Jag bestÀllde ett mobilskal men fick aldrig nÃ¥gon orderbekrÀftelse eller faktura. Efter typ tvÃ¥ veckor fick jag plötsligt ett paket vilket jag returnerade dÃ¥ jag redan hunnit köpa ett annat skal. NÀr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag bestÀllde ett fodral med magnetstÀngning, men nÀr jag fick det var den vÀldigt svag. Jag skrev i deras chattbubbla om det, och pÃ¥ ett par minuter fick jag bekrÀftat att dom höll med, samt erbjöd a... ãã£ãšèŠã
Billigt och snabb leverans med flera alternativ för frakt. Det finns nog nÃ¥got för alla pÃ¥ hemsidan, jag har en Xiaomi och det Àr lÃ¥ngt ifrÃ¥n alla sajter som har fodral och övrigt tillbehör till min l... ãã£ãšèŠã
Generellt bra produkter men det senaste âcasetâ jag köpte till min Apple Watch gick sönder efter knappt 2 mÃ¥naders anvÀndningâŠinget fel pÃ¥ Skalhuset överlag utan snarare den enskilda tillverkaren U... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Undvik! VÀrdelös kundservice
Undvik! VÀrdelös kundservice
BestÀller grejjer med expressfrakt som inte kommer i tid. VÀgrar stå för returfrakten.
Undvik att handla utav dem, gör dem fel så får du stå för kostnaden.
Enkelt att handla
BestÀllde ett skal
BestÀllde ett skal, ett skÀrmskydd och en laddare i november, fick en orderbekrÀftelse med noten att din bestÀllning Àr slutförd och kan ej lÀngre Àndras, nÀr jag nu i mitten av december kollar på spårningen av order, så står den fortfarande som "bekrÀftad av skalhuset" berÀknat att levereras mellan 10 och 20 dec. det inte vad jag kallar snabba leveranser
Jag köpte Nordic Coves Samsung GalaxyâŠ
Jag köpte Nordic Coves Samsung Galaxy SA34 5G Fodral Magi, Leather Raven Black modifierar fodralet
Synpunkter pÃ¥ fodralet jag Àr kluven bÃ¥de bra och dÃ¥ligt. Ãppning baksida: Ãppningen Àr för liten för 3 objektiv samt blixten.
Sluta anvÀnda Walley
Sluta anvÀnda Walley , dom skickar inga fakturor , men tjÀnar troligen massor med pengar pÃ¥ pÃ¥minnelseavgift ð
retur policy Àr så dålig
Tycker deras retur policy Àr så dålig. Det stod inte att jag måste stå för retur kostaderna. Och att betala ca. 50 kr bara för ett retur Àr skratt bart.
Lång leveranstid, vÀrdelös produkt
Köpte skal till galaxy fold 5. Det tog 1 vecka innan det kom och skalet var vÀrdelöst, ngt konstigt ryggskydd, gick knappt och vika ihop telefonen med det. Skalet gick sönder nÀr jag försökte fixa. Köpte nytt skal direkt hos samsung, dubbelt så dyrt, men kom på 2 dagar och fungerade.
Galaxy Z Fold 5 Skal Slim Hinge Clear
Den föll från 45 cm höjd och skalet gick sönder.
NÀr jag pratade med supporten sa de att det Àr normalt och du Àr vÀlkommen att köpa en ny.
Jag ringde andÃ¥ende mitt order och deâŠ
Jag ringde andående mitt order och de sa vÀnta tre dagar vi ringer eller SMS dig men ingen ringde och jag fick inte min leverans
Jag har inte fÃ¥tt min order WGR2029023âŠ
Jag har inte fått min order WGR2029023 Ànnu. BestÀllningen skickades in 2024-10-14.
Så jag lÀmnar inga kommentarer varken i skrift eller ord.
BestÀllde fel fodral till min nya mobilâŠ
BestÀllde fel fodral till min nya mobil samsung s24. Betala två fodral 289kr.
Skickade tillbaks felaktiga fodral med fråga om det fanns några fodral som passar min mobil. Har ej fått någon återkoppling.
Bra produkter
Bra produkter och det löste sig snabbt med returen av 1 produkt som jag bestÀllde fel.
Bra grejer snygga
köpt 4 olika skal
köpt 4 olika skal, alla utom ett var "up to code"
Snabb återkoppling och bra priser.
Seriöst och pålitligt företag
Seriöst och pålitligt företag, rekommenderar dem.
Uruselt
Uruselt! Efter 1 månad fick jag besked om att produkten inte skulle komma. Och det fick jag reda på nÀr JAG sjÀlv kontaktade dom.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã