レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Skilink Àr hjÀlpsamma. Ni har lÀgre priser Àn konkurrenterna! Ert utbud Àr stort och det gÃ¥r att boka sig lÃ¥ngt före konkurrenterna ens har lagt ut sina hotell pÃ¥ sin hemsida. Dessutom finns det tre o... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Vi förlorade bagage pÃ¥ vÀgen ner och fick ingen hjÀlp öht av guider. Vi var bokade pÃ¥ Hotel Dolomiti och fick ett rum direkt ovanför nattklubben vilket om man vill gÃ¥ upp och Ã¥ka skidor pÃ¥ morgonen À... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Allt fungerade till 110%. Supertrevlig och hjÀlpsam personal. NÃ¥got som ocksÃ¥ var toppen Àr flygtiderna. Komma fram till Cervinia i bra tid och lÀmna utan att behöva vÀnta hela dagen höjer betyget À... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Åkte med Skiilink till Canazei. Allt funkar toppen bra, bra kontakt med Richard pÃ¥ bokningen som kom med bra tips pÃ¥ boende som vi va vÀldigt nöjda med ( Garni Ciamorc) info innan resan dÃ¥ en av guide... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇

圓該䌁業による蚘述

❄ Över 100 Ã¥rs erfarenhet ❄ Vi kan garantera dig att din trygghet och sÀkerhet Àr vÃ¥r högsta prioritet. VÃ¥ra medarbetare har tillsammans över 100 Ã¥rs erfarenhet av att arrangera skidresor till alperna. Du kan dÀrmed vara sÀker pÃ¥ att vi har den erfarenhet och kunskap som krÀvs för att du ska fÃ¥ en trygg och avkopplande skidsemester. Vi har varit aktiva i branschen sedan 1989, och vÃ¥rt signum har alltid varit att skapa trygga och minnesvÀrda skidupplevelser i alperna. ❄ 23 resmÃ¥l i Frankrike, Italien och Österrike ❄ Vi har samlat alla vÃ¥ra favoriter - bÃ¥de resmÃ¥l, hotell, lÀgenheter och chalet, sÃ¥ att du enkelt och bekvÀmt kan vÀlja bland vÃ¥rt stora utbud. Vi erbjuder 23 av de bÀsta skidorterna i Frankrike, Italien och Österrike.

4.4

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Långa vÀntetider med transfer utan ansvar!

Snålaste skidreseföretaget i branschen- vÀlj om möjligt annan leverantör om du ska till Italien! Senaste skidresan för oss blev en tålamodskrÀvande överraskning;
-5 timmars transfer från Innsbruck till Södra alperna i Passo Tonale pga minimal buss dÀr en av oss fick trÀngas i framsÀtet med guide. 3 sÀllskap hafe vÀntat ytterligare 2 timmar pga att bolaget hade tryckt ihop 3 olika flighter
-på hemresan var bussen ok men vi fick gå upp tidigt för att hinna till flygplatsen utan kompensation för frukostbuffé. På stoppet från Italien till Innsbrucks flygplats bjöd de inte ens på kaffe??
- obefintlig service av de s.k med instÀllda aktiviteter och kass support
- vÀl framme på flygplatsen 4 timmar innan avgång fick vi inte checka in skidor och bagage för att vi var för tidiga!!! Fick trÀngas med all packning utan att researrangören tar ansvar- sÀmsta skid(t) företaget vi upplevt någonsin och då har vi testat de flesta och bilat sjÀlva
VÀrst Àr kontakten med ansvarig efter återkoppling- erbjuder rabatt på nÀsta resa- you Wish!! Vi kommer aldrig att rekommendera Skilink och avråda alla att anvÀnda detta nonchalanta bolag!

2024幎2月17日
5぀星のうち3の評䟡

Lack of information

Lack of information, communication and responsibility for subcontractors. Ask guests to contact bus company to get pickup from hotel (along the route and with large parking)
Leave standard info sheet to guests via hotel that is generic and incorrect.
Send SMS info eg to promote lunch in the slopes, but fails to send SMS when buss home is significantly delayed due to previous problems with angry and freezing guests as a result

5぀星のうち3の評䟡

A Week in Cervina

The trip to Cervinia for a week of skiing was good and the service before the trip was fine. The reason for only 3 stars is that there was no service provided at Arlanda when leaving and no service in the airport at Turin until you found your way out to the bus lot. Other companies had service people posted to direct you. As well we were never told that we would have to drag all of our luggage, skis and boot bags to the hotel from the bus lot. Other companies had vans that dropped your luggage off at the hotels. It was almost midnight and unfortunately we had the furthest hotel to walk to. As well the day leaving we had to drag all our bags through the snow back to the bus lot.

5぀星のうち1の評䟡

En vecka i Val- d’IsÚre med Skilink.

En vecka i Val- d’IsÚre med Skilink.
Det började på nerresan nÀr vi har landat i Lyon kl.14.30 för vidare transport, fick information av guiden att det skulle ta ca. 4till 6 timmar, den tog 13 timmar.Problem med bussen så vi var tvungna att byta buss mitt i natten.NÀr vi vÀl var framme kl.03.30
och kom fram till hotellet så var det stÀngt, ringde till Skilink och fick till svar att jag kunde gå in på hotellets hemsida för att få fram deras nummer och ringa dom.
Inte nog med det, nÀr vi kom till första liften blev vi stoppad för att vi hade fått liftkort för ungdom och inte vuxen som vi skulle ha.
Och dÀr med var först skiddagen förstörd.
NÀr vi fick information om hem resan så skulle bussen avgå kl.05.15 men det var ett mindre kaos, dålig information om vilken buss vi skulle ta, vi blev stående i en timma i 15 minusgrader innan rÀtt buss kom.
VÀl på flygplatsen så blev det en 4,5 timmars vÀntan innan vi fick checka in.
Aldrig mer en resa med Skilink och inget resebolag som jag kommer att rekommendera.

5぀星のうち1の評䟡

Skilink optimerar inte resorna efter

Skilink optimerar inte resorna efter sina gÀster, utan gör det så billigt och enkelt för dem sjÀlva. De maxar en enda buss som alla gÀster måste åka oavsett flygtider. Om gÀsterna plan går 0930 eller 1600, spelar ingen roll. Alla måste åka 0515 bussen.

Vi köpt en resa till val-disere från Köpenhamn. Vi betalade extra för flyg mellan Köpenhamn och Lyon. Mellan Lyon och val-disere Àr det 210km.

Skilink optimerar transfern så att vi måste lÀmna val-disere redan 0515 nÀr vårt plan går 15.45. Detta Àr 10h innan planet skall gå!!! Det tog ca 3h att köra 210km. Vi fick vÀnta på flygplatsen i 7h!? Vi missade vår goda och fina frukost på hotellet.

NÀr vi bokade resan sa skilink att det skulle vara 3h transfer. Men de lurade .

Vi rekommenderar inte skilink. Det Àr bÀttre att boka flygbiljetter, hotel och transfer sjÀlva. Man får ingen service från skilink. På resan till val-disere, gick bussen sönder, det kan så klart hÀnda, men ingen från skilink var med på bussen, så ingen visste vad som skulle hÀnda. Vi blev 12h försenade utan kompensation. Det finns bÀttre researrangörer Àn skilink. Skilink har en fin hemsida och många sÀljare. Men ingenting mer. AnvÀnd en resebyrå som bryr sig om sina gÀster.

5぀星のうち5の評䟡

5/5 - Skilink prisvÀrt och grym service!

5/5 - rekommenderas till alla!

Vi åkte en vecka till Champoluc med Skilink och Àr vÀldigt nöjda med vår resa. Skilink var flinka på att ordna med hotell nÀr vi skulle boka och svarade snabbt på våra frågor. VÀldigt prisvÀrt jÀmfört med liknande byrårer. Om du ska boka skidresa, boka med Skilink!

2024幎2月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス