Skjold Porte ApS レビュー 313

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alt spillede bare lige fra første samtale med sælger til opmåler, og sidst men ikke mindst montøren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udførte sit arbejde til ug,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Da jeg havde konsulentbesøg, aftalte vi at porten skulle være med trådløs. Men den blev ikke monteret med trådløs. De siger at det er en misforståelse og de vil give tilbud på halvpris da det er en mi... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale skjold porte, lige fra starten var servicen helt i top, montøreren som kom ud og måle op var super proffessional. Montagen af min port forløb rigtig godt, og selv efter næsten... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En rigtig god oplevelse. Såvel tilbud, opmåling, samt montering er forløbet over alt forventning. Selvom jeg siden jeg modtog tilbud har lavet et par ændringer/justeringer på hvordan jeg ønskede por... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ドア専門店

当該企業による記述

Danmarks førende leverandør af portløsninger til private.

4.5

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Tak for en helt fantastisk port

Tak for en helt fantastisk port, sikke en behagelig og dygtig montør vi havde besøg af i dag 👌🏻👍🏻

De bedste anbefalinger herfra 👏🏻

2023年4月12日

Hej Tina

Mange tak for din rigtig gode anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en dejlig oplevelse hos os.

Jeg sørger lige for at sende en helt stor high-five videre til vores montør. 😊️

Hav en dejlig dag. 😄️

Line / Skjold porte

5つ星のうち5の評価

Jeg har lige fået installeret en port…

Jeg har lige fået installeret en port fra Skjold Porte. Alt i alt en super oplevelse. Her lidt godbidder:
1. De holder hvad de lover, med hensyn til kontraktering, hjemmebesøg med opmåling og super rådgivning mht farvevalg/udtryk/gode tips, leveringstid og fejlfri montering.
2. Forsøgte at presse prisen, men der var ikke noget at komme efter (det giver mig en tryghed for, andre ikke får det billigere).
3. Leveret på dagen og den gamle port nedtaget og fragtet bort,.
4 Du får noget for pengene, til en super skarp pris og så pynter det virkelig på huset at få en ny port, det skulle vi have gjort for mange år siden.
5. Tak for en god oplevelse.

2023年4月5日

Hej Klaus

Tak for din vildt gode anmeldelse!

Jeg er super glad for at høre du har haft en god oplevelse, fra første kontakt, konsulentbesøg og til din færdig monterede port.😊️

Vi værdsætter tilfredse kunder som dig.

Hav en dejlig dag 😀️

Fantastisk oplevelse!

Jeg har fået en garageport leveret og monteret af Skjold Porte og jeg har kun godt at sige om hele processen. Rådgivning omkring størrelsen, valg af port type, opmåling og montering er gået utrolig godt og jeg har følt mig i gode hænder hele vejen.
Selv ved montagen hvor jeg ikke havde forberedt port åbningen helt som jeg skulle, fik jeg en hjælpende hånd med de sidste ting og så blev porten sat op.
Tusind tak for en skøn oplevelse og en flot og stærk port!

2023年3月20日

Hej Michael

Tak for din fantastisk anmeldelse!

Det glæder os, at alt gik efter bogen, og at der ikke var en finger at sætte på noget i processen.

Vi ønsker dig en rigtig god påske 😊

Super god oplevelse

Alt er som aftalt, begge porte virker bare perfekt. Selv 1 år efter montering. Jeg kan klart anbefale at handle her.

2022年6月15日

Hej Jacob

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at alt gik som det skulle og, at porten bare virker perfekt. Så dejligt med tilfredse kunder som dig. 🤩️

Hav en rigtig god påske. 😊️

5つ星のうち5の評価

Der bliver løbende holdt sagen i sagen…

Der bliver løbende holdt sagen i sagen og dialogen.

2023年3月14日

Hej!

Mange tak for din rigtig gode anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre du har haft en god oplevelse med vores service.

Hav en rigtig dejlig dag. 😊️

5つ星のうち5の評価

Godt professionelt arbejde helt igennem

Til at begynde med en rigtig god snak med den kvindelige medarbejder som havde styr på alle de praktiske detaljer. Besøg af konsulent for at besigtige min garage og måle op - så derfor ingen overraskelser da montøren - iøvrigt en rigtig flink underleverandør - satte porten op på små 4 timer og alt fungerer. :-)

2023年3月16日

Hej Aage

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Det glæder os utrolig meget, at du har haft en god oplevelse fra første kontakt til porten var monteret. 😊️

Så dejligt at det hele levede op til dine forventninger.

Hav en rigtig god dag. ☀️

5つ星のうち5の評価

Super god service og pris

Super god service - god pris og pæne og velfungerende porte.
Skjold Porte fortjener den varmeste anbefaling

2022年10月19日

Hej Marc

Mange tak for din anmeldelse.

Du skal have mange gange tak for de rigtig pæne ord og selvfølgelig også de 5 stjerner. 😊️

Det glæder os så meget, at der ikke var en finger at sætte på servicen, og at det hele levede op til dine forventninger😊️

Hav en rigtig god dag.

5つ星のうち5の評価

der gik 4 uger fra jeg bestilte min nye…

der gik 4 uger fra jeg bestilte min nye port, til den var monteret :-)
God service og priser
Tak for en god oplevelse.

2023年3月13日

Hej Ronny

Tusind tak for din meget fine anmeldelse.😁️

Det glæder mig, at du har haft en dejlig oplevelse - med både service, pris og leveringstiden.

Hav en rigtig dejlig weekend.😊️

5つ星のうち5の評価

Meget professionel oplevelse fra start…

Meget professionel oplevelse fra start til slut. Alt fra opmåling, levering og montering er udført til ug og til en konkurrencedygtig pris. Vi er meget glade og tilfredse og har været trygge helt fra start efter snak med Mari-Ann.

2023年2月28日

Hej Peter

Mange gange tak for din flotte anmeldelse! 🙏🏼

Jeg er helt vildt glad for at høre, at du har haft en dejlig oplevelse fra start til slut. 🤩️
Og det glæder, at I er meget glade og tilfredse.

Jeg giver din gode feedback videre til min kollega Mari-Ann.

Hav en fantastisk weekend 😀️

5つ星のうち5の評価

Fra start til slut en go oplevelse
Porten lever helt op til forventningerne 👍

2023年2月24日

Hej Ib Christian

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😊️

Jeg er helt vildt glad for at høre, at oplevelsen har været god fra start til slut. - Dejligt at porten lever op til dine forventninger.

Hav en dejlig dag 😀️

5つ星のうち5の評価

God og venlig betjening ved bestilling…

God og venlig betjening ved bestilling og opmåling, hurtig opsætning og der var ryddet total op

2023年2月21日

Hej Jørn

Tak for din vildt gode anmeldelse!

Det er så dejligt at høre det hele er gået som smurt, og alt fra betjening, opmåling og opsætning bare er tip top 😁️

Hav en dejlig mandag. 😊️

5つ星のうち5の評価

Professionelle hele vejen igennem!

Professionelle hele vejen igennem!
Vi har fået isat to nye garageporte - rådgivning og opsætning har været helt i top. Vi kan kun anbefale herfra!

2023年2月8日

Hej Sarah

Mange gange tak for din flotte anmeldelse! 🙏🏼

Jeg er helt vildt glad for at høre, at I har haft en dejlig oplevelse med at købe porte ved os🤩️
Og fedt at I syntes om rådgivningen og opsætningen! 😀️

Hav en fantastisk dag 😀️

Professionel

Præcis information om nødvendige, praktiske foranstaltninger forud for leveringen. Alle tidsfrister overholdt. Professionel, venlig montering og detaljerede tips om vedligeholdelse af den nye garageport.

2023年2月9日

Hej Hans

Tusind gange tak for den flotte anmeldelse! 😊️

Jeg er taknemmelig over at høre, at du har haft en dejlig oplevelse ved os. 🤩️

Hav en fantastisk dag 😀️

5つ星のうち4の評価

Super søde mennesker og god service

Super søde mennesker og god service. Produkt kvalitet ser ud til at være god.

Lidt bedre intern kommunikation kunne have givet den sidste stjerne

2023年2月11日

Hej Kim

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig, at du syntes om vores gode service og produktkvaliteten - det sætter vi virkelig pris på! 😊️

Jeg tager din feedback med videre.

Hav en dejlig dag ☀️

5つ星のうち5の評価

Helt igennem en super oplevelse fra…

Helt igennem en super oplevelse fra første besøg med farve og materiale valg og til leveringstid og montage. Fem stjerner herfra

2023年2月1日

Hej!

Tusinde tak for din anmeldelse.

Jeg er helt vildt glad for at høre, at din oplevelse fra første besøg til leveringstid og montage var i top. 😀️

Hav en fantastisk dag. 🤩️

5つ星のうち5の評価

Super service fra besøg af konsulent til færdig montering af garageport !!

2023年1月16日

Hej Pia

Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service. Det betyder meget for os!😄️

Hav en dejlig dag.

Alt gik super godt

Alt gik super godt , dygtig montør

2023年1月15日

Hej Lisbeth og Ole

Tak for jeres anmeldelse.

Det er rigtig skønt at høre, at I har haft en god oplevelse hos os! 😄

Jeg giver jeres ros videre til vores montør.

Hav en rigtig dejlig dag. 😊

5つ星のうち5の評価

Har købt ny ledhejseport.

Har købt ny ledhejseport.

Stor tilfredshed for hele forløbet.

Allerede ved første kontakt følte jeg mig godt behandlet. God vejledning om opmåling mv., så jeg følte mig tryg. Da jeg så kom til skade og dermed ikke kunne overholde aftalen om at jeg skulle nedtage den gamle port, var de hurtige til at finde løsning herpå. Endvidere fortjener deres montør stor ros for veludført arbejde.

2023年1月16日

Hej Svend Erik

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi er så glade for, at du har følt dig tryg i hele processen og er tilfreds med hele forløbet. Vi bestræber os altid efter at levere den bedste service og give vores kunder tryghed hele vejen igennem.

Rigtig god dag.

Skjold Porte

Hej, rigtig god kundeservice her inde, rigtig gode folk der var ude og sætte min Port op, kan klart anbefale det til andre brug Skjold Porte, mega god service man får inde ved jer.

2022年9月9日

Hej Brian

Vi er super glade for, at du har været tilfreds med vores service og montørens arbejde. Det sætter vi stor pris på!

Rigtig god weekend.

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice. God information gennem forløbet. God rådgivning ift. muligheder og behov. Fair pris. Super behagelig og professionel installatør også!

2022年12月21日

Hej Christian

Det er rigtig godt at høre, dejligt at du er glad! Vi sætter stor pris på kunder som dig.

Rigtig god dag.

Trustpilot エクスペリエンス