Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne kÞreskole. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og min kÞrelÊrer var utrolig tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verdens bedste kÞreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og trovÊrdig kÞreskole. Der er plads til bÃ¥de sjov og lÞjer men ogsÃ¥ professionel lÊring i bÃ¥de teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... ãã£ãšèŠã
Skolevogn.dk er en ekstremt god kÞreskole med fantastiske lÊrere som hjÊlper med bÃ¥de at fÃ¥ en fantastisk oplevelse pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefalinger fra min side. Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos skolevogn.dkð Super sÞde og sjove teori/kÞrelÊrer samt rigtig fint forlÞb med en billig pris ðð Super skÞn k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til bil, trailer, samt fÞrstehjÊlp - i et godt og trygt lÊringsmiljÞ. Lav dumpeprocent og glade kÞrelÊrere :)
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kuno's fÞrstehjÊlp
Kuno han gÞr fÞrstehjÊlp vÊr brug af tiden. Det er ikke helt så kedeligt som det lyder
Fed kÞreskole
Fed kÞreskole. Gode lÊrer, som gÞr undervisningen spÊndende
God fÞrstehjÊlp og sÞde medarbejder
God fÞrstehjÊlp og sÞde medarbejder
God fÞrstehjÊlps kursus
Ekstra ordinÊr god oplevelse
Ekstra ordinÊr nÊrvÊrende, og fantastisk oplevelse, at kunne tage sit kÞrekort nede ved Skolevogn.dk Jeg havde den store fornÞjelse af at have Nils som kÞrelÊrer, og i mange henseender "mentor" Bedre menneske til at lÊre fra sig, skal man lede lÊnge efter! Jeg har i dag fÃ¥et mit kÞrekort, efter en proces der gik som smurt, og med bestÃ¥ede prÞver i fÞrste forsÞg. Dette er jeg ikke et sekund i tvivl om, ville have vÊret en stÞrre udfordring hvis ikke det havde vÊret for sÃ¥ god en oplÊring. Jeg takker, og har de stÞrste anbefalinger til Nils og Tommy ððœ
Rigtig god kÞreskole
Rigtig sÞde kÞrelÊrere som engagere sig for sine elever, kan klart anbefales
En kÞreskole af verdensklasse!
Efter at have taget mit kÞrekort hos Skolevogn.dk, må jeg bare sige, at det virkelig har vÊret fantastisk at tage kÞrekort her!
Både til fÞrstehjÊlpskursus, teori- og kÞretimer har jeg blevet mÞdt af både ekstremt sÞde, venlige og engagerede lÊrere, som ikke bare har fået lÊrt mig alle de ting, jeg har haft brug for, men også gjort undervisningen sjov og spÊndende!
På kÞreskolen har jeg heller aldrig skullet vÊre bange for at lave fejl, for kÞrelÊrererne har altid vÊret rolige, fået mig til at fÞle mig tryg og fundet en vej til at hjÊlpe mig af med fejlene.
Den stÞrste anbefaling herfra, nÃ¥r man vil have et kÞrekort!ð
Jeg tog et fÞrste hjÊlpkursus
Jeg tog et fÞrste hjÊlpkursus, wow.
Jeg kan varmt anbefale Skolevogn! Underviseren var super tålmodig, rolig og god til at forklare tingene, plus så var han sjov, hvilket jeg også synes gjorde en stor fordel. Det har vÊret en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og jeg er så glad for, at jeg valgte lige prÊcis skolevogn at tage mit kursus
FÞrstehjÊlp ved Kuno
Kunos fÞrstehjÊlps hold var meget lÊrerigt og spÊndende!!
Kan klart anbefales
Aalborgs bedste kÞreskole!!!
Jeg har nu taget mit kÞrekort hos skolevogn.dk, og det har vÊret en fantastisk oplevelse! Allerede fra fÞrste dag fÞlte jeg mig tryg og i gode hÊnder. KÞrelÊrerne er sÃ¥ sÞde, og virkelig dygtige til at forklare tingene, sÃ¥ man fÞler sig sikker og godt klÊdt pÃ¥. De tager sig tid, lytter og sÞrger for, at man fÞler sig tryg hele vejen. Jeg har glÊdet mig til hver eneste time, bÃ¥de teori og kÞrsel. Tusind tak for et trygt, lÊrerigt og hyggeligt forlÞb. SÃ¥ en kÊmpe anbefaling her fra, hvis du gerne vil have en fantastik kÞrekort oplevelseâºïž
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole! Dygtig underviser, god stemning og effektivt forlÞb. Klart anbefalet!
Smerte fri !
Smerte fri! God humor, velformulernde, behagelig, tryg ,undervisning. Med masser af lÊring! Ikke mindst det er den 100 procent rigtige underviser, som har masser af livs erfaringer, han glÊdeligt deler med undervisere, det gÞre undervisningen spÊndende, og lÊrigt !
Tak til Kuno ! ð for at jeg nu er en sikker og tryg fÞrstehjÊlper med masser af viden, og klar til at hjÊlpe, uden panik og stress ð
Virkelig fed oplevelse
Jeg var til fÞrstehjÊlps kursus ude hos dem, og havde en relativ sjov dag, i forhold til, at det måske normalt er et lidt tungt emne i tidsrummet 9-17.
KÊmpe ros til Kuno, som mÞdte op med godt humÞr og humor. Var vild med vittighederne, og humoren!
Kan klart anbefales til andre.
Skolevogn er en klar anbefaling
Skolevogn er en klar anbefaling. Jeg er blevet lÊrt på en god og underholdne måde, at kÞrer bil og lÊrer teori
Er meget tilfreds af valg af kÞreskoleâŠ
Er meget tilfreds af valg af kÞreskole hos skolevogn. Har haft Niels til teori og Tommy som kÞrelÊrer, hvilket jeg har vÊret meget glad for hele vejen igennemð En super hyggelig kÞreskole med plads til sjov. Kan klart anbefales.
KÊmpe fornÞjelse
Jeg har vÊret meget glad for at tage kÞrekort hos Skolevogn.dk. De er nogle super dygtige, sÞde og sjove kÞrelÊrer. Et hyggeligt og trygt sted at lÊre. En klar anbefaling fra min side:)
Bedste kÞreskole i Aalborg
Jeg har taget kÞrekort hos Skolevogn.dk, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre kÞreskole end skolevogn. De tilbyder de sÞdeste og bedste teori/kÞrerlÊrer i Aalborg. Denne kÞreskole kan klart anbefales, man fÃ¥r det bedste forhold til sine kÞrelÊrer, man bliver helt ked af at skulle forlade demð det har vÊret en fornÞjelse at tage kÞrekort hos jer, og Skolevogn.dk kan kun anbefales!!ð
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole med gode og sÞde lÊrere. Undervisningen er både grundig og overskuelig, og kÞretimerne er trygge og lÊrerige. Jeg vil klart anbefale skolevogn.dk :)
Aalborgs bedste kÞreskole!!
Som "lidt" (ret meget) oppe i årene der ikke vidste hvordan man starter en bil var jeg en temmelig anspÊndt elev. Men min kÞrelÊrer hos Skolevogn.dk, Tommy, gjorde det med stor humor og en engels tålmodighed til en rigtig god oplevelse - selv når jeg glemte at kigge i spejlene - igen! Så hvis du tror du er for gammel til at lÊre at kÞre, så tÊnk om - det er både muligt og virkelig sjovt hos Skolevogn.dk!
Super kÞreskole ! Kan varmt anbefales !
TAK (Nils Rosa) for at give min datter Ida den bedste oplevelse med at tage kÞrekort. Teori- og kÞreprÞve bestået i fÞrste hug. Ida synes, det har vÊret så god, tryg og personlig en oplevelse, at tage kÞrekort hos jer :-) Vi vender helt klart tilbage med lillebror og lillesÞster, når de er klar til kÞrekort om nogle år.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ