Slopestar Go Alpin レビュヌ 305

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Arabba Àr absolut i sÀrklass den bÀsta orten för Ã¥ka skidor i Dolomiterna. Flygresan gick bra bÃ¥de till och frÃ¥n Insbruk. Bussresan gick ocksÃ¥ bra, men vi hade ingen representant frÃ¥n Slopestar pÃ¥ bu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Guiderna i Saalbach var mycket bra och hjÀlpsamma pÃ¥ alla sÀtt. Dom hjÀlpte oss sÃ¥ att vi fick ett underbart rum trots missförstÃ¥nd frÃ¥n hotelledningen. Saalbach Àr mycket trevligt skidort med st... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Allt funkade bra, guiden kanske var lite ensam men han gjorde verkligen det han kunde för att det skulle bli bra ÀndÃ¥. Han hjÀlpte oss föredömligt med en nÀr en av oss behövde till sjukhus. Att en a... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Slopestar har bildats av skidentusiaster som vill förmedla den unika upplevelsen av skidsemestern i mötet med spÀnnande aktiviteter. NÀr du reser med oss får du uppleva en högkvalitativ skidsemester med bra service, i en sÀker miljö och ett professionellt förhållningssÀtt i centrum.

4.5

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bra totalupplevelse med slopestar

Bra totalupplevelse med slopestar kunniga guider bra nivå på hotel mm i arrabba.

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du hade en bra totalupplevelse, och att du uppskattade våra kunniga guider samt nivån på hotellet i Arabba.

Vi hoppas fÃ¥ vÀlkomna dig tillbaka till Alperna snart igen för fler hÀrliga upplevelser i backen! ⛷✚

Allt fungerade bra

2026幎1月10日

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade bra under din resa!

5぀星のうち5の評䟡

Vi önskade resa till Canazei och letade

Vi önskade resa till Canazei och letade efter en prisvÀrd researrangör. Redan vid första kontakten med Teodor blev jag mycket bra bemött och fick riktigt bra tips samt viktig information om försÀljningsvillkoren.
Inför resan fick vi löpande information på mail och bra tips vad som vi skulle ta med oss. En vecka före ankomst ringde en guide som var på plats i Canazei oss och gav bra info inför flygresa och ankomst. Vi har fått riktigt bra service från start till mål.
Informationen om vår paketresa har stÀmt bra överens med verkligheten och levt upp till våra förvÀntningar. Ni har helt klart levererat ett upplevelsepakt till bra pris!  Vi ses igen!

2026幎3月28日
自発的なレビュヌ

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fantastiska omdöme. Vad roligt att höra att du uppskattade hela processen.

Det glÀder oss verkligen att paketresan levde upp till era förvÀntningar och att ni upplevde servicen som riktigt bra från start till mål. Att ni också upplevde resan som prisvÀrd betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att fÃ¥ vÀlkomna er tillbaka till Alperna för fler hÀrliga upplevelser i backen! ⛷✚

5぀星のうち2の評䟡

TyvÀrr har Slopestar inte lyckats

TyvÀrr har Slopestar inte lyckats inkorporera Go Alpins proffsighet, sevicenvå, kunnighet, vÀlkomnande och inkluderande sÀtt.
TyvÀrr var Slopestars bemötande ett bottennapp. (Canazei).

2026幎3月7日
自発的なレビュヌ

Hej Susanne,

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi beklagar verkligen att vi inte levde upp till era förvÀntningar vad gÀller service och bemötande. Det Àr inte den upplevelse vi vill att våra gÀster ska ha.

Jag har försökt komma i kontakt med dig för att få en bÀttre bild av vad som bidrog till din upplevelse, men har tyvÀrr inte nått fram. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss, då vi gÀrna vill ta del av dina synpunkter och bÀttre förstå vad som hÀnt.

Tack för att du tog dig tid att uppmÀrksamma oss på detta.

Anton

5぀星のうち4の評䟡

La Thuile en bra skidort.

La Thuile var en skidort som passar de flesta. Bra med att de flesta nedfarter leder ner till byn.

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du uppskattade La Thuile och skidområdet.

Vi hoppas fÃ¥ vÀlkomna dig tillbaka till Alperna snart igen för fler fina dagar i backen! ⛷✚

Riktigt bra

2026幎2月10日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Gustav!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du tyckte att resan var riktigt bra!

Bra vÀder och skidåkning

Bra vÀder och skidåkning

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad hÀrligt att höra att du hade bra vÀder och hÀrlig skidåkning under din resa!

Vi hoppas fÃ¥ vÀlkomna dig tillbaka till Alperna snart igen för fler fina upplevelser i backen! ⛷✚

NÀstan lika bra som Go Alpin det vill

NÀstan lika bra som Go Alpin det vill sÀga riktigt, riktigt bra 👍

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Urban!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir att du uppskattade att åka med oss på Slopestar Go Alpin efter sammanslagningen.

Vi hoppas fÃ¥ vÀlkomna dig tillbaka till Alperna snart igen för fler riktigt bra upplevelser i backen! ⛷✚

VÀlkommen hem från Alperna

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad hÀrligt att höra att det var en lyckad vecka

Allt var mycket bra

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad hÀrligt att höra att allt var mycket bra under din resa!

5぀星のうち4の評䟡

Trevliga guider och allt funkade som

Trevliga guider och allt funkade som förvÀntat.

2026幎2月1日

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade som förvÀntat och att du uppskattade våra guider!

5぀星のうち4の評䟡

Flera timmars vÀntetid pÃ¥ bagage vid

Flera timmars vÀntetid på bagage vid återkomst till köpenhamn (med Nirwegian) gjorde att anslutnig till tåget mot Sverige blev kraftigt försenat. För övrigt var resan vÀlordnad.

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du i övrigt upplevde resan som vÀlordnad!

Vi beklagar verkligen den långa vÀntetiden på bagaget vid ankomst till Köpenhamn och förstår att det påverkade din anslutning vidare. TyvÀrr Àr bagagehanteringen något som sköts av flygplatsen och flygbolaget, men vi tar med oss din feedback i dialogen med våra partners.

Orten och föret

Orten och föret
DÃ¥liga flygtiderndock

2026幎2月2日

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du var nöjd med både orten och föret!

Vi förstår att flygtiderna inte alltid passar alla önskemål. Till Cervinia erbjuder vi kvÀllsflyg för att ge möjlighet till en extra dag i backen och chansen att åka skidor Àven på hemresedagen.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – din feedback Àr viktig för oss.

5぀星のうち5の評䟡

Allt funkade som det skulle

Allt funkade som det skulle. Trevlig personal både vid bokning och reseledare på plats. Mycket prisvÀrt.

2026幎2月1日

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade som det skulle och att du upplevde både vår bokningspersonal och våra reseledare på plats som trevliga!

VÀlkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad hÀrligt att höra att allt fungerade smidigt både vid bokning och under resan!

Det betyder mycket för oss att du haft en bra upplevelse från start till slut.

Att ta över efter Go Alpin Àr inte lÀtt

Att ta över efter Go Alpin Àr inte lÀtt med tanke på hur bra det varit. Givet förutsÀttningarna gjorde de ny guiderna ett bra jobb under min skidvecka (5)

2026幎1月31日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Marco!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du tycker att våra guider gjorde ett bra jobb under din skidvecka – det betyder mycket för oss!

Vi arbetar hela tiden för att utvecklas och ge våra gÀster en så bra upplevelse som möjligt, och din återkoppling Àr en viktig del i det arbetet.

Bra Service

Det funkade bra, det mesta i alla fall. Det blev Àndringar med flyget hem. Vilket gjorde att vi fick stanna en natt på Arlanda. Men det löste sig ju bra till slut eftersom Slopestar ordnade både hotellnatt och flyg hem dagen efter. Utan extra kostnad för oss. Applåd!

2026幎1月31日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Hans!

Tack för ditt omdömme!

Vi förstår att sådana situationer kan vara frustrerande, men vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa till. Jag hoppas att ni fick en bra vecka i Alperna.

Mycket duktiga och ansvarsfulla

Mycket duktiga och ansvarsfulla reseledare och tjejen vi bokade hos var toppen. Bra hotell med toppen lÀge.

2026幎2月9日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Gullan!

Tack snÀlla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både våra duktiga och ansvarsfulla reseledare samt med hjÀlpen vid bokningen. HÀrligt också att hotellet och lÀget levde upp till förvÀntningarna!

Vi hoppas fÃ¥ hjÀlpa dig med nÀsta resa ocksÃ¥! ⛷✚

Mycket bra

Bra kÀmpat anda av guiderna

2026幎1月21日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Roger!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad hÀrligt att höra att du uppskattade våra guider på destinationen! Vi Àr vÀldigt stolta över det arbete de gör för att skapa en riktigt bra upplevelse för alla våra gÀster.

5぀星のうち4の評䟡

VÀlplanerat med bra reseledare.

VÀlplanerat med bra reseledare.

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Henrik!

Vad roligt att höra att du upplevde resan som vÀlplanerad och att reseledaren gjorde ett bra jobb. Det Àr precis den upplevelsen vi vill skapa för våra gÀster.

Vi hoppas fÃ¥ resa med dig igen snart! ⛷✚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。