ForfÊrdelig kundeservice fra Skumfabrikken. Jeg spurgte blot efter stofprÞver, men de dukkede aldrig op. Da jeg kontaktede dem igen, fik jeg at vide, at det var DAOâs skyld. Efter endnu en henve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God service, fÞrst på mail og senere i butik, har lige modtaget hynderne, og alt er helt som forventet.
Nyt skum til sofahynderne? GÞr det selv og spar masser af kroner. Vi sÞgte rÃ¥d hos Skumfabrikken og fik en god og kompetent vejledning. En rar fornemmelse at besÞge stedet. Bestilte 4 nye skumhynder... ãã£ãšèŠã
Jeg kan klart anbefale Skumfabrikken! Virkelig god service og vejledning :-) Vi skulle vÊlge madras til vores nye alkove og havde svÊrt ved at bestemme farverne, ud fra deres hjemmeside. Mia var sÃ¥ sÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestilte en barnevognsmadras
Bestilte en barnevognsmadras, og fik en sms da den var klar til afhentning, tip top betjening og god service
FÃ¥r vores anbefalinger!
Jeg kan klart anbefale Skumfabrikken! Virkelig god service og vejledning :-) Vi skulle vÊlge madras til vores nye alkove og havde svÊrt ved at bestemme farverne, ud fra deres hjemmeside. Mia var så sÞd at sende os farveprÞver og virkelig hjÊlpsom over mail! Leveringstiden var 8 uger, hvilket jeg synes er super fint, når det er på specialmål. Madrassen var ventetiden vÊrd og passer perfekt ind!
Det virker til, at de har lidt opstartsvanskeligheder
Flotte produkter og de er sÞde og venlige, men det virker som om, der er lidt opstartsvanskeligheder. Efter at jeg havde bestilt og betalt for fragt havde de lagt den til afhentning og kontaktede mig ikke herom.
Der er desuden nÊsten 3 måneders leveringstid, og hvis man selv Þnsker at afhente sin ordre er der ingen mulighederne i weekenderne og kun inden for almindelig arbejdstid.
PERFEKT *****
Super vejledning og et fantastisk resultat. Vi er meget tilfredse med hynderne til vores stole.
Leveringen til den aftalte tid ð Absolut ikke sidste gang vi vil benytte Skumfabrikken.
Professionel og kyndig vejledning
Professionel og kyndig vejledning. Super god service og kundehåndtering da vi hentede vores produkt. Vi blev mÞdt med et smil og opgaven blev lÞst til ug trods skÊve mål og former. KÊmpe anbefaling herfra.
Top kvalitet og service
Skumfabrikken leverede super service og kvalitet i forbindelse med udskÊring af hynder syning af betrÊk til et stort hjÞrnearrangement i vores sommerhus. Vi har haft en tilsvarende oplevelse år tilbage ved indretning af et teenage vÊrelse.
God vejledning og godt håndvÊrk
Vi har fået nyt skum i hynderne til vores hjÞrnesofa. Jeg fÞler at jeg hele vejen igennem har fået en god vejledning og service.
Personalet er imÞdekommende og utrolig behagelige at tale med.
Det fÊrdige resultat er fuldt tilfredsstillende.
Fantantaisk service og betjening i top
Fantantaisk service og betjening i top
alt blev lavet til tiden.
Tusind tak for den sÊde service
Tak for flot arbejde
Tak for flot arbejde - meget tilfreds med produktet og personalet på Skumfabrikken.
God service og flot resultat
Vi fik rigtig god service hos Skumfabrikken og et super fint resultat med nye hynder på en gammel sofa.
Vi havde mÃ¥lt rygpuderne lidt for smalle og Skumfabrikken tilbÞd at tilpasse rygpuderne uden ekstra betaling. Det mÃ¥ siges at vÊre god service og samtidig et flot resultatð
Tak for god service!
Tak for god service!
Jeg bestilte en madras til en alkove, med tilhÞrende puder i samme stof. De ansatte pÃ¥ Skumfabrikken var meget hjÊlpsomme i forhold til valg af skumkvalitet og hÞjde, samt valg af de bedste stof til vores budgetððð»
Madrassen passer perfekt og det spiller 100%!
Jeg er meget tilfreds med SkumfabrikkenâŠ
Jeg er meget tilfreds med Skumfabrikken i VallensbÊk, fabrikken har lÞst en vanskelig opgave til fuld tilfredshed. De bedste anbefalinger herfra
Super kundeservice
Super kundeservice.
MÃ¥lene passer.
Flot stykke arbejde og god kvalitet.
Jeg er meget tilfreds og kan kun give mine bedste anbefalinger.
Mvh Esben
Fint produkt - forfÊrdelig og besynderlig "service"
Jeg bestilte en skumplade i målene 120x80x6 til et hovedgÊrde. For at spare porto tog jeg selv forbi og hentede den. Medarbejderne virkede rigtig sÞde og alt gik som det skulle. Pladen var pakket ind i plastik, men ikke komprimeret. Da jeg så skulle tage den i brug finder jeg ud af at den ikke passer i målene til den plade den skulle sidde på. Jeg måler efter og skumpladens mål er 119x79,5. Jeg skriver til dem og beder dem om at sende mig en ny.
NÊste dag får jeg et opkald med en meget besynderlig forklaring.
- At man bare skal trÊkke lidt i skummet
- Det har jo vÊret pakket ind
- Vi måler jo alle på forskellige måder
- Det kommer jo an på hvad du har målt den med
Ãh....
Hvorfor ikke bare indrÞmme at der var sket en fejl i stedet for alle de sÞforklaringer? Damen som jeg taler med kan ikke forklare mig hvornår pladen opnår den rigtige stÞrrelse (da den jo har vÊret pakket ind og derfor på mystisk vis er blevet mindre). Jeg skulle bare trÊkke i den indtil den fik den rigtige stÞrrelse???
Hun fortÊller mig at hvis jeg bare havde fortalt dem at jeg skulle bruge det til et hovedgÊrde så ville de også have rådet mig til at bestille et par cm ekstra. Her fortÊller jeg hende at jeg jo stod og talte med én af medarbejderne ved afhÊntning og fortalte at jeg skulle bruge det til et hovedgÊrde og der fik jeg ikke samme råd.
Medarbejderen råder mig til at de sender mig en ny i målene 121x81 så vi er sikre. Den nye plade jeg fik var 121x81. Selvom den jo i fÞlge medarbejderens forklaring burde vÊre 120x80 da:
- den jo har vÊret pakket ind
- da vi alle måler forskelligt
- da vi jo ikke kan vÊre sikre på at vi har målt med den samme enhed ;)
Så hvis du vÊlger at benytte Skumfabrikken så husk at skÊre ud i pap for dem (eller skum) hvad det er du skal bruge din bestilling til. Og spÞrg hvor meget de regner med at deres produkt krymper når det er pakket ind. Og hvor meget de regner med at man skal hive og trÊkke i produktet for at det opnår den rette stÞrrelse.
TÃ¥krummende forklaringer!
Professionel vejledning og resultat
Professionel vejledning. Resultatet virker 100% efter hensigten. HÞj kvalitet. Meget servicerende.
Vi bestilte kvalitets skum i +40 kiloâŠ
Vi bestilte kvalitets skum i +40 kilo til vores båd, som skal have nye hynder.
Mål, kvalitet, produkt, levende fuldstÊndig op til det vi Þnskede.
God kvalitet og hurtig levering.
Fantastisk kundeservice
Bestilte en madras til Stokke Sleepi Mini seng som er oval. Ingen ekstra pris for at skÊre den til og super god kundeservice i mailkorrespondance om muligheden for at få den rigtige madras.
Kan klart anbefales.
Fantastisk service
BesÞgte butikker for at bestille en skumhynde m.m., blev hurtig vejledt til type at skum og var så heldig at de havde tid til at skÊre den med det samme.
Fantastisk service og super sÞde medarbejder, kommer helt sikkert igen
God oplevelse
God, professionel og venlig vejledning og behandling. Jeg kan kun give firmaet min bedste anbefaling.
Lang lang ventetid
Lang lang ventetid og fejl på bestillingerne flere gange.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã