Vi ringede angÃ¥ende et Ruffwear dÊkken, da vi var i tvivl mellem 2 stÞrrelser. Personen var rigtig sÞd og behjÊlpelig med at give os nogen lÊngde mÃ¥l pÃ¥ de 2 stÞrrelser sÃ¥ vi kunne vÊlge det rigt... ãã£ãšèŠã
Hurtigt og fejlfri levering. Hvilket i sig selv ikke giver de 5 stjerner. Men det gÞr den meget hurtige og servicemindede behandling som vi fik da det leverede produkt gik i stykker efter fÃ¥ ganges br... ãã£ãšèŠã
Jeg erkender at min pointe mÃ¥ske ikke var sÃ¥ tydelig, men jeg syntes Êrligt talt at det er mega trÊls at skulle anmelde noget uden at have fÃ¥et produktet og jeg ved godt at det hÞjst sandsynligt er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den 26/07 bestilte og betalte jeg for tre produkter, en neglesaks og en floejte som ville blive afsendt med GLS. De er begge ankommet uden problemer. Jeg bestilte ogsaa et hundetegn, som per skrivende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smartdog.dk ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±

'Den gode kundeoplevelse' er meget vigtig for os.
Fremragende kundeservice er et af nÞgleordene i vores filosofi. Det er ekstremt vigtigt for os, at give vores kunder en god oplevelse.
Gratis fragt og levering ved kÞb over 499,-
KÞber du for mere end 499,- belÞnner vi dig med en gratis gave og fri levering.
Kvalitet til lavpris
De bedste produkter til den bedste pris. - SÃ¥ enkelt er vores budskab.
Vi har et unikt produktsortiment med kendte brands, og håndplukkede produkter fra alle verdens hjÞrner. Vi tilbyder unikke kvalitetsprodukter til unikke priser.
MÃ¥lÞv VÊrkstedsby 59, 2760, MÃ¥lÞv, ãã³ããŒã¯
- kontakt@smartdog.dk
- smartdog.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi har haft svÊrt ved at finde holdbartâŠ
Vi har haft svÊrt ved at finde holdbart og kvalitetslegetÞj til vores hund, men sÃ¥ fandt vi jer! I har et stort sortiment til gode priser. Vi er enormt fan af jeres Kong sortiment, og nÃ¥r yndlingslegetÞjet mÃ¥ lade livet er det nemt at finde pÃ¥ jeres hjemmeside samt at bestille det hjem. Plus er jeres levering i top ðð
God betjening og fint produkt.
Hurtig levering og gode produkter.
En del ventetid på varen.
En del ventetid på varen.
Halv dårlig gravering.
Tung i metallet på hundetegnet.

Smartdog.dk ããã®åç
Fint navneskilt til vores nye hundð
Fint navneskilt til vores nye hundð
Hurtig levering.
Og fin garanti pÃ¥ det hvis gravering ikke holder..sÃ¥ ingen klager herfrað
Gode produkter
Gode produkter, gode priser, hurtig levereing.
Hundegitter
Hurtig og prÊcis levering og alt var som bestilt
God service og hurtig levering ðð»
God varebeskrivelse
God varebeskrivelse, stÞrrelses tabel passede perfekt, hurtig levering
Vi ringede angående et Ruffwear dÊkken
Vi ringede angående et Ruffwear dÊkken, da vi var i tvivl mellem 2 stÞrrelser.
Personen var rigtig sÞd og behjÊlpelig med at give os nogen lÊngde mål på de 2 stÞrrelser så vi kunne vÊlge det rigtige :)
og pakken blev sendt afsted med det samme - og er allerede kommet frem idag, dagen efter bestilling.
og regndÊknet passer perfekt !
Hurtig ekspedition og levering ð
Hurtig ekspedition og levering af 2 stk Kong til min hund. Han er bare sÃ¥ glad for dem begge ð
Vil helt bestemt bruge SmartDog igen, når hunden skal have nyt legetÞj.
Rigtig fin service
Rigtig fin service, levering til tiden. à rsagen til at jeg ikke giver 5 stjerner er, at det hundefoder jeg kÞbte har en kort frist til sidste udlÞbsdag (et par måneder) - og da vores lille hund er småt spisende, kan det blive et problem. Men foderet var til en meget fordelagtig pris, skal siges.
Fremragende dyrewebshop
Overskuelig hjemmeside. Hurtig ekspedition. Gode priser
Elsker bare jeres hjemmeside ð¥°