Jeg havde fÃ¥et forÊret en lÊkker rom adventskalender, hvori der var sneget sig en mindre fejl ind. Efter hurtig respons pÃ¥ mail, blev fejlen rettet op og ovenikÞbet med lidt ekstra goder. SÃ¥ forud... ãã£ãšèŠã
Jeg kan kun skamrose Skotlander Rum pigerne og drengene! Meeega hjÊlpsomme, hurtig feedback og fantastiske varer. (Har en svaghed for den sÞde rom GREAT DANE RUM Barrel Aged og kan VARMT anbefale... ãã£ãšèŠã
Meget tilfreds med bÃ¥de mine vare og kundeservice - pris og kvalitet hÊnger selvfÞlgelig sammen.. Havde spÞrgsmÃ¥ til min ordre, fik svar samme dag, alt blev fikset. Super sÞde mennesker bag dette k... ãã£ãšèŠã
Dansk rom i verdensklasse, rigtigt flinke og dygtige mennesker, med en bred viden omkring rom, gin og andet. Hvis man tilmelder sig nyhedsbrev fÃ¥r man del i den gode viden omkring hvordan og hvorlede... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Prisvindende spiritus produceret af Familien Skotlander i Nordjylland ð¥. BesÞg vores lokaler i Pandrup eller kÞb online pÃ¥ skotlander.com
Hjulmagervej 19, 9490, Pandrup, ãã³ããŒã¯
- post@skotlander.com
- skotlander.com
GlÊder mig til at forÊreâŠ
GlÊder mig til at forÊre adventskalenderne vÊk.
Fremragende
Jeg har vÊret så heldig. At hver gang jeg bestiller på webshoppen, inden klokken 15. Så har jeg mine varer dagen efter. Det er den bedste service, jeg har fået fra alle webshops.
En rigtig fin rundvisning hvorefter viâŠ
En rigtig fin rundvisning hvorefter vi bestilte en flaske rom. Alt fungerede perfekt fra bestillling til levering. Kan kun anbefale Skotlander til andre.
Super hurtig til at sende varen ogâŠ
Super hurtig til at sende varen og pakket godt ind. Handler helt klart her igen.
Overskuelig hjemmeside, med virkeligt gode flasker
Overskuelig hjemmeside, nem bestilling og hurtig problemfri levering. Jeg er meget glad for både deres rom og gin. Så har handlet flere gange, og kommer helt sikkert igen :-)
Topklasse produkter og god betjening
Tilfreds kunde
Nemt at bestille-hurtig levering-virkelig god smag på deres rom
Meget fin service
Meget fin service i f.m. gratis Herbie ginsmagning.
TÊnk der faktisk findes service der ude!!!
Som forbruger er jeg snart van til at blive bollet i anus (undskyld mit franske) og da jeg Ã¥bnet min Rom tÞnde fra skotlander blev jeg ramt af en lussing af duft fra en Rom pÃ¥ 55% da jeg opdager at dunken med Rom ikke har vÊret lukket og at alt pap bare sejler i Rom tÊnker jeg âhvorfor sker det her altid for migâ jeg kontakter skotlander med det samme og oplever noget ligene verdens bedste service.. de undskylder og lover mig at de finder en lÞsning⊠fÃ¥ hverdage efter fÃ¥r jeg besked pÃ¥ at en pakke er pÃ¥ vej.. de sÞde at snakke med og jeg er glad for der stadig findes god service der udeâŠ
Hurtig levering og god forsvarligâŠ
Hurtig levering og god forsvarlig indpakning.
Amazing rum + Amazing experience
Amazing rum, and amazing people. You have to visit, hear the story and taste the wonderful rum...
Vi har vÊret til rom smagning ogâŠ
Vi har vÊret til rom smagning og rundvisning. Det var en rigtig dejlig, hyggelig, spÊndende og lÊrerig aften. Hvor vi fik smagt masser af god rom, tappede selv en lÊkker rom og hÞrt spÊndende historier i deres flotte nye butik og smagerum.
Kan klart anbefales!
Romsmagning 10/2-23
Arrangementet var virkelig godt, isÊr pga. de info og samtaler vi havde med Anders omkring jeres rom eventyr
Fantastisk lille butik at handle i.
Fantastisk dejlig butik at komme på besÞg i.
Var til jeres lagersalg d. 14/1-23.
Det blev godt nok lidt dyrt, men jeg fik også mange varer til billige priser.
Når man kommer til jeres butik kan se ind i produktionen og se lageret når man skal op i butikken og handle.
I er fantastiske imÞdekommende og venlige.
Mvh. Anders.
Rom i verdensklasse
Hvis man tilmelder sig nyhedsbrev får man del i den gode viden omkring hvordan og hvorledes rom laves, smages etc. Der kommer også info om nye produkter
Plus en overraskelse
Hurtig levering - sikker indpakning med "glas" mÊrkat. Der var også en lille ekstra ting i pakken :)
Super fine glas
Super fine glas. Dejligtð
Fin indpakning og en lille overraskelse, kan man Þnske mereð²âïžâïž
Fantastisk flaske julerom fraâŠ
Fantastisk flaske julerom fra Skotlander.com Hurtig og god levering, kan kun anbefale indkÞb her ðð
Fan af SkotlanderâŠ
Har i flere år vÊret fan af Skotlander rom, må sige at de endnu ikke har skuffet, samt når man er på besÞg i Pandrup at fÞle sig velkommen og får nogle hyggelige fortÊllinger om de forskellige rom.