レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Alt spillede bare lige fra fÞrste samtale med sÊlger til opmÃ¥ler, og sidst men ikke mindst montÞren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udfÞrte sit arbejde til ug,... もっず芋る

Da jeg havde konsulentbesÞg, aftalte vi at porten skulle vÊre med trÃ¥dlÞs. Men den blev ikke monteret med trÃ¥dlÞs. De siger at det er en misforstÃ¥else og de vil give tilbud pÃ¥ halvpris da det er en mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale skjold porte, lige fra starten var servicen helt i top, montÞreren som kom ud og mÃ¥le op var super proffessional. Montagen af min port forlÞb rigtig godt, og selv efter nÊsten... もっず芋る

En rigtig god oplevelse. SÃ¥vel tilbud, opmÃ¥ling, samt montering er forlÞbet over alt forventning. Selvom jeg siden jeg modtog tilbud har lavet et par Êndringer/justeringer pÃ¥ hvordan jeg Þnskede por... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ドア専門店

圓該䌁業による蚘述

Danmarks fÞrende leverandÞr af portlÞsninger til private.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

313件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Mere end de 5 stjerner vÊrd

Mere end de 5 stjerner vÊrd.

Fra fÞrste kontakt med kundeservice, der bare har vÊret kanon, og svaret ret hurtigt, igennem det hele. Når jeg har henvendt mig, om det ene eller andet, og altid rar brugbar kontakt med dem.

Konsulenten der var ude og måle op, og samtidig vise mig lidt forskellige prÞver, udover mit valg, var god til at oplyse og forberede mig og svarede på spÞrgsmål.
Tryghed og ren fornÞjelse.

MontÞren
Kom og var hurtigt igang, efter en kort snak. Da han nÊrmerede sig slutningen, fik vi en hyggelig snak og spÞrgsmål besvaret. Jeg fÞlte han bar havde styr på det, og leverede et rigtig fint resultat, som jeg er rigtig tilfreds med.

Jeg vil til hver en tid anbefale Skjoldporte.

2025幎8月28日

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟

Vi er utroligt glade for at hÞre, at du har haft så god en oplevelse fra ende til anden.

Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig tryg og godt informeret gennem hele processen, og vi sÊtter stor pris på dine rosende ord om både konsulenten, kontoret og montÞren.

Vi deler naturligvis din feedback med hele teamet – det giver sÃ¥ meget motivation at vide, at vores arbejde gÞr en forskel.

Hav en god weekend!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Lige fra ordreafgivelse og til porten var isat og virkede. Alle aftale blev hold og montÞren kÞrte ikke fÞr det hele virkede til mindste detalje. Jeg kan varmt anbefale Skjold Porte..

2025幎7月15日

Hej Jens Arne

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glÊder os, at du har haft en fantastisk oplevelse hele vejen fra bestilling til fÊrdigmontering, og at alt levede op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

MontÞren Janus

God service både fra rådgiver og montÞr
Er super tilfreds kan varmt anbefales

2025幎8月4日

Hej Alex

Mange tak for din positive feedback.

Vi er glade for, at bÃ¥de rÃ¥dgivning og montering har levet op til dine Þnsker, og at du er super tilfreds med resultatet. Jeg skal sÞrge for at give rosen videre til Janus 😀

Alt foregik som aftalt.

Alt foregik som aftalt.
Arbejdet veludfÞrt til tiden
God kommunikation med firmaet.

2025幎7月31日

Hej Niels

Tak for din fine anmeldelse! 🀩

Vi er glade for at hÞre, at alt forlÞb som aftalt, arbejdet blev udfÞrt til tiden, og at kommunikationen har fungeret godt. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Kamilla, Skjold Porte

Det var super hele vejen igennem og tak

Det var super hele vejen igennem og tak for det👍

2025幎7月10日

Hej Ole

Stort tak for din skÞnne tilbagemelding – og selv tak!

Det var en fornÞjelse at have dig som kunde, og vi er virkelig glade for, at du har vÊret tilfreds hele vejen igennem. Det betyder meget for os 👍🙂

Kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales.
Proffesionel vejledning,god service, god pris, absolut tilfreds

2025幎7月3日

Hej Laila

Hvor er det dejligt at lÊse din anmeldelse – tusind tak!

Vi er sÃ¥ glade for, at du fÞlte dig godt vejledt og serviceret hele vejen, og at prisen ogsÃ¥ levede op til forventningerne. Din anbefaling betyder meget for os 😊

Mange tak igen!

Kamilla, Skjold Porte

God kommunikation hurtigt levering og

God kommunikation hurtigt levering og flot montering

2025幎6月16日

Hej Nikolaj

Tusind tak for de pÊne ord!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de god kommunikation, hurtig levering og en flot montering – prÊcis sÃ¥dan Þnsker vi, det skal vÊre 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

DÃ¥rlig montering af porten

Ja, porten virker, - men porten er alt i alt ikke sÊrlig pÊnt monteret - Þv.

2025幎7月1日

Hej Poul Erik

Det er selvfÞlgelig rigtig Êrgerligt at hÞre, at du ikke er tilfreds med montagen, da vi altid bestrÊber os på at levere et pÊnt og ordentligt stykke arbejde.

Vi har forsÞgt at kontakte dig, og vi vil meget gerne tage en videre dialog og finde en lÞsning, som du er tilfreds med😊

Kamilla, Skjold Porte

Rigtig god service hele vejen igennem.

Rigtig god service lige fra starten af og hurtig og meget grundig montÞr og sÃ¥ er porten super flot.. sÃ¥ 👍 her fra

2025幎6月19日

Hej Dennis

Hvor er det skÞnt at lÊse – tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du fremhÊver bÃ¥de service og montagen. Og ja, vi synes ogsÃ¥, portene er ret flotte 😉

Tak fordi du valgte os!

Kamilla, Skjold Porte

Hår fået leveret to nye garageporte

Hår fået leveret to nye garageporte. Er meget tilfreds med deres håndtering af ordren, helt fra start og til slut hvor portene er monteret.
Kan varmt anbefales

2025幎6月17日

Hej Allan

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har fÞlt dig godt hjulpet hele vejen – det er prÊcis sÃ¥dan, vi gerne vil have, det skal vÊre. Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de portene og forlÞbet.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 😊

Kamilla, Skjold Porte

Topscorer både service og kvalitet og

Topscorer både service og kvalitet og imÞdekommende over alt men spÞrg . Stort 10 herfra til Kamilla og slenha og Andreas.

2025幎6月7日

Hej Jumaa

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de sÞde ord! Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse – bÃ¥de med servicen, kvaliteten og vores team.

Vi sender et stort tak tilbage – det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig! 😊

Levering som aftalt

2025幎5月22日

Hej kunde

Tusind tak for de fem stjerner!

Det er rigtig rart at hÞre, at leveringen gik som aftalt. Vi sÊtter stor pris på din tilbagemelding!

Profesionelle folk

Profesionelle folk hurtigt og perfekt opsÊtning god rÃ¥dgivning samt en billig pris kun ros er fra fik 3 Porte sat op 👍

2025幎5月13日

Hej Jakob

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de opsÊtningen, rÃ¥dgivningen og prisen – og sÃ¥ endda med hele tre porte!

Vi sÊtter stor pris på rosen og står klar, hvis du skulle få brug for os igen.

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og kvalitet. Det har bare vÊret en god og professionel oplevelse som vi har fået både af Andreas og Kim. Det hele har spillet fra start af med opmåling og levering og montering af den smukkeste garageport. KÊmpe anbefaling!

2025幎5月14日

Hej Emilie

Tusind tak for de flotte ord!

Det er virkelig dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra opmÃ¥ling til montering. Mine kolleger bliver helt sikkert glade for at hÞre, at deres indsats har gjort en forskel.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og står altid klar, hvis du har spÞrgsmål.

Kamilla, Skjold Porte

alle aftaler overholdt til punkt og

alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Fin montering, alt virker perfekt.

2025幎5月14日

Hej Jan

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du er tilfreds med din garageport, montagen og vores service. Anmeldelser som din giver os ekstra energi til at fortsÊtte med at levere vores bedste hver dag.

Aftale og pris overholdt

Godt håndvÊrk, uproblematisk, kompetent installation

2025幎5月1日

Hej Tommy

Tusind tak for den forrygende anmeldelse! Det varmer 🀩

Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi sidder klar, hvis du har nogen spÞrgsmål.

Skjold Porte - helt sikkert 5 ⭐ vÊrd

Skarp pris, fremragende kvalitet og service igennem hele processen.

2025幎4月23日

Hej Chris

Wow! Tusind tak for de fine ord og stjerneregnen! 🀩

Hvor er det dejligt at hÞre, at du finder både pris, kvalitet og service fem stjerner vÊrd, og vi håber, du får stor glÊde af din nye portlÞsning.

Venlig og god service.

Venlig og god service incl. montering.

2025幎4月1日

Hej Leif

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse, og vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service.

Yderst dygtig montÞr og flot port

Yderst dygtig montÞr og flot port
Vi er meget tilfredse med skjold porte

2025幎3月13日

Hej SÞren

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner!

Vi er rigtigt glade for at hÞre, at I er tilfreds med vores dygtige montÞrs arbejde, og vi håber, I får stor glÊde af jeres nye, flotte port.

Super god service

Super god service. Det er et rigtig godt produkt til prisen, montagen gik hurtigt og er godt udfÞrt. Jeg er rigtig godt tilfreds.

2025幎2月25日

Hej Christian

Vi bliver sÃ¥ glade for at lÊse anmeldelser som din 🀩

Det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig med din nye port, og vi håber, du bliver lige så glad for garageporten, som vi er for din anmeldelse!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。