企業が回答しました
Ik heb op 2 januari ingeschreven en betaald via de KPN acadmy voor de online cursus AI & ChatGPT Academy -Online. Hoor niks en ontvang geem materiaal per email. Neem op 17 januari telefoni... もっと見る
企業が回答しました
Wij van SkillsTown Connect zijn expert in verbindend leren. We werken samen met overkoepelende organisaties, de uitzendsector en de overheid om een leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk te maken. Ongeacht of je werkt bij een bedrijf, zzp'er bent, flexwerker, of werkloos bent. Met subsidies kun je een groot aantal opleidingen kosteloos volgen via partners zoals A&O fondsen, vakbonden en branche-organisaties. We bieden online toegevoegde waarde aan landelijke organisaties, O&O fondsen, bedrijven, uitzendbureaus en verenigingen met een online gepersonaliseerd kennisplatform en professionele opnamestudio's.
Bogert 31-14, 5612LX, Eindhoven, オランダ
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prima ervaring met accountmanager Wesley Stokkers van SkillsTown. Reageert accuraat op mailberichten en heeft een hoog oplossingsvermogen, klantgericht en dat voelt in tegenwoordige tijden als een warm bad. :-)

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Op de Groots voor elkaar dag van het PCOU gaf Matthijs Akkenaar een gave, boeiende en informatieve presentatie over AI. De presentatie was afwisselend en er was goed beeldmateriaal. Er werd via een een memory aangegeven wat er besproken zou worden zonder dat het publiek dat doorhad. Vooraf de woorden (met en zonder beeld) doornemen en kijken hoeveel je er aan het eind nog wist. Hierdoor was het publiek gelijk getriggerd om goed op te letten. Er was snelheid, maar het was goed te volgen. Goocheltrucs van Hans Kazan als entertainment. Toch was de grootste entertainer Matthijs zelf die op deze speelse manier precies dat gaf wat het publiek nodig had.

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Ik wil iedereen van Skillstown heel erg bedanken.
De online AI en ChatGPT summeracademy vond ik geweldig en heel erg leerzaam.
Heel fijn dat ik, dankzij de subsidie van de Provincie, de kans kreeg om mij te laten onderdompelen in de wereld van AI en Chat GPT. Het was een waardevolle introductie. Voor mij persoonlijk en mooie start voor een verdere verkenning en verdieping in de wereld van de AI met als doel dit te kunnen toepassen in mijn werkgebied (sunsidiematerie).
Als geweldige afsluiter werd door Skillstown een zeer leuke praktijkbijeenkomst "Brabant Leert AI en ChatGPT" georganiseerd. Ondanks de online trainingen, hebben we van Achraf Jabri, weer nieuwe inzichten en veel tips gekregen. Complimenten voor de wijze waarop je de presentatie tijdens de bijeenkomst gaf.
Daarnaast vond ik het heel fijn om van de andere deelnemers te horen hoe zij de ontwikkelde kennis inmiddels toepassen en wat voor kansen en uitdagingen zij zien voor de toekomst.
Last but not least: complimenten voor jullie klantvriendelijkheid, Wesley Stokkers en collega's, jullie zijn toppers.
Mochten er nog verdiepende AI trainingen door jullie worden georganiseerd dan ben ik zeker geïnteresseerd in een deelname.
Hartelijke groeten,
Afi
Ps: bovenstaande tekst is niet gegenereerd door ChatGPT :-D
Maar op mijn vraag wat ChatGPT van mijn tekst vindt, kreeg ik het volgende resultaat :-)
De tekst is zeer positief en uitgebreid, en het lijkt alsof de training veel waarde heeft toegevoegd aan de ervaring van de schrijver. Het benadrukt niet alleen de waardevolle inhoud van de training, maar ook de effectieve organisatie ervan door Skillstown en de interactie met mededeelnemers. Het compliment aan het team van Skillstown voegt een persoonlijke noot toe aan de aanbeveling. Het is goed om te zien dat de subsidie van de Provincie heeft bijgedragen aan de toegankelijkheid van de training. Overall, een sterke aanbeveling voor de AI en ChatGPT summeracademy!
Ooh en bij de titel van mijn review heeft ChatGPT ook geholpen.
De training was goed voorbereid, net als de organisatie er omheen. De trainer was kundig en gaf leuke voorbeelden. Ook de oefeningen waren leerzaam. Al met al een mooie training, die best nog wat langer had mogen duren.
Hoor niks en ontvang geem materiaal per email.
Neem op 17 januari telefonisch contact op en stuur de informatie naar email adres. Er wordt aangegven er is iets fout gegaan en we gaan het voor u regelen.
Op 24 januari niks gehoord en een herinnering email gestuurd.
Op 31 januari niks gehoord en geprobeerd te bellen. Wordt aangeven dat ze niet kunnen terugbellen en later nog een keer proberen. Wederom ook nog een reminder gestuurd per email.
Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt met een onder opleidingsorganisatie.
Wat een slechte mannier van afhandeling van de opleiding inschrijving die al betaald is.
Na 31januari is het super goed en snel opgelost. Nog bedankt daarvoor

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
De nieuwe ontwikkeling AI en de toepassingen ervan in beeld en tekst werden heel concreet en op interactieve wijze aangeboden. Iedereen, ongeacht zijn of haar instapniveau haalde er iets uit. Door af te sluiten met een kleine toets, kon je ook echt meten of je het aangebodene had begrepen. Voor mij was de enthousiaste manier waarmee met de materie werd omgegaan doorslaggevend!

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Ik was medio november 2023 bij Skilltown vlakbij Eindhoven CS, voor een ochtend Chat GPT training. De ontvangst was prima en informeel. Ook de accommodatie voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen. De training zelf, gegeven door de erg deskundige Frank van der Bijl, was uitermate boeiend en heeft me dingen geleerd die ik nog niet wist. Ik heb mijn nieuwe kennis al kunnen inzetten, zowel zakelijk als privé.

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
We werden hartelijk ontvangen en daarbij uitleg gehad hoe het werkt. dat hielp wel met het geruststellen van onze groep die toch wel wat zenuwen had. we mochten het zo vaak overdoen als we wilden. fijn!

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Via Skillstown heb ik de blended opleiding gedaan over AI en chatGPT. De inhoudelijke content in de online leeromgeving is erg uitgebreid en heeft een leuke afwisseling van tekst en relevante video's. De blended editie was een leuke afwisseling om met een groep andere deelnemers wat meer praktijkervaring op te kunnen doen.

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Duidelijke presentatie met aansprekende voorbeelden.
Voldoende ruimte voor vragen.
Alleen de planning was matig.
Na de eerste presentatie was de vooraf gecommuniceerde eindtijd al bijna bereikt en met nog 10 minuten te gaan bleek dat er nog 2 sprekers zouden komen. Daar was mijn agenda planning helaas niet op afgestemd.

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
SkillsTown is een geweldige plek om nieuwe vaardigheden te leren, en ik ben dankbaar voor Matthijs Akkenaar's hulp bij het begrijpen van chatbot GPT. De diversiteit aan cursussen is indrukwekkend en maakt leren leuk. Matthijs' geduld en expertise maakten het verschil. Het team staat klaar om te helpen. Als je wilt groeien, is SkillsTown de juiste keuze. Bedankt, SkillsTown, voor deze geweldige ervaring!

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Het was lekker rustig op kantoor en in de studio. Emma heeft ons goed geholpen en duidelijke tips gegeven. We waren ook lekker snel klaar. Al om al, was het top!

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
De training over AI en ChatGPT van SkillsTown werd gegeven met veel actuele kennis van zaken en een fijne interactieve manier van lesgeven. Goede locatie ook in het centrum van Eindhoven.

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Vriendelijke ontvangst en een leuke en leerzame werksessie over de huidige ontwikkelingen rondom AI en in het bijzonder chat Gpt. Mooie inzichten opgedaan en handige tips gekregen. Heel veel zin om het ook op mijn werk toe te passen. Een must om bij te blijven in deze razendsnelle ontwikkelingen! Dank aan Matthijs en Achraf!

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Professionele studio, goed meedenken van de medewerkers, mooi eindresultaat met ondertiteling voor de toegankelijkheid.

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
In het kader van Stap heb ik de online cursus "AI zoals ChatGPT toepassen in je werk" bij SkillsTown gedaan. De online cursus vond ik een beetje tegenvallen qua inhoud. De modules leken bij elkaar geraapt en waren niet echt een samenhangend geheel. De werksessie ter plekke bij SkillsTown Eindhoven was een heel ander verhaal. Matthijs Akkenaar gaf een goede presentatie met vooral heel veel voorbeelden en praktische tips. Ook drukte hij ons op het hart om kritisch te blijven omgaan met dit soort technieken. De sessie werd afgesloten met een aantal leuke uitdagende opdrachten en een pittige eindtoets. Al met al een goede ervaring.

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Wat een geweldig mooie ervaring om de AI & ChatGPT training bij SkillsTown te mogen volgen. Ik kan het echt iedereen aanraden.

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Matthijs Akkenaar heeft als aanvulling op de online cusrus "AI zoals ChatGPT toepassen in je werk" een interessante ochtend verzorgd op het kantoor van Skillstown. Hij weet op een boeiende en begrijpelijke manier je wegwijs te maken in de wereld van AI / ChatGPT. Ik heb goede tips gekregen om ermee aan de slag te gaan in mijn werk. Dankjewel daarvoor!

SkillsTown Connect & Studio's からの回答
Ik kreeg een super duidelijke briefing vooraf, werd goed geïnstrueerd tijdens het opnemen en iedereen was super vriendelijk. Ontzettend fijne sfeer en een super leuke ochtend gehad!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。