Skrev til dem vedr et spÞrgsmÃ¥l omkring min bestilling men fik intet svar overhovedet. Heldigvis var det ikke noget alvorligt men mener de burde have givet respons. Derudover skal du ALTID tjekke anm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nem og enkel mÃ¥de at booke en fantastisk rejse pÃ¥. Vi blev mÞdt med Ã¥bne arme af supporten og fik svar pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l. Hjemmesiden er super nem at navigere i og det er nemt at holde overbl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft en utrolig behagelig samtale med Maria fra skov rejser. Hun gjorde mig tryg ved min beslutning om at bestille rejse igennem dem. Hun er virkelig hjÊlpsom og ville gÞre alt for at imÞd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fint pakke rejse vi fik til Egypten til hotellet La Rose Waves dog lever hotellet selt ikke op til de 4 stjerner samt billeder fra hjemmet siden. Vi er ankommet til et hÃ¥rdt ned slidt hotel hvor selv... ãã£ãšèŠã
Vi vil fortsat vÊre Danmarks bedste platform til at sÞge efter charterrejser - hos tyske rejsebureauer. Vi sÊtter en Êre i at gÞre livet nemt for jer. God sÞgelyst på www.skovrejser.dk !
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Altid fantastisk service og hjÊlpsomhed, vi foretrÊkker til enhver tid at rejse med Skov Rejser

SkovRejser.dk ããã®åç
Super god service og hurtig respons pÃ¥ henvendelser. Har rejst med Skov rejser flere gange og âïžâïžâïžâïžâïž hver gang

SkovRejser.dk ããã®åç
Jeg har bestilt rejser igennem skovrejser nu mange gange og de har altid en rigtig god og effektiv kundeservice.
Meget behjÊlpelige og yders flinke.

SkovRejser.dk ããã®åç
Vi har flere gange benyttet skov rejser og kan virkelig anbefale rejse bureauet.. De står altid klar, hvis der er spÞrgsmål.. Og deres hjemmeside er overskuelig og med en svarbot som klarer spÞrgsmål ellers bliver man videre stillet til dem selv..

SkovRejser.dk ããã®åç
Meget billig rejseð€ Nem at bestille pÃ¥ nettetð

SkovRejser.dk ããã®åç
Godt og nemt at bestille rejsen på skovrejser. Mindre at tÊnke på

SkovRejser.dk ããã®åç
Lovede at de kunne det hele, men kunne alligevel ikke levere rejsen da det kom til stykket

SkovRejser.dk ããã®åç
Jeg har haft et par spÞrgsmål i forbindelse med vores rejse ved Skov og de svarer lynhurtigt og er klar til at hjÊlpe med det samme.

SkovRejser.dk ããã®åç
Super rejsebureau, svarer meget hurtig på spÞrgsmål.
Altid en fornÞjelse.

SkovRejser.dk ããã®åç
Vi skal have en ferie i uge 9 og finder en fin rejse til Tenerife og alt er godt. Da vi prÞver at booke går noget galt med betalingen, og vi taler med vores bank dagen efter og de siger der ingen problemer er, og kunne ikke se vi havde prÞvet at booke.
I dag 2 dage efter så lykkes det at booke samme rejse, desvÊrre er prisen steget med over 1000kr for den nÞjagtige samme rejse, fly, transfer og alt.
SÃ¥ husk nÃ¥r i ser en god pris ved skovrejser.dk sÃ¥ sÞrg for at book med det samme, fordi det bliver ikke billigere at venteðð»
Vi glÊder os dog stadig rigtig meget til at komme afsted og nyde varmenð

SkovRejser.dk ããã®åç
Tenerife 3 uger. Alt fungerer perfekt. Lige fra Hamborg lufthavn, shuttel til hotellet og returrejse.

SkovRejser.dk ããã®åç
bestiller en rejse til 44092 kr vil betale med mastercard og bliver smidt af hjemmsiden, prÞver så med visa kort med samme resultat.
vÊlger så at betale med en regning og så stiger rejsen med 700 kr, vil så klikke videre og bestille parkering,men det link virker heller ikke ?
håber rejsen bliver god, men bestillings / betalingen var bÞvlet.
Wow sikke en service
Henrik fra skovrejser kontakter mig, og vi finder en super lÞsning,man kommer altså langt med en god dialog.

SkovRejser.dk ããã®åç
altid dejligt, at finde sin nÊste ferie igennem skov rejser :-)

***** 5 stjerner er nÊsten ikke nok
Vi har bestilt mange rejser gennem Skov rejser og de har vÊret enestående hver gang. En klar anbefaling både på pris og i hÞj grad på service.

SkovRejser.dk ããã®åç
Rigtig fin og overskueligt at bestille sin ferien. Har også fået svar på de spÞrgsmål jeg har haft inden jeg bestilte. Kan kun anbefale. Endda kunne vi spare 1700 kr. ved at kÞbe rejsen her i gennem end ved dask rejse beureau. Det er ok meget når rejen ialt koster 13600 kr. samme hotel, samme fly og begge fra Hamborg lufthavn.