Vi har kun positivt at sige om vores bestilling, opsÊtning og efterfÞlgende ekstra montage fra Skjold Porte. Hele processen er sket som aftalt og til tiden, med god kontakt fra Skjold vedr. tidspunk... ãã£ãšèŠã
Alt spillede bare lige fra fÞrste samtale med sÊlger til opmÃ¥ler, og sidst men ikke mindst montÞren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udfÞrte sit arbejde til ug,... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale skjold porte, lige fra starten var servicen helt i top, montÞreren som kom ud og mÃ¥le op var super proffessional. Montagen af min port forlÞb rigtig godt, og selv efter nÊsten... ãã£ãšèŠã
En rigtig god oplevelse. SÃ¥vel tilbud, opmÃ¥ling, samt montering er forlÞbet over alt forventning. Selvom jeg siden jeg modtog tilbud har lavet et par Êndringer/justeringer pÃ¥ hvordan jeg Þnskede por... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks fÞrende leverandÞr af portlÞsninger til private.
LinÃ¥vej 60, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- skjoldporte@skjoldporte.dk
- skjoldporte.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Flot udfÞrt arbejde til tiden.

Hej skjoldporte
Hej skjoldporte
Jeg er så meget tilfreds med udsende og opsÊtning af vores store port helt igennem en super oplevelse og super service fra skjold porte side
SÃ¥ kan kun give âïžâïžâïžâïžâïž
Herfra så nu glÊder jeg mig til min trådlÞse tastatur til porten
Mon ikke det nåes inden jul også
GlÊdelig jul til jer alle på skjold porte
Vh Allan fra Ikastð

Garageport
En meget professionel dialog, samt en meget professionel montÞr, TAK

3 identiske og flotte porte
Jeg har fået 3 identiske og flotte porte monteret i mit nybyggede hus der er under opfÞrelse. Jeg havde fin og konstruktiv korrespondance med sÊlger over telefon, samt besÞg af konsulent med opmåling, og slutteligt dygtig og behagelig montÞr ude og montere.

Professionelt hele vejen igennem
Professionel kommunikation og installation, samt en lÊkkert produkt.

Varm anbefaling
Rigtig god oplevelse fra start til slut. Kontaktede dem efter en google sÞgning. Havde forståelse for opgaven. Efter vi havde accepteret tilbuddet kom en mand ud og målte op inden endelig bestilling. Leveret og monteret til perfektion efter ca en måned. Yderst rimelig pris.
De varmeste anbefalinger herfra.

Skjold Porte ApS ããã®åç
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem. Ringer når de siger det. Kommer når de siger det. Dejlig oplevelse når det er mange penge man investere. Jeg kan stÊrkt anbefale Skjold Porte.

Skjold Porte ApS ããã®åç
God service og hurtig opsÊtning.

Den bedste service
Den bedste service - lige fra fÞrste kontakt. Alt er bare forlÞbet efter planen uden problemer og porten lever til fulde op til forventningen. Tak for det

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, god service og godt produkt.

Skjold Porte ApS ããã®åç
Meget professionelt hele vejen igennem

Skjold Porte ApS ããã®åç
Rigtig flot port monteret i HillerÞd.
Rigtig flot port monteret i HillerÞd.
Vi er meget tilfredse med vores nye port, som Skjold Porte har monteret i mandags. De har leveret en god service, og har vÊret hjÊlpsomme gennem hele processen. TUSIND TAK!

Bestilte porte
Bestilte porte, leveringstid overholdt til punkt og prikke
Montering gik hurtigere end forventet.
Super god service

Topservice
Hej Skjold Porte.
I skal have stor ros for jeres (Mari-Annâs) ageren, da min port fik en underlig lyd i venstre fjeder. 5 dage efter kom montÞren, og problemet blev lÞst. Topservice.
Dennis, SorÞ
Solidt og effektivt arbejde medâŠ
Solidt og effektivt arbejde med opsÊtning af to nye porte. Arbejdet gik hurtigt, og portene virker godt. Venlig montÞr, som også gjorde fint rent efter sig. Sådan!
Rigtig fin oplevelse med Skjold PorteâŠ
Rigtig fin oplevelse med Skjold Porte fra start til slut. God service og info undervejs og flot montering af vores nye flotte port som vi er MEGET glad for.
Dårlig oplevelse som jeg håber de får Êndret på
Har fået monteret port fra skjoldporte og er slet ikke tilfreds. har haft skrevet til dem og har sendt billeder og venter på svar fra dem. betalingsdatoen er desvÊrre i dag og de siger der kommer renter hvis jeg ikke betaler til tiden. håber meget at få lÞst problemet for er slet ikke tilfreds med monteringen. den er ikke sat lige på muren og rawplugs stikke ud af muren flere steder og laver afstand mellem mur og skinnen. derfor er den også skÊv. undre mig også meget over de sÊtter aluskinne direkte på muren uden nogen former for isolering, tÊtningsbånd eller hvad sådan noget hedder. for nu er der bare hul lige igennem de steder for der er skruehuller. håber meget at de kommer ud og kigger og siger hvad de selv mener og hvad de vil gÞre for at montere den bedre. eller nedslag i pris for synes 16000 for en alm port er dyrt nok. så forventer jeg også en god montering når man betaler nogen, der ikke laver andet, til at montere den.
det skal siges den den kÞrer op og ned som den skal men når det er et portfirma der montere den så forventer jeg også det er gjort ordentligt. og at de ikke lÞber fra ansvaret bagefter.
og til andre der evt bestiller ved dem så montere de deres logo på porten og det skal man sige inden hvis man ikke vil have. dette har de så ikke nÊvnt. hverken ved bestilling eller da der var en ude og fortÊlle om porten og hvad jeg kunne vÊlge. heller ikke i papirerne nogen steder. Logoet kan jeg så småt leve med selvom jeg synes det er dårlig stil. men monteringen (som var hurtig. lidt over 2 timer) er jeg slet slet ikke tilfreds med.
hvis det ender bedre ud Êndre jeg selvfÞlgelig denne anmeldelse da jeg synes man skal vÊre fair og firmaer har lov til at lave fejl. så lÊnge de bliver rettet
UPDATE
Êndret fra 1 til 3 stjerner. har haft en ude som guidede mig i nogen ting som var blevet misforstået da monterÞren kun kunne engelsk og så fjernede han logoet selvom det lÞd til på firmaet at det skulle man sige inden man bestilte. dette blev dog lÞst af den medarbejder der var ude. han gav også råd til et par ting og hvad jeg kunne gÞre.
stadig ikke 100% tilfreds med hvordan den er monteret men til at leve med. dog lader kommunikationen meget at Þnske. men hjalp meget de fik sendt en god medarbejder ud der ydede en god service. derfor er det gået fra 1 til 3
Fremragende service
Fremragende service
Vi har fået en ny port fra Skjold Porte.
Den blev uden problemer monteret, selvom vi ikke var hjemme på det pågÊldende tidspunkt.
Under hele forlÞbet har der vÊret en overordentlig venlig og imÞdekommende kommunikation.
Jeg anbefaler Skjold Porte på det varmeste.
Ãrgelig afslutning pÃ¥ godt forlÞb
Jeg var nok en lidt besvÊrlig kunde, hvilket resulterede i, at Skjold skulle ud at måle op hos mig 2 gange. På trods af dette var de sÞde, venlige og professionelle. De lod det tilbud jeg havde fået gÊlde, selv om deres priser egentlig var steget, og min projekt blev forsinket - det sÊtter jeg pris på!
Jeg var hjemme ved installationen, og havde sagt at han blot kunne komme hen til mig hvis det var det mindste. På trods af dette havde installatÞren valgt at fjerne et gardin, og (i stedet for at skrue dem ud fÞrst, eller tilkalde mig til det) valgt at bÞje/krÞlle metalbeslagene til gardinet, så skinnesystemet bedre kunne vÊre der. Forstår ikke man ikke bare tog de 2x4 skruer ud.
Derudover har vi nu en rÊkke nye 'ubrugte' skruehuller i vores nymalede lofter - det er lidt Êrgeligt :/ Det her trÊkker altså 1 stjerne fra et ellers rigtigt godt forlÞb.
Selve portene fungerer upåklageligt, og er så flotte!