Slopestar Go Alpin レビュヌ 305

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi önskade resa till Canazei och letade efter en prisvÀrd researrangör. Redan vid första kontakten med Teodor blev jag mycket bra bemött och fick riktigt bra tips samt viktig information om försÀljn... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Arabba Àr absolut i sÀrklass den bÀsta orten för Ã¥ka skidor i Dolomiterna. Flygresan gick bra bÃ¥de till och frÃ¥n Insbruk. Bussresan gick ocksÃ¥ bra, men vi hade ingen representant frÃ¥n Slopestar pÃ¥ bu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Guiderna i Saalbach var mycket bra och hjÀlpsamma pÃ¥ alla sÀtt. Dom hjÀlpte oss sÃ¥ att vi fick ett underbart rum trots missförstÃ¥nd frÃ¥n hotelledningen. Saalbach Àr mycket trevligt skidort med st... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Allt funkade bra, guiden kanske var lite ensam men han gjorde verkligen det han kunde för att det skulle bli bra ÀndÃ¥. Han hjÀlpte oss föredömligt med en nÀr en av oss behövde till sjukhus. Att en a... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Slopestar har bildats av skidentusiaster som vill förmedla den unika upplevelsen av skidsemestern i mötet med spÀnnande aktiviteter. NÀr du reser med oss får du uppleva en högkvalitativ skidsemester med bra service, i en sÀker miljö och ett professionellt förhållningssÀtt i centrum.

4.5

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Outstanding Service

Alltid tillgÀngliga, snabb hantering och proaktiv kommunikation

2025幎1月17日

Hej Marcell

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Vad glad jag blir att du Àr nöjd med våran service

Vi hoppas att vi ses i Alperna snart igen.

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ trevligt bemötande pÃ¥ alla sÀtt och

Så trevligt bemötande på alla sÀtt och vis. VÀldigt mån om mig som resenÀr. Mkt bra med snabb och fin kontakt med guide. Trygga chaufförer som gjorde resan till en behaglig upplevelse. Lagom långa stopp under bussresan. Mycket nöjd !

2025幎1月5日

Hej Charlotta,

Tack för din fina rerecension och vÀlkommen hem från skidsemestern.

Vad glad jag blir att du fick en fin resa och upplevelse med oss. HÀrligt att höra att ni Àr nöjda med vår service.

Vi hoppas att vi ses i Alperna snart igen.

HÀr kommer Ris och Ros

HÀr kommer Ris och Ros.

Ris: Bokning med slopestar var från en början bra. Jag var supertydlig med att jag ville ha skidskola för barnen och vilken nivå. "Inga problem det löser vi med skandinavisk skidskola för båda". Perfekt. Det visar sig sedan att det var fullt och det inte gick att lösa. Katastrof!

Ros: Guiderna på plats. Emelie, Konrad och Amanda,Vilka proffs! Dom gjorde allt för att vi skulle ha det bra och fixade så att vår yngsta grabb fick skidskola. Det med mycket annat!

Hade det inte vart för dom hade betyget vart 1 stjÀrna. Nu 5, just för att dom gjorde helheten perfekt för oss! Slopestar lÀs gÀrna och skicka till era guider i Saalbach.

2024幎12月25日
自発的なレビュヌ

Hej Niclas,

Tack så mycket för din fina recension.

Jag tar sjÀlvklart vidare din feedback kring skidskolan.

Det glÀdjer mig att ni hade en bra upplevelse. Jag lovar dig att skicka vidare detta till våra Saalbach guider.

5぀星のうち2の評䟡

Rekommenderar ingen att boka via

Rekommenderar ingen att boka via Slopestar. De anger fel pris på sin hemsida och nÀr du ska betala så blir det ett annat, betydligt högre pris.

NÀr du sen vÀl har bokat ringer de upp dig dagen efter och sÀger att rummen du bokat inte finns och inte kan erbjuda liknade alternativ.

2024幎10月25日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Ett bra pris och att det tillkom inga

Ett bra pris och att det tillkom inga extra avgifter.
Resan motsvarade mina förvÀntningar.

Hej Roland,

HÀrligt att höra att resan motsvarade era förvÀntningar! Tack så mycket för ditt omdöme och din feedback.

Hej Therese,
VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. HÀrligt att höra att vår kommunikation var tydlig och ni fick den hjÀlp som ni önska. Tack så mycket för ditt omdöme och din feedback.

Bra vÀder.

Bra vÀder.
Trevlig och hjÀlpsam personal.

2024幎1月27日

Hej Stefan,
VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. Tack så mycket för ditt omdöme och din feedback.

Bra service & kul att resa med Danskar

Bra service & kul att resa med Danskar

2024幎2月19日

Hej Bjarne,
VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss och var nöjd med vår service. Tack så mycket för ditt omdöme och din feedback.

Bra bemötande

Bra bemötande, bra kommunikation, bra möten och aktiveter

2024幎3月6日

Hej Peter,
VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. HÀrligt att höra att ni Àr nöjda med vårt bemötande, kommunikation och möten/aktiviteter :) Tack så mycket för ditt omdöme och din feedback.

trevliga rese guider

trevlig ort bra pister hÀrlig skidåkning

2024幎1月6日

Hej Mikael,
VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. HÀrligt att höra att ni Àr nöjda med våra guider och val av destination :) Tack så mycket för ditt omdöme och din feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Bra info innan resan och bra mottagande

Bra info innan resan och bra mottagande på flygplatsen.
Alla var nöjda i mitt resesÀllskap.
TyvÀrr blev jag sjuk och hamnade på sjukhus efter tre dar.

2024幎2月24日

Hej Caroline,
VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. HÀrligt att höra att ni fick bra information av oss hÀr hemma och nöjda med vår guide service :) Verkligen tråkigt att höra att du blev sjuk på resan och fick spendera några dagar på sjukhuset. Vi hoppas verkligen att du Àr frisk nu och mår bra igen. Tack så mycket för ditt omdöme och din feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Från ett vÀnligt bemötande till en fullÀndad skidresa.

Ett vÀnligt bemötande frÃ¥n min första kontakt. Fick en direkt kÀnsla av ett bra engagemang. Sedan viljan att följa upp och delge bra förslag till en vÀlplanerad resa. Även att slut priset pÃ¥ vÃ¥r resa blev vÀldigt förmÃ¥nligt, jÀmfört med andra aktörer i branschen.

2024幎3月2日

Hej Fredrik,
VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. Så hÀrligt att höra att ni Àr så nöjda med oss och med allt från bemötande, engagemang, framtagande av fina förslag som passade era önskemål och service. Tack så mycket för ditt omdöme och din fina feedback.

5぀星のうち5の評䟡

Allt var helt perfekt - till och med vÀdret

Strålande information både före och under resan. Emil, vår guide, och hans kollegor gjorde verkligen allt för att vi skulle kÀnna sig vÀlkomna och för att vi skulle få ut maximalt av vår vecka.

2023幎4月19日

Hej Tony,
VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. HÀrligt att höra att ni fick fin service vid både kontakten på kontoret och från våra guider. Förmedlar vidare dina fina ord om guiderna och Emil till vår guide-ansvarig. Tack så mycket för ditt omdöme och din feedback.

5぀星のうち4の評䟡

Har redan svarat på detta

Har redan svarat på detta . Ar nöjd med personerna men transfern var ej 100 se tid svar!

Hej Mats,

VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. Vad roligt att du Àr nöjd med vår service & personal.

JÀttetrevligt hotell

JÀttetrevligt hotell, gemytligt och trevlig personal. Bra mat. Det negativa var de sena flygtiderna och all den tid det tog att packa och packa ur alla skidor.

2024幎2月10日

Hej Gunilla,

VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. Vad roligt att ni tyckte om hotellet & personalen.

5぀星のうち5の評䟡

Vilken vecka det blev i Dolomiterna

Vilken vecka det blev i Dolomiterna skidomrÃ¥de med 122 mil pist och fantastiskt hotell i fina Canazei. De bÀsta guiderna frÃ¥n #slopestar Lisa, Rasmus, Kristine, Julia och Maya. En oförglömlig vecka 24 feb 2024 - 2 mars 2024. Åker gÀrna med slopestar igen. Tusen tack 🙏

2024幎2月26日

Hej Yvonne,

VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. Vad roligt att höra att ni hade en fin vecka, och att ni Àr nöjda med våra guider.

5぀星のうち5の評䟡

Vi skulle lÀtt åka med Slopestar igen.

Före avresan: Imponerande tålamod, med diverse frågor som kanaliserades från mitt sÀllskap via mig. resan i stort gick enligt förvÀntningarna. Personal - Bra, trevlig och serviceminded. Inte för på som det kan vara hos vissa bolag.

Vi har åkt med de flesta bolag och skulle lÀtt åka med Slopestar igen.

Hej Claes,

VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. Vad roligt att höra ni Àr nöjda med vår service, och att resan gick enligt era förvÀntningar!

5぀星のうち5の評䟡

HjÀlpsamma vid bokning och på plats.

HjÀlpsamma vid bokning och på plats. Jag mina barn hade en toppenvecka i Italien.

2024幎2月24日

Hej Camilla,

VÀlkommen hem från er skidsemester - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. Vad roligt att höra att ni Àr nöjda med vår service!

5぀星のうち5の評䟡

Bra information och supertrevliga guider

SÃ¥ bra information innan och under resan samt mycket trevliga och tillmötesgÃ¥ende guider

2024幎2月17日

Hej Pierre,

VÀlkommen hem från skidsemestern - vi Àr glada att du fick en fin resa och upplevelse med oss. Vad roligt att höra att ni Àr nöjda med vår service, och med våra guider som var på plats med er.

Tack för din feedback.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス