Slopestar レビュヌ 447

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi valgte at flyve pÃ¥ skiferie. Der var god information op til afrejse. Fin hjÊlp fra skiguider i destinations lufthavnen og i transitbus bÃ¥de pÃ¥ ud og hjemrejse. Godt hotel, fin pris for rejsen, gode... もっず芋る

䌁業が回答したした

I Ã¥r fÃ¥r I ikke 5 stjerner, som vi tidligere har givet jer, fordi: 1) Guiden/erne var totalt usynlige under opholdet i Canazei 2) og da det gik galt og Jonna styrtede den forfÊrdelige onsdag d. 18.3.,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fed ski ferie i Canazei, lÊkker sne, lÊkre omgivelser og fantastiske guider. Vi havde booket en lejlighed og tÊnkte vi nok kunne gemme os lidt der, men ak nej, guiderne kom flere gange om ugen, for a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter bestilling af hotel i uge 5 i Cervinia, var Slopestar meget flinke til at arrangere fly til Torino og transfere efterfÞlgende (skulle have kÞrt i bil). Et 3 stjernet hotel Miravidi som levede op... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. スキヌ䌑暇

圓該䌁業による蚘述

Slopestar er dannet af skientusiaster med Þnsket om at formidle den unikke oplevelse på skiferien i mÞdet med spÊndende aktiviteter. Når du rejser med os vil du opleve en skiferie af hÞj kvalitet med god service, i trygge rammer og en professionel tilgang i centrum.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

447件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Perfekt transport og transfer og hotel lige ved liften

Perfekt transport og transfer og hotel lige ved liften, kan anbefale Slopestar da de har transfer til Insbruck. fair pris og god indkvatering.

KÊre Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder mig at både transport og ophold tÊt på liften var den perfekte lÞsning på jeres skiferie.

Jeg håber vi må hjÊlpe jer afsted igen en anden gang.

Slopestar

Fantastisk modtagelse fra starten af

Fantastisk modtagelse fra starten af opholdet, samme opfÞlgning undervejs i opholdet. En rigtig dejlig oplevelse

2026幎1月23日

KÊre Tommy,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både modtagelsen og opfÞlgningen under dit ophold levede op til dine forventninger.
Det betyder meget for os.

Vi håber at få fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang.

Rigtigt godt rejse selskab

Rigtigt godt rejse selskab! Man snakker med samme person indtil rejsen er tilpasset os! Hotel svarer til forventningerne og flinke og hjÊlpsomme guider! Vi har rejst med jer i flere år i trÊk!!

2026幎1月23日

KÊre Bjarne,

Tak for din skÞnne anmeldelse.

Det glÊder mig at hÞre, at du har haft gode oplevelser med os gennem flere år. Det betyder meget for os, at du oplever tryghed i at tale med den samme person, indtil rejsen er tilpasset prÊcis til jer.

Dejligt ogsÃ¥ at hÞre, at bÃ¥de hotel og guider lever op til forventningerne – jeg giver rosen videre.

Tusind tak for jeres tillid år efter år. Vi glÊder os til at hjÊlpe jer med flere gode rejseoplevelser fremover.

Slopestar

Vi blev taget godt imod på

Vi blev taget godt imod på destinationen.
Og vi havde 2 fantastiske guider i Nikoline og Simon.
Som havde os med på en fantastisk tur til Zermatt og vild Picnic, med efterfÞlgende afterski"Topklasse"

KÊre Bo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder mig at hÞre, at I blev taget godt imod på destinationen, og at I havde nogle gode oplevelser undervejs. SÊrligt, at Nikoline og Simon var med til at gÞre turen til en ekstra god med turen til Zermatt med vild picnic og efterfÞlgende afterski.
Det lyder som en fantastisk oplevelse.

Jeg håber at vi får fornÞjelsen af at byde jer velkommen på en ny rejse igen.

Det var en god ferie...

2026幎1月17日

KÊre Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder mig at i havde en rigtig god ferie, og jeg håber at vi en anden gang må hjÊlpe jer afsted til nye ski-oplevelser.

Ski canazei

Alt var som det skulle vÊre

KÊre Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder mig at i har oplevet at alt var som det skulle vÊre, og jeg håber i har en masse gode oplevelser med hjem.

Vi håber at få fornÞjelsen af at sende jer afsted igen en anden gang.

Gode og dygtige guides

Gode og dygtige guides. Venlige og sjove og altid med tid til gÊsterne.
God oplevelse hele vejen igennem.

2026幎2月2日

KÊre Rasmus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder mig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vores guider gÞr sig altid umage for at vÊre både nÊrvÊrende, hjÊlpsomme og skabe en god stemning, så det er skÞnt at hÞre, at det også er sådan, du har oplevet dem.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi håber at byde dig velkommen på en ny rejse igen.

Hyggeligt lille hotel

Det er et hyggeligt lille hotel Slopestar har i deres katalog - Alberto Majarëi, San Vigilio i skisortsområdet Kronplatz.

Aftensmaden var meget spÊndende, lÊkker og autentisk, mens morgen maden var lidt kedelig. Man kunne dog bestille Êg i alle afskygninger.

Hotellet lå lidt vÊk fra hovedlisten, men skibussen kunne nås på 5 minutter.

Personalet meget venligt og tjenstvilligt og de satte stor pris på, at Slopestar havde vÊret forbi for at se hotellet og lokaliteterne.

Vi kunne godt finde på, at besÞge hotellet endnu engang.

KÊre Dorte,

Tak for din grundige og fine anmeldelse.

Det glÊder mig at hÞre, at I har haft et godt ophold hos Otto og familien på Hotel Alberto Majarëi i San Vigilio i skiområdet Kronplatz.
Dejligt at hÞre, at isÊr aftensmaden og den autentiske oplevelse gjorde indtryk.

Tak ogsÃ¥ for den nuancerede feedback omkring morgenmaden og beliggenheden – den slags input er meget vÊrdifuldt for os og andre der lÊser med.
Jeg er glad for, at I bemÊrkede vores besÞg pÃ¥ hotellet – vi gÞr os altid umage for at kende de steder, vi anbefaler, sÃ¥ vi kan give vores gÊster de bedste oplevelser.

Vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r fornÞjelsen af at hjÊlpe jer med endnu en skiferie – mÃ¥ske endda til samme hotel igen.

Perfekt at flyve til Torino

Perfekt at flyve til Torino, ikke lang ventetid nogen steder. LÊkkert hotel og god service fra skiteamet i Cannazei

KÊre Annie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder mig at i havde en god og smidig flytransport og at både hotellet, maden og vores guide team i Canazei var der for jer.

Vi håber at vi må få lov at sende jer afsted til nye ski-oplevelser en anden gang.

Slopestar

Dejlig ferie til god pris.

Dejlig ferie til god pris.
Alt fungerede efter planen.

2026幎2月2日

KÊre Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er glad for at i har haft en dejlig skiferie som har levet op til jeres forventninger.

Det vil glÊde os at hjÊlpe jer afsted igen en anden gang.

Slopestar

Super service, hvor vi blev holdt i hånden hele vejen fra fÞrste kontakt frem til at vi pakkede bilen til hjemturen. Helt fantastisk.

KÊre Christian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glÊder mig at lÊse, at i har oplevet god service både fÞr og under jeres skiferie. Det betyder meget for os at i kan fornemme vores nÊrvÊr hele vejen igennem.

Jeg håber i har en masse gode oplevelser med hjem fra Livigno og at vi må hjÊlpe jer afsted igen en anden gang.

Guiden

God hjÊlp med lejlighed3n, gode guidet ture

2026幎2月1日

KÊre John,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder mig meget at i har fået god hjÊlp med lejligheden og at vores guide team har vÊret med til at supplere skiferien med gode oplevelser.

Jeg håber at vi må hjÊlpe jer afsted igen en anden gang.

Slopestar

Vi kom fint frem og tilba

Vi kom fint frem og tilbage
Undrede mig lidt over prioteringen for transport fra lufthavn til hotel
Vi blev sat af i zell am see og blev af taxi kÞrt det sidste stykke til hotel og det var fint nok
Men vi blev fÞrst sat af i zell am see efter at vÊre kÞrt med bussen til sallbach hinterglem
Og for mig at se kÞrte vi lige forbi sell am see hvor vi kunne have vÊret sat af og sparet ca 1 times transport

KÊre Kim,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg kan godt forstå din undren over prioriteringen og jeg vil tage fat i vores transportplanlÊgger og undersÞge, hvad der ligger til grund for dette, således at vi kan optimere og tilrettelÊgge en mere smidig transfer for vores gÊster.

Vi sÊtter stor pris på din feedback som er meget vigtig for os.

Jeg håber, at i alligevel havde en dejlig skiferie og at vi kan byde jer velkommen i sneen en anden gang.

Slopestar

HjÊlpsomme, service mindede personer på kontoret og på destinationen.

KÊre Inga,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glÊder mig at hÞre, at du har oplevet service og hjÊlpsomhed både på kontoret og hos guiderne på destinationen.

Vi sÊtter pris på din feedback og håber at vi må hjÊlpe jer afsted igen en anden gang.

Slopestar

Super fed skisafari i Dolomitterne.

2026幎1月26日

KÊre Davis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glÊder mig at du har haft en super skisafari i Dolomitterne. Det er virkelig et sÊrligt skiområde.
Tak fordi du tog dig tid ti at dele din oplevelse, jeg håber at vi ser dig på ski igen.

Slopestar leverede igen.

Slopestar leverede, igen i år, en top professionel skiferie. Tak til personale og guider på destinationen.

KÊre Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glÊder mig meget at vi igen i år kunne give jer en super god skiferie. Jeg giver din ros videre til vores guide team.

Vi skulle på skitur!!

Vi skulle på skitur!!
Fik at vide at der var masser af pister.
vi havde kÞbt stort kort. Men da kÞrerne til liftene var alt for lange brugte vi kun det store kort 1 gang. en halv time i kÞ for en kort tur. Den sidste stolelift var kÞen en time lang.
Jeg fik at vide at det ville tage 20 minutter at kÞrer derover. Det tager 35 minutter i bil. så i bus havde det vel taget en lille time.

Lone sagde der var et super godt skisted for begynder og Þvede.
Der var min 10 minutter kÞ ved de blå bakker hele dagen fra kl. 9

Jeg har stået på ski i 35 år. Dette er det vÊrste sted jeg har vÊret i forhold til at stå på ski.

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ

Slopestar からの回答

Jeg har forsÞgt at kontakte dig telefonisk, da jeg blev oprigtigt ked af at lÊse om din oplevelse af den vejledning, du har modtaget.
Det er aldrig en intention at give mangelfulde eller forkerte oplysninger, og derfor er det naturligvis meget vigtigt for os at få afklaret og rettet op på eventuelle misforståelser eller informationer der skal korrigeres.

Ugerne 7, 8 og 9 er generelt de mest travle uger på skisportsstederne, hvilket desvÊrre kan medfÞre kÞ ved lifterne. Det Êndrer dog ikke på, at din oplevelse er vigtig for os.

Slopestar

God service og mega gode og gode guider

God service og mega gode og gode guider meget nÊrvÊrende og hjÊlpsomme også iforb med skader og skadestue. ❀
Er klar til at tage afsted med Jer igen asap

KÊre Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glÊder mig meget at hÞre, at i har oplevet god service og nÊrvÊrende guider.
PrÊcis som det skal vÊre.
Jeg håber at alt er OK efter skade og besÞg på skadestuen.

Vi glÊder os allerede til at se jer igen nÊste sÊson.

Det bedste hilsner
Slopestar

Super gode guider på lokationen

Super gode guider på lokationen. Passo Tonale var et godt område med skilÞb på alle niveauer, gode restauranter og super lejlighed vi boede i.

2026幎1月17日

KÊre Jakob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at hÞre, at i har haft en god oplevelse med vores guider på destinationen.
Jeg er også glad for, at Passo Tonale levede op til forventningerne med skilÞb for alle niveauer, gode restauranter og en lejlighed, der fungerede godt for jer.

Det vil glÊde os meget at sende jer afsted igen på nye skioplevelser.

Det gode skilÞb.

2026幎1月18日

KÊre Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glÊder mig at lÊse at i har haft et godt skilÞb i Cervinia.

Det vil glÊde os, at sende jer afsted til nye skioplevelser en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。