Skilink Àr hjÀlpsamma. Ni har lÀgre priser Àn konkurrenterna! Ert utbud Àr stort och det gÃ¥r att boka sig lÃ¥ngt före konkurrenterna ens har lagt ut sina hotell pÃ¥ sin hemsida. Dessutom finns det tre o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi förlorade bagage pÃ¥ vÀgen ner och fick ingen hjÀlp öht av guider. Vi var bokade pÃ¥ Hotel Dolomiti och fick ett rum direkt ovanför nattklubben vilket om man vill gÃ¥ upp och Ã¥ka skidor pÃ¥ morgonen À... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Allt fungerade till 110%. Supertrevlig och hjÀlpsam personal. NÃ¥got som ocksÃ¥ var toppen Àr flygtiderna. Komma fram till Cervinia i bra tid och lÀmna utan att behöva vÀnta hela dagen höjer betyget À... ãã£ãšèŠã
à kte med Skiilink till Canazei. Allt funkar toppen bra, bra kontakt med Richard pÃ¥ bokningen som kom med bra tips pÃ¥ boende som vi va vÀldigt nöjda med ( Garni Ciamorc) info innan resan dÃ¥ en av guide... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Ãver 100 Ã¥rs erfarenhet â Vi kan garantera dig att din trygghet och sÀkerhet Àr vÃ¥r högsta prioritet. VÃ¥ra medarbetare har tillsammans över 100 Ã¥rs erfarenhet av att arrangera skidresor till alperna. Du kan dÀrmed vara sÀker pÃ¥ att vi har den erfarenhet och kunskap som krÀvs för att du ska fÃ¥ en trygg och avkopplande skidsemester. Vi har varit aktiva i branschen sedan 1989, och vÃ¥rt signum har alltid varit att skapa trygga och minnesvÀrda skidupplevelser i alperna. â 23 resmÃ¥l i Frankrike, Italien och Ãsterrike â Vi har samlat alla vÃ¥ra favoriter - bÃ¥de resmÃ¥l, hotell, lÀgenheter och chalet, sÃ¥ att du enkelt och bekvÀmt kan vÀlja bland vÃ¥rt stora utbud. Vi erbjuder 23 av de bÀsta skidorterna i Frankrike, Italien och Ãsterrike.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Inlyssnande sÀljare?
Skilink - vecka 12 Cervinia
Hemma från en fantastisk vecka i Cervinia - Inte första gång och framförallt inte sista gången vi reser med Skilink. Löste allt från första tangenttrycket till bagageutlÀmningen på Arlanda. Skilink får 5 solar av 5 möjliga. - Syns!
Hotell och vÀder
Hotellet och vistelsen dÀr var mycket bra. Personalen var trevlig och tillmötesgående. VÀdret drar ner betyget då det var dåligt vÀder halva veckan och det var svåråkt i backarna
Allt fungerade till 110%
Allt fungerade till 110%. Supertrevlig och hjÀlpsam personal. Något som också var toppen Àr flygtiderna. Komma fram till Cervinia i bra tid och lÀmna utan att behöva vÀnta hela dagen höjer betyget Ànnu mer. TyvÀrr skadade min fru sitt knÀ redan andra dagen, men det har ju inget med skilink att göra. Samma med öresundståg. Alltid krångel.
Kommer DEFINITIVT köra Skilink igen!
Peter o Susanne
VÀldigt nöjd med Skilink
Riktigt bra service! Bokade en vecka till Sauze och Àr så nöjd med den personliga service vi fått både innan och under resan. Snabba svar vid frågor och smidig kommunikation via sms.
Tusen tack Skilink!
Bra och snabb service.
FörskrÀcklig upplevelse
Vår vecka i Les Arcs började med flygförseing på 3.5 timmar. NÀr vi kom fram till Grenoble berÀttade Skilinkguiden att vår transfer skulle ta lite lÀngre tid, ca 3,5 timmar istÀllet för 3 på grund av ett stenras på vÀgen. Under tiden på transferbussen blev dock den estimerade transfertiden hela tiden förlÀngd, tills vi tillslut fick information om att vi inte skulle få köra vidare utan övernatta på ett hÀrbÀrge. På morgonen nÀr det var ljust såg vi att det fanns ett stort hotellkomplex några hundra meter från hÀrbÀrget, vilket vi får anta att Skilink visste om men valde att inte erbjuda och betala för då hÀrbÀrget var gratis för allmÀnheten. Till skillnad från andra Skilinkbussar blev vi tvingade att sova på hÀrbÀrget istÀllet för att sakta med sÀkert fortsÀtta nattens fÀrd mot Les Arcs. Hela tiden möttes vi av noll information från guiderna på plats, de bad oss hela tiden att "hålla tummarna" att vi skulle kunna ge oss ivÀg under morgondagen. Inte jÀttelÀtt att göra då man inte har haft tillgång till mat senaste dygnet samt inte sovit på lika lÀnge. Det hela kÀndes som ett hån mot oss som betalat mycket pengar för en "smidig paketresa med flyg" och "en trygg och sÀker resa med guider som tillsammans har 100 års erfarenhet av researrangemang". Det låter bra men avslöjades i stort sett så fort vi fick reda på att vår guide inte kunde kommunicera med busschaufförerna då hon ej talade franska. Ett resesÀllskap på vår buss pratade som tur var franska och kunde styra upp situationen på morgonen tillsammans med busschauffören. Tack vare dem kom vi ivÀg från hÀrbÀrget klockan 8 istÀllet för 10 som guiderna tÀnkte. Vi har alltså betalat för ingenting och hade varit både billigare och sÀkrare att boka transport+hotell på egen hand!
NÀr vi ansökte om ersÀttning för de förlorade dagarna och förlorade pengar bemöttes vi av en kundservice som inte bara var ointresserad av att hjÀlpa oss, utan dessutom hÀnvisade felaktigt till reselagar och vÀgrade ta något som helst ansvar för det som hÀnt under resan. Skilink erkÀnde inte de problem vi hade upplevt och förnekade all skyldighet att ersÀtta oss för de besvÀr och förseningar vi drabbades av.
Sammanfattningsvis, en förskrÀcklig upplevelse. Jag rekommenderar starkt att övervÀga andra alternativ för din resa, eftersom Skilink inte lever upp till de förvÀntningar man har på en researrangör och inte tar ansvar för sina misstag.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, alltid viktigt vid första kontakten.
Gillar att ni hör av er och följer upp vår bokning.
Rekommenderas verkligen!
Rekommenderas verkligen!
En superhÀrlig resa till Alperna med Skilink dÀr vi fick all hjÀlp och extremt fint bemötande och hjÀlp vi fick av Team Bad Gastein! Ett stort tack för all hjÀlp vi fick med både kvarglömda nallar och frågor kring resan.
Efter en försening pÃ¥ ca 3,5 timmar (Ã¥âŠ
Efter en försening på ca 3,5 timmar (å anledning som för oss var okÀnd, samt byte av flygplan på grund av tekniskt fel) Àr flyget på vÀg från Kastrup mot Grenoble.
I Grenoble, bordar vi transferbussen dÀr Skilinks reseguide informerar om att det kan ta lÀngre tid Àn 3,5 timmar att genomföra transfern till Les Arcs
på grund av ett stenras på vÀgen.
Trafiken går långsamt med köer men rullar på. Kl 23.55 stannar bussen, och vi informeras om att vÀgen till Les Arcs var avstÀngd och att vi behöver övernatta dÀr vi Àr (Albertville, Frankrike). Eftersom medpassagerare hade anhöriga på andra bussar samtidigt på vÀg till samma resmål, fick vi information om att detta inte var sant; vÀgen var inte helt avstÀngd. Då fick vi information om att den lokala polisen hade hÀnvisat två av Skilinks bussar att köra av och avbryta fÀrden.
NÀr vi konfronterade guiden om att detta inte var troligt, medgav hon senare att bussbolaget valt att avbryta fÀrden, eftersom bussbolagets chef hade beslutat detta (kanske beroende på kostnader...) och att transporten skulle återupptas kl 08.00 morgonen efter. Det enda valet för övernattning enligt Skilinks guide var en sporthall i Albertville.
Vårt resesÀllskap gick in i sporthallen och blev förvånade och besvikna då det visade sig vara ett hÀrbÀrge för hemlösa blandat med resenÀrer: folk som sov i kartonger, personer med sina hundar, mm. Det lokala röda korset var dÀr och delade ut foliefilt och vatten, te. Hela situationen kÀndes osÀker.
De sÀngar och filtar som fanns var upptagna. Lokalen var upplyst och bullrig, med ca 13 graders temperatur. Den enda möjligheten att lÀgga sig ned var på betonggolvet eller på en lÀktare med stolsplatser, detta endast iförd de klÀder som var tÀnkta för en 3-4 timmars transfer. De guider som fanns från Skilink hade försett sig med sÀngar, filtar och sov genom natten, utan någon aktivitet för att lösa situationen eller underlÀtta för resenÀrerna.
Vid 07.00-tiden på morgonen pratade vi med guiderna om att komma ivÀg; då sÀger de att vi tidigast kan åka kl 09-10 på morgonen om vi har tur! Vi och ett par andra passagerare går då ut till bussen dÀr busschauffören Àr på plats; han sÀger att han kan köra kl 08. Vi går tillbaka till guiderna med denna information, men de hÀnvisar till att de måste få klartecken från Skilink?
Efter lite diskussion med en ung dansk guide som hÀvdade att han var platschef pÃ¥ Skilink â mycket otrevlig, nonchalant och hÃ¥nfull mot de passagerare som önskade komma ivÀg!
Vidare var han nöjd för att han hade frukost med sig till resenÀrerna: ca 15 bullar till 96 passagerare!
Till slut kommer vi ivÀg strax efter kl 08. På plats i Les Arcs efter kl 11!
Efter en i övrigt bra skidvecka Àr det dags för hemresa på lördagen den 8 februari med flyg kl 14.50.
Blir upphÀmtade kl 05.45! De vill ta höjd för eventuella trafikköer som kan uppstå.
Det kÀnns som att de tog i ordentligt med extra tid.
Efter att ha stigit på bussen kl 05.40 och blivit avrÀknade, påbörjas fÀrden. Efter 15 minuter ringer det i vår guides mobiltelefon; det Àr ett annat bolag som sÀger att de har två av våra passagerare på sin buss med destination Lyon. Vi stannar i en kurva och vÀntar 10-15 minuter på den bussen, då visar det sig att på vår buss fanns Àven två resenÀrer som tagit fel buss; de skulle till Lyons flygplats. Efter byte av passagerare kommer vi ivÀg på nytt.
Inga bilköer, transfern tar ca 3.45 timmar, dvs orimligt mycket tid på en flygplats som inte Àr gjord för fler Àn de passagerare som snart ska med sina plan. Det innebÀr inga sittplatser och extremt kaos i check-in-hallen, vilket medför att vi får vÀnta utomhus i ett par timmar med bagage innan vi kan checka in vårt bagage. Sedan ytterligare vÀntan och köer för att få passera sÀkerhetskontrollen innan boarding.
Efter begÀran om ersÀttning hÀvdar skilink Force Majeure och att vi enbart kan ansöka om ersÀttning av flygbolaget. Detta Àr inte ok. De hade god tid på sig att förbereda mellan stenras och vår ankomst samt vi förlorade 1 hotellnatt, 1 middag, 1 frukost och på det en natts sömn samt en skiddag.

SKILINK ããã®åç
Service i högsta klass
Första gången vi reste med Ski Link och har bara gott att sÀga. Otroligt snabba på frågor oavsett chat, telefon eller mail. Och har en hög ambitionsnivå att göra oss som gÀst nöjd. Alla dessutom vÀldigt trevliga.
Vi fick en Àndring i resan och med detâŠ
Vi fick en Àndring i resan och med det ett mycket trevligt och serviceminded bemötande från Jacob! Han var förstående och ordnade så att vårt sÀllskap om 8 personer fick ett bra erbjudande trots att vi var tvungna att byta hotell!!
Det gick enkelt och snabbt att fÃ¥ minaâŠ
Det gick enkelt och snabbt att få mina önskemål uppfyllda av en serviceinriktad sÀljare.
En fantastisk support och hjÀlp vid vÃ¥râŠ
En fantastisk support och hjÀlp vid vår bokning och vid Àndringar och tillÀgg, en stoooor stjÀna i kanten till Malvina som gjorde jobbet. Tack vare henne så reser vi gÀrna med Er igen.
Mvh
Peter Les Arc v 6
Mycket bra service och flexibilitet!!
VÀldige bra service och lÀtt att fÃ¥âŠ
VÀldige bra service och lÀtt att få kontakta med vid frågor mm
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ