Jeg opdagede, at der holdt en gul bil ovre ved min genbo ved 14-tiden ⊠jeg sÃ¥ en meget gul bil. Jeg er nysgerrig og gik derover og opdagede, at min genbo fik slebet knive af Slibemesteren ⊠L... ãã£ãšèŠã
Utrolig god service at Louis fra Slibemesteren kommer til dÞren. Hans arbejde er af hÞj kvalitet og prisen er virkelig rimelig. Det giver stor mening for os at fÃ¥ knivene slebet professionelt frem for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god service, knivene er som nyeð€© Jeg arbejder til daglig i Kantine og mine knive er mit vigtigeste vÊrktÞj, som jeg trykt overlader til slibemestren der med kyndige snilde gÞr mit arbej... ãã£ãšèŠã
Louis er en super behagelig, kompetent og passioneret ung gut, der tager kÊrligt hÃ¥nd om dine knive. Han har hÃ¥ndvÊrket i orden, og sÊtter en Êre i det han laver - der er ingen tvivl om, at han levere... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Slibemesteren tilbyder at slibe skÊrende vÊrktÞj, lige til dÞren. Vi har et rullende vÊrksted, der kÞre ud til kunderne, så man får sine knive tilbage med det samme, og undgår at skulle undvÊre dem i dagevis. Vi sliber kÞkkenknive, brÞdknive, jagtknive, kÞkkensakse, blenderskÊr, mandolinjern, rugbrÞdskÊre, robotklinge, pålÊgsmaskine, Þkser, grensakse, spader, hÊkkesakse, le, stemmejern, hÞvlejern, stofsakse og frisÞrsakse.
ejlskov hede 8, 5471, SÞndersÞ, ãã³ããŒã¯
- 20342061
- info@slibemesteren.dk
- slibemesteren.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super arbejde Louis Slibemester
Super arbejde Louis Slibemester. Mange tak og jeg ringer gerne igen
Godt håndvÊrk
Godt hÃ¥ndvÊrk! Mine knive er superskarpeð. Dejligt at slibemesteren kommer hjem til en. Samtidig fÃ¥r man en hyggelig snak med Louis. Tak for denne gang.ð
Har igen haft besÞg af LouisâŠ
Har igen haft besÞg af Louis Slibemester, og det bliver ikke sidste gang. Ikke blot får man super skarpe knive, der holder skÊret i lang tid, - men også super hyggelig betjening. Dejligt at kunne få slebet knivene hjemme. Den allerbedste anbefaling herfra.
Godt håndvÊrk, god service.
Jeg har simpelthen fået de skarpeste knive, og glÊder mig til at tage dem i bruge. Konceptet med at slibemesteren kommer hjem til din bolig er genialt. Louis er passioneret omkring sit håndvÊrk. Jeg giver ham den bedste anbefaling.
Rigtig god service og et godt arbejde .
Rigtig god service og et godt arbejde .
Haft besÞg af Slibemesteren
Haft besÞg af Slibemesteren, Louis, som er en dygtig og trovÊrdig skÊrsliber. Knivene bliver KNIV-skarpe og holder i lang tid.
Og konceptet med, at man bestiller ham, han kommer hjem til dig og udfÞrer opgaven med det samme. Han klarer opgaven - hvis han har adgang til el - uden at du behÞver at vÊre hjemme.
Mine bedste anbefalinger og tak til Slibemesteren :-)
Super håndvÊrk
Super håndvÊrk.
Vi har flere gange haft glÊde af superskarpe knive, der holder skÊret lÊnge, efter Louisâ besÞg.
Superfedt at det hele sker hjemme hos en selv. Lettere bliver det ikke.
Tak for besÞget og skarpe knive.
Super service og skarpe knive
Fantastisk nemt med besÞg derhjemme - skarpe knive og en super behagelig service⊠GlÊder mig til mange gode timers madlavning med skarpe knive ðð
God slibning ðªHej billigt at fÃ¥ slebet sine knive nuâŠ
Hej billigt at få slebet sine knive nu skÊr de som en drÞm bedre end da de var nye, det er ikke sidste gang Louis skal slibe mine knive tak Louis
Super service og godt håndvÊrk
Super service og godt håndvÊrk. Vi kan kun anbefale slibemesteren, har brugt ham 2 gange til slibning af vores kÞkkenknive. Og begge gange med et super resultat så helt sikkert også ham vi vÊlger nÊste gang.
Fantastisk service og godt håndvÊrk
Fantastisk service og super godt håndvÊrk! Det er bestemt ikke sidste gang Louis har vÊret på besÞg her. KÊmpe anbefaling herfra.
Helt perfekt slibning af mine nogetâŠ
Helt perfekt slibning af mine noget medtagede japanske knive. Kunne ikke vÊre gladere.
Fantastisk gut med stor fagligsnilde.
Fantastisk gut med stor fagligsnilde.
Tog alle knive, som kom flyvende fra både familie og naboen, med et smil.
SpÊndende og dygtig
SpÊndende og dygtig, samt en hyggelig snakke basse.
Vi fik hans visitkort i postkassen og ringede til ham, --- han var lige i nÊrheden og kom hurtigt. Alle knive blev fundet frem .... der var 10. Det var mange år siden de sidst var slebet og trÊngte hårdt.
Louis brugte faktisk lang tid på at slibe knivene, og alle var gennem mange processer.
Jeg har test skåret nogle af knivene, med godt resultat og glÊder mig til at få alle i brug.
Nu håber vi de alle kan holde mindst et halvt år inden de skal have en ny tur.
Mvh Svend-Aage Nielsen Kildevej 8 Harndrup ..
Tlf. 40 16 15 66
Fantastisk stykke arbejde ð
Fantastisk stykke arbejde ð
Fik slebet 5 knive alle er bedre end som ny.
De bedste anbefalinger herfra.
Super skarpe knive.
Super skarpe knive.
Nem bestilling via hjemmeside.
Serviceminded og professionel.
Super fedt at fÃ¥ skarpe knive iâŠ
Super fedt at få skarpe knive i kÞkkenet igen!
Har vÊret 100% tilfreds med både kvalitet og service.
Et besÞg af Louis kan varmt anbefales.
100% professionelt arbejde
100% professionelt arbejde
Louis er top professionel...
Hans arbejde er helt på toppen..
Super service og håndvÊrk. helt i top..
Har haft ham ude, et par gange, nu og han vil, til enhver tid vÊre min foretrukne skÊrsliber...
Til tiden
Kom til aftalt tid og arbejdet ser fint ud. Var sÞd og flink også
Top karakter
Vi har fÃ¥et slebet vores knive af slibemesteren de sidste 2 Ã¥r og oplever altid god service, flotte og skarpe knive. God kundekontakt og altid til tiden. KÊmpe anbefaling herfra âïžâïžâïžâïžâïž