Jeg bestilte en skumhynde, noget fibervat og lidt smÃ¥ting. Min ordre blev klaret hurtigt og jeg modtog pk Fredag d 1/5, dog var min skumhynde desvÊrre ikke med i min levering, sÃ¥ jeg ringede til sk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig fedt at de laver pyntepuder i bomuld og fjer sÃ¥ man kan fÃ¥ naturlige materialer til sit hjem. Hurtig afsending/levering og overall er alt bare som det skal vÊre ð«¶ðŒ
Jeg skrev og spurgte dem til rÃ¥ds om hvilken type pude og stÞrrelse der passede til mine sofahynder og fik hurtigt svar. Hentede ordren i butikken i Risskov hvor de flinke medarbejdere kunne huske m... ãã£ãšèŠã
Super fin shop - jeg manglede lynlÃ¥se i metermÃ¥l og her var der et stort udvalg til gode priser. Jeg bestilte forskellige farver og i hvid manglede jeg kun glidere. Jeg blev ringet op, om det var en... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig fedt at de laver pyntepuder iâŠ
Virkelig god kundeservice
Jeg bestilte en skumhynde, noget fibervat og lidt småting. Min ordre blev klaret hurtigt og jeg modtog pk Fredag d 1/5, dog var min skumhynde desvÊrre ikke med i min levering, så jeg ringede til skumhuset kl 15. En meget venlig kundeservice medarbejder fortalte at gls havde vÊret for afhentning , lovede dog at sende min skum mandag 4/5. I dag lÞrdag 2/5 kunne jeg så afhente min skum, så medarbejder har vÊret meget hurtig og ydet en meget flot og fantastisk service.
Stor tak til pågÊldende medarbejder, jeg talte med i tlf.
Jeg vil helt sikkert handle i Skumhuset en anden gang.
Super fin shop
Super fin shop - jeg manglede lynlåse i metermål og her var der et stort udvalg til gode priser.
Jeg bestilte forskellige farver og i hvid manglede jeg kun glidere. Jeg blev ringet op, om det var en fejl og det ser jeg som en helt fantastisk god service, at man ikke modtager en pakke, hvor der er smuttet noget ved bestillingen. Jeg handler her gerne igen og anbefaler Skumhuset ++++++
SKUMGUMMI - YAY ð¥°
Jeg har lige opdaget et "nyt" firma - som i at jeg ikke har handlet hos dem fÞr ð
For 2 dÞgn siden bestilte jeg en sÊkfuld blandede skumgummi rester for 98 kr. ðŠð·
På billederne var det store stykker. Da de ankom i dag, var der ingen store blokke som på billederne, men lange baner af max 10 cm i tykkelsen.
Det var lige netop det, som jeg skulle bruge, sÃ¥ jeg er mere end glad 𥰠Jeg skal lave smÃ¥ fine puder til at lÊgge i hÃ¥ndlavede smykke gaveÊsker - det er lettere, nÃ¥r stjerne ikke er for store. ð¹ð€
Jeg har helt klart tÊnkt mig at handle hos SKUMHUSET.DK igen. ð¥°ð
Lisa Freya Hyllested ð·
Super god service og virkelig flot håndvÊrk
Jeg har fået en puf af min mand i gave
- men var i tvivl om farven.
Der var ingen problemer med returnering af puffen, fordi jeg Þnskede en anden farve.
Jeg har på mail haft den bedste dialog og fået super god service af butikkens medarbejder.
Har nu modtaget puffen - og det er det smukkeste håndvÊrk.
Fantastisk service
Skumhuset sendte mig straks en ny skumhynde, da den fremsendte ikke havde den bestilte gaze. Jeg fin endda mulighed for at justere i målene på den nye. Super hurtigt og fantastisk service.
God vejledning, priser samt produkter.
Jeg skrev og spurgte dem til råds om hvilken type pude og stÞrrelse der passede til mine sofahynder og fik hurtigt svar.
Hentede ordren i butikken i Risskov hvor de flinke medarbejdere kunne huske mig ud fra min mail.
Gode priser, og produkter.
Jeg var sent ude med en bestilling, som jeg skulle bruge til et kursus, så jeg ringede til dem og spurgte om de kunne sende hurtigt, og dagen efter blev min ordre sendt afsted, så jeg fik mine varer i tide. Tusind tak for god service!
God kundeservice!!
Jeg var ude i dÃ¥rlig tid med min bestilling. Jeg tog chancen og kontaktede skumhuset, for at hÞre om der var mulighed for de kunne lave min ordre hurtigst muligt. Dagen efter blev ordren afsendt! Det er virkelig god kundeservice og produktet var lige som det skulle vÊre ððŒ
DÃ¥rlig oplevelse med levering.
GLS havde fejlinformeret mig om hvornår pakken skulle hentes, og den blev derfor sendt retur til Skumhuset og jeg måtte betale dobbelt for ny levering. Ret utrovÊrdigt, at man ikke kan stole på de informationer man får og at det er kunden, som kommer til at hÊfte for leverandÞrens fejl.
Har kontaktet Skumhuset men de har ikke besvaret min henvendelse.
Fantastiske produkter og kompetent vejledning
Jeg har handlet hos Skumhuset flere gange og har altid haft en virkelig god oplevelse. Senest kÞbte jeg nogle skrÊddersyede sovemadrasser til mine to bÞrns senge â og de er simpelthen fantastiske! Kvaliteten er i top, og det er tydeligt, at madrasserne er lavet med omtanke og fokus pÃ¥ komfort.
Det, der isÊr gÞr Skumhuset til noget sÊrligt, er deres service. Hver gang jeg har haft spÞrgsmÃ¥l eller brug for hjÊlp, har personalet vÊret utrolig imÞdekommende og kompetente. De tager sig tid til at vejlede og sikre, at man fÃ¥r den helt rigtige lÞsning â uanset om det gÊlder stÞrrelse, materialer eller brugssituation.
Jeg kan varmt anbefale Skumhuset, både for deres produkter og deres personlige service. Her fÞler man sig virkelig i gode hÊnder!
Tjek prisen grundigt fÞr du handler med skumhuset
Jeg bestilte 2 skumhynder til udendÞrs brug sam jeg fik leveret. Jeg talte, senere med nogle bekendte som havde får 2, nÊsten tilsvarende hynder, til 1/3 af prisen.
Jeg spurgte skumhuset, på mail for en pris på de samme hynder, bedste kvalitet til uden dÞrs brug.
Jeg fik en pris der var 1100kr billigere en jeg, nogle måneder fÞr havde betalt. Pas op tjek prisen andre steder, fÞr du handler med skumhuset århus.
holder hvad de lover
holder hvad de lover og ikke en finger at sÊtte på deres vare, levering... Tak
Super kundeservice
Super kundeservice. God kvalitet og hurtig levering.
(For) dyr levering
LÊkkert udvalg, gode udsalgsvarer, men hvis du lige står og mangler en mindre bestilling er levering dyr (64 kr.).
Så en opmÊrksomhed rettet og det kan svare sig, medmindre du kan opnå gratis levering.
Endnu en tilfreds kunde!
Bredt sortiment, varer på mål, og hurtig levering med GLS, det er prÊcis sådan, det skal vÊre, tak!
Det er fÞrste gang jeg handler medâŠ
Det er fÞrste gang jeg handler med Skumhusen, Og det bliver nok ikke sidste gang, det er både billigt,nemt og hurtig fremme, så bliver det ikke bedre, Tak for det.
Vi handler en del hos Skumhuset og fÃ¥râŠ
Vi handler en del hos Skumhuset og får altid samme gode vejledning og service
Virkelig flotte nymonterede hynder
Hold nu op et flot monterings/syarbejde og flot stof. Kan varmt anbefale Skumhuset.
Kan varmt anbefale hjemmeside
Kan varmt anbefale hjemmeside. Vi bestille en puslepude pÃ¥ mÃ¥l sÃ¥ den passer perfekt pÃ¥ vores kÞkkenbord i stedet for den vi havde fÞr og da vi modtog den, blev vi hurtige enige om at det skulle vi have gjort noget fÞr ð Vil klart anbefale nybagte forÊldre og kÞbe en puslepude herfra. Fik ogsÃ¥ fin info omkring levering.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ