レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Skilink Àr hjÀlpsamma. Ni har lÀgre priser Àn konkurrenterna! Ert utbud Àr stort och det gÃ¥r att boka sig lÃ¥ngt före konkurrenterna ens har lagt ut sina hotell pÃ¥ sin hemsida. Dessutom finns det tre o... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Vi förlorade bagage pÃ¥ vÀgen ner och fick ingen hjÀlp öht av guider. Vi var bokade pÃ¥ Hotel Dolomiti och fick ett rum direkt ovanför nattklubben vilket om man vill gÃ¥ upp och Ã¥ka skidor pÃ¥ morgonen À... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Allt fungerade till 110%. Supertrevlig och hjÀlpsam personal. NÃ¥got som ocksÃ¥ var toppen Àr flygtiderna. Komma fram till Cervinia i bra tid och lÀmna utan att behöva vÀnta hela dagen höjer betyget À... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Åkte med Skiilink till Canazei. Allt funkar toppen bra, bra kontakt med Richard pÃ¥ bokningen som kom med bra tips pÃ¥ boende som vi va vÀldigt nöjda med ( Garni Ciamorc) info innan resan dÃ¥ en av guide... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇

圓該䌁業による蚘述

❄ Över 100 Ã¥rs erfarenhet ❄ Vi kan garantera dig att din trygghet och sÀkerhet Àr vÃ¥r högsta prioritet. VÃ¥ra medarbetare har tillsammans över 100 Ã¥rs erfarenhet av att arrangera skidresor till alperna. Du kan dÀrmed vara sÀker pÃ¥ att vi har den erfarenhet och kunskap som krÀvs för att du ska fÃ¥ en trygg och avkopplande skidsemester. Vi har varit aktiva i branschen sedan 1989, och vÃ¥rt signum har alltid varit att skapa trygga och minnesvÀrda skidupplevelser i alperna. ❄ 23 resmÃ¥l i Frankrike, Italien och Österrike ❄ Vi har samlat alla vÃ¥ra favoriter - bÃ¥de resmÃ¥l, hotell, lÀgenheter och chalet, sÃ¥ att du enkelt och bekvÀmt kan vÀlja bland vÃ¥rt stora utbud. Vi erbjuder 23 av de bÀsta skidorterna i Frankrike, Italien och Österrike.

4.4

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Skilink - vecka 12 Cervinia

Hemma från en fantastisk vecka i Cervinia - Inte första gång och framförallt inte sista gången vi reser med Skilink. Löste allt från första tangenttrycket till bagageutlÀmningen på Arlanda. Skilink får 5 solar av 5 möjliga. - Syns!

2025幎3月23日
5぀星のうち3の評䟡

Hotell och vÀder

Hotellet och vistelsen dÀr var mycket bra. Personalen var trevlig och tillmötesgående. VÀdret drar ner betyget då det var dåligt vÀder halva veckan och det var svåråkt i backarna

2025幎3月8日

Allt fungerade till 110%

Allt fungerade till 110%. Supertrevlig och hjÀlpsam personal. Något som också var toppen Àr flygtiderna. Komma fram till Cervinia i bra tid och lÀmna utan att behöva vÀnta hela dagen höjer betyget Ànnu mer. TyvÀrr skadade min fru sitt knÀ redan andra dagen, men det har ju inget med skilink att göra. Samma med öresundståg. Alltid krångel.
Kommer DEFINITIVT köra Skilink igen!
Peter o Susanne

2025幎3月15日
5぀星のうち1の評䟡

FörskrÀcklig upplevelse

Vår vecka i Les Arcs började med flygförseing på 3.5 timmar. NÀr vi kom fram till Grenoble berÀttade Skilinkguiden att vår transfer skulle ta lite lÀngre tid, ca 3,5 timmar istÀllet för 3 på grund av ett stenras på vÀgen. Under tiden på transferbussen blev dock den estimerade transfertiden hela tiden förlÀngd, tills vi tillslut fick information om att vi inte skulle få köra vidare utan övernatta på ett hÀrbÀrge. På morgonen nÀr det var ljust såg vi att det fanns ett stort hotellkomplex några hundra meter från hÀrbÀrget, vilket vi får anta att Skilink visste om men valde att inte erbjuda och betala för då hÀrbÀrget var gratis för allmÀnheten. Till skillnad från andra Skilinkbussar blev vi tvingade att sova på hÀrbÀrget istÀllet för att sakta med sÀkert fortsÀtta nattens fÀrd mot Les Arcs. Hela tiden möttes vi av noll information från guiderna på plats, de bad oss hela tiden att "hålla tummarna" att vi skulle kunna ge oss ivÀg under morgondagen. Inte jÀttelÀtt att göra då man inte har haft tillgång till mat senaste dygnet samt inte sovit på lika lÀnge. Det hela kÀndes som ett hån mot oss som betalat mycket pengar för en "smidig paketresa med flyg" och "en trygg och sÀker resa med guider som tillsammans har 100 års erfarenhet av researrangemang". Det låter bra men avslöjades i stort sett så fort vi fick reda på att vår guide inte kunde kommunicera med busschaufförerna då hon ej talade franska. Ett resesÀllskap på vår buss pratade som tur var franska och kunde styra upp situationen på morgonen tillsammans med busschauffören. Tack vare dem kom vi ivÀg från hÀrbÀrget klockan 8 istÀllet för 10 som guiderna tÀnkte. Vi har alltså betalat för ingenting och hade varit både billigare och sÀkrare att boka transport+hotell på egen hand!

NÀr vi ansökte om ersÀttning för de förlorade dagarna och förlorade pengar bemöttes vi av en kundservice som inte bara var ointresserad av att hjÀlpa oss, utan dessutom hÀnvisade felaktigt till reselagar och vÀgrade ta något som helst ansvar för det som hÀnt under resan. Skilink erkÀnde inte de problem vi hade upplevt och förnekade all skyldighet att ersÀtta oss för de besvÀr och förseningar vi drabbades av.

Sammanfattningsvis, en förskrÀcklig upplevelse. Jag rekommenderar starkt att övervÀga andra alternativ för din resa, eftersom Skilink inte lever upp till de förvÀntningar man har på en researrangör och inte tar ansvar för sina misstag.

2025幎2月1日

Rekommenderas verkligen!

Rekommenderas verkligen!
En superhÀrlig resa till Alperna med Skilink dÀr vi fick all hjÀlp och extremt fint bemötande och hjÀlp vi fick av Team Bad Gastein! Ett stort tack för all hjÀlp vi fick med både kvarglömda nallar och frågor kring resan.

2025幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

Efter en försening pÃ¥ ca 3,5 timmar (å

Efter en försening på ca 3,5 timmar (å anledning som för oss var okÀnd, samt byte av flygplan på grund av tekniskt fel) Àr flyget på vÀg från Kastrup mot Grenoble.
I Grenoble, bordar vi transferbussen dÀr Skilinks reseguide informerar om att det kan ta lÀngre tid Àn 3,5 timmar att genomföra transfern till Les Arcs
på grund av ett stenras på vÀgen.

Trafiken går långsamt med köer men rullar på. Kl 23.55 stannar bussen, och vi informeras om att vÀgen till Les Arcs var avstÀngd och att vi behöver övernatta dÀr vi Àr (Albertville, Frankrike). Eftersom medpassagerare hade anhöriga på andra bussar samtidigt på vÀg till samma resmål, fick vi information om att detta inte var sant; vÀgen var inte helt avstÀngd. Då fick vi information om att den lokala polisen hade hÀnvisat två av Skilinks bussar att köra av och avbryta fÀrden.
NÀr vi konfronterade guiden om att detta inte var troligt, medgav hon senare att bussbolaget valt att avbryta fÀrden, eftersom bussbolagets chef hade beslutat detta (kanske beroende på kostnader...) och att transporten skulle återupptas kl 08.00 morgonen efter. Det enda valet för övernattning enligt Skilinks guide var en sporthall i Albertville.

Vårt resesÀllskap gick in i sporthallen och blev förvånade och besvikna då det visade sig vara ett hÀrbÀrge för hemlösa blandat med resenÀrer: folk som sov i kartonger, personer med sina hundar, mm. Det lokala röda korset var dÀr och delade ut foliefilt och vatten, te. Hela situationen kÀndes osÀker.

De sÀngar och filtar som fanns var upptagna. Lokalen var upplyst och bullrig, med ca 13 graders temperatur. Den enda möjligheten att lÀgga sig ned var på betonggolvet eller på en lÀktare med stolsplatser, detta endast iförd de klÀder som var tÀnkta för en 3-4 timmars transfer. De guider som fanns från Skilink hade försett sig med sÀngar, filtar och sov genom natten, utan någon aktivitet för att lösa situationen eller underlÀtta för resenÀrerna.

Vid 07.00-tiden på morgonen pratade vi med guiderna om att komma ivÀg; då sÀger de att vi tidigast kan åka kl 09-10 på morgonen om vi har tur! Vi och ett par andra passagerare går då ut till bussen dÀr busschauffören Àr på plats; han sÀger att han kan köra kl 08. Vi går tillbaka till guiderna med denna information, men de hÀnvisar till att de måste få klartecken från Skilink?
Efter lite diskussion med en ung dansk guide som hÀvdade att han var platschef pÃ¥ Skilink — mycket otrevlig, nonchalant och hÃ¥nfull mot de passagerare som önskade komma ivÀg!
Vidare var han nöjd för att han hade frukost med sig till resenÀrerna: ca 15 bullar till 96 passagerare!

Till slut kommer vi ivÀg strax efter kl 08. På plats i Les Arcs efter kl 11!

Efter en i övrigt bra skidvecka Àr det dags för hemresa på lördagen den 8 februari med flyg kl 14.50.
Blir upphÀmtade kl 05.45! De vill ta höjd för eventuella trafikköer som kan uppstå.
Det kÀnns som att de tog i ordentligt med extra tid.

Efter att ha stigit på bussen kl 05.40 och blivit avrÀknade, påbörjas fÀrden. Efter 15 minuter ringer det i vår guides mobiltelefon; det Àr ett annat bolag som sÀger att de har två av våra passagerare på sin buss med destination Lyon. Vi stannar i en kurva och vÀntar 10-15 minuter på den bussen, då visar det sig att på vår buss fanns Àven två resenÀrer som tagit fel buss; de skulle till Lyons flygplats. Efter byte av passagerare kommer vi ivÀg på nytt.

Inga bilköer, transfern tar ca 3.45 timmar, dvs orimligt mycket tid på en flygplats som inte Àr gjord för fler Àn de passagerare som snart ska med sina plan. Det innebÀr inga sittplatser och extremt kaos i check-in-hallen, vilket medför att vi får vÀnta utomhus i ett par timmar med bagage innan vi kan checka in vårt bagage. Sedan ytterligare vÀntan och köer för att få passera sÀkerhetskontrollen innan boarding.

Efter begÀran om ersÀttning hÀvdar skilink Force Majeure och att vi enbart kan ansöka om ersÀttning av flygbolaget. Detta Àr inte ok. De hade god tid på sig att förbereda mellan stenras och vår ankomst samt vi förlorade 1 hotellnatt, 1 middag, 1 frukost och på det en natts sömn samt en skiddag.

2025幎2月1日
SKILINK ロゎ

SKILINK からの回答

Hej Olivia

Vi förstår verkligen att det var en vÀldigt olycklig och frustrerande start på semestern.

Förseningen orsakades av tekniskt fel på flight D89728 från Kastrup till Grenoble och ni behövde byta till ett nytt flyg med Norwegian. Att det utöver detta intrÀffade ett bergskred på vÀgen N90 vÀster om Moutiers som orsakade extrema köer genom dalen upp mot de franska skidorterna lördagen 1/2 Àr sjÀlvklart ytterst olyckligt.
Det Àr sjÀlvklart inte en upplevelse någon av oss önskade, och vi beklagar den påverkan detta haft på er resa.

Bergskredet skapade tyvÀrr stora utmaningar och en viss förvirring, och som ni sÀkert förstår var det omöjligt att förutse hur situationen skulle utvecklas.
Det finns saker vi i facit med hand kunde gjort Ànnu bÀttre men jag kan lova er att alla som arbetade har gjort allt för att försöka lösa situationen på bÀsta möjliga sÀtt utifrån rådande omstÀndigheter.

Då transferbussen från Grenoble flygplats inte visste hur lång tid resan till Les Arcs skulle ta beslutade busschauffören och bussbolaget till sist att stanna bussen och övernatta. Nödboendet hade arrangerats av de franska myndigheterna.
Det Àr chauffören och bussbolaget som har yttersta ansvaret och rÀtten att ta beslut hur man kan framföra bussen på ett sÀkert sÀtt. Och nÀr kör och vilotider var passerade ansåg de inte att chauffören kunde eller skulle fortsÀtta köra bussen en hel natt utan sömn eller vila för chauffören. Det har varit flera bussar som har kört lÀngre men alla bussar har olika situationer och chaufförer med olika mycket tid på sina kör och vilotider osv. Till sist hoppas jag dock att ni Àven har förståelse för om bussen stannar om inte chauffören/bussbolaget kan och kÀnner sig trygga att köra genom natten. Det viktigaste Àr trots allt att bussen kan framföras på ett sÀkert sÀtt.

Ni har till följd av den stora förseningen rÀtt till 1 dags ersÀttning och då resan pågår över 8 dagar Àr det = 1/8 av resans pris.
Vilket i ert fall motsvarar 1.929kr (15.432kr / 8 dagar = 1.929kr).

I ert tillfÀlle ska det Àven tas hÀnsyn till den ersÀttning som ni Àr berÀttigade frÃ¥n flygbolaget Norwegian till följd av den försenade flygresan. Eftersom de ersÀtter er med 6 x €250 för förseningen, överstiger detta belopp den kompensation ni Àr berÀttigade till för paketresan. DÀrför kan vi tyvÀrr inte erbjuda ytterligare ersÀttning dÃ¥ man inte kan fÃ¥ dubbel ersÀttning för samma försening, enligt EU-förordning nr. 261.

Kompensation ska i detta fall sökas direkt hos Norwegian via följande lÀnk: https://www.norwegian.com/se/bokning/charter/
Ni ska ange flygnummer, bokningsnummer samt. vÀlja "SKILINK" som arrangör - och kan dÀrefter vÀlja "Ansöka om kompensation" innan ni går vidare.

Återigen, vi beklagar den olyckliga starten på er semester och förseningen.
Vi förstår sjÀlvklart att hemresan Àven innebar en lång vÀntan men då ni sjÀlva har upplevt de extrema köerna på utresan så hoppas vi Àven på en viss förståelse att vi inte kunde chansa och köra för sent från destinationerna och vÀrsta fall riskera att missa flyget hem från Alperna. Det var nÀmligen nÀra inpå hemresan fortsatt ytterst osÀkert nÀr eller om vÀgen skulle öppna upp fullt ut igen. NÀr det till sista kom besked på att vÀgen öppnade upp var det nÀra inpå hemresa och då Àr alla bussar redan bokade med chaufförer och hemrestider kommunicerade osv.
Så det Àr allt för sent att kunna Àndra all transport och en stor logistik med så kort varsel.

Mvh

SKILINK