www.skruebissen.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der manglede 10% af alt. Skruer/skiver/mÞtrikker. Har skrevet 2 mails,ringet 2 gange og 2 huske sms'er. Intet svar. Find en anden leverandÞr

Super fin hjemmeside med vare til fair priser. MEN super dÃ¥rlig indpakning af varen under fragt. Tingene kommer ukomplet og ikke alle ting bliver leveret isÊr nÃ¥r man bestiller sortiment vare. Ved... もっず芋る

Jeg bestilte nogle skruer og skiver. Skruerne kom, men skiverne kom ikke. Jeg har rykket to gange uden nogen form for reaktion. Betalingen har de trukket, men har Ã¥benbart ikke lyst til at levere... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har handlet hos Skruebissen flere gange, og jeg er virkelig tilfreds. Priserne er fair, servicen er i top, og kvaliteten af varene er helt i orden. Kan varmt anbefales!

䌁業情報

1. ホヌム センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kvalitets bolte og skruer til de rigtige priser. Hurtig levering og stort udvalg i Rustfri A2 og A4.

期埅以䞋

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

God oplevelse

God oplevelse -havde de bestilte vare dagen efter de blev bestilt on-line.

Var bekymret over dårlige anmeldelser på Trustpilot og ringede til firmaet. God forklaring og som oplyst havde jeg alle de bestilte vare dagen efter.

2026幎1月6日

Pas på!

Pas på!

Hvis de ikke har den vare du bestiller, sender de bare en anden og det er umuligt at få kontakt til kundeservice, for at få den rigtige vare.

Mit råd - hvis du har brug for prÊcis den vare du bestiller, så vÊlg en anden butik.

2026幎1月30日

Bestilte M6 x 120mm bolde

Bestilte M6 x 120mm bolde. Ved modtagelse kunne jeg konstatere at der kun var gevind på de fÞrste 20 af de 120mm. Ikke hvad der fremgik ved bestilling.
Skriver til dem uden at modtage svar overhovedet.
De er lidt som et kineserfirma der blot sender noget bras, og så ikke kan kontaktes bagefter.

2025幎12月29日

Bestilte Vare var ikke på lager – uden oplysning

Jeg bestilte 4 svejsertÊnger via Skruebissens hjemmeside d. 7/12-25. Pr. 29/12-25 er ordren stadig ikke modtaget. På bestillingstidspunktet fremgik det ikke af hjemmesiden, at varen ikke var på lager.

Jeg kontaktede skruebissen d. 18/12-25 og modtog fÞrst svar d. 22/12-25. Her fik jeg oplyst, at de ikke havde varerne på lager, at der var lang leveringstid grundet juletravlhed, og at de ikke kunne give et estimat for, hvornår varerne kunne forventes sendt.

Jeg gjorde opmÊrksom på, at det var Êrgerligt, at manglende lagerstatus ikke fremgik af hjemmesiden, da varerne var tiltÊnkt som julegave. Svaret var blot, at det skyldtes juletravlhed. Efter min opfattelse bÞr travlhed ikke forhindre korrekt og gennemsigtig lagerinformation på hjemmesiden.

Samlet set oplever jeg forlÞbet som useriÞst og utilfredsstillende – sÊrligt manglen pÃ¥ tydelig information og den lange responstid.

2025幎12月29日
自発的なレビュヌ

Det er en dejlig virksomhed

Det er bare I orden. Havde nogle ting jeg havde glemt at fÃ¥ med, og da jeg ringede til dem, bad de mig om at sende en SMS om at annullere ordren, sÃ¥ jeg kunne pladsere en ny med Êndringerne. Ingen problemer, og det er nÃ¥r du har brug for hjÊlp at man kan se hvad virksomheden bestÃ¥r af. 👍'-up herfra. Robin T Kristensson

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

For mange fejl og langtrukken proces

3 gives for det forventelige, altså er 2 stjerne udtryk for en del mangler og irritation gennem 2 handler hos skruebissen.

Der er, absolut, ikke noget at udsÊtte på produkterne, men leverancerne har vÊret temmelige problematiske, hvilket er temmelig Êrgerligt.

FÞrste handel/afsendelse blev forsinket fordi jeg kunne bestille produkter på siden der ikke var på lager.

Lagerstatus bliver ikke beskrevet, så jeg bestilte med en forventning om levering onsdag. I stedet bliver jeg ringet op onsdag, der mangler 25 enheder, ja tak, send resten nu, jeg skal bruge dem.

Da bestillingen kom var der en fejllevering, 4 mm mÞtrikker i stedet for 6 mm, men varenummeret passer. Fair nok, det kan smutte.

Det gjorde jeg opmÊrksomt på og håbede på at få 6 mm sendt hjem hurtigst muligt, men i stedet vÊlger "man" at sende dem til en pakkeboks 10km vÊk.

Altså skal jeg kÞre 20 km, og bruge 1/2 time på at kompenserer for deres fejllevering, hvilket er en debat om er rimeligt, men jeg fik hentet pakken.

Nu bliver det så rigtigt kedeligt, for det er 4 mm IGEN, så ingen har gjort sig den ulejlighed at tjekke noget som helst.

Nu gider jeg så ikke mere, jeg må finde de 6 mm mÞtrikker et andet sted snarest.

Pakker sendes uden T&T hvilket også er en overvejelse om lever op til forventelig standard i 25 og alt i alt er min fornemmelse at intentionerne er gode, men praktikken halter mere end jeg syntes er rimeligt, og ville have vÊret rart at vide inden, hvilket du så får mulighed for nu.

Altså for mange fejl der, hver for sig, er mindre betydende, men sammenkogt giver en noget kluntet og irriteret oplevelse af en meget enkel bestilling og handel, eller hvad der i hvert fald burde have vÊret enkelt, men blev unÞdigt trÊls og langtrukken., og jeg kan se jeg ikke er den eneste her på TP med blandede oplevelser, så jeg burde nok have tjekket her fÞrst.

2025幎11月11日
自発的なレビュヌ

".....Bissen" er en passende firmabetegnelse.

Man lover at ombytte en defekt vare (gevindstang). Men der sker intet. Svarer ikke på fÞlgende rykkere. Ved kÞb af ny gevindstang og anmodning om refusion for den leverede defekte gevindstang heller ikke noget svar.
Skruebissen negligerer tilsyneladende reklamationer.

Erik Nielsen
4. november 2025