Slopestar Go Alpin レビュヌ 305

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi önskade resa till Canazei och letade efter en prisvÀrd researrangör. Redan vid första kontakten med Teodor blev jag mycket bra bemött och fick riktigt bra tips samt viktig information om försÀljn... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Arabba Àr absolut i sÀrklass den bÀsta orten för Ã¥ka skidor i Dolomiterna. Flygresan gick bra bÃ¥de till och frÃ¥n Insbruk. Bussresan gick ocksÃ¥ bra, men vi hade ingen representant frÃ¥n Slopestar pÃ¥ bu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Guiderna i Saalbach var mycket bra och hjÀlpsamma pÃ¥ alla sÀtt. Dom hjÀlpte oss sÃ¥ att vi fick ett underbart rum trots missförstÃ¥nd frÃ¥n hotelledningen. Saalbach Àr mycket trevligt skidort med st... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Allt funkade bra, guiden kanske var lite ensam men han gjorde verkligen det han kunde för att det skulle bli bra ÀndÃ¥. Han hjÀlpte oss föredömligt med en nÀr en av oss behövde till sjukhus. Att en a... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Slopestar har bildats av skidentusiaster som vill förmedla den unika upplevelsen av skidsemestern i mötet med spÀnnande aktiviteter. NÀr du reser med oss får du uppleva en högkvalitativ skidsemester med bra service, i en sÀker miljö och ett professionellt förhållningssÀtt i centrum.

4.5

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

NÀr på allt var perfekt

Allt var perfekt! Möjligtvis med undantag av att vi var så utspridda på olika hotell i byn. After-ski-stÀllet var ganska uselt. I övrigt var allt vÀldigt bra!

2025幎2月5日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från skidsemestern, Ola!

Tack för din recension! Det Àr hÀrligt att höra att du hade en bra resa. Vi uppskattar verkligen din feedback kring hotellen och after-ski-stÀllena.

Toppen med Slopestar

Guiderna var verkligen engagerade.
Allt var toppen, kanonvÀder hela veckan gjorde inte saken sÀmre.

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem frÃ¥n Alperna, Åke!

Tack för din feedback! Det glÀdjer mig att du gillade våra guider och att du uppskattade deras engagemang. Fantastiskt att ni Àven fick njuta av kanonvÀder hela veckan!

Hoppas vi ses i Alperna snart igen

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra. Slopestar hade tom fixat vÀdret som var perfekt.
Tack för en trevlig resa!

2025幎2月6日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från skidsemestern, Göran!

Tack för din hÀrliga feedback! Vi Àr glada att höra att allt fungerade bra – och att vÀdret var pÃ¥ topp!

5぀星のうち5の評䟡

Bra och trevligt engagemang från

Bra och trevligt engagemang från reseledaren

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Nils!

Tack för din feedback! HÀrligt att höra att du uppskattade reseledarens engagemang.

5぀星のうち4の評䟡

Roligt veckoprogram (11-18 januari)

Roligt veckoprogram, bra pistvisning. Trevliga o roliga reseguider på plats.
Lite dålig info om att det va bussbyte, skönare om vi fått åka samma buss hela vÀgen.

2025幎1月11日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Fredrik!

Tack för din recension! Vi Àr glada att höra att du uppskattade veckoprogrammet, pistvisningen och våra guider på plats.

Vi tar med oss din feedback om bussbytet. I vissa fall sker ett byte i Kolling, Danmark, eftersom vi har bussar från både Sverige och Danmark som möts dÀr. För att sÀkerstÀlla att alla resenÀrer hamnar på rÀtt buss till sin slutdestination i Alperna, görs ibland en omplacering.

Vi förstår sjÀlvklart att det hade varit skönare att åka samma buss hela vÀgen, och vi uppskattar din feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Smidig bokning och resa, bra personal

Smidig bokning och resa. Inga överaskningar. Supertrevliga guider, Arvid i Canazei gjorde vår skidåkning mycket roligare

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Canazei, Angelica!

Tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att bokningen och resan gick smidigt. Extra kul att du uppskattade våra guider.

Cervinia v5

Ok, pris och bra bemötande vid frågor

2025幎1月27日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Cervinia, Johan!

Tack för din recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både priset och vårt bemötande. Hoppas vi får möjligheten att hjÀlpa dig med fler skidresor i framtiden!

Trevliga guider på plats

Mycket bra guider på plats. Bra pistvisning och andra aktiviteter. Bra beskrivning av resmålen på hemsidan.

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Kenneth!

Stort tack för din recension! HÀrligt att höra att du uppskattade våra guider, pistvisningen och aktiviteterna. Kul också att du tycker resmålsbeskrivningarna på hemsidan Àr bra!

StjÀrnan leverar

Fantastisk ordning och mycket bra personal ni Àr bÀsta resebyrån som jag har upplevt har åkt skidor i alperna i 48 år minst 2 gånger om året

2025幎1月4日

Hej Rolf!

Tack för din fina recension! Det glÀder mig att du uppskattar vår personal och att du Àr nöjd med vår resebyrå.

Vi ses i Alperna snart igen!

5぀星のうち5の評䟡

Generellt bra på de flesta områden

Punktlighet, bra information, prisvÀrt och bra val av skidorter

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Göran!

Tack för din recension! Vi Àr glada att du uppskattar vår punktlighet, information och val av skidorter. Kul att du också tycker resan var prisvÀrd!

Vi Àr i Sauze d'Oulx och backarna Àr i

Vi Àr i Sauze d'Oulx och backarna Àr i mkt bra skick lite folk och en bra resebyrå med mkt bra personal hÀr nere

2025幎2月21日
自発的なレビュヌ

Hej Peter!

Tack för din recension! HÀrligt att höra att ni gillar backarna i Sauze d'Oulx. Det glÀder mig också att ni Àr nöjda med vår personal på plats.

Ha en fortsatt trevlig semester så hoppas jag att vi ses i Alperna igen

Kanon

Enkel bokning, bra boende och trevlig personal. Kanon helt enkelt!

自発的なレビュヌ

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från skidsemestern, Annika!

Tack så mycket för din fina recension! Jag Àr glada att höra att bokningen var enkel, boendet bra och att du trivdes med vår personal.

Alla mina kontakter med Slopestars

Alla mina kontakter med Slopestars representanter både före och under resan var en positiv överraskning som jag inte upplevt på många år, serviceinriktade, kunniga och trevliga. DÀrför får Slopestars full pott av mig!

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna, Gunnar!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att du uppskattade vår personal och att du haft en fin semester i Alperna.

Hoppas vi får möjlighet att vÀlkomna dig igen snart!

Mycket var bra

Mycket var bra. Klart minus var nÀr vi checkade in o kom upp till ett rum som var obÀddat o ostÀdat! Kom till hotellet 23.15 o fick rummet efter 01.00 o då var det bÀddat med ett tÀcke fast vi bokat separata sÀngar o Àven mailat hotellet direkt om det. Ingen kompensation för det.

Slopestar Go Alpin からの回答

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr glada att höra att mycket var bra, men vi beklagar verkligen att incheckningen och rummet inte levde upp till förvÀntningarna.

För framtida resor rekommenderar vi att ni meddelar oss om sÀrskilda önskemål i förvÀg, så att vi kan stÀmma av med hotellet och sÀkerstÀlla att allt Àr klart vid ankomst.

Hoppas vi får möjligheten att vÀlkomna dig på en ny resa snart!

BÀsta guider i Cervinia

BÀsta service, bÀsta guider i Cervinia

Slopestar Go Alpin からの回答

Hej Damir och vÀlkommen hem!

Tack så mycket för din recension! Jag Àr så glada att höra att du gillade vår service och våra guider i Cervinia.

Jag hoppas att vi ses i Alperna snart igen!

Fantastisk boende och bra skidåkning

Fantastisk boende och bra skidåkning

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från skidsemestern, Christian!

Tack för din recension! HÀrligt att höra att boendet var fantastiskt och skidåkningen bra.

5぀星のうち4の評䟡

Bra och kunniga guider men dåliga flygtider...

Bra och kunniga guider! Enkelt att boka! TyvÀrr dåliga flygtider sent på lördagskvÀllen för vår resa till Champoluc.

2025幎2月8日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommern hem från Champoluc, Per!

Tack för ditt fina omdöme! Det glÀder mig att du tyckte att bokningen var enkel och att våra guider gjorde ett gott intryck. Vi förstår att flygtiderna kan kÀnnas sena, men det Àr för att våra gÀster ska få möjlighet att åka en extra dag på skidor!

5぀星のうち3の評䟡

BUSSTRANSFERN👎🏌

Hade jag fått info, vetat att busstransfern från Verona > Livigno var ca 5,30h så hade jag definitivt valt annan skidort. Ca 2h på ett flyg & ca 5,30h på en buss🙄!
Tydligare info på er hemsida om det vore bra.

2025幎1月18日

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna!

Tack för din feedback!

Jag har försökt att nå dig för att prata mer, men utan framgång. Jag beklagar att restiden inte levde upp till dina förvÀntningar. I resebeviset finns information om transferns lÀngd, men ibland kan restiden påverkas av trafik eller vÀderförhållanden.

Jag uppskattar din synpunkt och tar med mig den för att se hur vi kan förbÀttra tydligheten av informationen på vår hemsida.

Hoppas att du hade en hÀrlig skidresa och att vi ses i Alperna snart igen!

JÀttenöjd med vår resa

JÀttenöjd med vÃ¥r resa. Bra info innan, trevliga guider, bra/roliga arrangemang. LÀttsam resa. Åker gÀrna med dem igen.

Slopestar Go Alpin からの回答

VÀlkommen hem från Alperna Ingrid!

Tack för din fina recension! Vi Àr så glada att du Àr nöjd med resan och uppskattade både informationen, guiderna och arrangemangen. HÀrligt att höra att det var en lÀttsam och rolig upplevelse!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。