äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skovgaard VVS A/S er en vvs-virksomhed med mange års erfaring i faget. Vi er en lille virksomhed, der gennem årene har lÞst et vÊld af både store og små opgaver i private hjem og på arbejdspladser. Som lille virksomhed, er det kundernes tilfredshed, vi...
é£çµ¡å
VandtÃ¥rnsvej 67, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- skovgaardvvs.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi bestilte skovgaard vvs til at skifteâŠ
Vi bestilte skovgaard vvs til at skifte 3 radiatore, og kunne forstå der var kommet nye ejere. ihvertfald blev vi behandlet proffesionelt og super service! Gustav var hurtig til at skifte radiatorerne, inden for aftalt tidsramme. punktlig og rigtig fine priser.
kan kun anbefale skovgaard vvs, vi vender helt klart tilbage nÊste gang vi skal have hjÊlp fra en vvs'er igen.
Skovgaard vvs var forbi for atâŠ
Skovgaard vvs var forbi for at renoverer mit kÞkken. Hele forlÞbet er gået rigtig fint, og er meget tilfreds med både arbejde og pris. Kan klart anbefales.
Skovgaard VVS gjorde drÞmmene tilâŠ
Skovgaard VVS gjorde drÞmmene til virkelighed! Med et Þje for detaljen, fandt de muligheder og lÞsninger vi ikke selv havde kunne drÞmme om, og nu har vi to drÞmme badevÊrelser, som opfylder alle vores behov og dertil er Êstetisk smukke! Kan varmt anbefale Skovgaard VVS ð
Jeg fortryder inderligt jeg ikke fikâŠ
Jeg fortryder inderligt jeg ikke fik lÊst andre anmeldelser fra denne virksomhed fÞr, da det tyder på at andre har ligesom os fået en dårlig oplevelse med dem. Vi vil ellers gerne stÞtte en lokal virksomhed men de er bestemt ikke nogen vi vil anbefale. Overcharger på komponenter og tid. Hold dig vÊk fra dem
VÊlg ikke dette firma
Jeg kan desvÊrre kun tilslutte mig Þvrige kommentarer omkring snyd på timer og priser. Jeg blev bl.a faktureret 3 timer a 650 dkk for bestilling af basis reservedel til en pris gange 4.
De snyder på timerne og på priserne
De snyder på timerne og på priserne. Alle reservedele ganges prisen med mindst fire på fakturaen. Hold dig vÊk fra det selskab.
FÞrste indtryk var godt
FÞrste indtryk var godt, da de rykkede hurtigt ud og var på adressen en halv time senere.
EfterfÞlgende var forlÞbet desvÊrre ikke så tilfredsstillende. Jeg fik skiftet alt indmad på et 12 år gammelt toilet, uden kommunikation omkring at det havde vÊret billigere at få et nyt toilet. Arbejdet med at skifte det hele fejlede ikke noget, og toilettet virker igen, men jeg mener bestemt at de burde have vejledt bedre.
Firmaet reagerer ikke på henvendelse omkring dette.
Kan desvÊrre kun fraråde at benytte dem.
Kreativ regning
Fik udfÞrt arbejde der tog i alt med kÞrsel 1 1/2 time. Fik så en regning på 2 1/2 time. Jeg havde helt tjek på start og afslutning af opgaven.
Klagede og fik et afslag på en halv time uden begundelse. Den sidste halve time jeg blev snydt for er grunden til at jeg kun giver en stjerne.
Her var der heldigvis tale om et relativt lille belÞb, men tÊnker hvor galt det kunne vÊre gået på en stÞrre opgave.
Kan ikke anbefale firmaet.
FortÊl mig nu bare et tidspunktâŠ
Jeg ringer for at aftale et tidspunkt hvor de skal lukke for vandet i opgangen i maks. 1 time. Det er kun dem der har adgang i ejendommens kÊlder.
De skal bare lukke, ikke fixe noget i min lejlighed da jeg vil bruge min egen VVS som jeg ved laver tingene i rigtig hÞj kvalitet.
Pr. tlf. informeres jeg bl.a. om at det er dyrere at få gjort i ydertiderne, hvilket giver fin mening. Jeg spÞrger manden om hvornår de tidsrum er - til min store overraskelse kan/vil han ikke svare konkret på det. Jeg skal vide hvornår deres timepris Êndres: er det fÞr kl. 06.30? efter kl. 14? kl 17.30? Jeg spÞrger 3 gange yderligere i samtalen - men han undviger at svare.
Når en servicevirksomhed ikke kan svare på konkrete spÞrgsmål: som fx tider for prisÊndringer, tÊnker jeg med det samme: uÊrligt forretningsforetagende. Luskeri, hemmeligheder og ingen gennemsigtighed - ikke noget jeg anbefaler nogen i mit netvÊrk.
Dodgy og undvigende svar er simpelthen ikke i orden.
2 stjerner, fordi jeg endnu ikke har oplevet deres faglighed i praksis, og dét bÞr de vel have en chance for at vise niveauet af. Men det overlader jeg til andres erfaring - det bliver ikke hjemme hos mig.
Hurtig og meget hjÊlpsomme
Hurtig og meget hjÊlpsomme, da vi stod i en akut situation, med 5cm vand i vores kÊlder, nÊtop hjemvendt fra ferie.
Det utÊtte vandrÞr blev hurtigt ordnet, og kÊlderen tÞmt for vand, og derefter kom de med affugtere, så vandskader var hurtigt afhjulpet.
Fagligt hÞjt niveau og god service
Vi kan overhovedet ikke tilslutte os de 2 nedenstående anmeldelser af Skovgaard VVS. Vi har flere gange brugt firmaet i vores hus, til vedligeholdelse og ombygning, og har kun oplevet god service, og fagligt hÞjt niveau.
HÃ BLÃS kommunikation
Hà BLÃS kommunikation. Jeg kan desvÊrre KUN tilslutte mig den forrige anmeldelse. Vi nÃ¥ede dog heldigvis ikke sÃ¥ langt, at de rent faktisk kom ud til os. Men selve kontakten og kommunikationen kunne ikke vÊre mere amatÞragitg! Den var sÃ¥ ringe, at det nÊste blev en vittighed til sidst. Vi havde lavet en aftale - men de dukkede ikke op. De mente, at jeg ikke havde bekrÊftet aftalen...SÃ¥ tjekkede jeg Trustpilot og sÃ¥ den forrige anmeldelse - og TAK for det, sÃ¥ slap vi for yderligere bÞvl. Vi brugte i stedet G. StrÞmann pÃ¥ JÊgersborg Alle og fik en fantastik service.
Jesus det er hådlÞst..
Dyrt - ulovlig installation - ekstra regning for at gÞre projekt fÊrdig - Alle dine fordomme om VVS'ere samlet i et firma.
Kan du huske de der drenge bagerst i klassen i de store klasser i folkeskolen? De var for smarte til at blive rigtige tabere, men alligevel for moralsk anlÞbne og dovne til at drive deres liv til noget. De er nu smede i Skovgård VVS.
De er nu blevet 50 år og overvÊgtige og ligemeget hvad er det DIN skyld. Også at vandmålere skal måle forbrugsvand eller at varmerÞr skal isoleres. Den slags er åbenbart ikke normalen i Skovgård VVS.
Jeg kan simpelthen ikke forstå hvad der får den slags mennesker til at stå op om morgnen. Sadisme overfor kunder og medmennesker? Så dårligt selvvÊrd at penge og den nÊste forkerte faktura er selve livsindholdet?
Jeg ved det ikke, men du kan jo selv prÞve at hyre dem til nye tagrender og se showet..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã