Skrev til dem vedr et spÞrgsmÃ¥l omkring min bestilling men fik intet svar overhovedet. Heldigvis var det ikke noget alvorligt men mener de burde have givet respons. Derudover skal du ALTID tjekke anm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nem og enkel mÃ¥de at booke en fantastisk rejse pÃ¥. Vi blev mÞdt med Ã¥bne arme af supporten og fik svar pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l. Hjemmesiden er super nem at navigere i og det er nemt at holde overbl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft en utrolig behagelig samtale med Maria fra skov rejser. Hun gjorde mig tryg ved min beslutning om at bestille rejse igennem dem. Hun er virkelig hjÊlpsom og ville gÞre alt for at imÞd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fint pakke rejse vi fik til Egypten til hotellet La Rose Waves dog lever hotellet selt ikke op til de 4 stjerner samt billeder fra hjemmet siden. Vi er ankommet til et hÃ¥rdt ned slidt hotel hvor selv... ãã£ãšèŠã
Vi vil fortsat vÊre Danmarks bedste platform til at sÞge efter charterrejser - hos tyske rejsebureauer. Vi sÊtter en Êre i at gÞre livet nemt for jer. God sÞgelyst på www.skovrejser.dk !
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Mega god kundeservice - hurtig svar på al henvendelse.
Vi rejste til sunlight garden i Side Tyrkiet.
Billeder af hotellet og vÊrelser burde tages om , for det hele er meget bedre og pÊnere end hvad billederne viser. Virkelig et fantastisk sted.

SkovRejser.dk ããã®åç
Efter vi havde fundet vores rejse var der alligevel nogle tvivlsspÞrgsmål. Skrive på chatten, og selvom der ikke blev svaret med det samme - for det var jo ikke akut - så blev mine spÞrgsmål undersÞgt grundig og vendt tilbage med svar. Nu er vi trygge ved at rejse og ved vi altid kan skrive til SkovRejser igen hvis vi har flere spÞrgsmål.

SkovRejser.dk ããã®åç
Vi rejste til Kreta med Alltours, hvor vi havde booket et dobbelt vÊrelse eller to enkelt vÊrelser, vi var 4 voksne og betalte for 4 voksne.
Vi fik et enkelt vÊrelse med 4 senge og en balkon med plads til 2.
Vi har naturligvis klaget over det, både igennem Skov rejser og Alltours.
Klagen behandles af Alltours og ikke Skov rejser og da Skov rejser er en 3. samarbejds partner blev klagen annulleret uden form for mulighed for at anke af Alltours, eller uden hjÊlp fra Skov rejser.
Så derfor bÞr man tÊnke sig grundigt om, inden man prÞver at spare penge ved at booke gennem Skov rejser. Vi kommer IKKE til at gÞre dette igen !!!

SkovRejser.dk ããã®åç
Har rejst gennem Skov Rejser adskillige gange, da rejserne er noget billigere end i DK. Derudover får man en fantastisk service fra samtlige medarbejdere. Tak Skov Rejser.
M V H
Flemming Schaleck

SkovRejser.dk ããã®åç
Fin service. ImÞdekommende. Er altid hurtig med hjÊlpen, når man har brug for det,
FÞlger op på om problemet er lÞst og rigtig god hjÊlp mht oversÊttelse af mails fra den tyske udbyder
Vi har benyttet dem, et utal af gange over år, altid vÊret meget tilfreds

SkovRejser.dk ããã®åç
Jeg bestilte en rejse fredag omkring midnat, til tirsdag nat, 4 dÞgn senere.
Jeg skrev lÞrdag mht. flybilletter, en medarbejder fra Skovrejser svarede tilbage meget hurtigt (Amalie).
Hun gav mig vejledning i hvorfor flybilletterne ikke var kommet endnu, det gav ret god mening da det jo var weekend.
Hun lovede mig at vende tilbage mandag, jeg var inde at kigge på min mail sÞndag og der havde hun allerede vÊret på igen og svaret mig, hvilket hun ikke havde lovet - da jeg vågner mandag har flyselskabet sendt billetterne og jeg kunne så selv informere Skovrejser om at jeg havde modtaget dem, de svarede tilbage med det samme.
Rigtig god oplevelse indtil videre - jeg skal jo ogsÃ¥ hjem igen ð
/Kris

SkovRejser.dk ããã®åç
Meget nemt og bestille rejser på deres hjemmeside, mulighed for og rejse det antal dage man har lyst til ( vi havde 9 overnatninger)
Vi mangle nogen dokumenter fra det tyske rejseselskab, men skov rejser tog hånd om det indtil der var 100% styr på det hele.
Jeg har kun haft gode oplevelser med skov rejser.

SkovRejser.dk ããã®åç
Det giver ingen mening at man får al den vigtige informationkun på tysk, når man booker gennem et dansk rejseselskab. Heller ikke selvom der er et samarbejde med tysk bureau

SkovRejser.dk ããã®åç
KÞb af rejse ved Skov var uden problem. At det hotel, deres partner beskrev som 4 stjernet og med fokus på god mad, så må vÊre en gammel beskrivelse kan de dårligt gÞre for.
Hotel var meget slidt, slÞvt personale, meget sparsom buffet på alle tider af dÞgnet osv. De 4 stjerner kan let skÊres ned til 2

SkovRejser.dk ããã®åç
Bestille rejse ved skov rejser mandag med betaling med Visa kort alt blev godkendt med afgang om torsdagen, det gik fint og turen derned var også fin, så begynder det at blive trÊls, lÞrdag fik jeg en mail om at tui ikke havde modtaget pengene og jeg skulle betale inden mandag ellers blev vi smidt ud af hotellet, jeg fik fat i min bank selvom det var lÞrdag og fik lavet en straks bankoverfÞrsel som kostede 400 kr, den kunne fÞrst gå igennem om mandagen, som jeg fik fortalt jer, det var fint sagde i, mandag trÊkker de pengene, men vi får stadigvÊk et nyt brev om at vi vil blive smidt ud tirsdag kl 12 hvis vi ikke betaler,som vi har gjort, jeg spÞrger gentagne gange om at få bekrÊftelse om at i har modtaget pengene, som jeg ikke får fÞr tirsdag aften, så vi har brugt 4 dage af vores ferie på dette cirkus med trusler om at blive smidt ud af hotellet Þv Þv Þv ikke lige det man har brug for på ens ferie med familien, det kunne måske vÊre en ide at lave jeres hjemmeside sådan at dette ikke kan ske igen, alt betaling ikke går igennem pga belÞbsgrÊnse det kan ikke vÊre fÞrste gang det har sker

SkovRejser.dk ããã®åç
Igen igen har vi fundet en billig rejse igennem Skov Rejser.

SkovRejser.dk ããã®åç
Vi bookede rejse til Tyrkiet i uge 27.Jeg kontaktede Skov rejser (ingen ventetid) inden og fik kompetent sparring om hvilket tyske rejsebureau, jeg med fordel kunne vÊlge. Fordelen er at rejsen med adgang til de tyske rejsebureauer kan gÞres mere fleksible end med de danske med mulighed for at rejse f.eks 8 dage, som vi gjorde.
Det skal dog forventes at rejsedokumenter er på tysk, men det giver jo sig selv. Vi booker gerne igen på denne portal.

SkovRejser.dk ããã®åç
Generelt en rigtig fin oplevelse med bestilling af rejse.
Det trÊkker dog voldsomt ned, at man ikke kan betale rejsen med sit MasterCard og dermed aktivere sin rejseforsikring.
Besked fra kundeservice er, at jeg kan vÊlge et andet rejsemÃ¥l, hvis jeg Þnsker at betale med MasterCardâŠâŠ..

SkovRejser.dk ããã®åç
Hver gang jeg sÞger på deres hjemmeside, for en bestemt periode, får jeg én pris på forsiden. Når jeg vÊlger et rejsemål, Êndre prisen betydet opad. Et kÊmpe irritationsfaktor, hvor Skov rejser virker meget useriÞs, og her slutter min oplevelse med dem, for hvad kommer også, når de på den måde ikke overholder danske regler, trods de er tyske, men bevidst har danske kunder som de primÊre.

SkovRejser.dk ããã®åç
God og prof hjÊlp, ved kÞb af rejse igennem dem og deres samarbejdspartner i Tyskland.
Vi ser frem til en god ferie med super service og gode guider.

SkovRejser.dk ããã®åç
Vi har vÊret en uge på Mallorca formidlet af Skov Rejser. Man skal vÊre obs på at alle rejsedokumenter er på tysk, men vi havde en god oplevelse og booker gerne via Skov igen.

SkovRejser.dk ããã®åç
Skovrejser har en fantastisk service, hjÊlp os med spÞrgsmål flere gange inden afrejse, og hvordan vi skulle forholde os da vi ikke fik besked på hvornår vi bliv afhentet fra hotellet så ja i burde få flere stjernet
Det som stjerne trÊkker så meget ned er at skovrejser er formidler
Og ferien Touristik gik alt endelig også fint
Ind til vi skulle hjem
Hvor vi ikke for besked på hvad tid vi bliver hentet af bussen.
Derfor snakker vi med guiden flere gange som ikke kan engelsk, ja godt nok et tysk selvskab men normalt kan guiden alligevel engelsk om hun bare ikke ville eller ikke kunne ved jeg ikke
Når men guiden formoder at sige flere gange det ikke er hende problem og smÊkker på
Det er sådan reception ringer og siger de ikke har modtaget papir, med tid, de for et andet nr og ringer over 30 min uden nået sker
Derfor ringer de til hende igen hvor hun også siger det ikke er hendes problem og smÊkker på
Til sidst ringer hotellets mange nogle gange og der er kl over 21 hvor hun igen siger det ikke er hendes problem, da de burde ha modtaget papir på hvad tid og kan ikke sige hvad tid vi bliver hentet og smÊkker på
Hotellet er i chok over den behandling de og vi for og siger også vi skal klage og måske bestille privat transfer
Da vi skal flyve kl 7 om Morgen
Og stor set mistet 1 dag pga vi skulle finde ud af transport, ja kunne regne ud det måtte vÊre om natten men hvornår
Kl 00 bliver vi enige om jo simpelhen ikke tÞr vente lÊngere, for vi kan måske 1 time senere ikke få fat i nogle så vi bestiller privat transfer og må give 520 kr
Kl 1 kommer bussen. Ja vi har jo ingen information fået så er jo for sent
Må i drÞmme vi syns det er så dårlig service af ferien Touristik og deres guide.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã