Sen leverans. Varorna som skulle komma pÃ¥ nÃ¥gra dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick sjÀlv kontakta kundtjÀnst. DÃ¥ visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde till en present för min pojkvÀn, skrev i ett meddelande i bestÀllningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande pÃ¥ papper som de skickade med och skicka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Funkar pÃ¥ mitt skÀgg samt rÀtar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. SkÀgget blir rakt och snyggt och hÃ¥ller sig sÃ¥ hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... ãã£ãšèŠã
Köpte en plattborste för skÀgg. SjÀlva borsten kan jag inte uttala mig sÃ¥ mycket om Ànnu, har bara testat den ett par gÃ¥nger, mÃ¥ste nog höja temperaturen sÃ¥ blir effekten bÀttre. DÀremot sÃ¥ fÃ¥r SkÀggk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handla SkÀggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skÀgg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! ð Sverigeledande pÃ¥ plattborstar för skÀgg. â Betala sÀkert med Klarna!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ett företag som levererar
Innehållsrik och detaljerad produktbeskrivning med hållbar leveranstid. Smidigt sÀtt att handla. Produkten levererad på ett miljömedvetet och sÀkert sÀtt.

SkÀggkungen ããã®åç
Ãr nöjd lÀtt att bestÀlla snabbâŠskÀggtrimmer
Ãr nöjd lÀtt att bestÀlla snabb leverans nöjd med resultatet

Riktigt nöjd med GoldenBeard produkten
Riktigt nöjd med GoldenBeard produkten. Frisk doft och lÀtt att fördela i skÀgget. Tummen upp.

VÀdligt bra
Det nÀstan inte sant, men det Àr det bÀsta lösningen som passade mitt skÀgg, speciellt nÀr den Àr vÀldigt vild, blir inte helt rakt nej men gör vÀldigt bra jobb måste jag sÀga

SkÀggborsten levde upp tillâŠ
SkÀggborsten levde upp till förvÀntningarna ð tvekade en stund men det va helt klart vÀrt det. LÀttare att fÃ¥ med sig Àn en bra hÃ¥rfön

Bra kundservice
Riktigt smidigt hanterat reklamationsÀrende. Snabb svarstid via mail, smidig lösning på en skÀggborste som var helt sönder.

SkÀggkungen ããã®åç
Good website/and good products!
Very good website to buy from trustworthy also their products its very good.

JÀttebra kvalité
Snabb leverans! Produkten var kanon och gjorde precis det den skulle med ett extra plus! Supernöjd, skÀggkungen rekommenderas starkt!

Plattborste för skÀgg
Köpte en plattborste för skÀgg. SjÀlva borsten kan jag inte uttala mig så mycket om Ànnu, har bara testat den ett par gånger, måste nog höja temperaturen så blir effekten bÀttre. DÀremot så får SkÀggkungen högsta betyg. Enkelt att bestÀlla och snabb leverans direkt hem. Nice one!

Bra produkter
Bra service och Bra produkter. Jag köpte skÀggplattborste till min man och han tyckte den var jÀttebra.

SkÀggkungen ããã®åç
Bra produkt som passar bÃ¥de skÀgg ochâŠ
Bra produkt som passar både skÀgg och hår.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã