Alt spillede bare lige fra første samtale med sælger til opmåler, og sidst men ikke mindst montøren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udførte sit arbejde til ug,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Da jeg havde konsulentbesøg, aftalte vi at porten skulle være med trådløs. Men den blev ikke monteret med trådløs. De siger at det er en misforståelse og de vil give tilbud på halvpris da det er en mi... もっと見る
企業が回答しました
Jeg kan varmt anbefale skjold porte, lige fra starten var servicen helt i top, montøreren som kom ud og måle op var super proffessional. Montagen af min port forløb rigtig godt, og selv efter næsten... もっと見る
En rigtig god oplevelse. Såvel tilbud, opmåling, samt montering er forløbet over alt forventning. Selvom jeg siden jeg modtog tilbud har lavet et par ændringer/justeringer på hvordan jeg ønskede por... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Danmarks førende leverandør af portløsninger til private.
Linåvej 60, 8600, Silkeborg, デンマーク
Hjælpsomhed fra start til slut 😎
Hjælpsomhed fra start til slut 😎
Og et godt produkt

Vi er meget tilfredse med Skjold Porte
Vi er meget tilfredse med alt lige fra tilbud til leveret porte.
Portene er præcis hvad vi ønskede både i farve og udseende.
Det har være en fornøjelse at arbejde sammen med Skjold Porte i Silkeborg.
Mange tak for det.

Værd at vente på
Værd at vente på, men fra første kontakt til montage af port har det taget ca. 3 måneder. Købsprocessen har været noget op ad bakke og jeg har hele vejen igennem måtte rykke sælger for tilbud og små opdateringer. Efter opmåling endte opdateret tilbud desværre i min spam mail, så jeg fik ikke accepteret. Jeg var i den tro, at alt var i skønneste orden og porten ville blive monteret om 4-6 uger. Efter 4 uger tager jeg selv kontakt og får besked om, at jeg ordren ikke er sat i gang, da jeg ikke har accepteret tilbud.
Super fin port og værd at vente på, men på kompromis med rettidig kundepjele og deraf levering.

Skjold Porte ApS からの回答
Virkelig god og professionel levering og montering
Fra 1. kontakt har det været håndteret smidigt og professionelt. Levering og montering til tiden og produktet fungerer perfekt. En bonus er, at man ikke bliver bedt om at betale noget, før porten er monteret. Det er god service og giver ro i maven.

Professionelt firma.
Vi købte 2 hvide ledhejseporte og en hvid dør.
Montering blev løst meget professionelt af Janus.
Desværre var håndtag og hængsler på døren sort, hvilket jeg klagede over. Det blev tillige løst professionelt af Camilla, så håndtag og hængsler blev udskiftet med hvidt.
Vi kan kun give vores bedste anbefaling.
Pia og Palle Ravn

Skjold Porte ApS からの回答
Gammel port hurtig ned og ny hurtig op.
Gammel port hurtig ned og ny hurtig op.
Fungerer efter forskrifterne og sat op af dygtig montør.

Rulleport
Fik monteret en rulleport. Porten ser ud til at være OK; men med følgende mangler:
Montørerne placerede port automatik i modsat side af den eksisterende.
De mente at portmotoren var placeret i den forkerte ende fra fabrikken, så automatikken ikke kunne placeres i modsatte side. Jeg insisterede på, at få den flyttet. De bad mig så bare ringe til Skjold porte, som ikke havde de rette folk hjemme. Senere ændrede montørerne mening, men kunne alligevel ikke flytte automatikken, da de ikke havde 5-leder kabel med. Jeg skaffede så kabel, samlemuffer og dåse for egen regning og måtte selv efterfølgende fastgøre kablet. De skiftede så mening igen, fordi nødstop ledningen ville komme i vejen. Senere kunne de så godt vende sensorerne, så ledningsføringen kunne ændres. Den følgende dag stoppede porten 1/2 åben og kunne kun lukke - ikke åbne. Det viste sig at et stik inde portauomatikken var løst, fordi kablet ikke var sikret. Aflastningen lå i pakken med løsdele.
Jeg har nu en port, hvor motoren sidder i den forkerte side, og der er lavet en nødløsning mht ledningsføringen.
2 stjerner vil nok være passende.
Rettet til 1 stjerne.
Hvis man ikke er tilfreds og skriver til firmaet, svarer de ikke. Efter telefonopkald lover de at ringe tilbage, men sender blot en mail med afvisning.
Efterfølgende mail er ubesvaret.
Så de kan åbenbart kun levere rene standardløsninger.

Ny ledport uden problemer
En rigtig god oplevelse. Såvel tilbud, opmåling, samt montering er forløbet over alt forventning. Selvom jeg siden jeg modtog tilbud har lavet et par ændringer/justeringer på hvordan jeg ønskede porten.
Leveret og monteret inden for tidsfrist. I øvrigt en rigtig dygtig montør, som løser opgaven perfekt og hurtigt.
Kan varmt anbefale Skjold porte.

Dårlig service og portteknik
Jeg bestiller et tilbud på en port og efter alt er på plads og i kommer ud og måler op!
Da porten kommer efter længere tids leverings tid ind aftalt går i endelig i gang, hvor montøren konstatere der er mål forkert op og porten er større ind porthullet, så de indvending vægge er syndelig!
Jeg for slår en blik inddækning så porten Stadig kan bruges.
Men det skal jeg aldrig have gjort for så starter kampen!
Frem og tilbage og der går yderlig 14 dage med og finde en afklaring!
Det ender med jeg må finde en mand til op gaven.
Så skulle der skiftes en port element, som blev skadet ved montering, som kan ske.
Der skulle rettes flere tin som bundsikring og for dårlig ophænge, skæve portskinner og stolper! Så er mange alvorlig fejl!
Det tag 2,5 måned for der skete noget, trods flere rykker pr. telefon!
Der ankommer endedelig 2 montør og skifter element og ruder, samt de skal lave bundsikring, rette wire som går på, og konstatere skinner, og funktion.
Den skifter element, og ruder, som ikk fik fjernet finger efter montering 👎
Da de mener de færdig spørger jeg 2 gange om den er iorden og lovligt hvor svaret er ja og sætter sig i bilen og køre træls jeg stadig påpeger nogle ting!
Bl.a. wire og sikkerhed, så de køre uden og kigge på bundsikring og rette flere ting.
Jeg bestiller et andet port firma for at få lavet et syn og skøn, som konstater flere alvorlige fejl og sikkerhed/lovkrav der brudt.
Jeg ringer til firmaet og forslå den at de udbedre fejlen, da i har haft muligheden, med afslår og sender en mand for 3 gang!
I skriver en dig han vil komme, men kommer en uge tidliger og uanmeldt.
Han kan ikke komme til og lave noget da der er en anden motør igang med og lave topsikring, som i også skulle have lave og havde haft 2,5 måned til og finde ud af, som heller ikke blev lavet da i manglede noget ledning.

Skjold Porte ApS からの回答
En sløv start, men god afslutning
Bortset fra at jeg måtte ringe 2 gange og rykke, for at få en konsulent ud, så kørte det fint.
Jeg blev lovet en leveringstid på 4-7 uger og porten blev leveret og monteret præcis 4 uger efter konsulent besøget.
Porten fungerer fint og jeg er godt tilfreds.

Ny ledhejse port
Ny ledhejse port, så kan jeg anbefale Skjold Porte.
En rigtig flink mand kommer og tager mål.
Levering og opsætning bliver udført super godt på den
aftalte dato og tidspunkt, også af en rigtig flink mand. Alt emballage medtaget.
En rigtig god oplevelse
Peter S.

Skjold Porte ApS からの回答
Super god service og montøren var meget…
Super god service og montøren var meget dygtig kan kun anbefale skjold porte

Ikke anbefalelsesværdige
Jeg kontaktede Skjoldporte for tilbud på en lille garageport primo april 2024.
Alt i alt tog det 6,5 måneder før vores port stod færdig i medio oktober 2024.
Undervejs i processen har der været reklamationer af flere omgange.

Dygtige og venlige
Har netop fået installeret en port.
Alt forløb fint, lige fra opmåling/tilbudsgivning til installation og venlig service telefonisk.
Superdygtig montør kom til aftalt tid og monterede porten hurtigt og effektivt.

Super service fra start til slut
Super service fra start til slut
Alle aftaler blev overholdt.
Montøren havde styr på sine ting
Vil helt klart anbefale Skjold Porte.

Skjold Porte ApS からの回答
Kom til tiden kompetent installatør
Kom til tiden kompetent installatør, afleverede flot stykke arbejde

Super god service
Super god service fra tilbud/ordrebekræftelse/opsætning/faktura, pæn og flot opsætning, alt levere op til mine forventninger, en lille minus og derfor ikke fem stjerner, jeg bestilte 4 fjernbetjeninger men fik kun 3 og den sidste skulle være på vej💪😀
Behagelig og venlig vejledning
Behagelig og venlig vejledning
Holder aftalte tider.
Montering var hurtigt og ordentligt.
Kun ros her fra.

Trustpilot エクスペリエンス