varför detta inte framgick tydligt på deras hemsida. Som svar fick jag besked om att de kunde ersÀtta de milliliter som saknades. NÀr jag bad om förtydligande kring hur denna ersÀttning skulle gå till, upphörde kommunikationen helt från deras sida.
Jag försökte vid upprepade tillfÀllen få svar, men utan resultat.
Till slut valde jag att kontakta Visa, som hjÀlpte mig att reklamera köpet.
Jag har handlat från företaget tidigare utan problem, men denna upplevelse gör att jag inte kommer att handla dÀr igen. Jag vill dÀrför uppmana andra att vara uppmÀrksamma innan de vÀljer att köpa från detta företag.
hÀndelsen var för några månader sedan, men blev påmind nÀr de nu skickade ett mejl angående att jag skulle ge en review till dem.

Made4men ããã®åç
MÃ¥nga fantastiska produkter, bestÀllt flera gÃ¥nger. TYVÃRR svarar de inte angÃ¥ende reklamationer. Fick hem en trasig parfym (parfymen hade runnit ut), men kan inte fÃ¥ tag i kundservice.

Made4men ããã®åç
Deres produkter holder simpelthen for kort tid i forhold til prisen - kÞbte en trimmer til 1200 der holdt prÊcist 3 år og afstandskammen kunne ikke låse ordenligt på de forskellige afstande. lidt for ringe kvalitet til lidt for mange penge.

Made4men ããã®åç
Jag bestÀllde en julkalender till min man. Den har 4 stora luckor vilket bara det sÃ¥g vÀldigt mÀrkligt ut. 1a luckan innehöll en peeling & en hudkrÀmâŠlÃ¥ngt under förvÀntan.. Av omdömena jag nu, tyvÀrr lite sent, lÀst om företaget gör mig bÃ¥de ledsen och arg och jag kÀnner mig lurad. Ãr det sÃ¥ hÀr ni vill att era kunder ska mÃ¥?!
FortsÀttning efter svar från företaget:
Jag har bestÀllt julkalendrar under mÃ¥nga Ã¥r. En julkalender har 24 luckor. Punkt. Jag har aldrig blivit besviken förrÀn nu. Jag har aldrig ens haft en tanke pÃ¥ att se till âinnehÃ¥llsförteckningenâ.
Det hÀr var sÀmre Àn sÀmst - SkÀms.

Made4men ããã®åç
Jag vill uttrycka min djupa besvikelse över upplevelsen med er skÀggplatta tÃ¥ng. Produkten fungerade inte som utlovat, vilket ledde till en rad problem som jag inte hade vÀntat mig. Efter att ha pÃ¥mint er kundtjÀnst under en vecka om att jag önskar returnera varan, fick jag Àntligen besked â om Àn att jag sjÀlv mÃ¥ste ordna med returfrakten, inklusive att manuellt skriva in adressuppgifter. Att jag dessutom tvingades betala 200 kr för frimÀrken kÀnns bÃ¥de onödigt och anmÀrkningsvÀrt, sÀrskilt eftersom andra företag erbjuder en enkel och tydlig returlösning med fÀrdiga returetiketter.
Det blev ytterligare en komplikation nÀr ni några dagar senare meddelade att adressen var otydligt ifylld, vilket sjÀlvklart inte borde vara ett problem om en returetikett fanns tillgÀnglig från början. Nu, efter att produkten legat osÀnt i tre veckor och utan vidare respons från kundtjÀnst, har situationen bara förvÀrrats. Att dessutom få en faktura på 700 kr för en tång som inte lever upp till förvÀntningarna kÀnns både frustrerande och orÀttvist.
Jag hoppas innerligt att ni ser allvaret i denna situation och tar till er av kritiken för att förbÀttra både produkternas kvalitet och kundservicen framöver.

Made4men ããã®åç
BestÀllde två produkter 10/11, båda produkter fanns i lager. 11 dagar senare så har jag fortfarande inte fått det jag bestÀllt. Inte fått någon info om varför det har dröjt..

Made4men ããã®åç
Hej det Àr så att jag har bestÀllt en vara från made4men och mitt paket har inte uppdaterats de senaste 4 dagarna undrar vad som hÀnder, har mejlat er men får inget svar. Jag börjar bli fundersam, jag har ringt er och ni sa att ni ska skicka ett nytt paket men de har ni inte gjort, har inte fått någon mejl att ni har skickat en ny. Servicen Àr jÀtte dålig har fått en anvÀnd maskin som har hår på sig och Àr oljig och Àcklig. Har skickat gmail men dom svarar inte, köp aldrig hÀr ifrån.

Made4men ããã®åç
dårlige produkter og dårlige kundeservice

Made4men ããã®åç
Simpelthen det vÊrste produkt, samt elendig kundeservice.
KÞber en skÊgtrimmer på deres hjemmeside, som er kåret til bedst til prisen, og ser frem til at prÞve den. Dette viste sig, at vÊre en meget skuffende oplevelse. Knivbladet var simpelthen så dårligt, at trimmeren ikke kunne skÊre hårene over, så der var store lÊngde forskelle i skÊgget. Jeg blev nÞdt til at finde min gamle trimmer frem, og barbere alt skÊg ned i 2 mm.
Da jeg skriver til dem beklager de, men de vil ikke samarbejde om at finde en lÞsning. De skriver at jeg skal sende billede af fejlen på produktet, men som jeg skriver til dem, så kan jeg jo ikke sende billede af fejl, da det er skÊrebladet der er ikke kan skÊre.
De ignorerer fortsat min forespÞrgsel på at finde en lÞsning. Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at handle der. Jeg er på ingen måde ude på at klage bare for at klage, men når man modtager et produkt, hvor der i beskrivelsen står at der er skarpt skÊreblad, ja så har man pyntet temmelig meget på sandheden

Made4men ããã®åç
Snabb leverans. Saknades en del i ett paketköp, dÀr varan var packad från fabrik, så inget made4men kunde hjÀlpa. Dom var dock snabba med svar och erbjöd ersöttningsprodukt, inget krångel, och vÀldigt trevligt bemötande!
Piv ringe kundeservice :-(
Måske I skulle lÊse hele e-mail korrespondance igennem et par gange fÞr I kommer retur?

Made4men ããã®åç
Jag vill anvÀnda min ångerrÀtt och på hemsidan står det att de svarar på email flera gånger om dagen. Jag har nu vÀntat i en vecka utan svar.
Inget telefonnummer, ingen chat, bara inaktiv email.
Ãr detta ett bluff-företag?
Edit: som svar till made4mens svar så har jag mailat flera gånger. Testar nu maila den danska supportmailen.

Made4men ããã®åç
Riktigt dålig kundservice, fick en maskin som dens motor slutade fungera precis innan ett år av köpet. Maskinen laddar inte och kan inte slås på, mailade kundservice och har inte fått något svar överhuvudtaget.

Made4men ããã®åç
Har skrivit till dom fyra gånger och inget svar..
âHejsan!
Fick hem min parfym - de marly layton EDP.
Men jag undrar varför den slutar dofta efter 1 timme? Har lÀst flera som har samma problem och hÀvdar att deras parfym Àr fake.. men det kan inte jag avgöra, men trist att köpa en flaska för 2000:- och att den inte doftar lÀngre Àn en timme.
Sen har jag sett en massa âunboxingâ videos, fick inte med lappen i paketet dÃ¥ man öppnar upp parfymen.â

Made4men ããã®åç
Hej jag skriver hÀr för att jag inte får svar av dom på kundtjÀnsten, de står att dom svarar 2-3 gånger om dagen men har skickat flertal mail men får inte svar. fick svar första gången och skulle skicka någon bild på rakapparaten jag skulle lÀmna tillbaka som inte går och ladda, men sen inget svar och har skickat några mail nu men ingen respons. Det Àr nu mer Àn 2 veckor sedan.

Made4men ããã®åç
Jag lÀste recensioner att kunder hade fått hygien produkter av detta bolag som tidigare var anvÀnda. Jag trodde det hade blivit något fel men nu har jag sjÀlv fått en rakapparat hem oplomberad och anvÀnd med hår på! Katastrof!!
MÃ¥ste dock sÀga att kundtjÀnsten löste Àrendet snabbt, smidigt, de svarade snabbt och bad om ursÀkt. Ãverför förvÀntan! Tack för det!

Made4men ããã®åç
Jag skriver hÀr eftersom jag verkar inte få någon kontakt med dom på mail. Jag retunerade ett helt oöppnat paket för cirka 4 veckor sen men jag har fortfarande inte blivit återbetald. Jag har mailat dom två gånger, först för 3 veckor sen och senast för 1 vecka sen, utan något svar.

Made4men ããã®åç
Snabb leverans, riktigt nöjd med min babyliss foil
Köpte en babyliss pro 4 artist shaver som inte vill laddas. Trots kontakt med kundtjÀnst vÀgrar dem svara och hjÀlpa. Köp inte grejer från detta företag.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã