Jeg havde fÃ¥et forÊret en lÊkker rom adventskalender, hvori der var sneget sig en mindre fejl ind. Efter hurtig respons pÃ¥ mail, blev fejlen rettet op og ovenikÞbet med lidt ekstra goder. SÃ¥ forud... ãã£ãšèŠã
Jeg kan kun skamrose Skotlander Rum pigerne og drengene! Meeega hjÊlpsomme, hurtig feedback og fantastiske varer. (Har en svaghed for den sÞde rom GREAT DANE RUM Barrel Aged og kan VARMT anbefale... ãã£ãšèŠã
Meget tilfreds med bÃ¥de mine vare og kundeservice - pris og kvalitet hÊnger selvfÞlgelig sammen.. Havde spÞrgsmÃ¥ til min ordre, fik svar samme dag, alt blev fikset. Super sÞde mennesker bag dette k... ãã£ãšèŠã
Dansk rom i verdensklasse, rigtigt flinke og dygtige mennesker, med en bred viden omkring rom, gin og andet. Hvis man tilmelder sig nyhedsbrev fÃ¥r man del i den gode viden omkring hvordan og hvorlede... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Prisvindende spiritus produceret af Familien Skotlander i Nordjylland ð¥. BesÞg vores lokaler i Pandrup eller kÞb online pÃ¥ skotlander.com
Hjulmagervej 19, 9490, Pandrup, ãã³ããŒã¯
- post@skotlander.com
- skotlander.com
God hjemmeside der er nem at navigereâŠ
God hjemmeside der er nem at navigere i. 2 dage efter bestillingen kom varen - 6 stk romglas. Der var gået et lille skår af det ene, hvorefter jeg ringede til Skotlander. De bad hverken om billeder eller anden form for bevis. Der var tillid til mig som kunde, hvilket var skÞnt og ganske ukompliceret for mig. 2 dage efter kom der et nyt glas. Det kaldes service - tak for det. Jeg vender tilbage.
Med venlig hilsen Lone SÞgaard Hamburger
XO en super rom fra Skotlander
Jeg har netop kÞbt Jeres XO rum, og den gjorde meget lykke i vores lille romklub.
En super anderledes rom fra Skotlander.
Kan absolut anbefales.
En super god rom
En super god rom og en meget vidende kompetent salgsperson
Super glas og hurtig levering
Hurtig levering ,herligt sÃ¥ kunne jegâŠ
Hurtig levering ,herligt så kunne jeg straks smage på jule rommmen så var rigtig lÊkker
God forretning med en utrolig god kundeservice
God forretning med en utrolig god kundeservice. Jeg kÞbte 3 flasker og fik 4. Det kalder jeg kundeservice.
Kender Great Dane. Har prÞvesmagt den. KÞb til gÊsterne på min fÞdselsdag, hvor gÊsterne også skal have lov at smage
LÊrerigt besÞg
Super oplevelse
God rundvisning
Gode varer i butikken
Super ide med alkoholfri gin ð
spÊndende
spÊndende, god og informativ oplevelse. kommer igen for at kÞbe flere produkter
Fantastiske produkter
Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering. Flot
Anderledes glas der ligger godt i hånden og giver en god fornemmelse for duft og smagen
LÊg roligt dine indkÞb ved Skotlander Rum
Fantastisk virksomhed
Professionel
Hurtig levering
Meget flot gaveindpakning - den vakte glÊde
Havde kÞbt en sort magnetlås kasse
Rigtig rigtig lÊkker gin
En rigtig dejlig Rom med masser afâŠ
En rigtig dejlig Rom med masser af smag. Hurtig og effektiv service og levering.
Har lige modtaget " Kvartalets " rom Dec. 23
Har lige modtaget " Kvartalets " rom, Rom No 12 , igen et fantastisk velsmagende produkt , utroligt i kan blive ved !!!! super
go weekend !!
glÊder mig til SÞndag til at " gensmage " Great Dane 10 , som 2 test i advendtskalender . mvh. Uffe
En lÊkker kasse
Black Week med hollandsk Auktion er et HIT...
Fik kÞbt 2 kasser "blandede bolsjer" sidste år til Black Friday på hollandsk auktion og var igen i år heldig og få en kasse med 6 flasker rom som jeg glÊder mig til at smage. Syntes dog bedst om de blandede kasser, hvor specielt likÞrerne overraskede positivt (jeg er normalt ikke fan af likÞr).
FANTASTISK godt tilbud til prisen og de rom jeg p.t. har smagt er rigtig gode i både duft og smag.
Helt igennem en fantastisk julerom og champagne gin
Helt igennem en fantastisk julerom bÃ¥de ren og i varm cacao. Jeg kÞbte min fÞrste julerom sidste Ã¥r og mÃ¥tte have endnu en i Ã¥r - det bliver nok en tradition ðð den smager ogsÃ¥ godt i cola i sommervarmen...
Vi kÞbte også en champagne gin som er blÞd og lÊkker, så den kÞbte vi også igen i år.
vi er blevet faste kunder
Utrolig hurtigt levering.
Utrolig hurtigt levering.
God og forsvarlig indpakning.
Julerommen er fantastisk god.
Det er service.
Jeg kÞbte 2 flasker på på hjemmesiden. Mht. den ene flaske var der sket en fejl i lageroptÊllingen. Der blev ringet til mig med et tilbud om en erstatningens flaske til samme pris. Det er service.
Hurtig og prÊcis levering til en god pris
GlÊder mig til at smage