SkovRejser.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skrev til dem vedr et spÞrgsmÃ¥l omkring min bestilling men fik intet svar overhovedet. Heldigvis var det ikke noget alvorligt men mener de burde have givet respons. Derudover skal du ALTID tjekke anm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem og enkel mÃ¥de at booke en fantastisk rejse pÃ¥. Vi blev mÞdt med Ã¥bne arme af supporten og fik svar pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l. Hjemmesiden er super nem at navigere i og det er nemt at holde overbl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en utrolig behagelig samtale med Maria fra skov rejser. Hun gjorde mig tryg ved min beslutning om at bestille rejse igennem dem. Hun er virkelig hjÊlpsom og ville gÞre alt for at imÞd... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fint pakke rejse vi fik til Egypten til hotellet La Rose Waves dog lever hotellet selt ikke op til de 4 stjerner samt billeder fra hjemmet siden. Vi er ankommet til et hÃ¥rdt ned slidt hotel hvor selv... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行情報収集サむト

圓該䌁業による蚘述

Vi vil fortsat vÊre Danmarks bedste platform til at sÞge efter charterrejser - hos tyske rejsebureauer. Vi sÊtter en Êre i at gÞre livet nemt for jer. God sÞgelyst på www.skovrejser.dk !

Stolte rejseformidlere

圓該䌁業による蚘述

Samme pris som hvis man kÞber direkte ved de tyske rejsebureauer
Samme pris, men med dansk support oveni. Få overblikket over tilbuddene, samtidigt med at du har os til at hjÊlpe dig - uden at det koster ekstra. Vi lever af et provisionscut fra de tyske rejsebureauer. Det er win-win.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice - hurtig svar på al henvendelse.

Vi rejste til sunlight garden i Side Tyrkiet.

Billeder af hotellet og vÊrelser burde tages om , for det hele er meget bedre og pÊnere end hvad billederne viser. Virkelig et fantastisk sted.

2023幎8月31日

Hej Pia
Tusind tak, for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hÞre, at I har haft en skÞn ferie.
Varme hilser,
Amalie, SkovRejser.dk

Svar på chatten

Efter vi havde fundet vores rejse var der alligevel nogle tvivlsspÞrgsmål. Skrive på chatten, og selvom der ikke blev svaret med det samme - for det var jo ikke akut - så blev mine spÞrgsmål undersÞgt grundig og vendt tilbage med svar. Nu er vi trygge ved at rejse og ved vi altid kan skrive til SkovRejser igen hvis vi har flere spÞrgsmål.

2023幎8月20日

Hej Christina

Tusind tak for din venlige anmeldelse. Vi håber I får en skÞn ferie.
Varme Hilsner

Booking

Let og overskueligt at gennemfÞre booking af rejse.

2023幎8月11日

Hej Vibeke
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi Þnsker jer en rigtig god ferie, når I når dertil.

Vi rejste til Kreta med Alltours/Skov rejser

Vi rejste til Kreta med Alltours, hvor vi havde booket et dobbelt vÊrelse eller to enkelt vÊrelser, vi var 4 voksne og betalte for 4 voksne.
Vi fik et enkelt vÊrelse med 4 senge og en balkon med plads til 2.
Vi har naturligvis klaget over det, både igennem Skov rejser og Alltours.
Klagen behandles af Alltours og ikke Skov rejser og da Skov rejser er en 3. samarbejds partner blev klagen annulleret uden form for mulighed for at anke af Alltours, eller uden hjÊlp fra Skov rejser.
Så derfor bÞr man tÊnke sig grundigt om, inden man prÞver at spare penge ved at booke gennem Skov rejser. Vi kommer IKKE til at gÞre dette igen !!!

2023幎6月25日

Hej Rene

Vi er pt i dialog med dig via mail og i gang med at hjÊlpe med din klagesag.

Vi er uforstående over at du mener, der ikke er nogen hjÊlp at hente. Vi har hjulpet dig med at klage til rejsebureauet Alltours og også fortalt dem, at du ikke var tilfredse med deres fÞrste afgÞrelse. Derfor er de igang med at revurdere din sag, og klagesagen er derfor ikke helt afsluttet endnu.

Vi gÞr alt, hvad vi kan, for at Alltours vurderer klagen på et oplyst grundlag gennem relevant dokumentation. I sidste ende er det dog deres afgÞrelse, og det kan vi hos Skov Rejser ikke altid gÞre noget ved. Vi forsÞger dog ihÊrdigt pt, og vi håber, du vil trÊkke din anmeldelse tilbage, indtil sagen er afsluttet.

Katrine, Skov Rejser

Har rejst gennem Skov Rejser adskillige gange, da rejserne er noget billigere end i DK. Derudover får man en fantastisk service fra samtlige medarbejdere. Tak Skov Rejser.
M V H
Flemming Schaleck

2023幎8月2日

KÊre Flemming

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du synes om vores service og priser.

Fin service

Fin service. ImÞdekommende. Er altid hurtig med hjÊlpen, når man har brug for det,
FÞlger op på om problemet er lÞst og rigtig god hjÊlp mht oversÊttelse af mails fra den tyske udbyder
Vi har benyttet dem, et utal af gange over år, altid vÊret meget tilfreds

2023幎3月21日

Hej Connie
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for at I har kÞbt rejser gennem Skov Rejser flere gange.
Amalie, Skov Rejser

Jeg bestilte en rejse fredag omkring

Jeg bestilte en rejse fredag omkring midnat, til tirsdag nat, 4 dÞgn senere.
Jeg skrev lÞrdag mht. flybilletter, en medarbejder fra Skovrejser svarede tilbage meget hurtigt (Amalie).
Hun gav mig vejledning i hvorfor flybilletterne ikke var kommet endnu, det gav ret god mening da det jo var weekend.
Hun lovede mig at vende tilbage mandag, jeg var inde at kigge på min mail sÞndag og der havde hun allerede vÊret på igen og svaret mig, hvilket hun ikke havde lovet - da jeg vågner mandag har flyselskabet sendt billetterne og jeg kunne så selv informere Skovrejser om at jeg havde modtaget dem, de svarede tilbage med det samme.
Rigtig god oplevelse indtil videre - jeg skal jo også hjem igen 😊
/Kris

2023幎7月28日

Hej Kris
Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Vi Þnsker jer en rigtig god ferie.

Meget god service

Meget nemt og bestille rejser på deres hjemmeside, mulighed for og rejse det antal dage man har lyst til ( vi havde 9 overnatninger)
Vi mangle nogen dokumenter fra det tyske rejseselskab, men skov rejser tog hånd om det indtil der var 100% styr på det hele.
Jeg har kun haft gode oplevelser med skov rejser.

2023幎7月17日

Hej
Tusind tak for den fine anmeldelse. Den sÊtter vi pris på.
Bedste hilsner
Amalie, Skov Rejser.

Al information er på tysk?!?!

Det giver ingen mening at man får al den vigtige informationkun på tysk, når man booker gennem et dansk rejseselskab. Heller ikke selvom der er et samarbejde med tysk bureau

2023幎7月5日

Hej Christina

Skov Rejser er ikke et rejseselskab men derimod en rejseformidler. Du har altså bestilt rejsen hos et tysk rejsebureau, mens vi har formidlet rejsen på dansk via vores hjemmeside.
Når man booker gennem Skov Rejser, kÞber man rejser hos tyske rejsebureauer. Derfor vil billetter, ordrebekrÊftelse fra rejsebureauet mm. vÊre på tysk. Du har dog også modtaget en dansk ordrebekrÊftelse fra os.
Hvis der er noget i dine rejsedokumenter, du ikke har forstået eller noget, du har vÊret i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjÊlpe med at oversÊtte det.

Vi har også sendt dig en mail, hvor vi uddyber dette.

Vi håber derfor, du vil revurdere din anmeldelse af os.

Katrine, Skov Rejser

KÞb af rejse ved Skov var uden problemer

KÞb af rejse ved Skov var uden problem. At det hotel, deres partner beskrev som 4 stjernet og med fokus på god mad, så må vÊre en gammel beskrivelse kan de dårligt gÞre for.
Hotel var meget slidt, slÞvt personale, meget sparsom buffet på alle tider af dÞgnet osv. De 4 stjerner kan let skÊres ned til 2

2023幎7月9日

Hej Peter

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med at booke din rejse gennem os.

Øv oplevelse

Bestille rejse ved skov rejser mandag med betaling med Visa kort alt blev godkendt med afgang om torsdagen, det gik fint og turen derned var også fin, så begynder det at blive trÊls, lÞrdag fik jeg en mail om at tui ikke havde modtaget pengene og jeg skulle betale inden mandag ellers blev vi smidt ud af hotellet, jeg fik fat i min bank selvom det var lÞrdag og fik lavet en straks bankoverfÞrsel som kostede 400 kr, den kunne fÞrst gå igennem om mandagen, som jeg fik fortalt jer, det var fint sagde i, mandag trÊkker de pengene, men vi får stadigvÊk et nyt brev om at vi vil blive smidt ud tirsdag kl 12 hvis vi ikke betaler,som vi har gjort, jeg spÞrger gentagne gange om at få bekrÊftelse om at i har modtaget pengene, som jeg ikke får fÞr tirsdag aften, så vi har brugt 4 dage af vores ferie på dette cirkus med trusler om at blive smidt ud af hotellet Þv Þv Þv ikke lige det man har brug for på ens ferie med familien, det kunne måske vÊre en ide at lave jeres hjemmeside sådan at dette ikke kan ske igen, alt betaling ikke går igennem pga belÞbsgrÊnse det kan ikke vÊre fÞrste gang det har sker

2023幎7月10日

Hej Jan

Vi Êrger os over din oplevelse.
Problemet med betaling er desvÊrre ikke en fejl på vores hjemmeside, men en begrÊnsning banken sÊtter på udenlandske overfÞrsler. Vi har derfor forsÞgt at hjÊlpe dig bedst muligt med at få betalingen gennemfÞrt og få din kvittering for betaling igennem til rejseselskabet.
Vi håber at I trods alt havde en god ferie.
Vi håber at du med denne information vil revurdere din anmeldelse af vores service.

Marie-Louise, Skov Rejser

Portal med adgang til mange muligheder og fleksibel rejse

Vi bookede rejse til Tyrkiet i uge 27.Jeg kontaktede Skov rejser (ingen ventetid) inden og fik kompetent sparring om hvilket tyske rejsebureau, jeg med fordel kunne vÊlge. Fordelen er at rejsen med adgang til de tyske rejsebureauer kan gÞres mere fleksible end med de danske med mulighed for at rejse f.eks 8 dage, som vi gjorde.
Det skal dog forventes at rejsedokumenter er på tysk, men det giver jo sig selv. Vi booker gerne igen på denne portal.

2023幎7月1日

Hej Ann-Sofie,
Tusind tak for den skÞnne anmeldelse.
Vi håber at I har haft en fantastisk ferie.
Marlene, Skov Rejser.

Generelt en rigtig fin oplevelse, men

Generelt en rigtig fin oplevelse med bestilling af rejse.
Det trÊkker dog voldsomt ned, at man ikke kan betale rejsen med sit MasterCard og dermed aktivere sin rejseforsikring.
Besked fra kundeservice er, at jeg kan vÊlge et andet rejsemÃ¥l, hvis jeg Þnsker at betale med MasterCard

2023幎7月14日

KÊre Lone
Vi er glade for du har haft en fin oplevelse hos os.

Der er desvÊrre nogle af vores tyske rejseselskaber som ikke tager imod MasterCard, når vi udbyder rejsen på vores hjemmeside kan man derfor heller ikke betale med MasterCard.
Vores kundeservice har derfor gjort dig opmÊrksom på at hvis du vil betale med MasterCard er dette muligt med et andet rejsemål eller et andet selskab.
Vi Þnsker dig en god rejse når I skal afsted.

Varme Hilsner

UseriÞse priser

Hver gang jeg sÞger på deres hjemmeside, for en bestemt periode, får jeg én pris på forsiden. Når jeg vÊlger et rejsemål, Êndre prisen betydet opad. Et kÊmpe irritationsfaktor, hvor Skov rejser virker meget useriÞs, og her slutter min oplevelse med dem, for hvad kommer også, når de på den måde ikke overholder danske regler, trods de er tyske, men bevidst har danske kunder som de primÊre.

2023幎7月14日

KÊre Dan,
Det er da vist gået helt skÊvt her. Send gerne et eksempel på hvad du har oplevet til support@skovrejser.dk med Att.: Henrik Skov. Så kigger jeg meget gerne på det. Mht. regler, så overholder vi alle regler, så det må du også meget gerne uddybe tak.
Henrik Skov
DirektÞr, SkovRejser.dk

God og prof hjÊlp

God og prof hjÊlp, ved kÞb af rejse igennem dem og deres samarbejdspartner i Tyskland.
Vi ser frem til en god ferie med super service og gode guider.

2023幎7月9日

Hej Alvin
Tusind tak for den skÞnne anmeldelse.
Vi Þnsker jer en rigtig god rejse, når I når dertil.
Amalie, Skov Rejser.

God oplevelse.

Vi har vÊret en uge på Mallorca formidlet af Skov Rejser. Man skal vÊre obs på at alle rejsedokumenter er på tysk, men vi havde en god oplevelse og booker gerne via Skov igen.

2023幎7月11日

Hej Tenna
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god ferie.
Amalie, Skov Rejser

Skovrejser har en fantastisk service, men har ferien Touristik ikke

Skovrejser har en fantastisk service, hjÊlp os med spÞrgsmål flere gange inden afrejse, og hvordan vi skulle forholde os da vi ikke fik besked på hvornår vi bliv afhentet fra hotellet så ja i burde få flere stjernet

Det som stjerne trÊkker så meget ned er at skovrejser er formidler
Og ferien Touristik gik alt endelig også fint

Ind til vi skulle hjem
Hvor vi ikke for besked på hvad tid vi bliver hentet af bussen.

Derfor snakker vi med guiden flere gange som ikke kan engelsk, ja godt nok et tysk selvskab men normalt kan guiden alligevel engelsk om hun bare ikke ville eller ikke kunne ved jeg ikke

Når men guiden formoder at sige flere gange det ikke er hende problem og smÊkker på

Det er sådan reception ringer og siger de ikke har modtaget papir, med tid, de for et andet nr og ringer over 30 min uden nået sker
Derfor ringer de til hende igen hvor hun også siger det ikke er hendes problem og smÊkker på

Til sidst ringer hotellets mange nogle gange og der er kl over 21 hvor hun igen siger det ikke er hendes problem, da de burde ha modtaget papir på hvad tid og kan ikke sige hvad tid vi bliver hentet og smÊkker på

Hotellet er i chok over den behandling de og vi for og siger også vi skal klage og måske bestille privat transfer

Da vi skal flyve kl 7 om Morgen
Og stor set mistet 1 dag pga vi skulle finde ud af transport, ja kunne regne ud det måtte vÊre om natten men hvornår

Kl 00 bliver vi enige om jo simpelhen ikke tÞr vente lÊngere, for vi kan måske 1 time senere ikke få fat i nogle så vi bestiller privat transfer og må give 520 kr

Kl 1 kommer bussen. Ja vi har jo ingen information fået så er jo for sent

Må i drÞmme vi syns det er så dårlig service af ferien Touristik og deres guide.

2023幎7月6日

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse, trods din dårlige oplevelse med Ferien Touristic og deres transfer hjem. Kan godt forstå at I ikke er tilfredse med at I ikke får mere hjÊlp/information ang. transferen hjem :(

Jeg vil hÞre min kontaktperson hos Ferien om hvorfor de ikke tager bedre hånd om dem der ringer ind for at få mere information lokalt på stedet.

Varme hilsener,
Henrik Skov