SkillsTown Connect & Studio'sレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Op de Groots voor elkaar dag van het PCOU gaf Matthijs Akkenaar een gave, boeiende en informatieve presentatie over AI. De presentatie was afwisselend en er was goed beeldmateriaal. Er werd via een ee... もっと見る

5つ星のうち4の評価

In het kader van Stap heb ik de online cursus "AI zoals ChatGPT toepassen in je werk" bij SkillsTown gedaan. De online cursus vond ik een beetje tegenvallen qua inhoud. De modules leken bij elkaar ger... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik was medio november 2023 bij Skilltown vlakbij Eindhoven CS, voor een ochtend Chat GPT training. De ontvangst was prima en informeel. Ook de accommodatie voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ik heb op 2 januari ingeschreven en betaald via de KPN acadmy voor de online cursus AI & ChatGPT Academy -Online. Hoor niks en ontvang geem materiaal per email. Neem op 17 januari telefoni... もっと見る

企業情報

1. 職業・教育の提供業者
  2. カルチャー スクール
  3. 研修センター
  4. レコーディング スタジオ

当該企業による記述

Wij van SkillsTown Connect zijn expert in verbindend leren. We werken samen met overkoepelende organisaties, de uitzendsector en de overheid om een leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk te maken. Ongeacht of je werkt bij een bedrijf, zzp'er bent, flexwerker, of werkloos bent. Met subsidies kun je een groot aantal opleidingen kosteloos volgen via partners zoals A&O fondsen, vakbonden en branche-organisaties. We bieden online toegevoegde waarde aan landelijke organisaties, O&O fondsen, bedrijven, uitzendbureaus en verenigingen met een online gepersonaliseerd kennisplatform en professionele opnamestudio's.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Prima studio voor opname beeld en geluid

Ontspannen sfeer, goede materialen, fijne begeleiding en compacte studio met airco :)

2023年7月10日

Hi William,

Wat leuk om te horen dat je zo te spreken bent over onze studio met ontspannen sfeer, materialen, begeleiding én natuurlijk de airco niet te vergeten :-). Bedankt voor je komst en hopelijk tot een volgende keer!

Zeer professioneel

2023年7月5日

Hi Hans,

Dat is een mooi compliment, dank daarvoor! Leuk dat je bij ons in de studio bent geweest. Tot de volgende keer!

Blijf zelf nadenken

Inspirerende workshop tijdens het NOBCO event bijgewoond. Heldere toelichting op het AI/ChatGTP ABC en hoe je er praktisch mee kunt werken. Belangrijkste les: blijf zelf kritisch nadenken.

2023年6月14日

Dag Marian,

Bedankt voor het bijwonen van de workshop en je positieve evaluatie! Leuk om te horen!

Inspirerende workshop

Inspirerende workshop, maar bovenal een eye opener naar de mogelijkheden van AI. Iedereen zou zich bewust moeten zijn van deze wereld, die binnen afzienbare tijd ook jouw leven in komt. Ga hier bewust mee om en neem kennis hiervan.

2023年6月29日

Hi Eveline,

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de workshop inspirerend vond en dat het een eyeopener was voor de mogelijkheden van AI. We zijn het met je eens dat het belangrijk is dat mensen zich bewust worden van deze wereld, omdat het binnenkort ook invloed kan hebben op ieders leven. We streven ernaar om kennis over te dragen en bewustwording te creëren. Bedankt voor je aanmoediging om bewust met deze ontwikkelingen om te gaan!

SkillsTown verzorgde een workshop tijdens de NOBCO Innovatiedag

SkillsTown verzorgde een workshop tijdens een evenement voor één van onze klanten over AI en ChatGPT. De reacties van onze deelnemers waren lovend (een greep uit de reacties):

- AI en chat gpt in een notendop! Zeer interessant en
food for thought.
- Ik ben geschrokken van de ongekende mogelijkheden van ChatGPT, dank jullie wel
- Zoveel inzichten en handvaten gekregen om zelf aan de slag te gaan
- Uitstekend, goede uitleg, praktische voorbeelden
heldere lijn in het verhaal

De workshop is beoordeeld met een 9,1 gemiddeld. Dankjewel Matthijs!

2023年6月14日

Hi Mos Events,

Dank je wel voor de positieve review! We zijn blij om te horen dat de workshop van SkillsTown tijdens het evenement voor jullie klant over AI en ChatGPT goed is ontvangen door de deelnemers en het is geweldig om te horen dat de reacties lovend waren.

Workshop voor groot publiek

Workshop voor groot publiek
Matthijs Akkenaar weet met zijn achtergrond als leraar het publiek op een ontspannen, boeiende en begrijpelijke manier mee te nemen in de wereld van AI / ChatGPT. Op verzoek van het publiek is hij zelfs nog langer doorgegaan om vragen te beantwoorden. Het is een aanrader om SkillsTown / Matthijs voor voor een workshop of presentatie uit te nodigen!

2023年6月13日

Hi Anne,

Bedankt voor je enthousiaste review! We waarderen het dat je de workshop voor een groot publiek als ontspannen, boeiend en begrijpelijk hebt ervaren. Leuk om te horen dat we aanbevolen worden voor workshops en presentaties. Bedankt voor je vertrouwen in SkillsTown en Matthijs!

Skillstown organiseerde een leerzame

Skillstown organiseerde een leerzame, inspirerende workshop met praktische tips en tricks over ChatGPT. Een aanrader!

2023年6月15日

Hi Maaike,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de workshop over ChatGPT als leerzaam, inspirerend en praktisch hebt ervaren. We streven er altijd naar om waardevolle informatie en handige tips en trucs te delen. Bedankt voor je aanbeveling!

vriendelijke/proffessionele begeleiding

Prima ontvangst en vriendelijke/proffessionele begeleiding.

2023年5月22日

Hi Inder,

Onwijs bedankt voor het achterlaten van een review, dat waarderen wij enorm!
Goed om te horen dat je te spreken bent over het ontvangst en begeleiding in onze studio. Tot een volgende keer!

5つ星のうち4の評価

Mooi en Inspirerende studio!

Leuke, mooie opname studio van Skillstown.
Gaaf om op deze manier samen te werken.

2023年5月16日

Hi Petra,

Dank je wel voor je review over onze opnamestudio. Fijn om te horen dat je de studio leuk en mooi vond. Tot een volgende keer!

Groetjes, Emma van SkillsTown Connect

Direct betrokkenen waren professioneel

Direct betrokkenen waren professioneel, vriendelijk, geruststellend en gastvrij.
Studio heeft warme uitstraling en van alle belangrijke technieken voorzien.
Gehele kantoor heeft prettige uitstraling

2023年3月1日

Hi Hans,

Ontzettend bedankt voor jouw positieve review. Daar zijn wij erg blij mee. Tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Super fijne begeleiding gehad in de…

Super fijne begeleiding gehad in de studio waardoor ik helemaal op gemak was om een live webinar te geven.

2023年4月3日

Hi Roos,

We doen erg ons best om elk detail goed te verzorgen zodat jij je op je gemakt voelt terwijl je bij ons bent. Fijn om te lezen dat we daarin zijn geslaagd!
Bedankt voor je mooie review.

Groetjes,
Emma van SkillsTown Connect

Mooie professionele studio

Een prettige ontvangst en professionele begeleiding in de studio maakte dat we een goed college konden maken.

2023年4月24日

Hi Maurice,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het prettige ontvangst en de professionele begeleiding! Leuk dat je bij ons in de studio bent geweest en graag tot een volgende keer.

Groetjes,
Emma van SkillsTown Connect

5つ星のうち5の評価

Het evenement was uitstekend…

Het evenement was uitstekend georganiseerd, met een vakkundige planning en een oog voor detail die duidelijk te zien was in alle aspecten van het evenement. De sprekers waren van hoog niveau en presenteerden boeiende en informatieve sessies, terwijl de interactieve activiteiten en netwerkmogelijkheden de deelnemers in staat stelden om waardevolle verbindingen te leggen.

2023年4月5日

SkillsTown Connect & Studio's からの回答

Dank je wel! Je reactie geeft ons weer extra energie om deze service te blijven leveren!!

Veel geleerd tijdens middagje SkillsTown

Genoten van een middag waarin we werden meegenomen in alle nieuwe, snelle ontwikkelingen die ook veel invloed hebben op L&O. Fantastische onderwerpen gebracht door deskundige sprekers. Locatie en de verzorging was prima.

2023年4月5日

Hi Hanny,

Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat je genoten hebt van een middag bij ons. Graag tot een volgende keer!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。