SkovRejser.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skrev til dem vedr et spÞrgsmÃ¥l omkring min bestilling men fik intet svar overhovedet. Heldigvis var det ikke noget alvorligt men mener de burde have givet respons. Derudover skal du ALTID tjekke anm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem og enkel mÃ¥de at booke en fantastisk rejse pÃ¥. Vi blev mÞdt med Ã¥bne arme af supporten og fik svar pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l. Hjemmesiden er super nem at navigere i og det er nemt at holde overbl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en utrolig behagelig samtale med Maria fra skov rejser. Hun gjorde mig tryg ved min beslutning om at bestille rejse igennem dem. Hun er virkelig hjÊlpsom og ville gÞre alt for at imÞd... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fint pakke rejse vi fik til Egypten til hotellet La Rose Waves dog lever hotellet selt ikke op til de 4 stjerner samt billeder fra hjemmet siden. Vi er ankommet til et hÃ¥rdt ned slidt hotel hvor selv... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行情報収集サむト

圓該䌁業による蚘述

Vi vil fortsat vÊre Danmarks bedste platform til at sÞge efter charterrejser - hos tyske rejsebureauer. Vi sÊtter en Êre i at gÞre livet nemt for jer. God sÞgelyst på www.skovrejser.dk !

Stolte rejseformidlere

圓該䌁業による蚘述

Samme pris som hvis man kÞber direkte ved de tyske rejsebureauer
Samme pris, men med dansk support oveni. Få overblikket over tilbuddene, samtidigt med at du har os til at hjÊlpe dig - uden at det koster ekstra. Vi lever af et provisionscut fra de tyske rejsebureauer. Det er win-win.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Masser af gode feriedestinationer

Masser af gode feriedestinationer og nem at booke (hvis man kan lidt Tysk)
Gode priser når man flyver fra Hamborg

2023幎1月7日

SkovRejser.dk からの回答

Hej Peter, tusind tak for din anmeldelse.

Vi hjÊlper altid gerne med oversÊttelse og andet, så alle er sikret en tryg rejse.
Vi er glade for du kan finde en masse gode destinationer og gode priser.

Venlig hilsen Simone, Skov Rejser

et helt igennem fantastisk selskab

et helt igennem fantastisk selskab. vi bestilte en rejse til Tyrkiet henover julen. Der var en del problemer med betalingen da min bank åbenbart mente at det virkede som en suspekt overfÞrsel. Men har var Skovrejser simpelthen så hjÊlpsomme og stod for kontakten til deres tyske partnere da mit tyske ikke er eksisterende. Men betalingen faldt endelig i hak og resten spillede bare MAX. jeg kan på det varmeste anbefale Skovrejser det er billigt og så har de den mest kompetente kundeservice der sidder klar til at hjÊlpe.

2022幎12月20日

Hej Jesper
1.000 tak for din flotte anmeldelse, det varmer meget. Vi er utrolig glade for, at hÞre, at vi har levet op til dine forventninger. Vi takker også for de hyggelige samtaler og mails :)
Vi glÊder os til, at vÊre behjÊlpelig i fremtiden, hvis I en anden gang skal nyde varmen. Venlig hilsen Maria, Skov Rejser.

Vi er meget tilfreds med Skov rejser

Vi er meget tilfreds med Skov rejser, vi fik alt den hjÊlp vi havde brug for og mere til, personalet er meget hjÊlpsomme, Skov rejser kan kun anbefales, og gode priser.

2022幎12月11日

Hej Per
1.000 tak for din flotte anmeldelse og dine sÞde ord. Det betyder utrolig meget for os, at I er tilfredse med vores support. Vi håber I får en helt fantastisk ferie.
Venlig hilsen Maria, Skov Rejser.

Godt udvalg af hoteller

Godt udvalg af hoteller, god sÞgefunktion og konkurrencedygtige priser. Får ikke 5 stjerner, da jeg synes der mangler flere billeder fra hotellerne (så man bliver nÞdt til at kigge på andre sider for flere billeder) og betaling med Visa kunne ikke lade sig gÞre hverken fra computer eller mobil (måske bare en fejl denne weekend).

2022幎12月1日

Hej Jessie,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg kan med glÊde og stolthed berette om at vi gÞr live med en ny udgave af hjemmesiden i december 2022, der har mange flere (og flotte) billeder af hotellerne. Derudover laver vi også en opdatering til kreditkortmodulet, men der vil desvÊrre stadigvÊk vÊre rejsebureauer som ikke Þnsker kreditkort. Vi satser og arbejder hårdt for at vi snart har fortjent 5 stjerner fra dig :)

Mvh,
Henrik Skov
DirektÞr, Skov Rejser

Go hjÊlp og service

Meget hjÊlpsom kundeservice

2022幎10月18日

Hej Peter
Mange tak for dine sÞde ord. Det er kun dejligt vi kan hjÊlpe. Vi håber I får en helt fantastisk rejse. Venlig hilsen Maria, Skov Rejser

En skÞn rejsebureau med sÞde rådgiver

De var super sÞde til og hjÊlpe os hele vejen igennem.
Har rejst med skovrejser 4 gange altid sÞd og venlig

2022幎9月11日

Hej Karina
1.000 tak for dine sÞde ord og anmeldelse, det varmer rigtig meget. Vi er rigtig glade for at I igen havde en god rejse. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe jer en anden gang.
Mange hilsner fra Maria, Skov Rejser.

Har rejst med Skovrejser 3 gange nu og

Har rejst med Skovrejser 3 gange nu og der har ikke vÊret noget at sÊtte en finger på.
LÊkre hoteller og fin service.

2022幎9月19日

KÊre Heidi
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på, at du er tilfreds med vores support og vi ser meget frem til at hjÊlpe jer igen i fremtiden. Mange hilsner fra Maria, Skov Rejser.

Har bestilt igennem skov rejser mange

Har bestilt igennem skov rejser mange gange, og de har altid vÊret meget behjÊlpelig, når jeg har haft brug for det.

2022幎10月1日

KÊre Mette
Stort tak for din flotte anmeldelse og fordi I endnu engang har bestilt jeres rejse gennem Skov Rejser.
Det er dejligt at hÞre, at I er tilfredse med vores support og vi sÊtter utrolig meget pris på din tid og Êrlighed.
Vi håber I begge får endnu en fantastisk rejse.

Tryghed og venlighed
 Er ikke rejst

Tryghed og venlighed
 Er ikke rejst endnu - men oplevelsen har indtil vider vÊre helt fantastisk. SÃ¥ sÞd, hjÊlpsom og kundeservice pÃ¥ hÞjt plan.
Vi fik den bedste hjÊlp til at bestille vores rejse og det gav en masse tryghed. Ingen spÞrgsmål er dumme og de tager sig god tid til at hjÊlp og besvar de spÞrgsmål man måtte ha og har overholdt vores aftaler.
Stor anbefaling herfra

2022幎9月21日

Hej Sarah,
Tak for nogle dejlige samtaler og din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at hÞre om jeres gode oplevelse med vores kundeservice.
Vi Þnsker jer en super god rejse.

Foretrukken rejseselskab

Vi har brugt Skov Rejser flere gange de seneste år, og vi har ikke haft det store at sÊtte en finger på.

HjÊlpsomt personale, nem og brugervenlig hjemmeside og hurtige tilbagemeldinger ved komplicerede tvivls spÞrgsmål. Alt i alt god service.

2022幎9月19日

Hej Jo,
Vi takker mange gange for din fine anmeldelse.
Det er dejligt i vender tilbage og vi ser frem til at hjÊlpe jer med jeres nÊste rejse.
Venlig hilsen Simone, Skov Rejser

Vi har benyttet os af Skovrejser flere

Vi har benyttet os af Skovrejser flere gange, og de er hurtige til at vende tilbage med de spÞrgsmål der måtte vÊre. Fin behandling

2022幎9月13日

Hej Julie,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne besvare jeres spÞrgsmål og ser frem til at hjÊlpe med jeres nÊste ferie.

Super god service

2022幎9月13日

Hej Karsten,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe og Þnsker jer en rigtig god ferie. Venlig hilsen Simone, Skov Rejser

Helt ok

meget hurtig respons på bestilling og billetter modtaget dagen efter

2022幎8月27日

Hej Hans,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe og Þnsker jer en rigtig god ferie. Venlig hilsen Simone, Skov Rejser

Bestilte en rejse til Sicilien og

Bestilte en rejse til Sicilien og skulle betale brugte visa debit kort, men dagen efter fik jeg mail at der ikke var dÊkning på kortet tÊnkte det var mÊrkligt, men lavede så en bankoverfÞrsel det gik så et par dage så blev der trukket 40000kr fra konto og rejsen kostede 20000kr så visa var god nok ringede til skov rejser og forklarede hvad der var sket de sagde jeg skulle sende screnshoot af betalingerne det gjorde jeg så skrev skov rejser nogle dage efter om jeg havde fået mine penge og nej nu er det gået snart 2mdr og nu vil de have mine bankoplysninger tÊnker dem kunne de have bedt om fra dag 1, godt skuffet over at blive holdt hen så lÊnge havde jeg sparet op ok kun lige havde råd til den rejse ville det jo ikke kunne lade sig gÞre når det er trukket 20000kr ekstra fra ens konto. Kenneth Henriksen

2022幎8月14日

KÊre Kenneth
FÞrst og fremmest vil vi gerne beklage, at der for FTI er sket en fejl betalingsmÊssigt. Det er selvfÞlgelig ikke meningen at du skal betale mere for din rejse end hvad du har bestilt og det er også helt klart for rejsebureauet, at de har lavet en fejl.
DesvÊrre er der, som andre rejsebureauer, en lÊngere administrationstid i forhold til behandling. Vi gÞr, som rejseformidler, alt hvad vi kan for at hjÊlpe med at få overfÞrt belÞbet tilbage til dig hurtigst muligt. SelvfÞlgelig skal du ikke betale for rejsen flere gange - og det kommer du heller ikke til.
Vi har fÞr sendt dig et link hvor du kan udfylde dine kontooplysninger. Hvis der er problemer med dette, vil vi meget gerne ringe dig op, så vi sammen kan få styr på din rejse.
Det vigtigste for os er, at du kan få de penge rejsebureauet har trukket for meget tilbage, så I kan slappe af og glÊde jer til jeres ferie og I alle kan komme godt afsted.

Alle forventninger opfyldt

Skovrejser har formidlet og håndteret bestilling af vores rejse til Tyrkiet.

Vi fremsendte vores Þnsker og krav mht. tidspunkt, Þnsket hotel, antal osv. Det var i vores tilfÊlde ikke muligt at bestille direkte på Skovrejsers hjemmeside, da vi var 2 familier som havde forskellige hjemrejsedage.

Skovrejser kontaktede deres tyske partnere hvorefter vi modtog flere tilbud på de Þnskede hoteller. Herefter var det blot at trykke på link til bestilling af den rejse vi Þnskede.

Rejsedokumenter blev fremsendt af det tyske rejsebureau som lovet efter endt betaling. Det valgte tyske rejsebureau var i vores tilfÊlde “Öger Tours”.

Det valgte hotel “Club Sidar” i Alanya, var bedre end forventet.

Vi bestiller gerne igennem Skovrejser.dk igen 🙂

2022幎8月6日

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for at kunne hjÊlpe jer med at booke rejsen prÊcis efter jeres Þnsker og behov.

Dejligt hotellet prÊsterede over forventning.

Vi ser frem til at hjÊlpe jer med jeres nÊste rejse. :-)

Venlig hilsen Simone, Skov Rejser

Vi sover da bare i overmorgen!

Vi bestilte en rejse til Hurghada på Swiss in (tidligere Hilton) igennem skov rejser. Men det viste sig at de kun er mellemmand og at rejsen er bestilt i et tysk firma, som hverken kan tale dansk eller engelsk.
Vi ankommer midt on natten efter en lang rejse med mellemlanding og ved ankomsten til Swiss in bliver vi modtaget af velkendt personale da vi har vÊret der en del gange, og HELDIGVIS for det. For vi får IKKE et vÊrelse fÞr efter middag dagen efter! Vi takker ja til at de lader os sove på et andet vÊrelse, da vi tÊnker firmaet har begået en fejl, og vi er umådeligt trÊtte efter en lang rejse med lille barn! Regningen sender vi selvfÞlgelig videre da det er oplagt at vi ikke burde betale for det, da vi har betalt rejsen. Skov rejser bÞrster hÊnderne af og tÞrre afvisningen af regning af med at de BARE er mellemmand. Latterlig udtalelse.
Der er vel for faaan ingen der er tilfredse med en kÞretur på 4 timer til Hamborg og fly til Istanbul og fra Istanbul til Hurghada for så ikke at kunne sove fÞr langt over et dÞgn senere.
Få dog styr på jeres ting.

Ingen anbefalinger herfra!

Hej Stinna,
Vi er kede af at I har haft en dårlig oplevelse. Som du er bekendt med, så skriver FTI at der tydeligt fremgår i jeres booking, at opholdet er fra d.17.03.2022 til 27.03.2022. Fra et internationalt standpunkt starter en overnatning fra tidligt kl.14 og slutter senest ved check-out kl.12 den efterfÞlgende dag.
Henrik, Skov Rejser.

Super nemt og god service

Vi sparede ca. 10.000 kr på rejsen ved at bestille via Skovrejser frem for ved et dansk rejseselskab.
Det fremgår meget tydeligt på hjemmesiden, at Skovrejser blot er formidler af rejser for tyske rejsebureauer. Og der er på Skovrejser.dk mange fine facts og beskrivelser til brug for forståelse af det materiale, man efterfÞlgende modtager på tysk fra det rejseselskab, som arrangerer rejsen.
Vi kan kun anbefale Skovrejser.

Hej Carina,

Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at I sparede penge, samt at I kan lide hjemmesiden :-)

Henrik, Skov Rejser

Vi har rejst mange gange med skov

Vi har rejst mange gange med skov rejser og igen denne gang alt gik mega godt. Lidt kÞ i lufthaven hvilket de jo ikke er skyld i. LÊkkert hotel lÊkker lejlighed og fint mad.
Vi bestiller helt sikkert igen ved skovrejser

SkovRejser.dk からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Pernille! Dejligt at det var en god oplevelse. I er meget velkomne :-)

Henrik, Skov Rejser